Franska

Har pluggat franska men fick bara 23/25 så måste plugga mera. Godnatt.


Mobiltest

Vad har du för mobil?: Iphone4.
Senaste som ringde dig senast: Moa, fast jag kunde inte snacka :$
Vad står det i ditt senaste sms?: Skulle vi träffas imorgon? *pussmun* - Elin Eklund
Bakrunds bild?: En killes magrutor som skickade bild till mig, ojoj busigt..
Skärm släckare?: Asså iphone..
Vilket språk är din mobil?: Swedish
Vem är i din 4 kontakt?: Atena
Vem är i din 10 kontakt?: Bussjäveln
Vem är din 14 kontakt? : Didrik
Vem är din 23 kontakt ? : Felix homo
Vem smsa dig senast ? : Elin
Har du varit kär i nummer 20: Haha Inez, nej.. :D

fuck

kan allt bli som då? orkar inte fucking längre , döda mig

Träning nu

HAHAHAH , somras

Lite ångest är alldeles för mycket ångest

Bild från augusti 2011

Det gör ont i mig nu. Det gör så fruktansvärt ont. Gick hem från skolan på lunchen för jag orkade inte att hela skolan skulle se mig gråta. Höll masken fram till lunch då började jag gråta i matsalen. Typ alla kom och satte sig med mig. Sen kom min so-lärare, kurator osv osv osv. Typ alla lärare. Sen gick jag ner till min mentor och snackade med henne, och hon sa att jag skulle gå hem för jag mådde så dåligt. Så min mamma kom och hämtade mig. Sen har jag bara druckit kaffe och snackat med världens finaste mamma. Det var min dag. Borde plugga men orkar inte. Orkar ingenting.


God morgon

Idag har jag en kort skoldag och slutar redan 14! Skönt. Börjar tjugo i 9, om en timme. Min buss går om 20 minuter så jag ska fortsätta fixa lite nu. Puss på er och ha en bra dag!


Godnatt

Bråkade lite med Saga ett tag så blev fett rädd.. Men det har löst sig nu och allt är som vanligt. Skönt! Du vet att jag älskar dig :'). Ska i alla fall sova om 20 minuter typ. Imorgon har jag ju NO-prov. Känns sådär. Men har pluggat lite så kommer inte få F i alla fall. Haha, låter som värsta IG-barnet men det är bara NO som jag är rätt dålig på. Ville bara säga godnatt till er, sov gott!

Sur brud

Såg just att vi har NO-prov imorgon. Suger på NO. Usch.. Omprov nästa eller? Nej men, får nog inte hoppas på så mycket mer än godkänt-G+. Fan vad dåligt. Fast okej, ingen annan är bra på NO för min lärare är sjukt dålig. Men åh jag orkar inte.

Älskade Jack

Mina fina häst. Jag älskar dig! Så många minnen tillsammans. När jag red dig första gången, hur rädd jag var för alla sa att du var så svår att rida och krånglig. När jag fattade galopp och trivdes som en kung i sin guldstol. Så kände jag mig i din sadel. Det gick så bra med dig. Du är så fin. Alla minnen, alla gånger du slickat i mitt hår tills det varit helt vitt av skum, när du knuffade in mig i väggen med mulen så jag ramlade på rumpan, när du färgade mina ridbyxor bruna av din torpfärgade tunga.. Allt! Du är så underbar och jag älskar dig, du är den absolut bästa hästen i hela världen. Jag har lärt mig så mycket med dig och kommit fram så mycket i ridningen. Du är finast. ♥

Drar till stallet nu

Nu drar jag till stallet och ska rida. Det är faktiskt bara 3 gånger kvar på VRS, sen börjar jag ju på Säby istället! Längtar galet. Vi hörs efter stallet, puss! -Just nu:-


Pluggar just nu

Sitter just nu och pluggar. Har ett prov kvar den här veckan och nästa vecka 3 prov. Mycket nu innan lov. Men jag håller ut, bara 17 skoldagar kvar varav 5 är "lekdagar". Skönt! Har i alla fall ett långt so-prov nästa vecka så pluggar till det nu. Sen är det svenska och engelska också, och de här 3 ämenna är de ämnen jag är bäst på så det kommer nog gå bra tror jag. Franskan går också rätt bra. Men nu ska jag fortsätta med so:n. Puss!

Svar på tal - Vad ska jag ha på mig på julafton?

Allt är från Gina Tricot. En vit baströja blir jättefint till en röd, tjock kofta. Då fryser man inte eftersom att det är vinter, haha smart.. Sen svarta, enkla leggings till det. Om du tycker det blir tråkigt kan du ha röda sockor (se bilden) och knöggla lite med de så ser det mer ut som en riktig julaftonsoutfit! Enkelt, men fint + att det är mycket rött i den som passar till julen.
En till ouftit. Tröjan självklart instoppad till de snygga, silvriga jeansen och en liten kavaj på det. Vantar är också mysigt och gulligt, speciellt vita stickade. Supermysigt! Allt kommer från H&M.
Hoppas du som undrade blev nöjd med svaret! Jag kan göra från tex Hollister, A&F också om du önskar.

Jag vet allt om dig, att du har mens i slutet av månaden och att du är fucking underbar.

Bild från i helgen

Hej grodkluttar! Slutade halv 3 idag och började tjugo i 9. Så det är en ganska kort dag. På gympan dansade vi afrikandans på gymmet med en skitcool kille i någon timme. Galet roligt! Tänder ju på afrikaner, heheh :$ Efter gympan hade vi livskunskap som gick rätt bra. Sen lunch. Sen SO och mitt i lektionen skulle jag gå till skolsköterskan för extra hälsoundersökning? ÖH. Och sen skulle hon snacka med mig om lite privat. Sista lektionen vara matte, det gick bra faktiskt. Fick även tillbaka våra prov och jag hade fått B, alltså VG+. Så det är ju bra för att vara jag & matte liksom.. Hehe, passar inte riktigt ihop! 150 kronor till mig nu då. Känns bra. Sen skulle jag träffat Moa men jag fick lite deppmode igen, + att Moa hade dragit ur 4 tänder idag så hon var väl inte heller speciellt pigg.. Haha, stackare! Men jag älskar dig supermycket.. ♥ Vänta, bloggar snart igen och svarar på viktiga frågor jag fått av er. PUSS!

Ni vet inte

Bild från innan nån fest med tema barnslig december 2010

Kom bara att tänka på en sak nu. Ni som hackat på mig, ja en person med sitt lilla gäng enda sen jag började skolan.. Men speciellt ni andra, som hackade på mig från höstterminents start 2010. Ni kanske är jävligt glada nu, men ni ska veta att ni varit nära på att döda en människa. Mig. 2011 är snart slut och det har varit ett jävla år. Det är pågrund av er. Ni säger att ni inte bryr er om mig men alla ni läser min blogg. Det är så sjukt. Ni är störda på riktigt. Det är ni som mobbat mig, kallat mig hora och andra sjuka saker, det är ni som fått mig att vara nära på att dö, få en psykisk sjukdom allvarligare än cancer, som jag har kvar fucking fortfarande. Efter 16 månader. Det är nästan 1,5 år som ni tagit av mitt liv. Det är erat fel att jag fått så många falska vänner, som jag sen förlorat.. Att jag litat på er. Att jag blivit utnyttjad, att ni bara brytt mig om min yta. Killar också. Allt är fucking erat jävla fel men jag ska inte falla för det. Ni ska inte styra mitt liv, det är ni som är sjuka i huvudet och inte jag. Punkt.

Alone mother search

Hej på er. Träningen gick sådär idag.. Inte min dag idag! Kanske för att jag ogillar måndagar. Aja, det har hänt mycket bra idag så ska inte klaga. Nu ska jag hoppa in i duschen, slänga fram kläder till imorgon, tvätta bort sminket,  borsta tänderna och sen blir det Ensam mamma söker med lite Fun light. Mumma. Pefekt kväll! Har mobilen på, så messa om det är nåt. PUSS

Shit is a part of life. Still fighting, life goes on.


Hiphop-street med Mira

Tjoho, har anmält mig med Mira nu till en hiphop-street grupp :D Börjar den 4 februari tror jag.. Har gått på hiphop rätt mycket men slutat och börjat 24/7. Så det ska bli grymt! Längtar fan redan..

Dagens kläder

Körde på sjukt enkel outfit med pösiga adidasbyxor, tjocktröja från KMK och vitt linne från Marwin. Skönt! :)

A = 100 kr

Så sjukt mysigt med julgran i rummet och adventljusstak i fönstret. Julkänsla på hög nivå! Sitter och chattar med Mira, vi är kompisar igen. Det är sjukt bra. Sen ska jag säga upp mig från VRS imorgon, börjar på Säby ridklubb efter jul! På söndagar, inte bästa dagen men det funkar. Sen fick jag även A på mitt svenskaprov så jag ska ju få 100 kr. Vet inte vad jag ska göra av de.. Haha, jag var den enda av alla 6:or som fick A. Haha. Men annars har dagen flytit på. Sitter med latte nu i mjukiskläder.. Har glömt plugget i skolan. Men jaja, får köra det på onsdag. Nu ska jag kolla upp hiphopen, ska ju ta upp den igen! Har saknat att dansa hiphop street. Sjukt roligt. Sen har jag träning ikväll.. Hörs senare!

Livet var fint när man var fjortis

HAHA fjortisminnen ♥

Film nu

Bild från när Moa sov hos mig, haha hon gillar att smygfota mig när jag kolla facebook..
Ska lägga mig i soffan under en filt nu med mamma och kolla på film. Mys! Perfekt sätt att avsluta en söndagskväll. Är sjukt glad för statistiken, lutar mot besökarrekord på den här bloggen faktiskt! Får se om det blir så. Bloggar nog efter filmen. Är klar med alla plugg, eller resten kan jag göra imorgon. Ha en bra kväll!

Nu ska jag plugga i hundra år


Recension: Breaking Dawn

Handling: Bella & Edward gifter sig och åker på smekmånad till ett superfint ställe. Helt övergivet, men med ett flott hus, massa fina öar med växter, knallblått vatten. Paradiset helt enkelt! Eftersom att Edward är vampyr och inte åldras så har han inte gjort "det". Det har inte Bella heller, så de gör "det". Tusen gånger typ.. Och Bella blir såklart gravid. Fast med ett vampyrbarn som behöver blod istället för mat. Så Bella blir undernärd, ser helt hemsk ut.. Och orkar ingenting. Men sen dricker hon blod och då blir det bättre. Hon föder, men det är för ansträngande så Edward försöker få henne vid liv. Alla tror att hon är död. Men Edward ger henne vampyrbett över hela kroppen.. Och sen öppnar hon ögonen. De är röda.
Vad jag tyckte: En av de bästa filmerna jag sett! Den var verkligen sjuuuuuuukt bra. Inget segt eller nåt som i de andra filmerna, de drog liksom inte ut på det utan hela filmen var välgjord och galet bra.
Betyg: 5/5 faktiskt. Den var galen. Bra. Underbar.

Provridningen

Sitter just nu i mjukiskläder och funderar på hur jag ska ändra i mitt rum. Plus att jag dricker latte, men det är ju självklart! ;). Provridningen gick i alla fall bra, jag red Samanta. En liten svart hest. Hon var sur i spiltan sa de.. Och ja, hon sparkades när man spände sadeljorden och försökte bita mig flera gånger. Men så är alla hästar på VRS så jag är van.. Haha, skönt att veta att det här var ett extremfall i Säby stall så då kan jag säkerligen hantera alla andra hästar hur lätt som helst. Men så fort man satt upp var hon jättefin! Bara första gången vi skulle trava så sparkade hon bakut och bockade lite, men när jag visade att det var jag som bestämde var hon superfin. Vi körde gymkhana. Mycket slalom, galopp och hoppning. Det var skitkul! Fast om jag börjar där tror jag att jag vill börja i en svårare grupp.. Det var lite för enkelt för mig. Och ändå hade de här ridit i 5 år. Och jag har ju ridit i typ 4. Men jag har ju flyttat upp på min ridskola osv så ja.. Efter ridningen åkte vi och åt på restaurang, jag åt caesarsallad. Mumma. Nu kom vi hem nyss. Så jag ska duschen, fixa i mitt rum och plugga. Vi hörs snart!

Första advent

Godmorgon readers, sovit gott? Pappa väckte mig för en stund sen, så nu har jag ätit lite och fixat mig. Ska dra mot provridningen om typ 10 minuter, jag är faktiskt sjukt nervös.. De tränar ju på helt andra saker än mig, tänk om jag skämmr ut mig totalt ?! Haha. Aja, det går nog bra! Blev rätt glad när jag såg statistiken också, har rätt mycket idag för att klockan liksom bara är halv 11. Så det är bra! När jag kommer hem är det stenhårt plugg som gäller, och julpynt såklart! Tiden går så jävla fort..

Kom nyss hem

Bild på min pojkvän, och när jag strular med min pojkvän. Det var kärlek vid första lattekastet :')

Kom nyss hem.. Det är in my ass att jag bloggar nu egentligen men jag gör det ändå. Är sååååhääär trött. Ska sova nu. Imorgon blir det upp typ halv 10, ska åka iväg och provrida och se om jag ska byta ridklubb. Vet inte säkert men vi får se imorgon om jag säger hejdå till VRS och börjar rida i Säby. Det återstår att se. Men kvällen var sjukt bra! Vi kom vid halv 7 ungefär, då träffade jag Emmy, Emmy2, Jesper & Jennifer. Vi typ snackade mest. De drack fanta och åt chips och jag drack vatten för jag gillar inte vanlig läsk eller chips. Japp, sen vid typ 8 drog vi ut lite och snackade och gick en promenad bara typ.. Sen in vid halv 9, då åt vi. Det blev någon köttgryta med ris och baguette, skitgott! Och efter det såg vi på Kung fu panda 2, haha sjukt dålig så jag satt mest och spelade på min iphone och smsade sjuka sms med Moa älskling. Sen blev det efterätt - Jag tog till och med om ;ooo' Jag har inte tagit om sen typ 2009? Jag skojar inte. Haha gör aldrig det för jag har rätt liten matsäck.. Men det blev hallonpaj och vaniljglass, och det var så sjukligt gott så jag dog långsamt. När vi käkat efterätt var klockan typ 12? Då drog vi ut pyttelite och tog frisk luft och sen in igen och satte på Göta Kanal.. När vi sett klart var klockan typ 2, då drog jag & Jennifer ut en sväng, och sen så fick jag sparka & boxas med några 40-åringar. HAHA. Sjukt roligt. Sen dansade vi lite fuldans, åt massa segt godis så jag typ spricker nu och sen skulle jag hem. Hittade inte vägen så bra men sen gick det ju finfint. Nu ska jag verkligen sova. Så ja, godnatt! Eller godmorgon..

