C00lingen bjussar på en sovoutfit

Usch jag är jättetrött faktiskt. Har ju bloggat jättebra idag, okej, en stor fet lögn var det där. Men jag ska bättra mig imorgon! Ska bara vara hemma och plugga till prov, och träna. Roligt! Inte speciellt, men jag är jättetrött och måste ha en hemmadag. Blir nog ensam hemma större delen av dagen så det är najs. Men ska sova nu, jätteskönt faktiskt. Imorgon ska jag blogga om:
* Outfit (Även fast det bara är slappoutfit)
* Foto, det här är ju ändå en fotoblogg haha..
* Mitt intressanta plugg.
* Photoshop, om ni vill?
* Uppdatera kategorin "Mitt liv just nu".
Puss! ♥

Kattig

Är påväg hem nu, har träffat Vilma :) är hemma om 10 min typ. Vi hörs såklart då, men jag kan bjuda på en kattig bild sålänge:


Dagens outfit

Jeans - Lee l Tröja - Blackebergs basket l + Uggs & mammas gamla, fula jacka.

Okej, verkligen inga fina kläder. Men kände bara för en stor tröja idag, vet inte varför men jag gillar stora, långa tröjor och lite slappa kläder på fredagar. Just det, det är FREDAG idag! :D
Hörs efter skolan, slutar 15.10 och ska träffa Vilma då, men vi ses ikväll. Ha en fin dag! ♥

JAG VET!

Omg, jag vet! Bloggen ser helt cp ut, jag vet inte vad som har hänt! Men håller på med en design så en ny kommer inom kort. PUSS

Parfymtips

Jag älskar parfymen Acqua Di Gio Woman, som är lanserad av Armani. Den luktar så underbart gott! Doften är väldigt fräsch och "blommig", passar lika bra till vardags som till speciella festtillfällen. Jag använder parfymen mest till fest eller speciella tillfällen då jag tycker den passar bäst till det, men den funkar absolut till vardags också! Parfymen kostar (i butik) 410 kr, vilket inte alls är dyrt för en sådan här fin parfym som dessutom luktar väldigt gott. Den rekommenderas verkligen och mitt betyg för parfymen blir 10/10, helt klart!

Btw, det var länge sen jag uppdaterade denna kategori. Är det något jag borde göra oftare?

Överlycklig

Kan bjuda på två otroligt fina bilder. Haha eller inte. Togs igår, tog lite bilder i brist på något att göra bara.
Dagen har varit hemsk. Ångest. Har mått dåligt osv. Men ska inte ta upp varför, vill inte påverka mina läsare. Men fick fint stöd från mamma & Saga, tack för att jag har er! ♥
Idag hade jag SO, engelska, franska, NO teori och svenska. Dagen gick jättefort. Efter skolan var jag med Saga, vi gick runt lite i området runt skolan och snackade om allt mellan himmel och jord. Riktigt skönt faktiskt! Sen ringde världens underbaraste människa, gissa om vad? Dem har en häst i närheten där jag bor,  med riktigt fin stamtavla och goda meriter. Så jag ska få provrida någon dag :D Åh, så galet roligt! Berättar mer om det sen men nu ska jag stoppa lite mat i min lilla mage. Puss!

Två svartvita

Tog två bilder på mamma för några dagar sen som jag gillar rätt så mycket. Jag älskar dig mamma. ♥
(Tidsinställt)

Plugg

(Tidsinställt)
Om jag inte har sagt att jag inte gillar NO så ska jag inte göra det heller. Ni vill nog inte veta hur jag ser ut på No-lektionerna. Det är ingen rolig syn, haha. Igår pluggade jag NO, och lite engelska i 3 timmar i sträck. Det gick faktiskt fort och var ganska enkelt. Trots att jag hatar NO. Men engelska är kul. :) Har 2 prov nästa vecka, i just engelska och NO så de pluggade jag till. Ikväll ska jag plugga mer, om jag får över 80 % rätt så får jag massa pengar, me like! :D

Just like a cherrie

Canon EOS 1000D - Tamron 70-300 MM

Bara jag som tycker det är galet svårt att redigera bilder som har rött i sig? Galet svårt! Detta är förresten ett tidinställt inlägg, tror jag.. För jag hade i alla fall inga planer på att skolka.

Green in the garden

Canon EOS 1000D - Tamron 70-300 mm

Har träning idag. Det ska bli skätakul! Det bara kryper i kroppen på mig, var ju sjuk i måndags så gick inte på träningen då. Kickboxning in my ♥ Men det är tufft. Visste ni att en kickboxträning är ungefär som två svettiga basketpass? Haha, men kickboxning är så jävla underbart.

5 tips för en roligare skoldag!

När skolan ser till att du drunknar i läxor och dem där proven inte längre är överraskningar. När du vet vad din lärares farmor gör på fritiden och när du övat på samma glosor minst tjugo gånger. Då blir man nog lite trött och tycker skolan är seg. Men skolan är vår framtid, så här har jag skrapat ihop dem bästa tipsen att använda för en bättre skolgång, eller när det känns jobbigt med skolan. Read it!

1) Hitta något intresse utanför skolan. Tex en sport, alla gillar någon form av motion! Kanske ta en eftermiddagspromenad eller anmäla dig till ett basketlag. Det kan göra att livet känns lättare när man har något att se fram emot efter den långa skoldagen. Dessutom kan du säkert hitta kompisar inom det nya intresset!
2) Plugga in mer än 45 minuter i sträck. Undervisningar har faktiskt visat att det inte är bra att plugga mer än 45 minuter på raken. Ta en paus på sådär 10 minuter, gå på toa, drick ett glas vatten eller skicka ett sms till någon kompis och gör personen glad. Gladhet smittar! Sen har du säkert samlat nya krafter och kan gå tillbaka till plugget.
3) Bjud hem någon kompis när du ska plugga till ett prov! Det är ju mycket roligare att plugga tillsammans. Fixa något gott att äta, tex några kakor eller mixa en god smoothie. Hitta en skön plats och plugga till sammans. Passa även på att förhöra varandra.
4) Gör läxorna direkt när du får de! Du ligger och ska sova, du har suttit framför datorn och chattad med den där supersnygga killen hela kvällen. När du äntligen ska få sova kommer du ihåg att du ska ha läxförhör i ämnet du är mindre bra på dagen efter. Känner du igen dig? Det tror jag dem flesta gör! Gör alltid dina läxor direkt när du får dem så slipper du tänka på det sen.
5) Fråga alltid om hjälp när du behöver! Du blir inte bättre i skolan för att du är tyst när du inte förstår. Även om det känns jobbigt att be om hjälp, så lärarna finns ju för att hjälpa. Dem är inte där för sin egen skull mer än att bonusen är att dem tjänar pengar såklart. Men dem vill hjälpa dig! Om du inte förstår så försök alltid att fråga. Om du har riktigt jobbigt med att fråga så tyck inte illa om dig själv, det är inget ovanligt att tycka det är jobbigt! Belöna dig med något, som att köpa den där jättefina tröjan efter skolan om du har räckt upp handen och frågat. Sätt mål för hur mycket du ska fråga/räcka upp handen och höj efter hand.

Jag vet att många klagar på skolan och att det är så mycket, därför ville jag göra den här lilla guiden för jag är en av de som klarar av skolan väldigt bra. Om det blir uppskattad kanske det kommer en del två. Vill gärna höra vad ni tycker. :)

Skillnad?

Jag har en skitviktig fråga. Jag har ju rätt många Photoshop (eller ja min mamma hehe) men mitt egna är ju Photoshop Elements 9,0. Jag har försökt lära mig CS men tycker dem är svåra att förstå sig på och att elements är mycket roligare att jobba med.
Men nu undrar jag - Är det stor skillnad på Elements 9,0 och på Elements 10? För jag vet inte om jag ska skaffa 10 istället.. Men bara om det är stor skillnad.
KOMMENTERA!

Gårdagens stalloutfit

Ridbyxor - hööks | Tröja under - Gina tricot | Tjocktröja - Boston | Strumpor - Hööks


Statistiken

Igår länkade jag bloggen på facebook, och jag får ca 50+ läsare av att göra det, men alla stannar ju inte sen. Men idag saknas det bara 4 läsare till att bli som igår då jag hade länkat! :D Så jag säger hej till alla nya läsare, och om det är nåt speciellt ni vill läsa om så tveka inte att kommentera!

Blogg.se appen!

Äntligen har blogg.se's iphoneapp kommit ut! Den är gratis att hämta och verkar skitbra. Tycker inte bloggapparna har varit så bra men den här är bra! Bloggar från den just nu så ja. Ska snart äta sen iväg och rida, vi hörs!


Nej

Nej, alltså det var inte kul. Även om vi åkte i 60 knop ute på öppet hav. Det var inte kul.

