Ordet perfekt

En sanning om mig nu då, ja jag hatar att bli kallad perfekt. Jag vet verkligen inte varför men jag bara hatar själva ordet. För vad är egentligen perfekt? Liksom, ingen är perfekt. Om alla är olika, då kan ju ingen vara perfekt? Så när jag blir kallad perfekt vet jag inte vad jag är. Det känns inte rätt bara. Jag hatar verkligen att bli kallad perfekt, klart jag blir glad för komplimanger, men inte perfekt. Vet inte varför jag ville säga det egentligen, men det är väl alltid lite kul med sanningar. Så ja, som sagt. Jag hatar perfekt.

Video - Påväg till Vällingby med Mira

Video är alltså från igår, och jag blev rätt nöjd med den :) Ska lägga upp sådana här videor ofta, och jag har redan 2 till på g, dem får ni se i morgon och i övermorgon.. Eller, om ni är riktigt duktiga på att besöka & kommentera får ni se båda imorgon ! :)

My clothes on monday

Yes, det här hade jag på mig idag.. Inget märkvärdigt direkt, slänge bara på mig någonting. Jeansen är mina nya, från Cubus.. T-shirt från Gina, tjocktröja från Peak Performance och strumpor från typ H&M, jättefina, visst? :$ Tur att man har skor på sig hela dagen så man slipper visa dem.. Nu ska jag svara på ungefär 20 kommentarer som jag har fått idag.. Puss! ♥

Svar på anonym kommentar!

Haha, ta det lugnt! ;) Nej men jag fick en fråga om min kofta, som jag blandannat har på mig i det här inlägget. Så ja, skulle bara svara att koftan är köpt på H&M och precis som du, så tycker jag den är superfin ;) Nästa gång du kommenterar, om du nu gör det igen, vilket jag verkligen hoppas! Så skriv gärna ditt namn, mejl eller blogg/hemsideadress så jag kan svara där.. Men idag är jag snäll så jag svarar i ett inlägg istället.. Brukar inte göra det. Kram på dig! ♥

Varför vill man att kärlek ska vara som i filmer, när det bara varar i 2 timmar?

Bilder från någon träning för några veckor sen :)

Hejsan! Har inte uppdaterat bra alls idag.. Men hade skola, var hemma runt halv fyra ungefär.. Slutade kvart i tre men var rätt seg hem, och behövde ju vänta på bussen.. Jaja, tror inte ni är så intresserade. När jag kom hem skulle jag nästan direkt på träning, kickboxning alltså. Det gick okej, inte så bra som det brukar.. Kan bero på att jag inte alls åt mycket till lunch idag, och bara ett äpple när jag kom hem.. Inte bra! Och enligt mina föräldrar så ska jag ju äta som en häst.. ;) Men ska ta igen det nu, till middag. Yes, det var min dag.. Ska blogga mer ikväll såklart och ladda in bilder från idag så ni får se blandannat outfit mm.. Sen måste jag berätta en skitrolig grej som hände idag! Haha, jag dööör! Men ska hoppa in i duschen nu, ses! ♥

I lördags

Dessa bilder tog jag i lördags, inget märkvärdigt men det är så skönt ut bara. Men nog är det lite kul i skolan också, måste faktiskt erkänna att det är rätt skoj där.. När ni sert det här är jag just där, i skolan. Ses sen!

Söndagsmiddag

Ikväll åt jag och familjen en söndagsmiddag och ja, jag fotade såklart. Ska börja fota lite mer i bloggen, ska ha en blandning av fotoblogg och vardagsblogg, så ni vet :)
Nu blir det duschen, sen sängen runt 22-tiden idag faktiskt. Skönaste skoldagen imorgon, börjar 09.10 och har nästan 1,5 timmes lunch :) Underbart! ♥ Men nu ska jag gå och duscha somsagt, sen välja kläder osv.. Puss!

LIVEVIDEO FRÅN IDAG!

Vad tycker ni, ska jag spela in en video om dagen eller räcker det någon gång ibland? :)

Snart september!

Hahah fint :)
Hej kära läsare! Har varit med Mira idag, vi var i Vällingby. Innan vi åkte dit gick jag till Julia, vi bråkade ju som ni ser inlägget innan.. Dem skulle just åka iväg, hon satt i bilen men hon kom ut. Sen stog vi bara och kramades i en evighet typ, båda grät. Mina tårar bara sprutade. Det gjorde så ont. Jag älskar dig. Så nu är det löst och jag mår så jävla bra. I alla fall, köpte ingenting i Vällingby förutom ett par jeans.. Skitbra till hösten, lite brun/beiga är dem, kostade bara 200 och dem sitter verkligen superbra :) Mira köpte ingenting, men å andra sidan var ju hon och storshoppade igår så ja. Vi gick även in på Lindex och drev lite.. Haha Martina gillar att driva. ;)
Imorgon är det ju skola, det ska bli rätt så kul faktiskt.. Vi ska också ta skolfoto i veckan! Och vi har inte fått några läxor än så det är najs :) Uuuusch, vill inte tänka på alla prov osv.. Men det kommer gå det också. I veckan ska jag plugga rätt mycket, satsar faktiskt på mvg i allt i sexan! Får se hur länge det löftet håller i sig.. ;) Men ja, nu ska jag börja ladda upp en video från idag på youtube, kommer upp senare. Pussar!