-Bror-

Älskar dig bror ♥

Sanningar

Jag vill ha längre hår, typ ner till midjan.. Alltså jättelångt. Så nu har jag håret uppsatt jättemycket för att det ska bli längre. Kanske ska beställa hem Panto-3 också och se om det funkar. Haha, har även börjat läsa sjukt mycket om hur man får längre hår.. Vill verkligen ha låååångt! :$
Jag älskar när jag kommer på ny musik innan någon annan.. HAHA. Men någon bra låt som ingen har hört. För egentligen är jag jävligt efter med ny musik och får alltid tips av andra och aldrig tvärtom.
Jag dricker alltid katte när jag ser på bio eller film, inga undantag! ;$
Jag har bara 200 kr i månadspeng för att jag får pengar när jag vill av mamma och jag och mamma åker ju ofta och shoppar osv.. Så jag behöver inte mer i månadspeng. Sen får jag ju pengar när jag får bra resultat på prov osv i skolan. Så jag behöver faktiskt inte mer än 200! :')
Jag har inga syskon och jag vill inte ha det heller. Verkar bara jobbigt, thahahhaha :$
Jag älskar att läsa bloggar som lägger upp mycket outfits! Och få nya tips om hur man kombinerar osv. Skitroligt!
Jag kan bli riktigt irriterad på de som härmar mig. Riktigt jobbigt! Var er själva, det kommer ni längst på.

Tröjan jag köpte idag

Blev faktiskt nöjd.. Den kostade bara 99 kr på Gina Tricot. Sjukt billigt enligt mig! Skulle man köpt samma tröja på tex Cubus eller Bikbok skulle den väl kostat 100-200 kr mer.. Haha. Gina är billigt och bra :') Ska även ha den här tröjan ikväll tillsammans till mina beiga chinos. Vad tycker ni om det? Funderar på att köpa ett par till chinos, kanske lite mörkare. För jag gillar verkligen chinos, sjukt skönt och passar till det mesta. Min stil också. Men, vad tycker ni om den nya tröjan och kvällens outfit? :)

Take me for who I am

And don't forget - My inside is the important thing. The outside is only a try to show the false inside.

Alla dricker glögg nu

Hej, kom nyss hem.. Vi ska ju åka snart till gästerna för de bor rätt långt bort och så, så behövde åka hem. Nu messar jag bara lite med Ludvig typ, rawr :$ HAHA. Men Moa och jag har haft en bra dag! Hon kom hem till mig så lagade pappa typ pasta till oss för att han ville att jag skulle "äta ordentlig mat och en pra portion".. Sen skjutsade han oss till Vällingby. Vi gick runt massor och Moa köpte typ 100 plagg. Jag köpte en tröja på Gina bara, visar den sen. Sen försökte vi hitta jeans till mig men alla var antingen förstora såklart och Kappahl har liksom bara fula jeans för typ 5 åringar.. Lyckat. Sen tog vi en fika på Waynes också, varin latte såklart. Och snackade massa tjejsnack. Behövdes. Har haft en skitbra dag, älskar dig Moa Bertilsson! Nu ska jag gå och fixa mig så vi kan åka sen. Puss!

Nothing to lose



Blåa ögon och blondt hår, där går tjejen ni aldrig får. Hon är bruden ni kallar vacker, hon är bruden dåld av spackel. Magen indragen och ryggen är sträckt, vem fan kom på ordet perfekt?

Skulle inte banga

Skulle inte banga för bad & sol, att må bra och inte ha sådana där tankar kvar.. Bara må bra. Ha sommar och sol, njuta, inga krav, inga måsten. Bara springa runt i bikini, andas in den varma sommarluften och sen hoppa ner i ett svalkande dopp i det blå. Köra gummibåt tvärs mellan grunden så att håret flyger och trasslar in sig i ansiktet, köra så fort så att ögonen tåras. Bara skratta och aldrig sluta. Skulle inte banga för den tiden när allt var bra. Precis allt.

Lördag

Värsta tjockisjackan också, sweet.

Godmorgon! Har nyss vaknat av min katt som trampade på mig. Haha, söt han är. Ska äta frukost nu sen ska jag träna. Efter det ska jag träffa min älskade Moa. Vi drar till Vällingby och shoppar :D Me like. Annars ska vi ju bort ikväll osv så räkna med dålig uppdatering. Men något mer inlägg ska det väl bli. Vi hörs nog på mobilen sen, puss!

It's not my cup of tea


When i hold your hand, play with my fingers in your hair, laugh with you or cry with you. Did everything together, but times are over now. It's over and it will never come back.

Du vet precis vem texten är till, du vet att den är till dig. Skulle inte bry mig om du inte gråter samma tårar som jag gråtit för dig, svurit samma meningar som jag svurit om dig, saknat mig lika mycket.. Men att det inte är vi längre. Jag ska aldrig göra om något sånt här, ska aldrig låta nån idiot sabba mitt liv igen. Men du var jävligt underbar för att vara en fucking idiot. Hand i hand klarade jag allt med dig och du fick mig jämt, seriöst alltid, du fick mig att må bättre. Bara 10 minuter i telefon så var allt bra. Såren läktes men revs upp igen. Är inte stark nog för att ta tillbaka dig, för det du gjorde var allt annat än bra. Men någonting saknas, som när en bit av kakan är uppäten, och man vet att tiden rinner ut, när hela kakan är uppäten finns inte de där sista smulorna kvar som man hoppats skulle rädda en. Det bränner i mig i tanken på att aldrig få se din mun le, dina ögon glittra eller din röst tränga igenom mitt hvud. Förevigt, det är en väldigt lång tid.

'

Jag har inte misslyckats, bara doftat på friheten och snart är jag där på riktigt.

Lägg ner

Fråga: Du va jätte mycket med Paulina förut. Vf är ni inte tillsamman eller vad man säger längre? Bråkar ni?
Svar: HAHA åh inte igen.. Sen varje gång anonym. Fan vad drygt. Kan du bara lägga ner och skita i vilka jag umgås med? Jag går i samma klass som Paulina. Och jag umgicks inte speciellt mycket med henne förut heller. Alltså sluta bara, sluta peka ut helt randompersoner och bah "bråkar ni?" GAH, jag orkar inte. Och skriv namn förfan.

Du är min, bara min

Jag älskar dig Saga Hessel Struwe, jag kommer aldrig släppa din hand. ♥

Smycken

Egentligen gillar jag inte stora örhängen så mycket men de här var faktiskt riktigt fina! Har typ bara pluppar eller små örhängen egentligen, men kanske ska köpa hem sådana här och testa? De var faktiskt riktigt fina ju!

- Är den här platsen ledig? - Ja, och om du sätter dig där så är min plats också ledig.

Har verkligen bildbrist!

Kom nyss hem, och filmen var sjukt bra! Klart den bästa av alla Twilight-filmerna. Fast ettan var också bra, men Breaking down var bäst! Sen fick man ju se den med min baby också, så det var mysigt :$ Men vi möttes vid halv 6 typ, tog tuben till Vällingby, Saga köpte massa mat på Donken, sen snackade vi lite, tog bilder, köpte klubba osv och sen köpte jag 3 Latte art. Haha, hur fan kan jag? Aja, det är fredag. Sen började bion. Och i slutet ,när det var helt tyst och ingen musik eller nåt, så ska jag och Saga självklart få världens garvanfall. Så sjukt kul! Minnesvärd kväll i alla fall, hade sjukt kul! Recension kommer tomorrow.

Sexig prick

Haha, fina bilder! Ska gå mot bussen om typ 5 minuter, så ska sätta på mig jackan nu osv. Vi hörs ikväll, är nog hemma runt 11. Puss!


HAHA, SKÖNA

Gammal bild!

Sjukt trött

Pallar typ inte skriva, är jättekall i fingrarna.. Don't ask me why. Men dagen var bra, fast lång. Känner bara för att sova nu, och vakna igen imorgon typ. Men icke, ska ju på bio med min sötnos! Vilken fin dejt det kommer bli.. :p Haha, okej, ville bara visa att jag lever. Ser ut som en rutten bäver så ska fixa mig lite nu, sen kanske byta kläder eller nåt. Puss!

Vilma & jag är konstiga

HAHA, Vilma och jag messade för några veckor sen, och alltid när vi messar ser det ut såhär! Så jävla kul. Ni skulle sett fortsättningen, man bah HAHAHAHAH. Jag dör på riktigt.

Fredag

Två väldigt sexiga bilder från klassresan, haha maj 2011!

Godmorgon! Alltså alla har typ längtat till den här dagen. Även jag såklart. Men alla skriver på sina bloggar osv. Soft! Har ätit frukost nyss, åt en macka och drack en kopp te. Mumma. Nu ska jag typ borsta tänderna, sen behöver jag inte göra så mycket.. Får skjuts idag :D Efter skolan ska jag typ dra hem ett tag tror jag, byta om (har mjukisar på mig nu), sen möta Saga i Vällingby, äta nåt, kolla lite kläder och sen börjar bion 20.20. Perfekt dag? Ooohyes! Ha en bra dag hörni!

Skönt..

Har satt på mig sovtröja, ska fixa i rummet nu och släcka lampan och spela Temple run. Först ska jag bara borsta tänderna och tvätta bort sminket. Såg förresten att jag har galet lite frånvaro nu så det gör inget om jag är sjuk.. HAHA. Men godnatt på er, sov gott!

4 wanties

Behöver det här till 1000! Vita linnen i massor, kan man liksom inte få för mycket av eller hur? Passar till allt ju! Fast det blir fult som bas då måste man ha med färg i.. Haha. Sen en sån där tröja som också passar till allt. Verkligen allt. Sen var den snygg också. Bh:ar behöver jag typ miljoner nya för alla är för små :$ Så ja, Vällingby nästa eller? I think so.

Många har frågat

Paris!

Många har frågat "vad har du gjort på halsen?" osv. Och igår frågade Elina (från åttan som sover över mig på rasterna) om jag kunde berätta. Och eftersom att så många frågar så ska jag berätta. Jag har opererat mig, eller det har jag gjort flera gånger men det här var min första operation. Tror jag var 8-9 år ungefär. Det var såhär, att när jag låg i magen på min mamma, så skulle jag fått en tvilling, men den blev inte färdigt utvecklad så den satte sig typ i min kropp istället. Haha, inte hela kroppen men liksom ni fattar.. Sen när jag var typ 8 så blev det en stor bula på halsen. Och det tog ett år innan läkarna kom på vad det var. Jag gjorde punktioner med stora sprutor rakt på den där jävla bulan som gjorde sjukt ont, den varade och gjorde ont hela tiden. Sen gjorde jag operationen, fick sova på sjukhuset och hade en slang genom halsen som var vinröd av blod. Mys. Sen sydde jag och fick värsta ärret som är över hela min hals, så alla frågar typ. Och så jävla jobbigt haha.. Men nu vet ni.

You play a game with me, but think on - I can say game is over.

En man hade föreläsning för ungefär 500 ungdomar.
Han tog fram en 500-lapp och frågade:
"Är det någon som vill ha de här?"
Alla räckte givetvis upp handen.
Han knölade ihop lappen och frågade samma sak.
Alla räckte upp handen.
Han stampade på den och frågade samma sak.
Alla räckte upp handen.
Då sa han "Det här ska ni ta lärdom av, för hur ful och smutsig någon än är så har den fortfarande samma värde."
Älska mig för den jag är. Med smink som utan smink. Med fin utsida som ful utsida. Älska mig för min personlighet och inte för min hud täckt av foundation.

Min torsdag

Bjuder stort!

Min torsdag har varit bra! Blev på lite bättre humör när jag kom till skolan och träffade alla underbara. Fast det är fortfarande sämre än vanligt, men jag kämpar på som vanligt och hoppas att det blir bättre snart. I helgerna kan jag ju koppla av så det blir nog bättre. I alla fall, först hade vi so och tiden går så snabbt då! Mitt favoritämne, eller ett av de. När jag var klar med uppgifterna tyckte min lärare att jag skulle göra uppgifterna för betyget A istället, och så hade jag alla rätt på de, då blev jag klad hest! :') Efter so:n hade vi engelska. Det gick rätt bra tror jag. Fick tillbaka våra prov och jag hade fått slarvfel, jag fick 10/12 och blev inte nöjd. Men jag ska ändå få 50 spänn av mina föräldrar för det är ju som B och då får jag pengar.. Haha. Efter engelskan hade vi franska och vi skulle ha presentation. Hade ju tränat ganska mycket men glömde ganska mycket, men det gick hyffsat. Tror jag kanske får C eller något.. Och är inte bra på franska så ja. Efter franskan var det lunch. Ännu en dag när man får gå hungrig till middag.. Efter lunch hade vi no-teori vilket var lika tråkigt som vanligt förutom att vi skulle leka partiklar? HAHA, stört roligt! Vi skulle krocka i varandra och vibrera, och det såg sjukt kul ut när hela klassen stod och vibrerade. Sista lektionen var svenska.. Min lärare sa att någon i vår klass hade fått A på provet, och alla har tydligen sagt att jag är bäst på svenska osv, så det kan ju vara jag. Skulle ju vara roligt. Fick ju det på förra svenskaprovet så varför omöjligt nu? Sen slutade jag, då tog jag tuben till Vällingby sen bussen till Moa. Vi gjorde jordgubbste, snackade och kollade på skräckfilm typ. Riktigt chill men båda var sjukt trötta. Sen åkte jag hem, åt lite mat och nu ska jag fortsätta göra det jag gör nu. Grattis till den som orkade läsa allt.

Imorgon blir bästa kvällen..

Imorgon klockan 20.20 har jag bokat bio med min älskling Saga! Vi ses ju varje dag i skolan (vi går som tur är i samma klass), men på fritiden är ju mycket roligare. Och jag & Saga har tjaffsat rätt mycket på senaste tiden så det är skönt att bara gå på bio med henne, för jag älskar dig jättemycket och det vet du! Tack för all hjälp, du är så underbar. ♥

Min kväll

Ska ha typ på riktigt världens softaste kväll. Dricka latte (eller den är redan uppdrucken så nu mår jag fett illa), lärsa nya Frida, weeeho! Och så ska jag försöka planera nästa vecka lite. Ska börja göra det så jag slipper stressa så mycket om vad jag ska göra och veta vilka jag ska träffa osv.. Så ska chekca med lite folk om de vill ses nästa vecka, planera in träning, ridning osv. Kul! :)

Where, we're, wearing

Galet söta strumpor - H&M
Byxor - Adidas, Intersport.
Tjocktröja - Cubus (NY!)
Linne - Marwin
+
Skor - Shepheard
Jacka - Race Marine

Waiting for you

Är i Vällungby just nu. Väntar på bruden på bilden som alltid tar egobilder med min mobil hehe, dock gammal bild.. Hörs senare!


