Hur jag redigerar porträttbilder



Skärpa på ögonen - Självklart "siktar" jag på ögonen när jag fotar, men lite mer skärpa skadar ju aldrig. Det framhäver hela ansiktet och gör bilden så mycket snyggare, tycker jag. Skulle aldrig kunna redigera en porträttbild utan att jusera skärpan på ögonen :$
Kontrast - Jag fotar ju i RAW, och somsagt, då blir bilderna helt "råa", och då kan det vara bra att lägga på lite kontrast för att få fram klarare färger, det gör också bilden mycket mer levande.
Intensitet - Gör bilden liiiiite ljusare, så det ser ut som naturligt ljus som släpps in. På så sätt kan man få en tråkig & grå bild att se ut som vääärsta k00la fotograferingen!
Färgvariationer - Förut la jag på massa färg som såg helt onaturligt ut, nu har jag dock lärt mig och lägger bara på en liten skugga av någon färg som modellen har mycket av, eller som bara passar in i bilden. Stärker bilden helt enkelt.
Om modellen önskar, så tar jag bort tex finnar eller andra oönskade saker i ansiktet - Det kan jag göra om personen ber om det, en finne sådär kan jag ta bort. Men jag redigerar aldrig och verkligen aldrig modellens kropp, alla är ju fina precis som de är.

Jag redigerar näst intill allt i Photoshop Elements 10.

Fota i JPEG eller RAW?

Det är ju mycket snack om man ska fota i JPEG eller Raw. Egentligen finns det väl inget rätt eller fel, men seriösa fotografer fotar alltid i RAW. Varför? För att de får själva sätta sin stämpel på sin bild. Om man fotar i JPEG så lägger kameran automatiskt till kontrast, starkare färger, skärpa osv. Men fotar man i RAW så får man bilden helt rå, ingenting har alltså förbättrats, det måste man göra själv.
Men jaha tänker du, då är det väl mycket bättre att fota i JPEG..? Ja, det kanske känns så - du får massa förbättringar direkt i kameran och slipper köpa ett dyrt redigeringsprogram och slösa massa tid.. Men. Kameran ändrar kontrasterna & färgerna likadant, alltså blir det som vilken bild som helst. Fotar du i RAW har du istället chansen att göra din bild till något helt eget, och redigera efter vad du gillar.
Jag fotar i RAW. Eftersom att jag alltid redigerar mina bilder i Photoshop efteråt. Jag vill ha min egen bild & min egna stil på mina bilder, som jag väljer ut och tycker om. Då tycker jag inte att kameran ska lägga på förbättringar, som är likadana för alla. Men i början med sin nya kamera kan det vara bra att fota i JPEG, innan man har lärt sig kameran. När man börjar fota mer seriöst, så är det smart att gå över till RAW om man vill ha sin egen "stämpel" på bilden. Så egentligen är det inte fel att fota i JPEG, men det blir oftast bättre i RAW om man bara kan lägga ner lite tid i Photoshop efteråt.


Oredigerad och redigerad JPEG-bild. Ingen större förbättring, det har kameran redan gjort.

Flygresan

Fotade lite på flyget, ut genom fönstret osv. Tyckte det blev rätt coolt! Haha, den andra bilden undrar jag dock vad jag egentligen gjorde..? Fin bild liksom, väääldigt skarp.. Eller inte. Aja, nu ska vi dra och äta frukost (är skithungrig) och sen dra till poolen. Vad gör ni idag? :D

Familjen Brandt

Canon EOS 600D + Canon EF 50 mm f/1,8 + fjärrutlösare & stativ
ISO: 100 Slutartid: 1/4000 Bländare: 1,8
Nya bilder i min samling "favoriter". Gillar den första starkt! Haha hej jag fotar mina pussandes föräldrar som ser ut som fiskar. Men aja, vi låtsas att det är några andra. Okej?

ÄNTLIGEN!