Engelska läxa

Hej, har gjort engelskaläxan nu. Den var rätt så enkel. Man skulle typ hitta nån biografi, jag valde Lars Winnerbäck.. Haha. Och sen skulle man skriva om personens liv typ. Skrev bara ett A4 men hans liv verkade ganska tråkigt så det fick bli så.
Har även fått massa frågor om varför vi har ämnet engelska när vi ändå pratar engelska på alla andra lektioner. Och jo, det kan man ju undra. Men på dem andra lektionerna är det ju engelska ord som handlar om dem ämnena, inte om själva engelskan.. Att böja på engelska, haha superenkelt men bara ett exempel.. Det måste man ju lära sig och därför har vi engelska. Så nu vet ni!
Nu blir det duschen och sen är jag klar med alla läxor. Har svenskaprov på fredag så har bara pluggat lite men det är nog enkelt. Haha, riktigt plugginlägg.. Vi ses, pussar till er!

Blue

Jag har knappt rört bilderna i Photoshop, förutom den första såklart. Men ändå, ser ni inte hur blått och fint vattnet är?!

Blått & grönt


Visar lite gamla bilder bara. Hade inte redigerat dem så varför inte visa dem? Den ena i lite blå ton och den andra i lite grön. Gillar verkligen att man kan göra så i Photoshop! Kan ha en liten kurs sen, eller ni vet så som jag brukade göra med Gimp-skolan? Btw, är hemma idag också men imorgon blir det skolan. Fast vi slutar kl 12. :) Vi hörs!♥

Svar på kommentar

Malin om Spontan fotografering:
Hej! Snälla svara på denna fråga! Hur kan du ta så fina bilder på er två t.ex när ni sitter på gungan?

Svar: Hej Malin! Jag vet inte riktigt vad du menar men jag chansar på att du menar hur jag ställer in skärpan på oss och hur jag gör för att få rätt höjd osv. Jo, det är mycket enklare med fjärrutlösare men en sådan äger tyvärr inte jag, men har stora planer på att köpa en, riktigt smidiga ju! Men när man fotar självporträtt med någon annan är det så enkelt att ställa in skärpan. Jag ber Mira (i detta fallet) sätta sig på gungan, jag ställer in skärpan på henne, flyttar kameran lite så att jag också får plats i bilden. När jag fotar självporträtt ensam har jag kameran på manuell men om jag fotar mig själv med någon annan har jag auto. Fast jag ställer såklart in kameran själv, dvs slutartid, bländare, iso osv. Det tycker jag alla borde göra, det blir så mycket bättre då!
Jag börjar alltid med att ta några testbilder på Mira (eller personen jag fotar med) för att justera slutartid (ljuset) och sen välja vad som blir bäst. Sen ställer jag självutlösaren på 10 sekunder och springer bort till Mira.
Det gäller att vara kreativ och hitta rätt höjd. Vi ställde kameran på stenar och bord, då jag inte hade med stativet till båten. Och det funkar ju näst intill lika bra! Det blir krångligare för mig men det syns inte på bilderna.
Hoppas du fick ditt svar, och om det är något så mejla; [email protected]
Kram!

Motorbåtsgänget seglar

Canon EOS 1000D - Tamron 70-300 mm

Jag lär mig mer och mer

Före redigering:
Efter redigering:
Det jag redigerat är: färgvarianter, skärpa, kontrast, intensitet.

Jag blev rätt så nöjd med redigeringen, fast den blev lite mörkare än vad jag tänkt mig. Jag vet ju att ni gillar att se bilder, före-efter. Tycker det är roligt att visa också! Jag redigerar i Photoshop Elements 9, rekommenderas! ♥

Klantiga pappa!

Godmorgon sunshines! Pappa skulle ju ta med min dator till jobbet och gå till it-avdelningen och laga den, men sen tog han med sig fel dator.. Jag och mamma har ju likadana laptopar. Så han tog med sig mammas. Så idag kan jag inte hålla på med photoshop eller fota för mitt minneskort sitter ju såklart i datorn som pappa tog med sig.. Men nu bloggar jag från den lilla laptopen som vi bara använder till att spela spotify på? Haha, min familj är konstig jag vet.
Men är ju sjuk idag för er som har missat det, så kanske ska hyra en film eller nåt. Har gjort mig en stor kaffe latte nu och bäddat ner mig under en filt. Men så ska det ju vara när man är sjuk! :D Sen ska jag svara på en fråga, tjejen hade inte blogg så jag svarar i ett inlägg. Puss till er!


Nej jag skäms absolut inte.. Bild från 2009. :$

Spontan fotografering

Jag & Mira passade på att fota lite självporträtt innan lunch. :) Kommer visa er fler senare, men fotograferingen var lyckad i alla fall!
Den vita tröjan jag har på mig köpte jag på Högböte, det är vår båtklubbs märke och kan bara köpas där. Mira köpte också en, haha! Medium var minsta storleken för tillfället och det är ju 2-3 storleker för stort för mig, men den är mysig ändå! :)
Btw, tror jag stannar hemma imorgon. Är sjuk igen, åååh FET diss på den! Men nu ska vi vara glada här.. ;)

Put a drop of water on a pink flower


Tog bilderna för nån vecka sen ungefär. Lite mindre kanske. Ville bara visa er dem, gillar de rätt så mycket faktiskt :)

Digitalfoto

Jag älskar den här tidningen. Kom den inte var så jäkla dyr skulle jag lugnt prenumerera på den! Men nu kostar den en förmögenhet och då får jag tyvärr nöja mig med att köpa den i butik lite då och då. Annars blir mina päron arga! :O Dessutom lyckas jag alltid ta slut på mina pengar så det blir inte så mycket kvar efter allt jag shoppat.. Men det jag skulle säga var ju, läs denna tidning! Photoshoptips & foto är det den handlar om. Älskar den!

Jag i olika situationer

Jag som rädd. Väldigt snygg tycker jag, många drömmer nog om att se mig rädd.
Jag som arg. Det är inte roligt när jag är arg. Kan slänga ur mig lite mindre trevliga ord och vara riktigt vass. Stackars dig som ser mig arg!
Jag som uttråkad. Såhär ser jag ut på No-lektionerna tillexempel. Om inte ännu värre. Nu förstår jag varför Mr. Kochar undviker att möta min blick på dessa lektioner.
Jag som glad. Såhär ser jag ut när jag äter (haha), är med kompisar eller gör nåt kult liksom. Men jag tror jag oftast ser ut såhär, faktiskt.

Ja, jag är ju grym på att uppdatera! Men har haft bästa helgen, fotat mycket :) Men min dator är ju paj. Pappa ska kolla det imorgon. Tur man har en farsa som jobbar i samma hus som några dataproffs! :D Nu har jag blivit sjuk igen också. Tjollahopp!

Nelly's Chinos

Omg vad fint! Har velat ha Chinos jättelänge. Har typ ett par, eller nej.. Det fanns bara storleken mellan XS-S så då blev de ju förstora. Det är inte Chinos. Men jag vill ha det fett mycket. Sjukt fint! Som variation från jeans eller leggings och shorts, som jag typ alltid går runt med. Vill nästan klicka hem de på en gång. Men nej, oktober är inte slut än och jag ska inte shoppa något i oktober. Vet ju att jag kommer få världens bästa present om jag inte gör det. Men fan vad jag vill ha dem. De här kommer från Nelly.com.

Tung dag




Hej! Har haft en otrolig tung dag idag, har bara mått jättedåligt av privata skäl. Men åkte in till Vällingby med mamma efter skolan, vi fikade latte & chokladboll. Sen köpte jag en tröja, en blus och Uggs. :) Blev jättenöjd, tack mamma! Och nu är det helg för min del, imorgon ska jag & Mira ut med båten ju :D
Och min dator funkar inte, så får låna mammas laptop och ha oredigerade bilder tills min dator funkar igen ;/ (Mamma har inte photoshop på sin laptop för hon använder den aldrig ;s) Och ja, vi har typ 8 datorer här hemma, haha.

More water

Är hemma från träningen som gick bra, vi körde lite thaiboxning idag också och det var rätt så kul! :) Men kickboxning är roligare. Imorgon ska jag gå upp runt 8, så sjukt skönt med lite sovmorgon! Slutar tre och sen är det helg för min del, whoop whoop! Nu ska jag dejta duschen sen vara lite otrogen och göra detsamma med tv:n. Puss!

Söt som socker

Har glömt er visa några fler bilder på söta Moa ! :) Tänkte visa er dem då jag inte har något annat att visa, vädret är ju så tråkigt just nu och då blir det inga fina bilder..

A cold wednesday with lots of rain

Dagen var rätt bra, men vädret var tråkigt och jag höll på att somna hela tiden, och frös ihjäl. Men jag höll humöret uppe tack vare mina superunderbara vänner :)! Vi slutade redan 14.10 idag, vilket var skönt! Har inga läxor kvar heller, blev klar med dem för länge sen så det är skönt. Ska äta middag tidigt idag, och träna somsagt kl 6. Jag hoppas det blir en bra träning idag! :) Och anledningen till att jag inte uppdaterat är att jag mått rätt dåligt pga privata skäl, och varit väldigt onöjd med mig själv. Det är faktiskt riktigt jobbigt!
Men i helgen ska Mira bästavän följa med ut med båten, riktigt roligt! :D Hörs mer senare!