Torsdag

God morgon! Mår dåligt, men ska fortsätta kämpa jag lovar. Är bara otroligt tufft just nu. Men jag får hoppas det blir bättre när jag kommer till skolan. Även fast det är det sista jag vill. Vill helst bara gömma mig under täcket föralltid..


-

Bild från februari

Pluggar franska och snackade tele med Felix. Inte för att det ledde någon vart så vi la på. Imorgon är det skola och sen är det fredag och sen är det snart måndag och sen ska jag leva massa år till. Snälla döda mig bara.

Hej Felix.

Från: vos sabes quien yo soy / Du vet vem jag är / Felix.
que " världen är full av idioter" ? soy un vuludo ahora o que? solamente te dije el verdad? que querías? Debí te mentir? / Att "Världen är full av idioter"? Är jag en idiot nu eller vad? Jag berättade sanningen för dig? Du ville? Skulle jag ljuga?
Svar: Svenska tack. Nej du ska inte ljuga men du ska inte heller leka med mig. Vad jag ville? Men du gjorde så mycket fel. Ljög för mig, playade mig, berätta för alla innan mig, sabbade vår vänskap, fuckade upp mina känslor osv. Tack hörru, tänk efter nästa gång. Sen är det jävligt synd om dig som har förlorat mig. Du vet inte vad du går miste om..
Jag vet att du saknar mig.

Det är tufft

Jag fortsätter kämpa och visar mig stark, men snart kommer jag förlora allt och vara tillbaka. Tillbaka till februari 2011.
Take me never back to this time. Every second was a plague. Please, don't let me fall down so deeply again. But I just do one thing - Fighting.

Svar på tal - Hästarna

"vilka hästar brukar du oftast rida? berätta gärna om dom"

Svar: Tjena! Jag får typ olika varje gång. Jag tycker jag passa med min elskade Jack men det tycker tydligen inte min nya ridlärare. Av min gamla fick jag alltid honom, och vi typ är menade för varann.. Haha, men älskar att rida honom och han går fint med mig :'). Men ja, de jag oftast brukar rida just nu är:
Emma: Det är hon och jag på bilden hehe.. Red henne igår också. Hon är fin oftast, men ibland kan hon ha riktigt dåliga dagar och inte göra som man säger. Hon är oftast lite svår att stanna och det är svårt att få henne att göra som man vill direkt. Men när man väl visat vem det är som bestämmer så är hon underbar! Hon är supertaggad i hoppningen och man ska vara glad om man inte blir avslängd.. Typ. Fast jag gillar att hoppa henne ändå. Så hon är fin, men ibland blir man bara extremt irriterad när hon inte gör som man vil.
Halla: Tog bilden från hemsidan. Halla är underbar på alla sätt! Snäll i boxen och i ridningen. Hon kan vara lite seg ibland om hon tycker det är för tråkigt, eller om hon går i de "lätta" grupperna. Men oftast är hon rätt så pigg och är med på noterna. Hon är duktig i dressyren, riktigt duktig tillochmed. Hoppa kan hon också och har hon rätt ryttare ser det riktigt bra ut! Dock behöver hon lite högre hinder innan hon tar hoppningen på allvar. Men jag älskar henne, hon är superduperfin ♥


Meningen med livet


Outfit

Alltså fint att jag fotar i den lilla spegeln så hela kroppen inte får plats.. Men jag gillar inte någon annan spegel i mitt hus. Dock ska jag köpa en stor som jag ska hänga på garderoben snart :')
Stor myströja - Gina Tricot
Jeans - Veromoda
+
Uggs - Shepheard
Jacka - Race Marine

Next: Plugga

Sitter med datorn & katten i sängen med lampor tända och ska plugga lite.. Måste skriva en novell till svenskan nästa vecka, vet exakt vad jag ska skriva om så det är bra! Satsar såklart på A. Om jag hinner så ska jag plugga SO & NO också, fast jag tror inte det så gör antingen det ikväll eller imorgon kväll.. Sen ska jag käka om en halvtimme och sen träning. Puss&kram!

Minishopping

Shoppade såklart i Vällingby, så fick med mig lite från Cubus.. Inte så mycket men ändå :')


Förlåt för dålig bild, men från Cubus, typ 200 kr.

Skjorta från Cubus, 250 kr.

Mjukisbyxor, Cubus - 200 kr.

Börja gilla dig själv

Du gillar inte ditt hår - Du vill ha platt, blond, långt, lent och mjukt hår. Alldeles mjukt och aldrig trassligt. Du vill ha det finaste håret som alltid får kommentarer. Känner du igen dig? Bra, fortsätt läsa! Kolla dig omkring. Alla förutom dig har inte det där jättelånga mjuka håret. Det är faktiskt riktigt få! Det finns många som skulle drömma för ditt hår. Även om du har kort, råttfärgat lockigt hår så finns det någon som vill ha det! Bara för att du inte gillar ditt hår betyder det inte att alla andra hatar det. Försök se något bra med ditt hår. Jag gillar faktiskt mitt hår, och jag har inte speciellt långt hår, och inte spikrakt heller. Men jag gillar det! :D
Du gillar inte din kropp - Oj vad vanligt! Ingen gillar sin egen kropp. Men tänk såhär - Skapa en person, som ser ut precis som dig. En kopia. Tänk vad du skulle tänka om den personen om den var någon annan. Din kompis, kusin eller något. Vad skulle du tycka då? Då skulle du säkert tycka hennes kropp är jättefin och skulle drömma om den. För alla är olika och det är det som är så fantastiskt!
Du gillar inte ditt utseende (Ögon, ansikte, läppar osv) - Tänk likadant här, du är unik! Ingen annan ser exakt ut som du. Så sluta fokusera på det dåliga och börja fokusera på det bra. Om du får onödiga kommentarer, ta inte åt dig! Tänk bara att personen är avundsjuk. När du får en bra kommentar om ditt utseende - Sug åt dig det och tänk på de bra kommentarerna varje gång du kritiserar dig själv. Och ingen annan tänker att du är ful eller så, bara du själv!

Sitter på waynes nu med m & p. Jag tog vaniljlatte, haha alltid lika gott. Sen ikväll har jag träning så när jag kommer hem ska jag försöka få klart lite grejer och plugga. Toppen!


Facelook

Sitter i bilen påväg till en sak nu, supermysigt! Bloggar mer snart, puss!


Älskar er läsare!

Kom nyss hem från stallet och sitter med min Stacbucks-mugg. Har grönt te i den, bra! Ridningen gick inte så bra, men det är ju bara att hoppas att det går bättre nästa gång! Hon följde inte riktigt med dit jag ville och var ganska sur. Aja, hästar har ju också dåliga dagar! I alla fall, ville bara säga att jag älskar er läsare, ni blir bara fler och fler hela tiden! Superkul. Nu ska jag duscha, sen göra en NO-läxa och spela lite Temple Run innan jag ska sova. Hörs imorgon eller mer ikväll, puss! ♥

Mannen tror att han väljer kvinnan, men det är nästan alltid tvärtom. Det är kvinnan som väljer den man som skall välja henne


Just be true with who you are, don't play games with peoples as love you for who you are, or the person you lie that you are.

Bilder från skolan!

Min röv och Sagas hand.
Haha, jag älskar dig :')
Jag inne på toan på gymmet.
Jacinta sitter på mig.
Underbart fina Catherine, kolla hennes hår liksom! Och min gympalärare i bakgrunden, höhö..
Haha gillar min min..
SNÄLLA IGGA MIG. Hade bad-hair-day dessutom.. Men äsch, man ska väl bjuda på sig själv? :)
Jacinta :D
Nån text på gymmis :')
Sexiga bruttor
Ouuups.. Visste inte att det var nåt i :$
I skolan innan SO:n hehe..
Min skola är ju så skön så de har bestämt att vi ska vara på gym varje gympalektion :D Och det bästa av det bästa, man får åka tub tillbaka :D Haha, älskar att åka tub.. Men det var skitnajs där i alla fall, höll på i en timme med nåt. Och Cinta tog massa bilder med min mobil :D Me like (y) Sen tuben tillbaka. Ingen hade ju SL-kort utom jag så jag fick öppna så alla andra kunde planka. Och spärrvakterna brydde sig inte, haha. Sen dunkade vi musik och en städare på tuben dansade med mig, haha. Sjukt rolig skoldag.. ♥

Kärlek är det enda som blir större när man slösar med det

Bjuder på en sexig bild från när jag tjockade mig på bussen med Moa :') Nu sitter jag i mitt rum med Moa.. Dagen var bra. Skolan gick fort osv. Garvade sjukt på sista lektionen med Saga medan alla andra var sjukt seriösa. Haha, så jävla kul. Efter skolan mötte jag Moa i Vällingby.. Köpte klubba och Pucko, haha nyttig brud. Men det var gott. Sen tog vi bussen hem till mig, sen ska vi göra latte nu typ och sen ska Moa hjälpa mig plugga :D Sen middag och hoppa heeest. Puss!

Min favoritblogg

Ebbas blogg är lugnt min favoritblogg! Det här är inget länkbyte men känner att jag vill länka hennes blogg ändå för den är sjukt bra. Har läst den sen januari 2011 tror jag, och läser den flera gånger per dag! Minst 10 gånger typ, hehe.. Ebba skriver verkligen sina inlägg genomtänkt och fotar superbra. Sen lägger hon upp mycket egobilder, det gillar vi, ellerhur? ;) Haha. Outfits lägger hon också upp och hon har en grym klädsmak! Hon har hjälpt mig mycket med design osv och man får mycket inspiration från hennes blogg. Dessutom verkar hon vara en skitsnäll människa! Så denna bruden är värd en FET LÄNK.

Nästa inköp

Gud vad jag behöver en ny! Den som jag har suger på riktigt. Det tar typ en timme att få håret platt + att den är superliten. Den funkar att ha i väskan eller så men hemma behöver jag en bättre. Tillochmed pappa tycker det! HAHA, han vet liksom ingenting om sånt men han frågade om jag ville han en ny. "Din är ju inte mycket att hänga i julgranen", sa han. Haha. Men jag behöver verkligen det. Ska ju börja sova med toffs så jag får längre hår och behöver platta på morgonen för mitt hår blir på riktigt lockigt av att ha i toffs. Så ja, en ny plattång behöver jag, NU!

Stora vinterjackan

Godmorgon! Sovit bra? Det har jag, känner mig rätt så pigg faktiskt. Hur som helst, det är faktiskt lite mysigt när det börjar bli kallt så man kan bo i sin vinterjacka! Den är sjukt varm, haha.. Ni får ha en bra dag!


Snabba hälsotips

Drick grönt te, helst varje dag! Många bra nyttiga ämnen + att det ökar förbränningen.
Träna! Minst 2 gånger i veckan är bra. Om du tränar hemma, variera! Powerwalk, löpning, styrka (Situps, armhävningar, rumpövningar osv.)
Sov minst 8 timmar per natt. Kroppen behöver återhämta sig efter en lång dag + att du orkar mer på dagen!
Ät enligt tallriksmodellen, kolhydrater, fett,protein osv. Ät även var 3dje timme ungefär.
Tillåt dig vardagslyx! Tex ta ett varmt bad, kolla på en bra film eller mixa ihop en god smoothie!
Duscha varje dag, du får bättre hygien och känner dig fräsch!
Tillåt dig att ha en dag i veckan då du bara tar det lugnt och kopplar bort facebook, mobil osv.


Gamla bilder.. Men kör på det här nu, det blir toppen! :')

Sova

Lite bildbrist, fixar det imorgon!

Yes babes, ska sova nu. Imorgon blir en bra dag, massa planerat! Wiiiie. Sitter och chattar med en het 97:a just nu, haha får se hur det går med den saken :$ Men jag har ju mina kontakter som kan säga hur han är osv :D Haha, nogsnackat om det. Godnatt på er!

Mitt fucking allt

Jag älskar dig baby, du är mitt allt. Imorgon ses vi, dagarna vi ses är som att tanka energi. Det är pågrund av dig jag kan börja skratta på måfå, bara utan anledning. Som får mig att orka vardagen och se positivt. För jag kämpar för dig. Ingenting ska få skilja oss åt. Jag vet att allt var mitt fel i vintras, men jag höll på att dö och det är bättre nu. Vi kämpar för varandra, aldrig dit igen okej? Vi har gått igenom så mycket tillsammans, och fler minnen ska det bli. Du kan ringa mig när du vill, mitt i natten såsom mitt på dagen. När du vill, jag skiter i tillfället bara du mår bra. Jag älskar dig grovt älskling, min bästa vän. Glädjetårarna är för dig, och inget kan förklara hur mycket jag älskar dig. Vi bygger upp det vi förlorade nu och det känns så jävla bra. Allt blir ljusare och ljusare för varje dag jag är med dig, du är helt fucking underbar. Jag har sån tur som har dig som min bästavän. Det går fan inte att beskriva, du är bäst och finast, alltid vi Moa Bertilsson. Igår, idag, imorgon, föralltid. ♥

Perfekt kväll? Ohyes!

Ikväll ska jag chatta med kul folk, göra en perfekt header till den perfekta designen, kolla upp bio på fredag med Saga (fan vad kul!), dricka Cola Light och kolla på "Ensam mamma söker". Perfekt kväll, ohyes? Plugg skjuter man ju upp till imorgon, hehe.. Ha en bra kväll! :')

I'm going to the shower and stay there a long time.

Kom nyss hem från träningen, det gick super idag! Är glad för statistiken också, har fått typ +100 läsare så det är ju jättebra! :) Ska hoppa in i duschen nu och sen ska min älskade Moa ringa mig. Vi ska träffas imorgon innan min ridning. SJUKT NICE. Vi hörs efter duschen med massa roliga inlägg, puss!
Bjuder på en gammal bild på mig och min Saga ♥

Diggar iphoneskal

Fan vad fina skal! Jag älskar Iphoneskal och har rätt många. Fast typ bara enfärgade! Jag vill liksom ha med "pärlor" på eller liksom mönster. Mycket snyggare! Så nya skal ska införskaffas vid julrean, då blir allt så mycket billigare. Ska köpa minst 3 stycken då, riktigt snygga också. Är faktiskt riktigt nöjd med det jag köpte i Paris, ni vet vilket jag menar? :') Haha, Iphone-skal-lover..

Jag är grym

Haha, jag äger ju på Temple Run! Inte precis. Men har ändå inte spelat så länge och lägger inte ner så mycket tid på spel. Sitter liksom inte och geekar, spelar liksom bara typ 5 minuter innan jag ska sova.. Haha. Så ändå rätt bra för att nästan inte spela nånting :')

Every person have a own list, put yourself at the top.