Älskling.

Kan skriva hur länge som helst. Hur jävla länge som helst. Men jag orkar inte. Mina händer darrar, har så mycket inom mig som bara exploderar. Tårar som rinner nerför kinderna, jag är van vid att må dåligt. Tyck inte synd om mig, jag är så rädd om dem jag älskar. Så jävla rädd så jag mår dåligt. Och jag älskar dig. 28 februari, dagen då mitt liv förändrades. Alla vet vem jag skriver om, alla vet att vi är som klistermärket på brevet. Menade för varann. Vad fan gjorde jag utan dig? Vad gjorde jag när jag inte hade dig intill mig? Alla tårar jag gråtit för dig, men dem är värda dig. Vad fan har jag gjort? Du är min ängel, så fucking underbar. Asso jag älskar dig så jävla mycket. Alla vet, vi är menade för varann. Har så jävla många ord som bara måste komma ut. Bägaren rinner över liksom. Det är som en kniv i hjärtat att känna att jag inte har dig kvar. Det är inte föralltid jag vet, men just när jag inte har dig är allt omöjligt. Allt är svart. Kan inte se klart då, för det var du som vände mitt liv åt rätt håll och utan dig vänder jag det tillbaka. Vet fan inte hur jag klarar mig utan dig dagarna vi inte ses, jag håller på att dö. Seriöst du är min syster, min storasyster, några månader äldre än mig. Helt jävla underbar. Ditt namn stavas fantastisk, för det finns inget annat som beskriver dig. Jag vet att jag sa att jag inte orkar med dig, men jag ljuger så jävla mycket. För det är dig jag behöver. Dig jag lever med. Ett liv utan dig är inget liv, vi har lovat varann att hoppa och det löftet håller jag vid. Dör du dör jag. När du lämnar mig tar jag livet av mig, vi sa det till varann och det är precis så det gör. Om vi inte finner varandra igen är mitt liv slut. Jag lovar. För jag kan inte leva utan dig. Kommer må skit och vad är det för jävla liv? Inget alls. Jag darrar, fryser och känner ingenting. Det enda jag har är känslan av din närhet. Alla vet hur det är när någon som är så nära bara försvinner långt bort, och man kan inte göra ett skit åt det. Din första bokstav är världens finaste, ditt namn är så jävla underbart för det visar dig. Du är min och jag är din. Du är min bästa vän, jag älskar dig. Du är inte som alla andra.. Ibland känns det så. Har blivit illa behandlad och jag vill inte att det ska hända igen. Förlåt för att jag finns för jag är inte värd dig, du är bäst. Du är min ängel, älskling jag svär om något händer dig, om någon gör dig illa ska dem få med mig att göra. Du är mer värd än mig, jag riskerar mitt liv för dig. Hellre du än jag, du är obeskrivlig. Jag hoppas du förstår. Jag mår skit, vill att du ska vara hos mig. Fatta, jag älskar dig mest Julia Catrin Gidén.

Önskevideo - Hur jag fixar mitt hår en vanlig dag

Jaa.. För rätt länge sen fick jag lite frågor om hur jag fixar mitt hår. Många säger även att jag har så sjukt fint hår, att dem vill ha mitt hår osv. Och nu blir det upp till bevis! Haha, nej men ni ska få se hur jag fixar mitt hår lite lätt. Har andra tips också men det får vi ta en annan gång! Visar även min outfit mm. I videon är jag osminkad. Hope u like it! ♥
Dagens outfit för er som inte såg i videon ;) Linne från H&M, jeans från Gina Tricot, och tjocktröjan som jag håller i är inte den från London, den här kommer från H&M :) Så rätt enkel ouftit idag..
Hoppas ni blev nöjda med inlägget :)♥ All for you babes.. (a)

Videoinlägg - Jag ligger på golvet och pratar


fall stuffs

9 plagg för hösten. Allt är från Gina Tricot och jag fick bara lust att göra ett collage som tipsar om kläder i min stil, om någon vill "sno stilen" av mig. Lite söta blusar, sköna byxor, varma långärmade tröjor, inomhuslinnen osv. Tycker det passar riktigt bra för hösten! Sen plockade jag ut kläder som inte alla kommer springa runt med, inte vad jag tror i alla fall. Och det är ju alltid coolt att ha en egen stil!
Förresten, jag älskar att göra klädcollage och tipsa om kläder. Har ni nytta av det? :)
Kommentera!

Börjar om!

Hej alla bloggläsare.. Börjar om här på Buskung - Ensam den här gången! Och det är Martina som skriver, det är andra gången jag driver den här bloggen ensam. Bara börjat om på nytt namn osv.. Det här kommer bli en toppenstart, namnet "Buskung" är så sjukt klockrent och den här bloggen har jag ägt sen februari (så galet bra för att vara jag!) Så ja, det kändes rätt. Namnet "Litenkamera" kändes däremot inte rätt och jag är rätt petig när det gäller sånt.. Fixar med designen, lånade stilmallen av DDB. Men allt annat görs själv! ^^ Så ja, den blir väl klar snart hoppas jag.. Och allt annat som måste göras. Sen börjar jag blogga här! Så ni som redan läser - Känn er hedrade. ;)

RSS 2.0