Update på G!

Hej sötnosar, vet att jag inte bloggade igår men ska ut och fota nu så uppdatering kommer sen! Ska även på träning kl. 6. :) Puss!

Valborg

Bild på Alva från Valborg :) Min buss går 08.10, hoppas nån annan också tar den bussen! :D Men jag börjar 08.40 och slutar 14.30 tror jag, så det är en rätt skön dag. Förutom gympan, vi har gympa 1,5 timme och gör bara tråkiga saker ;s Efter skolan ska jag ut och fota med Mira, sen rida på kvällen. Puss!

Grass

Canon EOS 1000D - Tamron 70-300 mm

Tog dem här bilderna för nån vecka sen, redigerade dem i Photoshop Elements 9. Måste säga att det är ett riktigt bra program och mycket lättare att lära än Photoshop CS. Och jag behöver inte CS för jag ska ju inte direkt designa om trycket på Hollister's kläder.. Haha, men ni fattar. :)

Detta visste du inte om mig



Jag fick min systemkamera för prick ett år och 6 dagar sedan. Alltså på min födelsedag 2010. :)
Vårterminen 2011 fick jag "mvg" i svenska, engelska, gympa & bild. Rätt bra med tanke på att jag hade hög frånvaro och mådde väldigt dåligt.
Jag satsar väldigt mycket på skolan. Är aktiv på varje lektion och gör mina läxor direkt när jag får dem. Jag sitter även och råpluggar varje dag i flera veckors tid innan jag har ett viktigt prov.
Jag gillar inte smör. Har aldrig gjort det, det smakar bara blääk. Så på mackorna är det ost, och ibland kaviar som gäller. :)
Jag prenumererar på tre tidningar, Frida, Min Häst och KP. Fast jag ska sluta på alla utom Frida och börja på Solo & kanske en fototidning istället.
Jag läser väldigt många bloggar. Säkert uppåt 30-40 stycken varje dag. Men jag är jättedålig på att ta emot inspiration så allt jag skriver om har jag kommit på själv, i princip.
Jag är över medellängden för min ålder, men alla tror att jag är jättekort. Men jag är ju inte så stor.. Eller jag är ju väldigt liten i kroppen så då ser det nog ut som att jag är kortare än vad jag är. :)



Moa x2

Lite mer bilder från gårdagens fotografering. :) Idag slutade jag kvart i tre tror jag. Matteprovet gick inte bra, det var en fråga jag inte förstod (man kunde få hjälp även om det var prov), så jag frågade och min mattelärare kan ju inte svenska.. Men jag förstår henne ändå, men hon är sååå dålig på att förklara, så ingen förstod. Och bara för att jag inte förstod fick hon flipp och skrek till mig att jag skulle gå ut, så jag fick inte göra klart provet. Istället fick jag sitta en timme och vänta tills nästa lektion.. Bra! Men engelskan gick skitbra, vi fick tillbaka läxan och fick massa beröm av min lärare av hur imponerad hon är och hur kul det är att läsa mina texter osv, blir skitglad! Sen rullade dagen på. Nu ska jag & mamma snart på "möte", eller ja, till Bup. Det är privat varför jag går där men om ni undrar något så fråga självklart! Nu ska jag leka lite i photoshop, det är mycket bättre än Gimp! Pussar till er. ♥

Bonjour!

På höstlovet åker jag & familjen till Frankrike! Ska bli galet kul. Jag läser ju franska nu också så då kanske man kan snacka lite.. ;) Men på höstlovet åker vi alltså, tror det är sex eller sju veckor kvar. Vi ska boka flyg och sånt, vet inte om vi är där hela veckan men jag hoppas såklart. Ser fram emot den franska maten, som sägs vara väldigt god. Och jag som hatar pommes, måste nästan testa där! ;o Sen ser jag fram emot att fota där, shopping, upptäcka nya saker och vara med om grejer. Så det ska bli skitkul! :) Senast jag reste var i mars så tycker det är dags igen nu!

Dagens fotografering

Canon EOS 1000D - Tamron 70 - 300 mm

Fotade ju Moa idag.. (: Här är ett smakprov, mer bilder kommer inom kort. Det blir ju så rörigt om man ska ta alla bilder på en gång. Hade i alla fall kul, fast vi var lite degiga och så. Men ändå roligt att träffa sötnosen igen!

Photoshop

Före och efter redigering. :) Det jag redigerat är: skärpa, kontrast, ljus & nyans.

Inte världens bästa redigering, men alltid en början! Bilden är redigerad i Adobe Photoshop Elements 9. :)

Photoshop Elements 9

Yes, jag håller på att ladda ner Photoshop Elements 9! Min mamma har alla varianter av photoshop, eller i alla fall av CS-varianterna. Men jag vill ha ett eget Photoshop men 15.000 är ju lite dyrt, så jag kanske ska köpa Elements, för 1000 kr och det är ju inte så farligt. Har laddat ner och ska testa det nu, sen kanske köpa om jag får. :) Annars blir det en julklapp!
Vissa laddar ju ner Photoshop men det håller inte i längden, det kommer raderas förr eller senare. Och vissa saker i gratisutåvorna finns inte med i dem äkta osv, så jag rekommenderar att köpa ! :)

Tre höstbilder


Sanningen

Bilden har inget med inlägget att göra men den är sjuukt rolig, jag vet. Men kolla det är såhär. Igår när jag och Moa B var på tuben skulle jag checka in med mobilen ni vet, men jag råkade checka in fel så det blev St.Görans. Jag har inte varit där egentligen! Men då stog ju det på facebook, och min underbara vän Elin trodde på det, men jag & Moa kom på att jag hade fått en extrem tumör och liksom då sitter man ju inte vid datorn eller så, så jag trodde verkligen Elin skulle fatta att jag drev! Men det gjorde hon ju då inte. Sen kom jag och Moa H på att vi skulle säga att dem skulle hälsa på mig imorgon (För vi skulle egentligen träffas på riktigt då) och sen skulle Elin träffa mig helt levande! Jag sa till alla andra att jag och mina kompisar hade lite kul bara, till alla som frågade hur det var och så. Men Elin läser min blogg och då var jag tvungen att skriva det här också. Så jag fick samtal och mess och allt, och alltså alla brydde sig så mycket! Så sjukt snällt av er fast det inte hände på riktigt. Men grejen var bara att jag och Moa & Moa hade lite kul, så förlåt till er som blev upprörda men allt är bra med mig. :)

Outfit och facelook med Iphonekvalitet

Min outfit idag :)

Porträtt - Moa

Fotade lite porträtt av sötnosen imorse, vad tycker ni om dem? :) Oredigerade faktiskt!

Hösten är här

Och jag tackar absolut inte nej. (:

Moa & jag

Två bilder från idag, när jag och älsklingen kom hem från stan :) Tagna vid busshållsplatsen ungefär.

Morgon

God morgon! Sovit gott? Jag har faktiskt sovit jättebra fast mamma väckte mig en halvtimme för tidigt.. Lite småsurt sådär men aja. Idag har jag 5 olika ämnen tror jag. Jag har so, engelska, bild, svenska & klassråd. Första lektionen är klassråd så det är ju ganska chill. Efter skolan ska jag somsagt träffa Moa och jag tror vi ses i Vällingby. Har ju ett halvt tusen i presentkort på H&M så kortet hänger såklart med! Vi hörs ikväll hörni, puss! :)

Jag är bäst!

Lite oredigerade bilder bara, ni får stå ut tills mitt Gimp funkar igen.. Måste hitta på något nytt att fota, nästan bara natur nu ju! Ska söka lite inspiration, puss :)

Inspiration

Weheartit ♥

Lite inspirationsbilder till er med foto/blogg-torka :)

Oredigerade bilder

Får bli oredigerade biler då mitt Gimp verkar ha en dålig dag..

Hej sötnosar! Har inte kunnat uppdatera idag. Toppen skoldag, toppen eftermiddag. Moa var tyvärr sjuk så vi kunde inte ses, så jag shoppade och fikade med mamma istället. Vi brände nästan 3000 på en kvart.. Duktiga tjejor! Så nu ska jag snart äta, spagetti med köttfärssås. Och efter det blir det duschen, sen göra lite No-läxa, ganska roligt faktiskt! :) Ska även sova tidigt idag, lång skoldag imorgon. Men sen är det heeelg! Vi ses lite sneare, pussar!