Bilder från igår när vi käkade på Steak House, typ godaste jag smakat!
Hejhej. Kom nyss hem faktiskt, var ju på Bup. Fick en läxa också, haha.. Sitter i alla fall under täcket faktiskt med en stor latte och ska snart äta lite middag. Efter det ska jag på träning. Rätt så otaggad men det känns så bra efter. Haha. Sen är det ju måndag och då får man ju vara lite otaggad på typ allt, ellerhur? Dagen var bra i alla fall. Hade 4 lektioner varav 2 prov. Matteprovet gick bättre än förväntat och engelskan gick väl helt okej. Fast jag tror jag fick 1-2 fel på engelskaprovet så jag är inte nöjd. Aja, hoppas jag får alla rätt nästa gång! :) Alla lektioner gick bra osv. Lunchen rörde jag inte för det såg så äcklig ut.. Tacka vet jag knäckebröd. Haha, typ min stora kärlek just nu i skolan. :') Men nu ska jag börja göra mig iordning och slänga in några mer inlägg.. Puss!

Cool in school

Hej, är i skolan nu med Saga och flera. Har nyss haft lunch som inte gick att äta. Bup efter skolan och sen träning.. Hörs ikväll, puss!


Måndag

Ny vecka idag, det känns väl sådär. Hade helst velat sova. Men aja, det blir väl kul. Är bara rätt ledsen idag, så dagen kanske inte blir den bästa.. Går väl alltid att hoppas. Ni får i alla fall ha en bra dag, puss!


I take a step, you go at the side and i'm still on right way.

Ikväll har jag duschat, tvättat håret och gjort massa tjejgrejer inne i badrummet, riktigt skönt! Jag åt en god middag, bitt, spagetti och chilibea, mumma. Har även gjort om designen. Bara headern nu! Den jag har nu får vara lite sådär tillfällig tills jag får mer inspiration. Men designen är klar, förutom några småändringar kanske. Efter det har jag pluggat matte i 2 timmar, och jag är riktigt stolt över mig själv! Gillar inte matte men satt i 2 timmar med en sjukt svår läxa, som vi även har prov på imorgon. Nu kommer det gå bra, om jag bara tror på mig själv och kommer ihåg allt. Sen har jag pluggat till engelskaprovet som vi också har imorgon, och mamma sa att precis allting var toppenrätt! Det känns sjukt bra, den här veckan kommer bli galen! Massa träning, kompisar och bra betyg. I'm on right way now.

100+

Sitter och pluggar en massa nu, engelskan går bra men matte är sjukt svår. F nästa eller ?! Nej, får nog sitta ett tag till. Suck.. Ha en bra kväll!


Några bekännelser

Gud vad länge sen, man ser fan inte att det är jag! ;o

NO är mitt "hatämne". Skitsvårt och tråkigt.
Jag tycker jag är mycket snyggare i mörkt hår än ljust.
Jag längtar sjukt till julen och räknar dagarna till jullovet.
Jag tycker inte skolan är tråkig.
Jag älskar att ta egobilder och redigera dem, haha.
Jag får mer lust till att fota när jag har en blogg att lägga ut bilderna på.
Jag älskar att ha på mig färgglada strumpor.

Det där om mina ögonbryn

Många säger onödiga kommentarer om mina ögonbryn. Alltså ja, jag har tjocka ögonbryn. Ni ser det, ni konstaterar det och sen kan ni ge fan i att kommentera om ni inte har nåt bra att säga om dem. Jag tycker jag är fin i mina ögonbryn. Klart jag tar bort så de inte växer ihop, haha.. Men det gör ju alla. Jag kanske inte vill ha pinnsmala ögonbryn och det är inte erat problem. Jag gör hurfan jag vill. Har bara lust att skjuta folk som säger taskiga saker om de, för sålänge jag är stolt över mig själv så spelar det ingen roll vad ni tycker. Och noppar jag de inte pinnsmala, så borde ni ju fatta att jag vill ha de som jag har. Jag kommer inte ändra på mig för att ni vill det. Så jävla trögt att ni inte fattar det. Det är mitt liv och mina regler. Dessutom, bara för att jag är tusen gånger bättre och snyggare än er. Jag har så mycket mer än er. Bara för att jag kan shoppa mycket, har familj som bryr sig, är skitsnygg, har mycket kompisar, självförtroende, bor bra, har märkeskläder, båda mina föräldrar har fina bilar osv. Det är ju bara därför ni klankar ner för mig, för att ni är så jävla avundsjuka. Jag ser ut hur jag vill, och jag ser ut precis som jag vill se ut just nu, jag ändrar mig inte för att några idioter sitter bakom datorskärmen och snackar skit. Jag skiter fullständigt i vad ni tycker om mitt utseende.

Söndag kväll

Har haft en bra dag i stan. Ska göra latte nu och se på en film + messa med massa underbara vänner! Perfekt kväll, eller vad säger ni? Efter middagen ska jag bara få klart lite plugg osv, sen ny vecka - nya tag imorgon. It will be good.

Svar på kärringkommentar

Kommentar: Ha! Mogen tjej..
Att säga något sånt är liksom hela din blogg ett skämt.
Lägg ner bruden, självklart ska man kunna vara vänner efter ett förhållande.
Framförallt ett småbarnsföhållande(så som ditt).. det är ju inte ens seriöst! Skärp dig för i helvete. Pinsamt!!

Svar: HAHA, vem fan är det som är ett skämt? Om du skulle blivit lekt med skulle inte du heller vilja vara kompis med den personen, jag lovar dig. Vi hade även varit bästa vänner i över ett år och varit så jävla nära varann, sen visar sig den personen vara någon helt annan. Du vet inte ett fucking skit om mig eller mina förhållanden. Och ja, det kan man väl vara men det är fan inte ditt problem vilka jag är vänner med och inte. Och vad småbarnsförhållande? Du kan ta dig i röven om vad du vet om mina känslor. Hördu, det är du som är pinsam. Du vet inte ett skit om mitt liv, så tagga långt. Och förresten, tack för att du gav mig något att garva åt. Haha.
Jag är bäst i hela världen.

My outfit on sunday

Spetslinne - H&M
Stickad tröja - (NY!) Gina Tricot
Jeans - Crocker
Haha, mobbade bilder..

Time to understand - You are an idiot.


Att säga "Vi kan fortsätta vara vänner" när man har gjort slut är som att säga "hunden är död men vi behåller den".

Tröjan jag köpte igår..

Kommer användas mycket nu i vinter! :) Den kommer från Gina Tricot och kostade typ 200 kr.

Mammas födelsedag - 20 november

Godmorgon! Dagen började runt 9, blev väckt av pappa så gick vi ner och fixade frukosten. Mozarella, parmaskinka, tomat, fruktsallad, gotlandsbröd, latte, te och juice. Haha, värsta frukosten! Men mamma fyller ju år idag. Sen gick vi upp till mamma och satte oss och åt frukosten. Är verkligen proppmätt nu. Mamma blev i alla fall jätteglad för sina presenter. Av mig fick hon halsduk och vantar. Sen fick hon en jättetjock bok och ett bar märkesskor, med typ mocka i. Så nu ska jag bara fixa mig, klä på mig osv sen drar vi in till stan! Vi ska bla. gå på fotografiska, fika och kanske lite shopping, vem vet? ;) Sen när jag kommer hem måste jag plugga, för visst kämpar vi nu innan jullovet? Kom igen hörni! Tack för statistiken igår & idag förresten, ha en toppenday sötnosar! ♥

Ska försöka sova

- Bild från klassresan maj 2011 -

Enkelt var namnet

Sjukligt enkel design och header. Men jag var så trött på det gamla så gjorde det här lite snabbt. Till julen kommer något mycket bättre och som jag kan ha hela vintern, men det här får duga tills dess. Kommer inte fråga vad ni tycker för nej, bloggen är inte fin just nu.

Frågor

1. Vad är ditt mellanamn? Alice & Ewa.
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Alltså inte det jag heter, men kommer inte på något bättre..
3. Är du i ett förhållande nu? Nej.
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -
5. Vem var du tillsammans med sist? Felix.
6. Får man fråga varför det tog slut? För att världen är full av idioter :').
7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja
8. Vem vet mest om dig? Saga tror jag, eller Moa.
9. Vad gör du på fredagskvällar? Är med kompisar på kvällen typ, eller tränar.
10. Bästa filmen du någonsin har sett? I taket lyser stjärnorna kommer alltid vara min favoritfilm.
11. Har du haft sex med fler än 2? Nej.
12. Hur många har du strulat med? Haha många.
13. Har du testat droger? Nej
14. Röker du? Nej
15. Snusar du? Nej
16. Saknar du någon just nu? Ja
17. Hur mår du idag? I'm fine.
18. Hur många tabletter tar du dagligen? Jag har ju öroninflammation haha, så det är ju 3 tabletter just nu. Men jag tar för en annan sak också.
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Var säkert med mitt lilla fjortisgäng.
20. Bästa minnet från sommaren? Sommaren var så underbar, men typ Åland tror jag.
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? Frankrike.
22. När var du där? Typ 2 veckor sen
23. Är du rasist? Nej
24. Har du helt svenskt ursprung? Ja
25. Om nej, vart kommer du ifrån? -
26. Föredrar du svenska eller utlänska killar? Alltså det spelar ingen roll. Fast utländska är mer charmiga, oftast :$
27. Ser du fram emot någonting just nu? Mamma fyller år imorgon.. Haha. Och typ julafton.
28. Sköter du skolan? Yesbox.
29. Vad hade du för betyg förra terminen? Asså jag hade typ 70 % frånvaro för jag mådde så dåligt, men jag hade bra betyg. Eller hade inte betyg då men nådde målen i allt och nådde målen i hög grad i svenska, idrott, bild och hemkunskap.
30. Vad är det bästa du fått på ett prov/uppgift? A.
31. Vilket ämne var det? Swedish.
32. Har du fått ig på ett prov? Ja, typ halva skolan fick ig för att läraren är dålig.
33. Har du spelat/spelar du i ett band? Nej
34. Anser du dig vara intelligent? I skolan är jag väl rätt så smart, utanför skolan är jag 100 % blondin.
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? När jag var liten
36. Vilken va den värsta tiden då? 2011 har varit hemskt, förutom sommaren.
37. Har du mått jättedåligt någon gång? Ja
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Ja
39. Har du haft sömnproblem? Ja
40. Hur ofta gråter du? Rätt så ofta
41. Vad gör du när du mår dåligt? Typ snackar med nån eller lyssnar på musik.. Haha.
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Föräldrar eller kompisar.
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? nej.
44. Vilken klass går du i nu? 6E, bästa klassen.
45. Vilken skola? Engelska skolan
46. Har du varit otrogen någon gång? Typ i ettan haha.
47. Har någon varit otrogen mot dig? Yes, i ettan.. ;)
48. Är du stolt över dig själv? Ibland, ibland inte.
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Jag skiter i vad andra tycker om mig.
50. Vad får du ofta komplimanger för? Att jag är jättesmal typ.. Eller att jag är söt, HAHA.
51. Har du lätt att få folk att skratta? Ja typ
52. Cider eller öl? Cider
53. Har du några talanger? Ja, det har väl alla?
54. Vet du om någon är kär i dig? Ja
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Har inga syskon.
56. Vad står det i ditt senaste sms? "Typ runt 11 ikväll, är inte hemma <3"
57. Hur lång är du? Nånting över 160 tror jag.
58. Hur mycket väger du? Väger mig aldrig så jag vet inte.
59. Vilken storlek har du på kläderna? Typ xxs/32 fast det finns fan aldrig.. Så om det inte finns tar jag ju xs/34 :')
60. Har du svarat ärligt? Yesman.
Haha, shexig.

Middag

Var inte ett dugg hungrig så en latte får stå som dagens middag :') Sen ska jag nog duscha + tvätta håret och ha det mys (y). Ha en fin lördagskväll.

My reason to hate you.

You gave me reason to hate you. A big reason. And now, it's of course that you are a fucking idiot. You learned me that when you did as you did. Die.

Renoverar bloggen just nu..

- Mongobild -

Julklappstips!


Take me back to life

Hittade bilderna på datorn. Fyfan vad jag saknar sommaren 2011!

It's saturday

Alltså ni förstår på riktigt inte hur trött jag är. Aja, dagen har börjat bra! :'). Jag tränade i en timme typ, sen drog jag och pappa till Vällingby och köpte present till mamma, och sen handlade vi mat. Haha. Jag köpte en tröja också, skitfin. Visar den sen. Sen såg vi en tiggare i Vällingby också ;o. Hatar verkligen det. Första gången jag såg det i Vällingby. Pappas första också, och han har liksom bott här i typ 30 år. Och innan bodde han ju också i Stockohlm så ja.. Skumt. Men nu har gästerna kommit, vi ska nog äta snart. Vet inte riktigt vad det blir men jag ser nog det tror jag. Nu ska jag chilla innan lunchen, vääärt.

En outfit

Linne - JC
Skjorta - Gina Tricot
Chinos - Zara
+
Uggs - Shepheard
Vinterjacka - Race Marine

A important sentence

Tro inte på killen som skriver att han älskar dig i ett sms, tro på han som visar det i verkligheten.

Boys should dry the girls tears, don't make them.

Mobba mig inte nu men jag är skittrött, ska sova nu. Kommer säkert vakna typ 9 imorgon bara för jag går och lägger mig nu haha. Men mina ögonlock typ ramlar ihop. Så nu ska jag gå till bedden och soooooova uuuut. Har inte sovit ordentligen på hela veckan. Fan vad skönt.

Huset vid vägens ände

Handling: 4 ungdomar åker till ett hus de hyrt för att jobba. Som målare, fotograf osv. Det är en fridfull plats de hittar, och de trivs super. Men snart börjar saker hända. Redan första natten händer konstiga saker och ungdomarna drömmer drömmar. De går ner i källaren och där hittar de färskt blod, även något mer hittar de.. Allt blir bara konstigare och konstigare. Dessutom läskigare.
Vad jag tycker: Jag tycker filmen var bra. Fast konstig. Slutet sög blöt rumpa. Man förstod ingenting. Men rädd blev man. Och jag är inte direkt känslig för skräck, men jag blev rädd när jag såg filmen. Dock drog de ut på allt för mycket och vissa saker fattade man inte.
Betyg: Filmen får en 3,5 av mig, med avdrag på att man inte fattade saker och att de drog ut på varenda scen. Men jag rekommenderar den, den var bra! :')

Be happy

Fuck peoples as make you cry, they are not worth your tears. Even if it hurts, stand up and smile. Laugh and think about the person as make you cry. Laughing are better than crying. Especially when the person can put the finger in the ass. So, laugh. Make a smile on your lips. Be happy. Stupid peoples can't steal your happiness.

GRATTIS HONEY!