OMG OMG OMG! Nu kommer ni antagligen skita på er, för att.. Jag ska starta ett eget företag! Som fotograf såklart, mest porträtt men jag ska även sälja naturbilder osv. Och fota familjer, och kanske bröllop lite senare..? Åh, så sjukt glad just nu! Ska bara kolla vad det kostar att registrera ett företag, för det kan ju vara sjukt dyrt och då får jag ju vänta ett tag. Men liksom, 12 år och eget företag, rätt ballt va? Dock så måste jag fixa massa saker som hemsida, portfolio osv osv osv. Men det är lugnt! :D
Canon EOS 600D + Tamron 70-300 mm f/4,0-5,6 DI macro

@Poolen

Allt är sjukt underbart här :D Åt världens godaste frukost med bröd med frön osv i, philadelphia, ost, citronmuffin och varm choklad. Sjukt mumma. Har tagit 400 bilder sen vi kom hit, så omg vad det kommer räcka länge när jag kommer hem. Sitter just nu vid poolen och chillar, redigerar lite bilder och dricker cola. Alltså omg, jag kan gå runt i shorts och linne och bah åååååååååååååååååh. Haha, jag glömde packa ner skärp så jag fick gå runt i mjukisbyxor (alla mina byxor är förstora..?) tills jag hade köpt ett skärp, haha smart brud som vanligt. Nej nu jävlar ska jag hoppa i poolen, puss :D



Frukosten imorse.


Messar med älskling..

Ska upp om typ 5 timmar, kanske dygnar får se. Men nja, vill ju vara pigg imorgon vafan! Messar i alla fall med älskling, kommer sakna honom sjukt. Haha, bjuder på en bild på oss, smygfotad av Mira. Jag älskar er!


Om 7 timmar..

Sitter jag i taxin påväg till Arlanda, Teneriffa. Väskan är packad och allt är klart. Ett helt år har gått sen jag var på Teneriffa senast, saknar det så jävla mycket. Samtidigt är jag rädd. För alla förändringar. Samtidigt är det inte mycket som hänt. Ett helt jävla år och jag är fortfarande fast här. Det är mer än 1,5 år totalt, men tänk att allt är precis likadant som när jag åkte till Teneriffa förra året. Allt. Jag har kommit längre på vissa saker men sjunkit på vissa. Jag vill bara sluta bry mig, bara låta det bli som det blir, men en röst skriker inom mig att jag inte får. Hur som helst, detta ska inte bli ett deppinlägg, är såklart sjukt glad för resan och ska göra det absolut bästa av den! Kommer inte blogga så mycket, och till alla k00la kompisar; MESSA INTE MIG. Det kostar som fan för både & er och mig. Finns på Skype (haha har lovat älskling varje kväll) martinagoescool@skype. Annars, ha ett sjukt bra sportlov! ♥



Nya tjocktröjan

Endast 199 kr på Cubus, jag är supernöjd, den är jetemysig! :)

Vad jag gjort idag..

Powerwalkat nästan en mil - Fan vad duktiga jag & mamma är! Men liksom, fan vad pinsamt att komma tillbaka från sportlovet utan att ha sportat. Det är ju liksom hur skämmigt som helst, så jag kände mig tvungen. Och powerwalka nästan en mil är fan inte dåligt! :o
Blivit ett par jeans fattigare & ett par rikare - Jag stod och plattade håret & borstade tänderna samtidigt (ingen bra kombo), la ner plattången på bordet och då höll hela huset på att brinna upp haha, så jag ställde mig i spagat och skulle ta upp plattången, och då sprack jeansen.. HAHAHHAHA över hela jävla låret! Skitsynd, för de var perfekta. Började typ gråta. Nej jag driver, men de var de enda som satt bra. Alltså jag har skitsvårt att hitta jeans. Jag är ganska lång (vi säger så), och har väldigt smala ben och smal midja också. Men ändå är jag ingen nioåring, jag har ju höfter liksom.. FATTA VAD SVÅRT ATT HITTA JEANS! Sen ska de ju vara snygga också. Så jag typ dog långsamt när det hände. Men jag och pebur åkte till Vällingby och köpte ett par Crocker-jeans på JC. Provade i typ 3 timmar och sen hittade jag ett par vanliga blåa, med hög midja & lite "skrapade" på benet. De sitter bra men är för stora i midjan, såklart. Men för små för att ha de på höften, HAHAHHA asså åååååååååh. Men jag är nöjd i alla fall.
Varit med älskling - Drog hem till honom, sen drog vi till Jakobsbergs centrum, och sen Viksjö centrum.. Vi köpte bara Redbull och sen drog vi hem till honom och satte på film i hans hemmabio :D Inte för att vi kollade, men ändå. HAHA, sen när vi låg i soffan, den är såhär väldigt liten för två personer, så ramlade han ur.. HAHAHHAHAHAH. Jag dog typ lite. Men vi hade det skitmysigt, men nu kan vi inte träffas på en hel jävla vecka :((((