Medryttare finnes

Har fått ett svar på min annons, men hon vill ha 700 kronor i månaden.. Så jag vet inte. Men jag och familjen ska prata om det :) Men det jag skulle säga var att om ni vet någon som behöver hjälp med sin häst i Stockholm, mejla då [email protected] . Tack! ♥

Tamron ♥

Canon EOS 1000D - Tamron 70-300

Åh, jag älskar mitt Tamron. Har haft det i ett dygn och kan inte leva utan det! Övar & övar och blir bättre & bättre. Dessutom håller jag på med en fotokurs på distans, någon som skulle vara intresserad av att köpa den när den är klar? :)

Medryttare.nu


Gamla bilder, några år tror jag.. Fuxen var min sköthäst, hon heter Joy men är tyvärr såld nu ;/ Shettisen heter Kelly, riktigt söt häst men tyvärr är jag för lång för henne nu.

Jag vet att jag har några hästintresserade läsare som kommenterar min blogg och tjatar om mer hästinlägg, och jag ska bättra mig på hästinläggen! Idag har jag sökt medryttarhäst, är lite trött på att bara ha en sköthäst på ridskolan så ja, jag har sökt lite olika. Mejlat och lagt in en annons. Så om ni hästintresserade läsare också vill bli medryttare, så kan bli medlemmar gratis här.


Information

Detta är ett tidsinställt inlägg, men jag ville bara säga att bloppisen är här inom kort! Ska bara tvätta kläderna först och sen fota dem, så ni får se hur dem sitter på. Fast jag är ju jag och min kropp är ju min kropp, så dem kanske sitter annorlunda på er.. ;) Men i alla fall, ska bestämma priser inkl. frakt och så. Det är många som har frågat, så skulle bara säga det :) Puss!

Den 3åriga fotografen

Haha, så sjukt söt! :)

Älskade objektiv

Dem här bilderna nog jag i Nortälje, där vi var i somras med båten. Kommer ihåg den dagen, jag hade tappat min iphone i sjön, men jag fick en ny iphone samma dag, och sen gick vi och köpte mitt Canon EF 50 mm f/1,8 II som jag älskar! Bilderna är tagna med det objektivet. Fast när vi åkte båt nästa dag kom det en våg och objektivet gick sönder. Men jag fick ett nytt likadant och det är jag sjukt glad för. Har utvecklats jättemycket inom porträtt med det. Bara det jag skulle säga ! :)

Sjukling

Tamron 70-300 mm Macro.

Är sjuk idag, och det är helt tyst i hela huset. Fryser, är yr, mår lite illa och har ont i halsen. Snorar & hostar också. En riktig förkylning alltså, och sånt är ju aldrig kul. Så jag kan inte gå på träningen idag, lite synd faktiskt. Men vi får hoppas att jag blir frisk så fort som möjligt!
Kommer inte ha något att göra idag, alla läxor är klara och ja.. Men något ska jag väl hitta på. Fota lite, om jag orkar kanske. Då blir ni ju glada. :)

Play with the light on the car

Canon EOS 1000D - Tamron 70-300 mm Macro.
Hej! Kom nyss hem från restaurangen, åt Pasta Pesto, jättegott ! :) Nu ska jag göra mig iordning för sängen, packa ner läxor och sånt i väskan och kolla vilken buss jag ska ta. Puss på er, och godnatt! Har förresten massor av bilder att visa er, på både vatten, porträtt, bokeh och natur! Så räkna med riktigt mycket inlägg under dem närmsta dagarna.. ;)

Recension: Jag saknar dig



Handling: Tina & Cilla är enäggstvillingar och står varandra väldigt nära. Exakt lika är dem, till utseendet men inte lika mycket i personligheten. Tina är den populära tjejen som alla vill umgås med, medan Cilla är lite mer avslappnad i sig själv och trivs med dem få, men nära vänner hon har. En dag, när Cilla & Tina ska till skolan händer det som inte får hända. Cilla blir påkörd, och det är riktigt illa. Några dagar senare får dem reda på beskedet - Cilla finns inte längre. Efter en urspårad begravning med oväntad rockmusik försöker dem alla gå vidare, men det är inte det lättaste. Tina får prata med en kurator men brister ut i gråt när han frågar vad hon önskat med Cilla som hon inte hade. Tina svarade såklart "Att hon inte hade blivit påkörd" och tårarna blidade floder.
Vad jag tycker: Jag tycker filmen var gripande, dem hade fått med alla viktiga scener men tyvärr många oviktiga också. Det var många "gråtscener", när Tina bara grät hela tiden. Sådana behövs också i sorgliga filmer, men inte genom hela filmen. Det blev lite för mycket och det gjorde faktiskt filmen rätt så seg.
Mitt betyg (0-5): Jag ger filmen en 3:a, med avdrag på alla oviktiga scener, som förstörde rätt mycket.
Jag rekommenderar filmen till folk som inte ser på film så ofta, och som inte är så insatt i hur en riktigt bra film är.

Texten är copyright, alltså förbjudet att kopiera av mig. (c)


Åh, blir så glad!

Canon EOS 1000D - Tamron 70-300 mm Macro. Det kan bli mycket bättre kort med objektivet, ge mig lite mer övning :)
Jag blir så galet glad att ni besöker min blogg! Har fått jättemycket kommentarer och besökare idag! :) Och dagen är inte slut än. Min födelsedag har varit toppen, över 100 grattis på facebook, massa i verkligheten och sånt gör mig så himla glad! Vad fina vänner man har. I skolan fick jag en present av Mira, jag fick en massageborste och godis, tack sötnos! Och när jag kom hem hade mamma gjort fruktsallad & varm choklad till mellis, sen fick jag av min morbror och hans fru Jeanette, 500 kr presentkort på H&M, och två biobiljetter, tack så mycket! :D Åh, jag älskar er alla. Vänner, bloggläsare, familj & släkt, ni är guldvärda! :)

Teleobjektiv

Godmorgon! :) Jag fyller ju år idag, berättar mer om det sen men skulle bara säga att jag fick en egen hemtelefon (min förra egna var sönder), en foundation och ett.. TELEOBJEKTIV! :D Har provfotat lite, det är Tamron 70-300 mm :D Älskar det! Ska fota mer när jag kommer hem från skolan ,ses då :)

Minnen från kickboxningen

Foto: Google.

Första gången, kommer aldrig att glömma hur glad jag blev när jag gick in på mattan och kände direkt att det här är min grej.

När jag skulle sparka baklänges på spadarna och jag ramlade in i väggen..

När jag fick mitt första "Skitbra Martina!"

När jag trott att jag ska dö av all ansträning men ändå fortsatt.

Min senaste grupp i Jakobsberg, kärlek till er. ♥
När vi skulle göra 150 kissande hunden på varje ben, alla dog typ men vi skrattade ändå.

All kämparglöd och all glädje man får utav kickboxning.

Börja på kickboxning, ni kommer inte ångra er! Bästa sporten i världen. ♥
_____________________________________________________________________________________________
Jag kom nyss hem från träningen förresten, det gick bra och jättefort.. Men vi körde bara med spadar, är inte så bra på det men det var ju bra att vi körde med dem hela träningen så jag blir bättre ! :) Nu blir det mat, risotto & kött. Puss!

Shoppingen

Det blev helt fel håll på bilderna, det är nog nåt fel.. Det går inte att rotera dem heller. Men ni får nöja er såhär. :)
Svart tröja - Cubus 50 kr. (Rea)

Skjorta - Gina Tricot 50 kr. (Rea)
Mysig, stickad tröja - H&M 99 kr.
Tjocktröja - Stadium med märket Soc, 200 kr.
Linne från H&M, liksom alltid bra att ha.. 75 kr eller nånting såntdär.

Man ser även på bilderna att jag har klippt mig.. Haha det var faktiskt inget planerat, jag skulle klippa av prislappen av ett par jeans och böjde jag mig ner, så råkade jag klippa några cm av håret också! ;o Så då såg det sjukt ut, en sida med långt hår och en med lite kortare, så då tog jag topparna på andra sidan också :) Men jag vågade inte ta i luggen, jag är liksom inte utbildad till frisör..

Bloppis?

Jag kanske ska ha en bloppis. Rensa ut gamla saker ur garderoben, tvätta dem och sälja dem väääldigt billigt. Vad tycker ni? :) Det kanske kommer upp saker som är riktigt fina, typ dyra kläder och sånt, vem vet?
Ska jag ha en bloppis? :)


Det gröna börjar bli gult

Två bilder från i lördags. Har nyss ätit frukost, och vet ni vad jag åt? Macka med smält ost! Har inte ätit det på huuur länge som helst men det är ju så sjukt gott. Idag ska jag somsagt plugga och fota, måste ju visa er mina nya kläder som jag köpte igår! Hade med mig 500 kr och kom hem med en tom plånbok.. Haha, men allt var jättefint så det var det värt! Puss på er ! :)

Kärlek

Älskar bilden. Älskar dig. Älskar oss. ♥

Tjenare! Kom nyss hem från bion, tyckte filmen var sämre än vad jag hade hoppats på men helt okej. Vi tog massa bilder som jag ska visa vid något bra tillfälle. Imorgon har jag studiedag, ska bara luffa runt hemma. Eller nej, jag ljög. Jag ska faktiskt plugga, och bara ta det lugnt. Sen träning på kvällen! Vi ses imorgon, sov gott!