Oh jävlar vilken fjorrebild. Från typ i julas. Aja, det jag tänkte säga var att älskling, grattis! Och jag älskar dig mest i hela fucking världen, du betyder allt för mig. ♥

I like peoples as take on my ass

Bilder från imorse.

Hello sweet readers! Väldigt seriös rubrik tänker jag här. Haha, nejdå. Men kom inte på ngåot bättre. Idag började jag typ tjugo i nio? Tidigt.  Med klassråd i alla fall, det var chill som vanligt. Sen bild. Vi ska börja med nästa projekt nästa vecka, Stop motion! Fan vad kul. Ska lugnt ta med min bästavän, vid namn systemkamera :'). Ska jag ta teleobjektivet eller mitt lilla fasta 50? Jag får tänka på det.. Efter bilden hade vi en trög engelskalektion. Verkligen tråkig. Chillade mest på den osv. Sen lunch, och det gick att äta idag. Eller, i alla fall lite köttfärs och ost gick ner. Nachochips med fingeravtryck och torrt, gult ris skippar vi vaaaaa? Haha. Sen svenska. Det gick skitfort. Läste nästan bara för jag var klar med allt som de andra höll på med. Sista lektionen var SO och det brukar ju vara lugnt på fredagar. Men min engelskalärare ska ju såklart inte berätta att jag har missat massa, fick liksom panik. Så jag låtsades att jag lyssnade på min SO-lärare, men istället satt jag och pluggade engelska.. Hehe. 8 sidor engelska hann jag i alla fall innan min SO-lärare kom på mig. Men sen fick vi klubba också. Mumma :). Efter skolan köpte jag massa sura godisar (Det är ju Maos namnsdag vafan!) Sen tog jag tuben till bruden. Vi såg skräckfilm, berättar sen. Så sjukt läskig. Sen lite på Bert också innan jag var tvungen att dra och nu kom jag nyss hem. Hemmakväll ikväll, TAGGA.

Fredag

Är hos Moa nu, vi ska göra te och äta godis. Sen ska vi typ snacka om saker och kolla på skräckfilm. Haha, en normal dag med Moa.. Puss!


Random

Är klar med engelskan nu. Det gick rätt fort. Fast engelska är ju liksom enkelt. Eller ah, jag har fett lätt för språk så det är skönt! Eller okej den blev jättedålig, men jag fattade typ inte för man skulle svara på frågor om nån jättekonstig sak? Så den blev inte så bra men helt okej. Det är ju ändå bara en liten läxa. Men aja, imorgon är längsta skoldagen sen ska jag träffa Moa älskling igen. Kommer bli skitkul :) Sen på lördag ska jag träna på morgonen och sen typ handla present för mamma fyller ju år på söndag. Sen får vi gäster, min morbror och hans fru på dagen. Sen på söndag fyller ju mamma år då ska vi till stan tror jag :). Så helgen blir najs. Vi höres, au revoir.

It's a big different between play and love.

Haha, känner mig så cool på bilderna. Var ju hemma hos Moa då och typ studsade på hennes yogaboll. Haha, så jävla kul! Men dagen har varit bra. Fast jag var skitdeppig i skolan, men whatever? Mina vänner gör mig glad :'). Hade ju 5 lektioner, fick damp på min NO-lärare så satt och var skitsur på honom och han fick damp. Alltså på riktigt, damp. Aja, efter skolan var typ Moa vid min skola? Haha, blev fett överraskad. Men vi tog tuben hem till henne i alla fall och rensade fruktskålen. Så ringde jag en idiot också och skällde ut personen. Sen åt jag frukt igen. Åt så jävla mycket frukt. Sen drack vi vaniljte också och såg på en skräckfilm, typ Huset eller vad den hette. Skitläskig. Recension kommer sen. Efter det såg vi på Bad teacher, den var skitbra! Haha, garvade sjukt när rektorn kom med proven och de liksom bara hade kollat på film.. Haha. Sen käkade vi, det blev chili con carne typ, asgott! Med ris och bröd. Efter maten snackade vi lite och fortsatte kolla på Bad teacher och jag hjälpte Moa plugga lite. Alltså Moa är ju äldre än mig så det var skitsvårt att fatta deras fysik. Aja, kom hem nyss så måste göra min engelskaläxa nu och skicka till min engelskalärare. Hörs lite senare ;'3

Huset

Sitter med älsklingen och kollar på huset, SKITLÄSKIGT. Käkar här också så det är najs :) hörs sen, puss !


Svar

Hanna: shiit,vad hände med ditt öga ?
Svar: Jag var överansträngd. Har fått så många gånger. Var stressad och mådde dåligt och då sprack blodkärlen i ögat. Inget farligt. Bilden är från februari.

Torsdag

Får skjuts idag så ska åka om typ 45 minuter. Skulle kunnat vakna för typ en kvart sen egentligen men jag vaknade typ halv åtta av att jag tänkte på saker jag inte borde. Aja, livet går vidare. Idag har jag 5 lektioner, börjar 09.15 och slutar 15.00. Sen ska jag träffa min underbaraste Moa. Fan vad fin hon är. Fan vad jag behöver henne. Och fan vad jag älskar henne. Så räkna inte med någon vidare uppatering förens ikväll. Inte i helgen heller, imorgon slaggar Moa hos mig och på lördag ska jag och Moa säkert göra nåt kul, säkert träffa några speciella killar.. ;) Och på söndag fyller ju mamma år. Tänker fan heller ta mer skit nu, det är motgångar som gör en starkare. Nu kör jag.

Don't cry, just say fuck you and smile.

"Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en idiot. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv isället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne."

Ta inte mitt hjärta om du ändå tänkt krossa det.
I lose a piece of shit, you lose a true friend.

Fan fan fan fan fan fan

Vafan hade jag väntat mig egentligen? Att nåt var på riktigt? Sluta leka med mig. Ingen fucking ting kommer bli som förut. Jävla player. Fuck you.


Nej december var inte den bästa tiden i mitt liv. Inte januari, och då rakt inte februari. Mars, april, maj var inte heller den bästa tiden. Augusti, september, oktober var inte heller den bästa tiden. Kanske inte nu heller, men jag vill tacka er som får mig att skratta. Vad skulle jag göra utan er? Ett år och nästan tre månader har gått och jag kämpar som fan, men ni får mig att göra det. Det är ni som har byggt upp mitt självförtroende, som får mig att inte ta åt mig skit. Att ha stunder då jag tycker jag är bra. Det är er förtjänst att jag slår ihjäl dagarna, att jag får vara med er och skratta som gråta med er. Det betyder så mycket. Ni vet vilka ni är, och jag älskar er. ♥

Moa goes dissare :)


Som typ varje dag..

Drar till träningen om typ 10 minuter.. Haha fan pallar inte. Men det blir väl kul.
MUMMA.

Jag älskar dig

It's difficult to describe how much you means to me, but you are my mother. I don't need to say more than that. ♥

I change my life and my life change me

Hej, kom hem för kanske en halvtimme sen eller nåt. Har inte gjort så mycket sen dess. Dagen var bra och gick rätt fort, trots att det var vår tråkigaste dag. Fast vi slutade 14.10, och vi har liksom bara en lektion efter lunch så det är nice. På billiotek satt typ jag, Frida, Atena och Diana och sov.. Sen på NO lab var jag klar så jag satt typ och tog webcambilder med Frida, haha.. Det är vi på bilden över om ni undrar. Sen hade vi NO teori, skulle byta platser. Så nu sitter jag med Saga längst bak i klassrummet. Lycka. Haha. Saga var förresten så jävla skön, hon ritade på sin bok och skrev "When I have boring in classes, I show my draw skills". Så jävla skön. Haha. Sen lunch, inte så gott.. Sist matte och det gick bra faktiskt. Sen tog jag bussen hem och flummade sjukt med Sofie på vägen hem, haha det var så jävla kul. Nu ska jag dricka kaffe bara. och om nån vill ses en liten stund innan min träning så messa. Puss :)♥

Om min skola..

Anonym frågar: Jag ska börja i engelskaskolan, kanske..och har ett par fråger, snälla svara!
1.börjar alla i sexan elr börjar vissa från fyran??
2.är det en bra skola?
3.var det pinsamt att börja där, alltså att du var rädd att få nya vänner
4.vilken engelskaskola går du i? allstå typ hässelbystrand, bromma....
Svar: Tjo! Kul att du kanske ska börja där, visst ska jag svara..
1. Vissa börjar från fyran och vissa börjar från sexan, det är det vanligaste. Men man kan börja lite när som helst ;) Fast lägst från fyran då.
2. Den är sjukt bra!
3. Nej, absolut inte. Jag är väldigt framåt och har lätt att lära känna nya + att alla är skitsnälla! :)
4. Jag går i Hässelby Strand.
Så ser min skola ut! Bild från Google.

Kort inlägg..

Dålig bild jag vet.. Men ridningen gick rätt bra idag. Galoppen med Halla var superfin, och dressyren blev också jättebra! :) Hoppningen blev väl helt okej.. Vi skulle inte hoppa så högt idag utan typ ha "hoppdressyr", så ah.. Men sen hoppade vi typ 50 cm i slutet, då blev det ju lite mer fart på Halla. Men jag tycker det gick bra! :D Nu: DUSCHEN.

It's with you I am happy

Gammal..

Tjo Glenn! Rullade såklart till skolan i mjukisar idag, det är tisdag vafan? Fast först tandläkaren.. Det gick bra, ska inte få tandställning i alla fall. :D Efter det drog jag till skolan igen och min gympa var slut.. Jag tackar inte nej till att börja halv 11, nejdå. Då hade vi livskunskap i alla fall. Efter det lunch, jag och Saga slog på stort och tog soppa. Smakade väl helt okej. Efter lunch hade vi SO som vi typ bara snackade på.. Haha, så jävla kul, jag satt och viskade mongo till Saga, och hon bah: Ludvig? Och låtsades som att hon inte hörde, så sa hon att jag skulle säga högre, så då skrek jag MONGO över hela klassrummet.. Haha, alla började asgarva och min lärare blev fett sur. Haha, tack Saga! :D Sista lektionen var matte, min mattelärare sa till mig "You can try to read the question, and see if you understand before you ask me next time". Haha, skämdes som tusan. Sen var jag tvungen att gå på Support Lesson för jag var ju sjuk förra gången, i franska alltså. Det var fan skitkul! Fast behövde bara vara där i typ en kvart för min franskalärare tycker det går jättebra för mig på franskan osv, så det var nice! När jag kom hem gjorde jag vad? Drack latte såklart. Och nu ska jag på ridning om typ 1,5 timme.. Vi ska hoppa idag så det blir väl helt okej. Uppdaterar lite senare, puss!

-

..♥

Svar på tal

"Är du 97:a?"

Svar: Nej jag är 99a :)

Den där dagen då jag visar min outfit

Linne under - Marwin
Tröja - Menino
Jeans - Gina Tricot
Det var det jag hade på mig idag :) Sjukt skönt med den där stora, tjocka tröjan. Haha. Imorgon missar jag gympan för jag ska till tandläkaren på morgonen. Längtar verkligen till tandläkaren, så himla underbart. Och jag är absolut inte ironisk. Helt underbart.. Nu kom jag i alla fall hem från träningen nyss så ska duscha typ.. Nu.

Det är så lätt..

Det är så lätt. Det är så lite som påverkar. Antingen kommer jag falla snart, eller så kommer jag lyftas 1000 meter upp i luften. Det återstår att se.

Hermano hermoso, saber que Te amo. Tal y como eres.

Bonjour, tu es qui? Je suis jolie. HAHA, grym man är på franska liksom. Har nyss druckit latte, har typ längtat hela dagen. Haha, sjukt. Är galet trött faktiskt. Men dagen var bra, fast jag har galet stort problem nu. Måste lösa de. Alltså sjukt stora. Aja, dagen började med engelska som jag missade typ hälften utav pågrund av att jag var hos doktorn osv. Sen franska, gick verkligen inte bra. Sen lunch, alltså det enda dåliga med min skola. Maten. Euuw. Efter lunch hade vi matte som faktiskt var superenkelt. Sista lektionen var svenska, prov också. Det kändes som att det gick rätt bra, skrev 4 sidor på en recension av boken "Den osynlige". Om jag inte får A kommer jag bryta ihop så jag får ju hoppas på det nu. Efter skolan drog jag hem direkt och ska på träning sen, den börjar klockan sex så ska äta och byta om innan. Det var väl min dag typ. Håller på att ladda upp bilder men de vill inte "komma in" i datorn.. Ni får de sen :)

Moas säng

Japp, har inte tagit bort Moss säng från mitt rum än, så jag sover i den ikväll! :D mysigt värre. Ska borsta tänderna nu och sova lite, godnatt!


Det är honom jag vill ha.

Det pirrar i magen. Den där känslan man lever på. Som får glädjen att studsa omkring likt en blinkande, rosa studsboll. Det är känslan jag har just nu och det är pågrund av honom. Det är honom jag vill ha.

Nolife..

Har hållt på med den här i 2,5 timme. Alltså vilket liv. Haha, har gjort matteläxan också. Jag måste få klart den här, när den är klar så är den "fullritad" enda ner till den här texten, alltså där bilden slutar. Måste få klart den, haha. Är rätt nöjd hittills faktiskt. Fråga mig inte vad det är.

Julklappar 2011

Yes, det här önskar jag mig! Lattemaskin, presentkort på Hollister, Close-Up filter, fjärrutlösare, göra egna Iphoneskal och pengar.. :) Så inte så mycket grejer faktiskt. Men vill väääldigt gärna ha lattemaskinen och fjärrutlösaren. Det andra spelar inte så stor roll men skulle såklart vara kul att ha också. Någon undrade vad jag önskar mig i julklapp så då gjorde jag bara ett kollage lite snabbt.. ;)

Söndag

Något annat än egobilder för en gångs skull..

Hej! Dålig uppdatering idag men har gjort massa annat. Moa väckte mig somsagt runt halv tolv, vi åt frukost osv. Sen drog hon på match och skulle möta Saltis. Hoppas på vinst! :D Hon ska ringa mig sen och berätta, men just nu är hon med sin kille.. Tror de skulle gå på bio eller nåt? Haha, mys. När hon hade dragit tränade jag och sen skulle jag iväg på något café i Riddersvik med mamma och pappa. Sådär var det, inget speciellt. Åt ost & skinkmacka och drack chaite. Chaite't var faktiskt skitgott! Ska lugnt be mamma köpa hem det. När jag kom hem pluggade jag lite och sen kom Felix hit. Vi snackade mest och han hjälpte mig plugga, haha.. Sen var han tvungen att dra efter typ två timmar för det är ju Fars dag och hans syrra hade kommit hem som typ aldrig kom hem. Själv har jag firat min pappa med att han fick en kram och en kopp kaffe av mig! Haha. Nu ska jag dricka latte, och typ göra matteläxan. Puss!