Cola light

Detta måste vara de fulaste självporträtten som någonsin skådats. Eller, skärpan och färgerna är ju underbara men det är ju kamerans jobb. Mitt jobb (= att vara framför kameran) sköter jag inte bra. Jag hör hemma bakom. Det vet ni också nu. Och att bilderna inte blev helt superfantastiska berodde faktiskt på att min "vita vägg" där jag fotar ala miljontals likadana självporträtt är vid ett fönster. Det var kväll = oändligt mörkt och man får använda en taklampa. Weeeeho. Nu mina vänner, ska jag ut och springa. Eller jag vet inte, detta är tidsinställt. But i think it's the right time for running now. Och ja, jag är den enda 12-åringen i hela världen som går ut och springer istället för att sova på sportlovet.

Vårtecken


Svar på fråga

Fråga: hej, skulle vara jätteglad om du svara på det här!! jag ska köpa ett objektiv till min systemkamera canon eos 1000d, du har väl oxå den? och jag har standardobjektivet som man får med när man köper kameran men jag ska köpa ett nytt men vet inte vilket. fotar mest porträtt på mig själv och på kompisar.
Svar: Hej Hanna! Jag har en 1000D men använder den som backup (den är även tillsalu!), då jag nyss köpt en ny systemkamera - Canon EOS 600D, som jag är jättenöjd med. Fotar du mest porträtt & du inte vill lägga ner jääättemycket pengar, så rekommenderar jag absolut Canon EF 50 mm f/1,8 mest av alla! Ett objektiv som snuddar över tusenlappen vilket inte är några pengar alls när vi snackar om kamerautrustning. Som du ser så har den ett underbart bländartal, 1,8, vilket ger en jättefin bokeh & kort skärpedjup vilket många önskar vid porträtt. Funkar superbra till självporträtt men då är det enklast att använda fjärrutlösare då fokusen kan bli svår att ställa in på sig själv annars. Men detta objektiv är underbart, sitter nästan alltid på min kamera! Du hittar objektivet på alla affärer som Expert, Elgiganten, Mediamarkt, Scandinavianphoto, Netonnet osv osv. Hoppas du blev nöjd med svaret.
Min älskling, typ..

Morgondagens planer



* Äta frukost.
* Gå ut och springa.
* Duscha & fixa mig.
* Träffa älsklingen & vara med honom hela dagen.
* Äta middag.
* Packa (börjar lite ikväll)
* Om jag har tid; Plugga, snacka tele, fota osv osv.

Lite längre..?

Kom och tänka på en sak idag då jag faktiskt inte använde löshåret. Mitt hår har vuxit! Haha, har inte tänkt på det men det har faktiskt vuxit rejält under den senaste tiden och jag har fått en rätt så stor utväxt. Jag som trodde att mitt hår inte kunde bli längre, men det växer ju så mycket nu.. Hoppas jag får riktigt långt hår nån gång!

Sportlov!

Äntligen sportlov! Skolan gick bra och snabbt. Efter skolan gick jag och köpte lite klubbor och sen hem. Skulle egentligen ut och fotat självporträtt med Mira men hittade inte henne i skolan och hon svarade inte på mobilen, så jag gick ut och tog lite naturbilder själv när jag kom hem och testfilmade lite. Ska redigera nu så får ni se de sen, och efter det? Tror att jag antingen tar lite självporträtt inomhus eller ett låååångt bad. Vi får se!

Våren är påväg

Canon EOS 600D ♥

En kväll i köket

Bilderna blev ganska brusiga, men jag älskar att man kan ha så högt ISO på 600D utan att få så mycket brus i jämförelse med 1000D! Åh, älskar den. Har dock inte hunnit fota så mycket eftersom att det blev så mörkt, men helt eftermiddagen imorgon så ska jag ju fota, då får jag fota på riktigt med den för första gången. Längtaaaaaaaaar.

Min dag..