Hej! Är med Mira nu, väntar på att bion sk...

img_3418 (MMS)

Hej! Är med Mira nu, väntar på att bion ska börja :) mobilbloggar just nu och kan svara på lite kommentarer.  Evelina: tack sötnos ! Anonym: tack! Jag har fotat länge , men jag har fotat seriöst i ungefär ett år. Jag har många bästa vänner, men en av de är ju Mira :) hehe, varför undrar du om jag har fått min mens? :$ och svar på sista frågan är, det är nog omöjligt att säga eftersom att pinsamhet ingår i min vardag, så jag är nog pinsam varje dag :) Vi hörs mer när jag kommer hem, pussar!


Ensamhet

Har fotat självporträtt nyss. Hade ingenting att göra så varför inte? Fotade lite olika teman men bland annat ensamhet och det är det jag ska visa er först. Men även andra teman kommer upp. Så förvänta er mycket självporträtt i framtiden ! :) Sen ska jag även försöka få kontakt med dem som ville att jag skulle fota de så det blir av någon gång!

Powerwalk

Canon EF 50 mm f/1,8 II
Två bilder från powerwalken ! :) Det syns verkligen att det är höst nu. Det är faktiskt mysigt, ingen höstångest här inte! Nu ska jag börja med lunchen, varma mackor! ;d Martina gillar. Vi ses! ♥

Bloggpresent till er

En video innan jag går, som tack för statistiken! ♥

Bara två dagar..

Om 2 dagar är det min födelsedag! Fyfan vad kul. Jag önskar mig ett teleobjektiv, Tamron 70-300 mm :) Jag tror jag kommer få det också, det skulle vara skitkul med ett nytt objektiv! Senast jag köpte något till min kamera var mitt fasta femtio, som jag älskar! Men det var ju i somras, i juli tror jag. Så det är dags nu igen ! :) Ett close up +10 filter ska också köpas in, inom kort. Så jag längtar verkligen till tisdag ! :)

Underbara läsare! ♥

Canon EOS 1000D - Canon EF 50 mm f/1,8 II

Godmorgon! Blev jätteglad när jag såg statistiken, tack för att ni besöker min blogg! :) Har ätit frukost och ska nu dricka lite varm choklad, yummie. Mammas hemmagjorda ni vet, hur kan man motstå det? ;o Sen ska jag nog träna tror jag, och följa med mamma för hon ska hämta ut pengar så jag kan få min månadspeng och äta middag i Vällingby. Vi hörs lite senare!

ÄNTLIGEN!

Äntligen är den nya designen här!
Vad tycker ni?
Hiss/diss? :)

Jag är bäst

Oredigerad bild från idag!

Hej igen, guud vilken blogglust jag har idag.. Men det är ju bra, för en vacker dag pallar jag inte blogga alls. Sen vill jag säkert byta blogg som vanligt, haha.. Men nu ska jag blogga lite mer seriöst och mest om foto. När designen är klar. Vet, jag sa att den skulle komma idag men jag fick damp på min dator och slog till den, då stängdes den av och hade inte sparat! Haha, duktig chey. Men det är bara att ta nya tag imorgon! Ska träffa Mira vid tretiden som sagt, innan ska jag göra mycket. Träna hade jag tänkt, powerwalk och kanske situps eller något. Vill ha bättre kondition nu när hösten kommer! Både för ridningen, kickboxningen, vardagen och skolgympans skull. Så det är ju bara bra! Sitter och chillar lite med lugn pianomusik och har städat lite på rummet, valt lite kläder till imorgon mm. Känns fräscht! Så jag ska snart hoppa i säng tror jag, känns bra att vara utvilad. Har börjat vakna rätt tidigt igen, det är både bra och dåligt. Men vaknar vid ungefrär 8-9 nu, och det är rätt bra för då hinner man med mycket mer under dagen.
Och just nu bloggar jag från safari, som är Macs webbläsare! Så då blir det lite mer "Mackänsla" i alla fall, så slipper jag längta så sjukt mycket. Vi ska ju skaffa Mac men det kan ju dröja.. Suck ;/ Men ja, det viktigaste är att vi skaffar någon gång i alla fall! Tycker i alla fall Safari är jättebra, nästan bättre än Chrome så ska nog börja använda Safari som standard istället. Men oj vad mycket jag skriver nu, bara babblar om en massa. Nej, nu ska jag koppla av och sen sova! Godnatt.

Missnöjd?


Bild från i somras!

Anonym
om Älskar dem här shortsen!:
är du missnöjd med något med dig själv?
Svar: Alla är nog missnöjda med nånting men jag försöker se det positiva med mig själv.. Är nog rätt nöjd med det mesta över lag, men det finns en grej jag verkligen hatar och det är mina ben. Asså, usch på dem! Tycker dem är sjukt fula, konstigt formade och bara uuuusch.. Men jag överlever det också för jag vet att jag ser fel. Så annars är jag nog rätt nöjd med allting. Och ni osäkra tjejer där ute - Var nöjd med er själva, ni är fina som ni är!

FJORTIS TJALALALALA

Bilder från hösten 2010 / lite av vintern ;$ Asso usch fyfan jävla fjortis! Gick runt med 24 snoddar på benen.. Driver inte jag räknade, det var 24! Snurrade mjukisbyxorna, drack öl HAHHAHAHA fyfan det är så jävla äckligt, skrev som en jävla idiot, hade mobilen i bh:n och drog ner linnet 24/7, asso usch på min fjortistid så jävla skämmig ;ssss Det här är inte dem värsta bilderna jag lovar det finns mer.. sen såg jag 100 gånger värre ut i verkligheten. Köpte typ 10 idomin i veckan och hade skitmycket på läpparna, skitmycket smink.. Umgicks med andra fjortisar och usch! HAHAHHA fyfan asso..

Jag saknar dig

Imorgon ska jag träffa Mira vid tretiden, vi ska shoppa och sånt.. Kommer ha med mig fem hundra tror jag, eller mer för jag ska ju äta och sånt :) Vi ska äta middag i Vällingby, sen kanske köpa nåt till bion också, lite godis och cola eller så. Alltid lika gott. Sen klockan 20.10 blir det bio! Vi ska se "Jag saknar dig", har velat sen den skitlänge så det ska bli askul! Den verkar jättebra, och så får man se den med bästa vän också. ♥ Så morgondagen kommer bli en toppendag, det vet jag redan nu!

Älskar dem här shortsen!

Så jävla sköna.. Och rätt fina också. Köpte dem på Teneriffa det här året, kostade runt 300 eller nånting tror jag. Väldigt nöjd med dem! Enda nackdelen är att dem är för stora.. ;/

Det är så synd att du är så söt

Lite mobilbilder från igår! Åt lunch på Massagotti , åt ceasarsallad.. Ovanligt?

Hej, kom nyss hem. Vi var i Svinninge och plockade svamp, fast vi hittade typ inget och mina föräldrar blev oerhört irriterade för att jag skulle stanna och fota allt jag såg. Såklart. Men nu är jag hemma. Ska duscha och ha lite hemmaspa, sen ska jag göra klart designen.. Äntligen! Har kommit på exakt hur jag vill ha den nu så det är bara att köra. Räkna med att den kommer upp ikväll :) Kan näääästan lova det. Men nu ska jag nog göra en hemmagjort ansiktsmask om jag listar ut hur man gör.. Och tvätta håret, noppa ögonbrynen och massa sånt. Gläädje! Vi höres.. ♥

Gratis kläder?

Lite randomkläder bara. Allt från Gina Tricot.. Har tydligen fått hela deras kollektion på min dator? Alltså en mapp i datorn med alla deras kläder? HAHAHAHHA :) Men det är ju bra.. Langar en låtlista också så ni blir nöjda.. Detta är tidsinställt om jag inte orkar blogga imorn ;d
Rätt gamla låtar, men bra! :)

Godmorgon !

HAHAHHAHHAAHAHHAHAHAHAHHA älskar dig !

Godmorgon :) Chattar lite med Jacinta och så , finns för dig baby! ♥ Idag ska jag och the family ut i skogen och plocka svamp.. Roligt. Aa fast näe. Men kameran hänger med så det blir nice :) Ska försöka tvinga mamma att fota mig till headern , sen är den nästan klar :D Då kan jag äntligen börja med fotobloggen. Underbart! :D Men imorgon ska jag träffa Mira sötnos i alla fall, tror vi ska shoppa :) Fick lite cash av farmor, tacki! Tror det var 300 eller nånting såntdär ni vet. Så det blir kul. Sen på måndag har jag studidedag och vet inte vad jag ska göra då, kanske plugga? Eller träffa någon. Beror lite på hur pigg jag är.. Är ju lite sjuk och så men ingen fara :) Men nu måste jag fortsätta stötta min underbara J, puss !