Morgon

Hej bloggis! Haha. Bloggar från mobilen nu, vaknade nyss.. Eller, Moa petade på mig och väckte mig. Hehe, sötnos! Vi ska i alla fall ner och käka frukost nu, sen kommer Moas mamma och hämtat henne och de åker till Moas match. Då ska jag träna och plugga. Typ en vanlig söndag för mig, hehe. Kanske träffar nån om jag blir klar med mitt plugg så jag inte blir forever alone. Det återstår att se. Puss!


Lördag natt

Hello! Ligger bredvid Moa i min säng. Vi typ messar med några heta pajer. Haha. Dagen har varit bäst! Först taggade vi till Frandis vid tre, käkade caesarsallad och snackade. Sen drog vi hem och chillade, dunkade musik och så. Åt, fixade oss och sen drog vi ut. Drog hem till några rawr killar hehe.. Såg på film med de och det hände lite saker och sådär. Sen började vi gå hem vid 11 kanske? Och när vi kom hem så kollade vi på Saw 7, läskig.. Berättar om filmen imorgon. Godnatt!


Jag är kär.


Moa vann matchen! :D

Fick nyss mess från Moa att de vann matchen! :D Hon spelar ju basket. Kom hem för någon halvtimme sen. Har ju tränat. Sen dess har jag suttit med min ritplatta och ritat i Photoshop, haha, vilket liv jag har. Men jag väntar på Moa, sen ska vi dra till Frandis osv. Ska fixa mig också och klä på mig, sitter osminkad i mjukisbyxor. Sexigt. Så ska väl göra något åt det nu. Puss!

Roliga samtal igår..

Jag och Saga sitter i matsalen..
Saga: Alltså dem här päronen var fett äckliga.
Jag: Jag vet, skitäckliga! Kan jag få det?
Saga: Nej.
Jag, Jacinta och Catherine väntar på tuben..
Catherine: Martina, är inte det där vår mattelärare?
Jag: Jo det är det fan! Vad gör hon här?
Catherine: Eller nej, hon är inte så smal!
Jag: HAHA Catherine, nej hon är inte världens smalaste precis..
Jacinta: HAHAHAHAHHA, Martina, tänk dig och vår mattelärare stå bredvid varandra?
*Alla börjar asgarva*.

Pussel (min katt) kommer in i vardagsrummet och jamar som fan..

Pappa: Och vad fick du luft ifrån, Pussel?
Jag: Antagligen lungorna.. Eller har katter lungor?
Pappa: Klart de har!
Jag: Men det kunde väl inte jag veta? Jag kanske trodde de var som kor, för de har ju inte lungor?
*Pappa tittar konstigt på mig.*
HAHAHHAHA ni fattar inte hur kul det var..

Gammal bild på mig och Saga..

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck.

Godmorgon! Bilden är inte från idag/igår. Haha, random. Men kanske nån vecka eller två. Jaja. Hur är läget läsisar? Med mig är det rätt bra tror jag. Har nyss stigit ur min säng och ska gå ner och äta frukost nu. Sen ska jag träna. Alltså har ni tänkt på att jag typ alltid gör det på helger? Men vill få upp kondisen lite. Har rätt bra kondis men vill ha ännu bättre! Så jag inte är helt död efter kickboxningen typ. Fast det handlar kanske också om att kanske få lite mer muskler. Har typ inga armmuskler eller benmuskler. Haha. Aja, nu ska jag göra det jag planerat. Runt lunchtid kommer Moa hit, så ska vi äta lunch på Frandis, sen träffa Viktor & Shayan och på kvällen sover bruden hos mig! TAGGAD. Haha, nej men det ska bli fun! Vi hörs lite senare. :)

Vardagsoutfit

Jag typ gillar Gina. Men allt är billigt, samtidigt bra kvalitet och oftast snygga grejer. Som den här outfiten - skitsnygg! Men vardaglig och rätt så enkel, så det är bra. Vanliga jeansfärgade jeans, med stretch så de inte är svintajta.. Haha, det är snyggt på fest men i skolan orkar man inte gå runt och "spänna" benen hela dagen.. ;) Skjortan kan man ta i en större storlek så den blir jätteslapp till tröjan som ska sitta vanligt typ. Det blir snyggt! Och sen väskan som tillbehör, grönt sticker ut och då blir det snyggt. Tillsammans kostar den här outfiten 700 kr så det är ganska billigt för en hel outfit. I vanliga fall kostar väl bara jeansen 600-1000 kr. Men inte på Gina. Fast jag handlar dock alltid jeans i äkta märke.. Men aja, den här outfiten var värd att placeras här, på min mycket kända blogg. HÖHÖ.

Så måste den bli ful..

Asså åh. Så måste den bli ful. Ögonen förstörde allt. Okej, den tog bara 40 minuter att göra men ändå. Blev inte nöjd, haha. Mammi har gjort varm choklad till mig så nu ska jag gå ner och dricka det till Idol. Vad tycks om bilden? Hiss/diss? Jag dissar den.

Instagrambilder + 10 sanningar om mig.

Instagram från idag, följ mig där! Jag heter "Buskungis", haha..

1. Jag kan bli sjukt sugen på latte. Alltså sådär sugen så jag blir helt torr i munnen och det inte går att prata med mig ens.
2. Jag har tröttnat lite på facebook och är inte alls lika aktiv som förut. Använder det mest för att kolla vad som händer i "världen" osv.
3. Jag hatar tv-spel. Tycker det är så tråkigt! Men mobilspel älskar jag, haha.
4. Jag gillar bara att vara med på bild om det är jag själv som tar bilden på mig själv.
5. Jag kan vara riktigt vass. Alltså ska man bråka med någon så är inte jag rätt person att bråka med. Det kommer bli synd om den personen som är taskig mot mig.
6. Jag älskar när jag har massa nya bilder att lägga upp i bloggen! När jag har bildbrist så sänks min blogglust automatiskt.
7. Jag har superlätt för att skriva och skulle lätt kunna skriva minst 20 inlägg per dag i samma kvalitet som jag skriver mina vanliga inlägg.
8. Jag tycker att bloggar som handlar om design & foto/modebloggar är roligast att läsa.
9. Jag älskar att shoppa men jag får alltid dåligt samvete när min mamma betalar dyra saker till mig. Att spendera pengar till mig själv är det värsta jag vet, fast mamma älskar att skämma bort mig.. Haha.
10. Jag gillade inte Iphone förut. Men när jag fick min första (Haha, mina föräldrar har ju Iphone och de typ tvingade mig att köpa en när jag skulle ha ny mobil för de älskar/älskade sina så mycket) så tänkte jag att jag aldrig skulle kunna ha en annan mobil.

111111

Chinos (Ballongbyxor som Saga kallade det) - Zara, Frankrike.
Linne - Marwin.
Pippitröja (Fejk) - GinaTricot.
Skor - Shepheard

Yes, det var min outfit idag! Dagen var bra, trots att det var min senaste dag i skolan. Men det gick bra och var lite annorlunda. Istället för klassråd på morgonen så hade vi samling med alla sexor i skolan, och vi kollade bilder från "Sportsday" och "Halloween day". Funny! Sen fick vi reda på vilken klass som hade samlat in mest pengar till "Operation Workday", och det var 6E, alltså min klass! Då fick vi klubbor, haha. Det är tur att sitta bredvid icke-godis-ätande Hjalmar på SO:n, han gav såklart sin klubba till mig.. Då blev jag den gladaste hesten i hela hagen :D. Efter skolan tog jag tuben till Brommaplan, mötte pappa så åkte vi och köpte lite stuffs till ridningen, kan visa sen. Men blev nöjd i alla fall. Efter det kollade vi på ny bil åt pappa helt random, vi kollade på en skitfin bil. Hoppas han köper den! Den var verkligen superfin. Kan nog visa bilder sen tror jag. Tog en bild i alla fall på bilen så ja. Nu börjar det lukta majskyckling och risotto här i huset så jag ska skynda mig att dricka upp min latte och hoppa i mina mjukisar. Kärlek till fredagar.

Du har en stor käft men ändå tungan rätt i mun.

Hej! Sitter i bilen nu, åkte tub först med Jacinta, Catherine och några andra.. Så jävla kul, berättar sen.. Har fått 1000 garvanfall idag, haha.. Men ska vara social nu, puss!


-

HAHA, kolla datumet och tiden..
Bild från februari, ta mig aldrig, aldrig, aldrig tillbaka dit. Vadsomhelstmenintevåren2011.

Dagen vi alla längtat efter

Godmorgon, ska ner och äta lite nu tror jag. Kör nog på det vanliga - macka och latte/juice. Beror lite på vad köket har att erbjuda. Haha. Men något lär det väl bli antar jag. Slutar sent idag, och börjar tidigt. Så jag måste gå till bussen om typ 40 minuter. Men det hinner jag på! Har nyss fixat mgi klart så bara att gå ner och äta nu. Visar nog dagens outfit ikväll också, när jag har kommit hem från skolan och Upplands Väsby där jag ska "shoppa" ridgrejer. Så vi hörs mer ikväll då, ha en fin dag!

"Asså jag kom på en grej"

HAHA, total knasvideo :D Förresten var det nån som inte kunde se nya headern, testa tryck på f5. :)

På några sekunder fick jag allt jag någonsin önskat.

Kom bara att tänka på nu, hur mycket jag älskar dig. Skulle inte klarat mig utan dig. Världens bästa är bara ditt förnamn. ♥

Tillfälliga ändringar

Gjorde en tillfällig header och bytte bakgrund bara, till lite mer vinter! :) Haha, vet att det inte är jul men jag julstartar lite tidigt här.. Fast somsagt så är designen tillfällig, skulle egentligen ha den kvar men det går inte att ändra något! ;o Inte färger i rubriken osv.. Så jag ska göra en ny design också, men tills dess får bloggen se ut såhär. Vad tycker ni om min första header någonsin gjord i Photoshop Elements 10? :) Själv blev jag rätt nöjd med tanke på att jag fick Photoshop för typ en timme sen.. Hehe.

Mina tre favoriter bland Iphonespel


Paris I

Det var lite bilder från Paris! :) Tog närmare 1000 stycken med systemen så ska visa er fler såklart. Håller på att sortera nu + redigera i Photoshop elements 10 :D Gah, klad hest!

Jag har tråkigt.

En blogg jag stalkar - Fannys blogg, haha..
En person jag litar på till 100% - Saga Hessel.
En person jag ser upp till - Min mamma.
En person jag är med varje dag - Diana Goitom.
En person jag varit kär i - Nils Cramne, vi var tillsammans i februari, HAHA.
En person jag pussat - Jacinta Muthoni :D
En person jag alltid blir glad av - Catherine Melek.
En person jag skulle vilja umgås mer med - Tilde Verde.
En person jag inte känt så länge - Frida Björs.
En person det klickade med från början - Felix Pomo.
En person jag alltid berättar sanningen för - Ellen Lindberg.
En person jag behöver för att må bra - Moa Hedman :)
En killkompis jag blir glad av - Didrik Varzdari, haha :D
En person jag saknar - Sjukt många! Men mest saknar jag Elin Eklund som jag fan inte träffat på år!

Får mitt Photoshop idag istället..

Hej igen! Haha, har nyss duschat och tog lite fula bilder med Iphone4 + Instagram också. Är osminkad, det är galet skönt. Mamma kommer hem om lite mer än en timme med tonfisksallad till mig, och ska försöka få lite luft också.. Tråkigt att bara sitta inomhus. Har sett klart alla avsnitt av Ponnyakuten så har nada att göra. Vad ska man göra när man är sjuk? Så tråkigt. Blir skolan imorgon i alla fall, även om jag fortfarande är sjuk så pallar jag inte missa. Sen ska jag & pappa åka och köpa ridgrejer till mig.. Haha. Men ska köpa ny hjälm eftersom att min blv stulen och kanske en säkerhetsväst eller nåt.. Vill ha nya ridbyxor. Men det finns typ inga snygga i min storlek. Jo, typ knallrosa med Mulle på. Fint! Haha. Men ska lösa mina små problem nu, dvs komma på något att göra och bota min törst. HEJ.

Frukost

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och har käkat frukost, haha ni ser på bilden tillsammans med min katt som förstörde den.. :) Är hemma idag somsagt så ska plugga lite SO osv. Har mejlat med min SO-lärare på morgonen, HAHA. Hon typ sa att jag skulle krya på mig och så lämnade jag min SO-uppsats till henne bara. Sen ska jag se Ponnyakuten :$ Och duscha. Det är dagens planer! PUSSAR.

Denna underbara serie

Japp, nu ska jag se säsong 1 av denna underbara serie! HAHA. Kanske lite mobbat men det är sååå bra. Förövrigt tror jag att jag blir hemma imorgon, sen ska jag vara frisk. Orkar inte vara sjuk mer..

What i think about this

Bloggen/Facebook
En bästavän/Många bra kompisar
Godis/Chips
Fjällen/Thailand
Dator/TV
Sommar/Vinter
Höst/Vår
Läsa bloggar/Blogga själv
Filmer/TV-serier
Läppglans/Läppstift
Sms/Samtal
The voice/NRJ
Youtube/Spotify
Halsband/Armband
Halloween/Påsken
Födelsedag/Julafton
Fest/Tjejkväll

Sjuk är mitt mellannamn.

Hej på er! Usch, mår jättedåligt. Ska snart in till Vårdcentralen i Bromma med pappa. Tror nämligen att jag har åkt på typ öroninflammation. Vill inte missa träningen, vill inte missa skolan. Känns som att jag missar hela tiden. Jobbig känsla! Vill verkligen göra det bästa så måste jag typ bli sjuk hela tiden. Ååååh. Förlåt att jag inte bloggat idag heller, men när jag kom hem la jag mig under filten med mobilen och en Frida-tidning, och så kom pappa hem och gjorde latte åt mig. Haha, sötnos! Som förlåt för att jag inte bloggat idag så ska jag visa vad jag har på mig idag..
Enkelt och fult.. Måste dra nu!

Onsdag

När jag kommer hem från skolan ska jag sova. På riktigt. Har inget plugg eller nåt så jag ska sova. Är typ en död zombie just nu. Har träning idag också. Åh det passar verkligen den här dagen! Eller inte. Haha, fan vad jag klagar egentligen.. Men jag är sjukt trött. Ha en bra dag!


Fortsätt vandra framåt och vägra att falla.