Dagen började med att jag kräktes. Åh, mysigt. Men efter det mådde jag inte ett dugg illa längre så jag tog mig till skolan ändå. Hade extra hälsokontroll med skolsköterskan, sen rullade jag till so:n. Vi har ju ekonomi och pratade om aktier typ. Efter det hade vi engelska och vi övade inför provet imorgon. Därefter franska, repetition på siffror, och så lärde vi oss lite frågor, typ hur gammal är du osv. Efter det hade jag lunch, och då tog jag tuben till Vällingby och åt caesarsallas & mörkt bröd med pappa på Massagotti. MUMMA. Sen blev det ett skitbra möte på BUP och sen åkte vi och köpte min älskade systemkamera och en platt/locktång, är jättenöjd! När vi kom hem fotade jag lite, åt mat och nu ska jag plugga. Imorgon ska jag typ vara med Mira efter skolan och fota, då är det ju lov också! På lördag ska jag träna tror jag, sen träffa älskling och fixa massa saker, för på lördag natt/söndag morgon åker jag till Teneriffa! :D


Canon EOS 600D + Canon EF-S 18-55 IS

Idag blev jag ägare till en 600D.

Ååå herre jösses. Jag. Är. Ägare. Till. En. Canon. EOS. 600D. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Alltså omg, jag gick in i butiken, köpte kameran, åkte hem, satte i minneskort och batteri, tog en bild och konstaterar att jag är kär. Herrejävlar vad jag älskar den! Denna kamera kommer jag trivas med. ♥
Inga superbilder, testade bara lite..

Versace

Mitt senaste parfymköp. I'm in love.

En gång i Phuket

Sjukt bra film, verkligen sevärd! Såg den med älskling i lördags på bio, haha han tyckte den sög men den är asbra :)

Soluppgång

Igår morse när jag vaknade, så skulle jag kolla ut och se vilket väder det var, och så fick jag syn på det här!

M&M-vana

Jag och Mira har som vana att.. Komma hem till mig, slänga kläder och väskor i ett hörn = mamma blir sur, koka kaffe, värma mjölk till mig, och sätta på spisen och göra varm choklad till Mira. Är det helg så slinker givetvis några chokladbitar ner i magen också. Sen går vi upp till mitt rum, snackar skype, gör läxor och sen åker till träning.. HAHA, alltid! Jag skojar inte, Mira har vi någon gång gjort nåt annat? Även idag gjorde vi självklart såhär, innan älsklingen kom hem till mig :D Då såg vi på film, eller Mira såg på film och jag och Svampen låg och myste under en filt (y).
Mira dricker varm choklad :D
Miras varma choklad.
Min latte, haha självklart med sugrör..
(SJUKT BRUSIGA BILDER!!)

Före vs efter redigering

FÖRE:

EFTER:


Många undrar hur jag redigerar mina bilder, och det är väääldigt olika från bild till bild men på dessa bilder redigerade jag detta;
* Kontrast och intensitet.
* Mättnad.
* Linsöverstrålning.
* Färgvariationer, skuggor.

Vad tycker ni om resultatet..? :)


Blue light



Från när jag fotade självporträtt i måndags. Gjorde en liten kul redigering med svartvitt + blått :) Blev rätt bra, eller vad tycker ni?

Min finaste lilla kisse


Kommande i kameraväskan..?

Okej, nu ska jag ju faktiskt köpa en massa saker men om ett tag så - då ska detta hamna i min kameraväska! Ett Tamron 90 mm f/2.8 macro verkar grymt! Precis vad jag behöver då jag inte direkt äger något macroobjektiv, bara closeupfilter & mitt kitobjektiv, som man kommer okej-nära med, men det är ju långt ifrån lika bra som ett macroobjektiv. Bilderna med detta objektiv blir helt amazing också! Det kostar ungefär 4500, och det är inte jäääättemycket för ett macroobjektiv. Så ja, somsagt, detta ska införskaffas!

Not so bad

Mamma blir alltid så bra på bild. Det här var bara att jag mest satt och tryckte på avtryckaren, ingen bild hon bad mig att ta eller så. Men trots det blev de inte så dåliga. Måste erkänna att hon inte ser ut att vara 52..