Tråkig video

Från när jag var med Saga. Haha, rätt så tråkig men ni har inte fått videoinlägg på länge så aja.. Here you are :)

Vinn tio mijloner kronor !

Facelook, sminkning & outfit :) Sminkningen är som den brukar haha.. Och outfiten är;
Shorts - Teneriffa - Leggings - Gina Tricot - Magtröja - H&M
Ni ser nog den där magtröjan rätt ofta.. Heheh. Men jag älskar den ! (:
Och rubriken är bara för att alla söker på google om att vinna pengar, och då hittar dem ju till min blogg.. Smarting :)

Mitt liv har gått vidare.


En vidrig sanning om mig

Jag sover med gosedjur! HAHAHA jag vet det låter helt sjukt. Men jag har en nalle som heter Kalle. Jag köpte honom i Brasilien 2008 och jag tror jag har sovit med honom typ varje natt sen dess. Han följer alltid med på läger ,till kompisar, utomlandsresor och till båten. Kan knappt sova utan honom ;$ Så han hänger alltid med dit jag ska sova, han är mysig och go och får mig att sova mycket bättre. Det är skittöntigt, men alla har något och jag skäms inte så mycket över det. Tycker mest det är rätt gulligt faktiskt..

Hej, väntar på bussen. Är sjuk så jag ska ...

img_7719 (MMS)

Hej, väntar på bussen. Är sjuk så jag ska hem. Mmsbloggar och aa. Men missade bussen med 1 sekund och nästa gick om nästan 40 min , KUL. Nu är det typ en kvart kvar, fryser som fan och mår dåligt.. Usch på att vara sjuk. Ses sen!


Morgoninlägg

HAHAHHAHAH fett skämmiga bilder på mig och Didrik .. :$

Tjenare blöggen! Gör ett morgoninlägg, ska ta 58-bussen så jag har lite tid kvar. Den är ju inte ens halv.. Aja, börjar bli sjuk. Inte bra! Får en fet ångest när jag tänker på vad jag kommer missa i skolan då. Men vet att jag inte borde, på såååå stort allvar får jag faktiskt inte ta det. Men har en helt annan inställning till skolan nu och det känns skönt att höja sig lite. Inte för att jag är dålig i skolan, inte alls, är nog rätt bra. Men skulle kunna bli ännu bättre! Aja, ni ska inte behöva lyssna på mitt babbel.. Ska gå och snyta mig nu. Sen trycka in några halstabletter i munnen och proppa näsan med Nezeril. Har gjort 2 tidsinställda för jag kommer inte kunna blogga idag.. Puss!

Ett leende på mina läppar ska vara kroniskt.

Leendet letar sig fram igen, det är slut på dåliga tider. Falska människor där ute - Ta er. Behöver er inte.

Hösten, våren.. Åren.

Tänker tillbaka på innan sommarlovet. Åh, allt var så jävla underbart. Sommarlov om några dagar bara. Det finns så mysigt med våren och sommaren. Spänningen inför sommarlovet, stå på skolgården, få solstrålarna i ansiktet och sjunga alla töntiga sånger, lyssna på rektorns eviga tal. Men sen ringer det ut, och man är fri. 10 veckor av frihet. Får faktiskt lite ångest när jag tänker på det. Men det finns lite mysiga saker med skolan, hösten, vintern mm också. Nya kläder, mys inomhus med varm choklad, känna lyckoruset i kroppen när man ser betygen och lyckas med läxor, prov och lektioner. Det är faktiskt lycka det också, om man tänker efter. Jag längtar inte efter att frysa, men vintern blir nog mysig ändå. Det kommer gå bra i skolan i sexan, ska verkligene satsa. Och plugga mycket, det är inte så tråkigt faktiskt. Tycker inte det. Det enda jag är rädd för är att falla tillbaka, några vet vad jag menar andra inte. Men det är min stora ångest, ett tillbakafall. Då rasar allt.

Kväll

Lite bilder från i tisdags, innan gympan, skulle typ just gå till bussen.. Haha, hade tråkigt. Gör ett inlägg nu ikväll också för statistiken stiger! Den suger verkligen men det börjar bli bättre, så jag hoppas verkligen att det fortsätter gå uppåt nu.. Usch, vill inte ha statistiken såhär. Och jag längtar verkligen till den nya designen blir klar, då ska jag börja blogga på riktigt. Yes, nu väntar jag väl mest på att pappa ska försöka pilla ut ett hårspänne som har fastnat på tangentbordet, haha.. Annars har jag pluggat svenska och så, men det var inte så mycket eftersom att jag redan är rätt bra på att stava och så. Haha mvgbarnet kommer hääär! ;) Nu ska jag bara chilla och så, sova tidigt. Imorgon väntar en jobbig skoldag, sen är det helg! Ska även på middag imorgon kväll, myyys. Och innan fika i Vällingby, standard. Tjarå!

Mira & jag

 
Haha fan vad fint!

 

HAHAH mitt garv
 

Fiiint
 

 
sudd

Amen du va ledig på fredag va?

Martina-style.se
 
Förresten, jag älskar oleg.. Hejdå Mange , hej Oleg.. Älskardig. :D Och förresten 2 , jag och Mira är inte syskon.. Det var ett dåligt pr-trick bara.. ;) Då vet ni.. Vi är bara bästavänner typ. ses , puss!
 
 

Torsdag

Rätt ful bild från sommaren, saaaknar!

Hej tha blögg :) Har nyss ätit, typ lammfärsburgare med bröd & ost, rätt så gott faktiskt. Idag började jag 09.15, skitskönt! Bussen var skitsen men det gick bra ändå.. Hade fem lektioner idag. Först so, hade glömt slå in boken hehe.. Men har världens bästa solärare så det gick bra. ;) Sen hade vi engelska sen franska.. Efter franskan lunch. Äckligt, men aja.. Efter lunch hade vi no teori som är rätt tråkigt och som sista ämne svenska. Efter skolan träffade jag Saga & Nalle, vi flummade mitt på gatan och sånt, sen drog Alle och då taggade jag & Saga hem till henne, drack juice och snackade.. Sen åt Saga 4 mackor och 2 pajbitar också, haha sööt ♥ Men det var rätt kul idag. Nu ska jag typ duscha sen plugga svenska & slå in min sobok. Puss!

Min nya idol

Jag lovar, inte för att alla andra tycker det! Ni vet hur mycket jag hatar att vara en i mängden :) Men kärlek till Oleg ♥

Baka liten kaka

google in my ♥

Ska baka till på fredag.. Onyttighetsdag, right? Är lite trött på samma gamla Plopp / Kex choklad varje fredag haha.. Gillar inte Marabou så mycket och inte så mycket godis över huvud taget, mest Plopp, äälska det.. Och surisar såklart! Men känner för att baka något, visst är mat mycket godare när man har gjort det själv? Så ja.. Vet inte vad jag ska baka.. Samma sak här, bakar ALLTID chokladbollar. Beror nog mest på att vi alltid har dem ingridienserna hemma och att jag är sämst på att baka ;$ Men ska verkligen försöka baka något klurigt nu! Men -VAD?!!
Okej, asrandom att göra ett inlägg om vad jag ska baka men aa.

Training

Hej, har inte bloggat idag men har inte haft tid.. Först skola, rätt rolig dag. Fast vi hade tråkiga ämnen, men konstigt nog gick dem rätt fort! Slutade 14.10, var rätt skönt för då hade jag ju lite tid på mig till träningen. Åkte buss och kom jättetidigt, typ en halvtimme innan.. Så kom innan Camilla (tränare), då kom jag ju inte in i hallen och behövde vänta på henne.. Haha. :) Men träningen gick helt okej, men körde med en person som var rätt dålig så hon klarade inte så hårda sparkar ;/ Men aja.. Ska byta till Vällingby för Jakobsberg är för långt bort. Det är samma dag men en timme senare, skööönt.. Så det blir det på måndag dårå, som är deras nästa träning. :) Men nu ska jag äta, bloggar sen puss! ♥

Fotoblogg

Lite bilder jag tog när jag var med Mira.. :) Inget speciellt med dem men ja. Snart blir det fotoblogg här! Jag gillart. Nu; Våldta duschen! Puss.

Dina läppar mot mina.

Heheh fin bild, men syskonkärlek ♥

Häy, är hemma från ridningen nu.. Det var tråkigt likzåm. Tror jag ska byta stall för VRC suger. :) Eller sen Kristin flyttade hem och tog med sig Iffe ;/ Men jag red min heeezt idag, han var fin som vanligt, helt jävla underbar. Det gick bra förutom i traven då han var lite för pigg, det gick på tok för snabbt. Om man rycker honom i munnen skenar han i tusen mil , och jag haaatar att rycka hästar i munnen, men gjorde ju så gott jag kunde.. Tror hans bett är fel för honom, han skulle ha ett annat.. Hmm, vänta ska bara leka smart.. Så hej :) Nu ska jag snart duscha i alla fall, sen ska jag prata med mig själv, tvätta bort sminket, fundera på om man kan lyfta ett hus uppochner med lillfingret och sen sova. Tjaaarråå!