Hej.. Känns som att min uppdatering varit fett tråkig idag. Inte nåt kul inlägg! Haha. Men kom hem från ridningen för ett tag sen, har duschat och snackat lite tele med Felix.. Han ska ringa mig snart igen så ska vi nog snacka tills jag ska slagga. Han betalar räkningen! Haha. Imorgon har jag skola, sämsta dagen.. Men slutar ändå tidigt! Så det är nice. Sen har jag träning, pallar verkligen inte. Men det är ju skönt när det väl är klart men man dör typ där. Alltså justnu orkar jag ingenting. Sen kom inte mitt Photoshop idag heller. *Sadface*. Haha, mupp. Men jag orkar inte. Okej ska inte börja deppa nu bara för det.. Det här inlägget blir totalt ointressant, kommer med bättre uppdatering imorgon då. PUSS OCH GODNATTIS!
Ful bild, men det var från igår när jag var sjuk..

Min dag!

Haha, bild från nyss.. Gillar att mina ben ser helt fucked up ut. Aja :) Dagen var rätt bra. Höll seriöst på att dö på morgonen och bussen, ville bara att någon skulle skjuta mig.. Men det blev bättre när jag kom till skolan och träffade mina underbara vänner. Jag älskar min klass, jag älskar de fantastiska brudarna i min klass. De gjorde mig på bättre humör, och jag trodde aldrig jag kunde garva så mycket när jag egentligen var så jävla ledsen. Men vi hade gympa först, man skulle vara i grupper så jag var med Saga, Catherine och Diana. Haha, oväntad grupp eller? ;) Man skulle göra massa övningar och min gympalärare pepprade mig med "Very good", "Super Martina!", osv osv.. Haha. Den lektionen gick bra. Sen hade vi livskunskap vilket jag inte gillar så mycket.. Idag var det extra tråkigt för vi hade typ lärarassistent för vår lärare var sjuk. Och jag gillar vår riktiga lärare bättre så ah. Men det gick okej, var inte så värst jobbigt/svårt. Sen lunch och det var så jävla äckligt. Fick i mig lite i alla fall. Efter lunchen hade vi SO vilket inte heller var så svårt, jag passade såklart på att fråga om månen verkligen var gjord av ost. Liksom, man vet ju aldrig? Haha. Sista lektionen var matte, fick även tillbaka mitt prov och blev sådärnöjd. Var jättenära på att få ett högre betyg än det jag fick, hade typ bara ett litet slarvfel innan jag skulle fått mer. Så det var lite trist. Var sjukt trött på lektionen så den gick väl sådär. Sen packade jag mina saker, snackade lite med Saga, sen drog jag på bussen, träffade Moa och drog hem till mig. Vi gjorde ju latte, flummade som fan.. Alltså har inte flummat så mycket sen.. På länge. Förutom på lunchen idag, gah. Meheheh :D. Men ja, chilleftermiddag men det var skönt. Och bäst att träffa sötnosen igen! :) Nu ska jag dra till min ridning om ca 10 minuter så ska fixa lite saker. Puss!

Jag älskar dig!


Afrikan på insidan, riktig svenne på utsidan.

Hej :) Sitter med Moa hemma hos mig nu, vi har nyss fixat latte som vi ska dricka och sen? Tror jag att vi taggar ut och fotar egobilder med systemen. HAHA. Men nu ska vi snacka tjejsnack, gud vad jag älskar det! Älskar ju bruden själv också.. Hehe ;) Men sen har jag ridning.. Blä för det. Ska sluta tror jag, eller byta stall + att jag är medryttare snart :D Men vi hörs, puuuuss!

Bussen

Hej! Sitter på bussen och snackar med lite kul folk. Ska möta Moa och skulle varit där för typ 20 min sen hehe.. Bussjävel. Men vi hörs sen, puss!


En mening, 12 ord.

Jag. Kommer. Inte. Blogga. Lika. Mycket. Längre. För. Att. Jag. Mår. Dåligt.

Jag längtar..

Imorgon kommer mitt Photoshop! Wiiiiie. Längtar som tusan. Ska till skolan imorgon, är fortfarande förkyld men orkar inte missa något så jag måste gå på "Support lesson". Haha, min skola har så.. Typ som extramatte men det är för alla, om man har varit sjuk typ 3 lektioner eller något. Tycker ändå det är rätt bra att det finns. Men somsagt, imorgon får jag Photoshop! Vet ni hur rolig bloggen kommer bli då eller? Massa ikoner, kollage, tips osv som jag inte kan göra nu för det blir så fult. LÄNGTAR! Tänkte kanske beställa Photoshop CS5 först men sen beställde jag elements ändå, mycket enklare och roligare! :) Dessutom har jag en medryttarhäst på G, whoop whoop! Skulle ringa henne ikväll. :) Nu ska jag till BUP om en timme ungefär. Har styrketränat lite här hemma, haha. För att jag inte kan gå på träningen idag och jag känner mig bättre nu. Typ 300 situps och lite andra saker, som knäböj, plankan osv. Skönt! Men nu ska jag chilla. Har gjort klart alla läxor och övat till prov. TJAAAAO.

Dag 7 - Min bästa vän

FORTSÄTTER MED "30 DAGAR" IGEN! :D



Min bästa vän är ett annat ord för Saga Hessel. För 3 månader sen hatade vi varandra. I januari 2011 började vi bråka och blev inte sams förens den 23 augusti 2011. Vi skulle börja samma skola, samma klass. Kan väl erkänna såhär nu i efterhand att jag hade en jävla ångest över att gå i samma klass som Saga. Vi hatade ju varandra över allt annat. Men skolan började och vi bestämde att vi inte skulle bråka. Från att inte bråka blev vi bästa vänner. Vi har känt varandra i över 3 år, pågrund av att båda red. Saga slutade rida någongång när vi började bråka, sen träffades vi inte förens första dagen i nya skolan. Så när vi inte skulle bråka började vi vara i samma gäng, och vi satte oss mittemot varandra på lunchen, snackade lite igen osv. Sen blev det bara mer och mer, vi började garva som fan med varann, vi sa "jag älskar dig" till varann, umgicks mer på fritiden osv. Och nu är vi bästa vänner, och Saga är världens bästa vän. Det är henne jag alltid ringer när jag mår dåligt, och hon är den enda som förstår mig. Hon vet typ allt om mig. Och hon har stöttat mig sjukt mycket i det som händer mig just nu, och som har pågått i över ett år. Jag älskar denna brud så brutalt jävla mycket. ♥
Moa Bertilsson är min andra bästa vän. Bruden jag tycker otroligt mycket om, som alltid ger mig energikickar och som är så jävla underbar. Moa och jag lärde känna varandra för typ 1000 år sen, nej men när kan det varit? 2007? När jag började med basket lärde vi känna varandra, för att vi gick i samma basketlag. Vi var väl inte tajtare än vad de andra var med oss i laget eller så, men vi umgicks ibland på fritiden och hade sjukt kul. Båda av oss var väl lite "ensamvargar" hösten 2010, eller.. Jag hade många falska fjortiskompisar men gillade inte min dåvarande klass vilket jag aldrig gjort. Moa var väl i samma situation och därför passade vi så bra ihop. Vi blev riktigt tajta hösten 2010 och det höll till februari 2011 när jag mådde piss. Alltså skitdåligt. Jag försökte ta mitt liv flera gånger, fast jag ändå höll på att dö ändå. Men jag fick hjälp och började må lite bättre över sommaren, och nu har vi hittat tillbaka, efter sommaren blev vi vänner igen. Jag kanske börjar må sämre nu men det är inte alls som det är då. Men Moa finns där för mig och piggar upp mig. Får mig att göra allt det där jag annars inte skulle våga prova. Haha, jag menar inte röka eller sådana skitgrejer, jag menar bra saker. Och Moa är en riktigt bra vän, jag ska träffa henne imorgon. Fan vad jag längtar. Denna tjej är fantastisk.
Ellen Lindberg lärde jag känna dagen då jag föddes. Eller, den 5 oktober, då Ellen föddes. Alltså 17 dagar efter min födsel. Våra mammor låg på BB tillsammans, och hade umgåtts lite innan i graviditeten då de var på ungefär samma "nivå". De gick den där jävla kursen tillsammans, osv, osv. Och sen när de umgicks så "umgicks" jag och Ellen också, fast vi var så små. Sen har vi varit kompisar och väldigt tajta sen dess. Nu när jag går i ny skola händer det inte att vi ses så ofta, men när vi ses så har vi så galet roligt. Garvar åt samma saker och har ungefär samma intressen. Hon förstår mig också bra och Ellen är en väldigt bra lyssnare. Vi kan göra vadsomhelst tillsammans och ändå är det lika roligt. Det är Ellen jag är barnsligast med och verkligen är mig själv med, för man kan verkligen vara det med henne. Vi kan tex leka att vi har låtsashästar HAHAHAHHAHAHAHAHHAHA ni vet som man gjorde när man var 7? Vara sådär mongo med henne och det ändå känns okej. Ellen är en guldvärd vän och är klart en av mina bästa vänner. Jag hoppas vi alltid kommer vara det. Jag älskar dig!
Det kanske är förtidigt att jag kan kalla honom bästa vän igen. Men vi var det förut, och jag hoppas vi är det. Namnet var Felix Pomo. Vi var fjortisar samma period, alltså hösten 2010. Haha, riktiga jävla fjortisar. Har sjukt mycket minnen med den här killen. När vi drack massa öl tillsammans och jag spillde på hans jacka och han fick damp. HAHA. När vi drack typ 10 Redbull tillsammans och blev så jävla hyper så vi dansade "Små kycklingarna" i Åkermyntan tills vakterna slängde ut oss. När du och jag var med Mange och jag ramlade in i en buske och blev helt genomblöt? Alla minnen är så jävla underbara med dig. Jag har känt dig i mer än ett år nu. Det har varit ett jävla år men du fanns där för mig i februari, när det var som värst. Fast vi började bråka då också, och det drog ner mig i skiten ännu mer. I september-oktober blev vi vänner igen. Och jag var så jävla glad. Första gången jag träffade dig efter bråket var jag återställd för en stund. Hade ny energi och ingenting var dåligt. Det vände såklart igen men du boostar mig att orka fortsätta. Varje gång vi ses är som om du lagar det trasiga i mig och gör mig hel igen. Jag behöver dig i mitt liv. Du är underbar Felix Pomo.

Jag lever, jag pluggar!

Yes, har pluggat i ca 20 minuter.. Haha, det gick snabbt! Så har skrivit ner svar till alla frågor på SO-provet. Har skrivit 2 sidor med svar ungefär. Så det känns bra! Har en deal med min SO-lärare, att få A. Haha, komma överens med sin lärare om att jag ska få A. Det låter så sjukt kul. Som om jag tvingar henne ge mig det eller nåt. Men jag ska förska få A i alla fall. Hoppas! Nu ska jag göra mig lite fräschiiii och ta mig en dusch, fixa mig och platta håret osv.. Skönt! Sen ska jag återgå till min NO-inlämning också. Höres!

Smakprov från Paris

"Ska vi inte få se bilderna från Paris?"

Svar: Jo, det klart ni ska få det! Väntar bara på att mitt Photoshop ska komma så jag kan börja sortera och redigera.. :) Men jag kan bjuda på ett smakprov:
HAHA, jag, mammut och pebur.. :)

Sjuklingen

Haha, älskar dig sjukt! Gammal bild som satan.

Godmorgon på er! Hur mår ni? Jag har ont i halsen och är förkyld så jag stannar at home today. Lite skönt faktiskt, men samtidigt vill jag ju inte missa nåt i skolan.. PROBLEM! Haha, nej men det klart jag ska vara hemma om jag är sjuk liksom. Men imorgon blir det school.. :) Har nyss ätit lite, tog latte och macka. Har typ aldrig tyckt frukost varit så gott förut.. Haha, har ingen aning om varför. Men idag var det bara mums. HAHA. Så idag blir det chilla och plugga, sen kan jag inte gå på min träning för jag ska till BUP så ja.. Men skulle nog ändå inte gått för jag har ju ont i halsen. Men ja, nu ska jag försöka sova lite, bara det att min kattjävel tar upp hela platsen av min säng! Får försöka avlösa min trötthet på nåt annat sätt.. Så vi hörs lite senare med något kul, ciao!

-

Gah vad jag saknar sommaren. Får rysningar av bilden på riktigt. Emmy till vänster, jag i mitten och Svampen till höger. Asså omg. Vill bara ha sommar nunununu! NU. Vill inte ha vinter och snö, vill sitta ute i en solstol med bara ben och en hallonsmoothie. Fan heller inomhus i flera lager tjocktröjor. Varm choklad är gott, men saltvatten är fan så mycket godare att få i munnen. I alla fall när man badar. För det tyder på sommar. Det där underbara ordet. Ta mig tillbaka.. ♥

Right now

Gash det är så sjukt nära att jag är på level 11. På riktigt. HAHA. Jag dör. Mytown2 in my ♥. Spelar fortfarande! Min stad är skitstor, men jag måste bygga ut den ännu mer. Och det kostar som satan. Men när man klarar levels så får man mer pengar och stjärnor.. :) HAHA okej. Jag känner mig efterbliven som in i helvete. Jag är helt fri från allergier och helt fri från IQ.

Städat garderoben!

FÖRE:
EFTER:


Haha, ingen Big Deal kanske men det var villkoret för att jag skulle få Photoshop.. Och liksom, jag städar aldrig mitt rum/garderoben. Vi har ju städerska så ja.. Hehe :$

Usch..

Haha, fyfan vad fula klänningar! Dagens diss, helt klart. Jag är ingen klännings-lover men de här tar fan poängen. Alltså usch, fy vad fula. Hur kan man ha på sig de? Och sälja de? Tror typ ingen köper de här för ingen kan tycka de är fina. Jeansklänningen kanske kunde vara helt okej om den var typ en blus, men inte klänning. Och den randiga behöver jag väl inte säga så mycket om tror jag, man spyr ju såfort man bara ser de. DAGENS DISS.

Trust me, she don't like to do it. She love it.

Sorry för usel update idag! Men imorse tränade jag i en timme, när jag hade ätit frukost. När jag kom hem från min träning så åt jag lunch, typ panbiff och mandelpotatis. Haha, helt okej. Sen har jag segat, typ städat min garderob osv. Och spelat Mytown2 såklart! Haha, så jävla kult. Tror jag har spelat ca 6 timmar idag. Eller något sånt. Eller lite mindre kanske.. Vaknade runt kvart i 12 kanske, och nu är klockan snart 4. Dagen har gått rätt fort fast den har varit jävligt seg ändå. Nu håller mamma på att beställa hem Photoshop till mig från Dustin :) Så jag får det imorgon eller övermorgon. Lycklig brud. Ska packa lite till imorgon också. Kommer se så jävla stekig ut imorgon i min jävligt enkla outfit; alldeles förstor tröja och jeans. HAHA. Och min Starbucksmugg som jag ska ha kaffe i påväg till bussen! :) Haha, gud vad jag kommer se ut. Sen min stora jacka och smutsiga Uggs också. Kommer garva sönder åt mig själv. Men nu ska jag spela vidare, måste få mer spelpengar så jag kan köpa mera mark och bygga fler hus ;oooooooo' Haha.
Vi skulle ses ikväll va?

Ångestdagen - SÖNDAG.

Paris, haha..

Godmorgon, vaknade typ nyss. Känner mig fett förkyld. Men jag ska träna lite nu, då brukar det gå över. Men jag tror inte jag kan träffa Sausage idag beroende på min förkylning/att jag måste städa mitt rum som tar typ 100 år. Haha. Så jag tror det blir träning och hemmaspa. + att jag tror jag ska få Photoshop idag! :D Eller vi ska typ köpa det idag. Najs. Vet inte om jag laddar ner det, alltså betalar och laddar ner från Adobe, eller köper i butik. Men jag kommer bli en snel hest när jag har fått Photoshop. Sen är det skola imorgon, ångest. Eller, det beror på. Det kanske inte blir så tråkigt.. Men nu ska jag fixa mig och spela Mytown2 på min Iphone, spelade typ 4 timmar igår kväll ;$

Mina dagar i Paris!


Iphone 4 + Instagram

Tisdagen: Vi var framme vid hotellet runt 12-tiden, så vi packade bara upp och gick och åt lunch på en skitmysig restaurang. Jag åt lasagne, sen var det skitgott bröd till. Trevlig personal osv. Sen fick vi choklad som efterrätt, så var det lite kvar. Då skulle jag äta det sista, och tog upp den, jag skulle precis stoppa det i munnen när jag såg att "chokladen" hade håriga ben och röda ögon. En kackelacka. Muuuuums. Höll på att spy. Men sen slapp vi betala för lunchen, alltså sparade vi 1300 kr! ;) Sen kollade vi runt lite, fikade på Starbucks och åkte till Triumfbågen! Vi fick gå jättemånga trappor innan vi kom upp och såg utsikten. Skitcoolt, för det var på kvällen också! Så det enda man såg var typ ljuset från bilarna. Till middag åt jag caesarsallad på en helt okej restaurang.

Onsdagen: Vi vaknade, åt frukost på hotellet, och sen drog vi till Eifeltornet! Jag åkte typ 200 m upp av 320 tror jag.. Så jag åkte inte till toppen. Men man åker liksom hiss på utsidan! Och det är en glashiss så man ser ut. Det var skitäckligt, plus att jag är höjdrädd som fan och det var jättemycket folk i hissen. Har typ på gränsen till Klaustrofobi så ah. Haha blev fett rädd. Men det var skitcool utsikt därifrån jag var också! Sen åt vi lunch, jag tog någon pasta. Rätt så gott. Efter det drog vi och shoppade lite och kollade in Gucci, Prada osv.. Hehe, bara massa snobbar där inne!

Torsdagen: Vi åkte massa tåg, shoppade, gick på någon konstmarknad och såg massa konstnärer, fikade massor varm choklad osv. Sen shoppade vi lite till och besökte Nottredam (stavning?) Det är en jättestor kyrka i Paris, och vi åkte ett litet öppet tåg också. haha, skitmysigt! Till middag åt vi på lyxrestaurang som stjälade drygt 2000 ur mammas plånbok.. Ooouuups.. ;) Men gott var det! Hela familjen åt pepparstek, sjukt gott.

Fredagen: Hemååååååk. Vi åkte bara och kollade runt lite vid en flod på dagen, fikade på Starbucks som vi gjort typ alla andra dagar också hehe.. Osv. Sen åkte vi till flygplatsen, åt middag där, en lång macka med mozarella och varm tomat. Mumma. Sen flög vi hem, kom hem runt halv 12 så då såg jag skräckfilm med mamma! :)

Vissa undrar varför jag inte trivdes så bra där och det var mest för att jag såg så sjukt mycket uteliggare, jag liksom gick förbi folk som låg och sov utomhus. Och det är ganska hemskt att se när folk sitter och dricker en stor flaska dyr sprit och sen väljer att sova på gatan, prioriterar alkoholen och knarken först. Jag såg en kille som höll på att dö ute på gatan, han stupade framlänges rakt ner i stenmarken, han tog inte emot med händer eller nåt, och typ började blöda sjukt, han var helt borta, drogad, allt. Såg flera drogade, en kille som trodde han skulle få betalt så han började ÄTA rakblad och tända cigaretter. Alltså usch, äta rakblad. Det är som en jätteliten kniv, med vassa piggar på. Om man skär sig så gör man det med den, alltså den är skitvass och gör skitont, för er som inte visste. Jag vet att det är så här mycket i världen men när jag var i Brasilien, Sydafrika osv så tänkte jag inte på det men det är nu jag börjar se kontrasterna mellan folk i världen och det är därför jag inte trivdes så bra i Paris. Men det fanns mycket att göra, och det var mysigt där. Så då vet ni som undrar!

Felix och jag är sexiga

R.I.P denna fina kväll. HAHA. Felix drog nyss och nu är klockan runt 11 tror jag? Eller snart 11 i alla fall. Han var tvungen att dra hem, så skulle jag följa med honom men jag vågade inte :$ Haha, så vi passade på att bestämma om Felix ville bli aska eller begravd i kista eftersom att han skulle dö på vägen hem. Normalt. Men vi gjorde inte så mycket, snackade, facerapade varann, Felix tog min mobil, och sen låg vi typ och sov i min säng. Haha, socialt. Men vi hade kul.. :) Nu ska jag typ chilla, imorgon ska jag träna på morgonen som typ alltid på söndagar, sen ska jag träffa min älskade Saga. Wiiiiie. Saknar min bestis! Men nu ska jag spela Bakery Story på min mobil, meheheh TÖNT.

Med Felix

Är med Felix nu, HAHA han failar så jävla mycket. Haha, det var han som facerapade mig! HAHA jag dör. Han är dum. Nu ska jag dö och skämmas. Och ge Felix en rak höger. Eller två. DON´T BE WITH FELIX, HE IS TO STUPID. :D :D :D :D :D :D :D :D

Myströjan är på!

Haha, sitter i min mysiga annanaströja som jag köpte typ sommaren 2010.. Haha. Sjukt mysig är den! Fast den är verkligen skillnad mot Gina Tricot's nuvarande t-shirtar. I materialet och kvaliteten tänker jag mest på. Men jag älskar den! :) Har nyss ätit middag. Det blev rösti, apelsinsås och majskyckling. Haha, fråga mig inte vad det är. Men har man en pappa som lever vid spisen så har man. Vid halvfyra tiden var jag i Farsta och åt lunch på Waynes, tog köttfärspaj och stor latte. Mumma. Var egentligen inte så hungrig men magisen uppskattade det ändå. Haha, cool jag lät där. Sen drog jag till Felix.. Han bah "Martina, när jag var i din ålder hittade jag på mycket rackartyg" helt plötsligt.. HAHA, han är ett år äldre. ETT år. Haha, fan vad vi garvade. Sen spelade han typ gitarr och så snackade vi om randomsaker, som typ att jag hade gröna hängselbyxor när jag var liten, hur fort snoppar växer, osv osv. Sen ska han typ komma hit snart så ska vi väl chilla trorjag. Eller dra ut. Vi får se.. Men ny ska jag forstätta mysa ruuuuuuunt.

Vänner är som converse, ingen vill ha falska.

Bilder från i somras, saknar sommaren så sjukt mycket!

Dagen har börjat med att jag vaknade runt halv 11. Åt frukost och gjorde latte. Hehe, ovanligt? Sen blev det träning i en timme. Skön jag är alltså. Haha. Okej, det här inlägget kommer spåra ur. Men efter det smakade jag våra macarons som vi köpte i Paris! :D Så jävla goda. Kommer lätt äta upp de fort. Problemet är bara att mina föräldrar tänker så också. Men snart ska jag åka till Farsta typ? För mina föräldrar ville ta med mig på en lunch dit sen ska vi tända ljus för pappas pappa vid graven. Kul. R.I.P min lördag. Men jaja, får väl följa med på det så har jag något att göra! När jag kommer hem ska jag hyra skräckfilm. Såg även en skräckfilm igår som jag ska berätta om sen, sjukt bra var den! Men nu ska jag sminka mig osv, puss!

Drar och tränar nu!

Bild från flyget, haha.. Läs rubriken!♥

Svar på lite kommentarer!

Kommentar: Du vet väl att Iphone 4s inte ser ut så där! Den är exakt likadan som 4.

Svar: Mehe ouuuups.. Händer även den bästa du vet.. ;)

Kommentar: Vadå gammal fjortisbild, jag va fan med saga när hon tog den bilden för hon ville att vi skulle sminka oss till fjortisar och då gjorde vi det. haha busteed :D /Tilda

Svar: ja, då är det en fjortisbild? jag bad inte om din åsikt Tilda, hej. Men jag vet ju att du kommer fortsätta kommentera nu tills du tror att du gjort mig ledsen, så då kan du ringa mig istället. Vet också att du inte vågar, men du har mitt nummer i alla fall. TJONG.

Kommentar: jag har den rosa bhn ;)

Svar: Cool du är! :D Bra smak hörru!

Kommentar: Hur får du sån där ram runt bilden lr vad man säger???

Svar: På Instagram? Det är skitenkelt! Uppe i hörnet där du ändrar effekter osv på bilden så ser du en ram.. Klicka på den så får du ramar runt bilderna. :) Kramiiiiiiiis.

Kommentar: snyggt! hur orkar du fota outfits hela tiden? eller är det bara ibland du gör det? :)
första gången jag är inne på din blogg nämligen :)

Svar: Tack! :D Asså, jag knäpper på avtryckarknappen ca 50 gånger sen väljer jag 3 bilder typ.. ;) Jag fotar outfits när jag känner för det. Aha, trevlans. Hoppas du gillar världens bästa blogg då.. :)

Nytt Iphoneskal

Kanske inte världens bästa bilder då. Men ni ser nya skalet! Blev skitnöjd med det. Köpte det på någon konstig butik i Paris, för 200 kr. Pärlorna ramlar inte av eller nåt, så det är bra kvalitet. Och skitfint! Sen var det inte så dyrt heller. Jag är supernöjd! Haha, hela min familj köpte nya skal. Mamma köpte ett skal med något franskt hus på? Och pappa köpte ett vanligt färgskal bara. Sen jag med mitt. :) Tog faktiskt bilden på toaletten på Arlanda, HAHA.

Did you know this about me?

Bild från slutet av augusti 2011.

- Jag har tvångstankar att när jag äter så måste jag dricka upp min dricka innan jag kan äta upp maten. Har ingen aning om varför, men jag kan inte äta och dricka samtidigt! Haha, helt sjukt.

- När jag är ledsen mår jag alltid illa. Mina känslor och min kropp kopplar typ alltid samman sig. HAHA. Men alltid när jag är ledsen i mina känslor och tankar så får jag ont i tex huvudet och mår illa också.

- Jag hatar att vara torr i munnen. Obehaglig känsla! Sen när man dricker vatten så är det typ som att inte rört flytande vätska på 3 år.

- Jag tycker det är roligare att prata engelska än svenska. Svenskan är jag bra på, och jag gillar utmaningar. Jag kan ju typ flytande engelska också, men ändå! Liiiiite svårare är engelskan.

- Jag har verkligen dålig humor. Alltså verkligen dålig. Ingen fattar. Förutom Saga. Haha.

- Jag tycker det är roligare att blogga när jag har ett typsnitt jag gillar att skriva i än när jag har typ arial.. Då är det fan sjukt tråkigt att blogga.



Jag hatar att jag hatar mig, är trött på att vara trött.

Bjuder på en liten småsexig bild från i april. Haha, c00lingen taggar till! Okej, är hemma nu. Ska berätta om resan sen, visa MASSA bilder, berätta allt sjukt som hände där, visa vad jag köpte, mina outfits under när jag var där.. Ska visa er allt imorgon/övermorgon. För ni har missat så sjukt mycket. Haha. Men jag hoppas ni gillade mina tidsinställda som jag gjorde medan jag var borta. Kanske inte så roliga inlägg men alltid något. Shoppade inte så mycket men är nöjd med det lilla jag shoppade. Bla. Escada parfymen, älskar! Och lite kläder, blusar, chinos osv. Men visar somsagt er imorgon. Nu ska jag leta reda på den där jävla mobilladdaren som jag säkert glömde på hotellet ändå och sen sova. Imorgon ska jag träna, städa rummet, packa upp och dö. No kidding. Känner såååå mycket för att dö ett tag. Mitt öra har lock. Haha. Man märker att jag är trött nu. GODNATT SKÅNING.

Iphone 4S

Vad jag har hört så ska den här vara snabbare, sjukt mycket bättre minne, bättre kamera och en bättre röststyrning. Det är klart jag vill ha en Iphone 4S, men jag köpte liksom min tredje Iphone, 4, i juli. Så det är nog lite tidigt. + att skillnaden är nog för liten för att köpa en sprillans ny Iphone för en massa pengar.. Jag ska absolut köpa en när jag köper min nästa Iphone nästa år typ, men inte än. Den verkar bra, men jag är ändå besviken på att skillnaden inte är så stor. Så både + och -.

Answer to your question

"Hej Martina! Kan du visa en bild på dig för typ ett år sen?"

Svar: Visst kan jag det! Tar en bild från min gamla blogg som jag hade sommaren 2010:
Jag & Pussel sommaren 2010..

I have to buy it

99 kr på Gina Tricot.
De här var faktiskt fina. De är från Gina Tricot också! Köper alltid mina bh:ar på H&M, för de är snygga, bra och billiga. Haha. Eller de kostar typ som bh:ar brukar kosta, men ändå.. Haha. Har aldrig köpt en BH på Gina Tricot tror jag, men ska göra det! De ovan kostar bara 99 kr och var fett fina ju. Den rosa är jag typ kär i. Plus att jag behöver nya storlekar för alla mina är för små typ.. :$ Så det ska jag köpa nån gång, får väl ta med mamma eller nån som har cash.. Haha.

fraaaaaaaaance

hej alsklingar, nu ar jag i paris! tangantbordet ar cp. Jag ar i mac center, coolt! har haft en konstig dag haha, berattar mer sen.. puss!

Min favoritparfym

Har den inte hemma. Men alltid när jag är ute och shoppar går jag in i någon butik och luktar på den. Haha. Vet inte varför jag inte köpt den än men varje gång jag får tillfälle att lukta på den så har jag inte pengar med mig. Haha. Och de flesta gånger när jag har pengar så glömmer jag bort det. Så sjukt. Men den luktar så jävla gott. Den till höger är min absoluta favorit, men den till vänster luktar också underbart. Lugnt mitt nästa parfymköp, jag som älskar parfymer också. Man känner sig så mycket fräschare! :)

Tidsinställt.


RSS 2.0