älskar dig syster

Syster <3 syster

In my bedroom with my stupid sister

Hellöj :) Är med syster nu.. Eller är ju liksom alltid med henne, heheh.. Hon slutade lite innan jag, sen måste jag lämna min extranyckel, lång historia.. ;) Då tog hon bussen innan mig.. Aja, sen när jag kom åt vi mellis, macka och sånt, fast vi har spelat in video där står det mesta.. ;) Aja, skolan var rätt chill. Rätt kul faktiskt, men det brukar va rätt kul ;$ Vi hade livskunskap, gympa, matte och so. Så rätt chill dag. Massa flumm och sånt, så det var ju kul. :) Men sen har vi gjort matteläxan och sånt.. Eller jag gjorde läxa och Mira satt vid min dator.. -.- Aja, nu ska vi kanske träffa nån eller nåt.. Hedda :)♥

Resultat

Före - Efter
Dåliga bilder i know.. men jag blev feeeett nöjd i alla fall :) Det är lite mer HAHAHAHHA lila i verkligheten :$ Men det blev faktiskt skitbra, alla säger det, blir skiglad! Har hört 1000 gånger idag att jag har sjukt fin hårfärg, aww :)♥ Nu ska jag fortsätta med designen, det är bara en grej kvar som vägrar flytta sig och headern.. Har hållt på i 6 timmar men det är det värt ! Puss :)

Lite hiss

Kickboxningen! Alltså jag älskar att stå där på mattan och typ dö av utmattning. Bara känna pulsen slå och att allt bara kommer på en gång. När man hör ljudet i sparkarna, lyckas få till den där hårda kicken som alla bah, "omg!" till.. Det är så jävla underbart. Dem som inte går på kickboxning är fan dumma i huvudet, ärligt.
Engelska Skolan! Skolan är faktiskt (jag vet det låter omöjligt) nästan rolig i IES. Kom ihåg, jag sa nästan. Men ändå, lektionerna är roliga, underbara människor, allt. Lärarna är jättebra, dem lär ut på ett bra sätt och våra läxor är inte sådär tråkiga och långa, dem är lagom och faktiskt inte så jättetråkigt. Vi började liksom aldrig tidigare än tjugo i nio, vilket jag älskar! Dem fattar liksom att man kanske vill bli något efter skolan och inte jobba på Ica resten av livet liksom..
Macdatorer! Åååh så galet mycket bättre än PC. Jag dör vad jag vill ha en Mac. Men har ju bara haft min dator i ett år och den är ju bra med tanke på att den kostar lika mycket som en Macpro. Men alla funktioner, program och allt det. Det negativa är att man måste börja om med alla program osv, för det är ju inte samma.. Men liksom Imovie, Photo booth och allt, så jävla avundsjuk när jag kommer till kompisar som har Mac, sitter vid deras datorer hela tiden ;$ Hehe...
Innan jag färgade.. Det ser mörkare ut på bilden.. Ni ska få se resultat ikväll, blev nöjd ! :)

Monday

Har ingen passande rubrik så det får bli den gamla hederliga "monday", undrar hur många gånger jag har haft den förut? I alla fall, statistiken stiger och min katt är kelsjuk, alltså mer än vanligt.. Jag älskar honom. ♥ Yes, dagen har varit bra för att vara måndag. Hade först engelska som gick bra, sen franska.. Min 5:te lektion och idag fick vi franskaböckerna, på 5:te lektionen liksom.. Men den lektionen blev också bra. Flummade brutalt mycket på lunchen med Saga, alltså tårarna rann nästan. Hela bordet bara knakade, min stol trillade nästan baklänges och allt.. Så jävla underbart :) Efter lunch hade vi matte, rätt tråkigt men läxan gick bra, fick en glad smajlis på kanten ;) Som sista lektion, svenska. Alla tycker det är skittråkigt men det är ju typ det bästa som finns. Eller nja, men ett väldigt kul ämne i alla fall. Det gick bra. Sen har dagen gått väldigt fort och det är ju positivt! Har ätit ett äpple nu, därav randombilden.. Var så brutalt hungrig. Ska träna sen, klockan 5 :) Pappa skjutsar, glääädje! Vi höres.

.

tro inte att jag dör för dig. du visar just nu att jag kan leva ändå.

4,5 timmar utan någonting tillbaka

Bjuder stoooort! ♥
Har suttit och pillat på min design sen fyratiden, det är 4,5 timme och jag har typ inte kommit någonstans.. Eller jo, fixat lite i kommentarsfältet, ändrat rubriker och fixat så att bakgrunden "stannar", haha mycket! Aa fast näe. Men den kommer bli skitfin, måste bara fota lite någon dag, eller be någon fota mig för mina självporträtt blir dåliga tyvärr ;/ Och jag kan ju inte ta mobilbilder.. Herregud vad skarrigt med mobilbilder i headern. ;o Men ja.. Nu ska jag fortsätta. Hoppas den blir klar nästa vecka.. Men det är inte säkert. Läxor, kompisar, skolan, träningar.. ALLT PÅ SAMMA GÅNG. Kbry hejdå :)

The update

Uppdateringen kommer inte bli något vidare, tills jag har fixat nya designen och så. Bloggen kommer inrikta sig på foto men även vardag osv.. Vill få upp statistiken nu ! :) Puss på er. ♥

Ska satsa

Jag ska satsa på bloggandet.. Göra en egen design. Åh vad jobbigt, jag orkar inte.. Men jag måste för då kommer bloggsuget tillbaka. Ska även fota mer och så, typ ha som förut men inte exakt lika mycket.. Men rätt mycket foto ;) Måste bara gå ut och fota självporträtt någon dag hääääääär i livet.
Aja, har nyss kommit hem.. Var i Vällingby och köpte hårfärg, pappa betalar (a) Bråkade innan vi åkte så kom iväg rätt sent, var bara allmänt ledsen och nere. Aja, det blev rött igen och nu riktig färg så det sitter i längre :) Tror det blir snyggt! Hade även Wayneserbjudande på latte, vem tackar nej till kaffe liksom? Så det blev lite take-away-kaffe här. ;) Och nu ska jag äta lunch sen ringa mira och fråga om vi kan ses tidigare, buuus :$ Kanske färgar håret i hennes sällskap det vet man ju aldrig. Videoinlägg idag också? Aja vi ses.. Puss! ♥

Det är okej att känna


Utsidan kanske ler, men ingen fattar vad som inom mig sker.

Skrattar, men vadfan ska jag skratta åt? Det finns inget, det är tomt. Men ska försöka se framåt.. Idag ska jag färga håret, mer rött blir det nog.. Egentligen inte det snyggaste, men bara för att ingen har den hårfärgen, så ska jag ha den :) Och tack för era fina kommentarer, skulle allvarligt talat kunna gifta mig med er :) Vi får ta det när jag blir lite äldre.. Ska gå ner och kolla om pappsen är klar så vi kan sticka till Kicks. Puss!

DÖ.

Bryter seriöst ihop nu. Mina ögon är vilsna, hittar inte rätt.. Blandade känslor kommer ut. Det är uppror inom mig nu.
När du försvann gjorde livet samma sak.

Flickan i källaren


Handling: Flickan i källaren handlar om en tjej med uppmärksamhetsbehov.. Pappan tar livet av sig med hjälp av en pistol, dottern hittar honom liggandes i gräset med pistolen i munnen medan mamman irrar runt bland massa olika gubbar där hemma. Ingen tid går åt till henne. En dag ser hon en mystisk man gå runt huset, flera varv. Han går därifrån men är tillbaka nästa dag, han tittar in genom fönstret och trycker näsan om glaset. Dottern går närmare och dem tittar på varandra. "Ser han mig, vem är han?" tänker hon. Hon går ut till honom, och på en sekund är hon inslängd i bilen. Efter en evighet är dem inomhus igen, i hans hus. Hon blir inkastad i en kolsvart källare och skräcken är total.. Men efter ett tag ändras både relationen till den mystiska mannen och skräcktankarna tystnar mer och mer för varje dag.
Betyg: 3,5/5.
Utvärdering: Jag tycker filmen var gripande, inte så läskig som man tror men ändå väldigt spännande. Men utan den grymma redigeringen skulle filmen inte vara någonting nästan.. Det är väldigt mycket tankar från tjejens sida som blir rätt störande, att ständigt lyssna på hennes tankar i 1,5 timme.. Men annars väldigt bra.

Tidsfördrivfilm & svar på kommentarer

Anonym om Hemma från Dalarna:
älskar din blogg,och du är så jäkla söt!
Svar: Aww, tack så jättemycket! Kul att du gillar bloggen, det är ju liksom det som är meningen ;) Men blir skitglad att du tycker jag är söt.. Många som säger det och jag blir enormt glad ! Tack så jättemycket sötnos , skriv gärna namn nästa gång bara :) Pussokram! ♥

Anonym om Normala människor:
varför har du ingen header?

Svar: Tjena anonym! Fint smeknamn.. Men jag gissar att ditt riktiga namn är ännu finare, använd gärna det nästa gång :) I alla fall, designen är ju somsagt inte klar än och headern vill inte sätta sig på plats ;/ Men det kommer fort som tusan när jag får till det.. kram

Förresten, liten tidsfördrivvideo från idag.. Hihi busigt :$




Mitt liv just nu

Sen skolan började har mycket förändrats. Både positivt och negativt. Jag har börjat satsa mer på skolan men högre krav som jag ställer på mig själv nu gör mig inte stressad, får inte ångest av det mm. som jag trodde.. Det känns bra att det går bra för mig i skolan, se närvaron på alla lektioner, göra alla läxor noggrant och höra alla lärare säga "Well done Martina, very good!". Alla lärarna säger att vi är den bästa klassen på hela skolan.. Att vi är fantastiska, helt underbara och jätteroliga att jobba med. Blir skitglad för jag älskar verkligen min nya klass. Har fått mycket nya kompisar över hela skolan och vi är som en enda stor familj. Lärarna är helt underbara, lokalerna är fräscha osv.. Gillar min skola skitmycket. Känner mig även mer bekväm i mig själv nu, oftast.. Men det går från och till. Det beror på alla kommentarer jag får som triggar igång mig, vill inte gå in mer på det men mina bästa vänner, familj osv vet ju såklart vad jag snackar om. Det är tydligt. Får dem kommentarerna nästan dagligen och folk har inte gjort det förut, vet inte hur jag ska ta det, vet inte om det är positivt egentligen men en del av mig tycker det.. Jag är nöjd med mitt liv just nu, det skulle kunna vara lite bättre men jag är allmänt nöjd och avslappnad. Ville bara säga det.
Ska även börja skriva "utvärderingar om mitt liv", som en katergori med tankar & funderingar, utvärderingar om hur det är osv.. Tror det är nyttigt att kolla tillbaka på om ett tag, om jag mår bättre eller sämre, eller motivation till det som är bra och hitta motivationen att inte längta tillbaka till min sämsta tid, som jag konstigt nog gör/gjorde ibland.

Hemma från Dalarna

Gammal!
Hej mina vänner :) Kom just hem från Dalarna.. Haha vi tog fel på tid, så vi var ca. en timme bort när dopet började :$ Smartskaft till föräldrar man har! Aja, efter blev det mat. Mumma. Sen kaffe och lite snack med kusiner, övrig släkt osv.. Sen skulle vi fika hemma hos min morbror och hans fru Jeanette.. :) Blev smulpaj, vaniljsås, lite kex och kaffe, godaste fikat på länge! Sen i bilen igen och bege sig hemåt.. 4 timmar i bil idag.. Usch jag stod nästan inte ut, hatahatahataattåkabillänge. Men nu är jag hemma, ska äta middag.. Fast är verkligen inte ett dugg hungrig efter massa fika + mat, men gott ändå :) Ska ladda över bilder men det är samma fel som igår.. Ses sen! ♥

Normala människor

Haha, liten video på mig och syster, haha normala! Har sett film ikväll.. "Flickan i Källaren" såg jag, ger er resencion imorgon.. Ska på dop då enda bort i Dalarna, så uppdateringen blir kass. Nu ska jag chilla runt lite :) Puss och godnatt!

Plopp big size, och knyter skorna. Hehe :$

Haha, sen ringde Atena och då stängdes skiten av ;$$

Vad jag köpte i Vällingby

Halsduk och mössa, Gina Tricot.
PIPPITRÖJA! Och annan stickad tröja.. Gina Tricot.
Tröjor, H&M
Tröja & skjorta, H&M
Och dagens outfit;
Haha mobbat hur jag står.. Men allt från H&M tror jag :)

Friday is a bad day, it's not a long time ago to next monday again.

Ni får lite blonda bilder, överföringssladden leker dum.. Leker och leker egentligen, men aja.. Får be pappa om hjälp sen (a) Skoldagen var faktiskt inte så jättedryg, fast jag var typ ledsen för jag bråkar med den som betyder mest i hela fucking världen.. Så jag grät lite på morgonen och så, men alla var med mig och stöttade mig, jag älskar er! ♥ Första ämnet var klassråd, inget speciellt.. Sen bild, vi skulle göra oväntade möten typ? Jag gjorde lilleskutt med en skitstor mobiltelefon.. Hehe ;$ Ja, sen engelska.. Rätt så kul. Fick en läxa att beskriva familjen, glömde den såklart i skolan.. Haha aja. Till lunch blev det plastris för min del, och en knäckis till det. Bra lunch, nat. Aja, efter lunch hade vi svenska, det var rätt tråkigt.. Vi skulle svara på några frågor om en bok som vi läst och Jacinta gumman dampade på mig för jag är "Mvgbarnet" i svenska.. Hehe, är man bäst så är man! Som sista ämne var det so.. Så jävla underbart. Älskar min lärare, hon är bäst. Vi gick bara igenom lite tider och sånt, jag fick hjärnsläpp så när jag skulle säga muslimska länder jag bah "aa men du vet sådana där.. Öööh, Mohammedländer?" HAHAH alla asgarvade :$ Sen 15.10 blev det heeeelg! Köpte lite.. Host, godis med Saga på hemköp för 50 spänn.. Fast godiset var ju till henne men jag fick lite choklad. ;) Sen tuben till Vällingby, en vaniljlatte på Waynes med mammut, lite shopping osv.. Ska visa er vad jag köpte när den där jävla överföringssladden funkar. Aja, sen duschade jag och nu sitter jag i min onepiece.. Den är tråkig och ful, ska göra ett kollage om onepiece nu när det börjar bli aktuellt igen.. Och samtidigt checka , för jag ska nog köpa en ny.. Aja, bloggar mer sen lite mer intressant.. Pussiluss! ♥

Martina och pojkvännen Preem-mackan

Mobba inte min fiina utväxt och min heta, en aning prickiga pojkvän.. Nämligen "Preem-mackan" ! :)

Massa strul, två förhållanden, en jävla massa bråk och kärlek som fan.

Jag fattar inte hur man gör med dem man älskar. Förlåt för allt..

Skolfoto facelook

Alltså usch, det ser ut som att jag går i 4:an, men who cares? Jag är ju bäst ändå liksom.

Miiiiira Wahlberg ♥

Tjena tjena :) Nu är jag med Mira tvillingsyster, visste ni att vi är syskon? Hon var hemma när jag kom hem, så pluggade vi och sånt. Science/engelska & matte :) Det var rätt tråkigt, men aja.. Helt okej :) Sen cyklade vi och köpte Pucko och drack, asgott! Köpte även Plopp "till imorgon", fredag! Otroligt efterlängtad. Idag i skolan hade vi skolfoto, usch.. Sen engelska, franska, no teori & svenska. Rätt chill dag, men ändå kul. Sen lagade jag och Mira tacos till middag, mamma & pappa var på nån restaurang och vi ville inte följa med.. Mihihii busigt :$ Ja, sen har vi gjort lite videos osv.. Syskonkärlek på hög nivå. ♥ Men ja, ska chekca Robinsson nu och lägga in en sjuk video.. Puss!

Randominlägg från den som hatar 119


Älskar dig. ♥ Jag och mamma på min blonda tid ;$

Hej, och förlåt för att jag aaaaldrig bloggar. Men jag orkar inte. Haha, för det första ingen blogglust. För det andra, skola, träning, kompisar, stallet, sova, leva livet, ta tag i mitt liv på riktigt och allt på samma gång. Det är inte så enkelt att blogga då, hoppas ni förstår det nu! :) Men ska försöka uppdatera lite efter skolan.. Med något kul, för er. Efter skolan ska jag träffa Mira, men måste göra matteläxa också. Lite småtråkigt , gillar inte matte.. Men utan matten kommer man typ ingenstans så jag måste väl jobba lite på det.. Mvg när jag går ut nian i allting, eller vad säger ni? Aja, ska ta bussen halv med Atena, börjar kvart över så det suger ju lite. Men det fanns typ inga andra bussar, jevla 119. Men jaa.. Skolfoto idag förresten! Usch, vill inte.. Har krusat håret och har typ världens fulaste kläder. Hehe. Men aja, slutar tre då och ska vara med Mira somsagt. Sen i helgen ska jag färga om mitt hår tror jag. Och den här veckan har gått så sjukt snabbt! Men det här inlägget blev sjukt random så avslutar det nu. PUNKT.

RSS 2.0