Vuxenpoäng till mig

Idag har jag ätit mellis, fan, vuxenpoäng till mig! Förutom kaffet så blev det en mandarin, så jävla gott. HAHA. Älskar mandariner. Och inte nog med det, dessutom har jag bytt till rena strumpor och inte stökat ner jättemycket på rummet. Redo att flytta hemifrån snart eller vad säger ni? Efter min lilla fika gick jag ut och fotade, fast det är bläää att fota på vintern - tråkiga färger. Nu: PLUGGA ARSLET AV MIG INFÖR ALLA JÄVLA PROV. Älska le skola ibland.



Två skitfula och platta bilder från nyss.

In the kitchen




Kom hem från träningen för en halvtimme sen typ.
Har nyss duschat & sitter nu och skypar med älskling :D Innan träningen lagade jag och mamma biff stroganoff & pasta. Mumma. Hatar att laga mat egentligen men vad gör man inte för sin kära mor? Nu är designen snart klar btw, så håll ögonen öppna under kvällen :D

Min kärlek till cola

Är obeskrivlig.

Hjäääääääääälp, bloggen ser fuckad ut! Anledning..? Mjo, inte många.. Men en anledning har jag - jag höll på med en design och sen råkade jag göra halva jobbet på min testblogg och halva jobbet på denna. HAHA, klantskalle. Men den är snart klas i alla fall, kommer nog upp ikväll tror jag. Vårdesign! :) Liksom vafan, om typ 9 dagar är det mars och det är en vårmånad ?! Så då måste ju vårdesignen komma på plats. Sen byts headern ut när jag fotat självporträtt då den där äckliga vita sörjan, eller ja - snön, har dragit åt helvete. Nu: dricka mer cola. ♥♥

Motljusporträtt




Slängde på mig lite hårspray, lite smink och en tjocktröja och drog ut och fotade.
GALET länge sen jag fotade seriöst! Det blev bara en kortis eftersom att det är så kallt ute, men åh vad roligt och shit vad länge sen. Längtar till torsdag när jag ska köpa min nya systemkamera också! Kärlek till känslan av ett fullt minneskort = påbörja ny design och påbörja fotobloggen ♥

Ett glas saft

Saft är typ det bästa som finns. Speciellt Fun's jordgubbssaft! Dricker den heeeeeeeeeela tiden. Säkert 7 glas per dag. Så jävla gött. Ungefär det jag lever på, förutom lite gröt, fisk och bulgur och såntdära.
Rena & fina fossingar

På torsdag

Bloggade inte igår. Men idag är jag hemma och är sjuk, som i fredags. Imorgon blir det skolan i alla fall. Börjar känna mig lite bättre nu så om jag har tur så kan jag gå på träningen ikväll. Imorgon är det skola, sen träning. Likadant på onsdag och då ska jag träffa älsklingen också :D På torsdag ska jag och min kära fader fara någonstans och köpa min nya systemkamera & plattången. Klad chey jag blev när vi bestämde det. Då blir det fotoblogg här igen, wehooooooy. På fredag är det fredag liksom - och sportlov! Vad mer behöver jag säga? Blir väl fika med kåmpiz i Vällingby slash staden/följa med mamma och svettas on tha gym. Vet inte riktigt, gör som jag känner för. Sen är jag sketanervös för en sak också. USCH. Men, nu är det 6 dagar kvar till Teneriffa. ÅH ♥
Fotar mamma i Paris, så jävla snyggaaaaaaaaaaaaaa, HAHHAHAHA

DENNA.

Denna hårfärg vill jag ha. Hihi lycka till att få mamma och pappa att gå med på det.

Jag har en utväxt, det har inte du, nanananannaaaaaa

Veckan innan man åker nånstans är det så jävla mycket att göra. Färga hårfan, köpa ny systemkamera, ny plattångsjävel, PACKA, köpa ny resväska osv osv osv osv x1000. I alla fall, färga håret står gaaaanska sådär jättehögt upp på min måste-göra-lista just nu. Utväxten är grå, blää. Och den röda färgen liknar mer nån gråäcklig orangecp färg. Så jag MÅSTE färga det. Tror det blir i veckan/helgen. Ingen stor förändring, bara så att det inte ser askigt och grått ut + utväxten, såklaaart. Sen när jag köpt min nya systemkamera blir det ju fotoblogg här igen. WOHO säger ni då. (Säg woho annars blir jag ledsen).
Le sanning with the håår. Le sanning with the osminkade fejset. It's morgon.

Dagens outfit

OMG JAG BJUDER SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR SJUKT MYCKET.

Hej kom och hjälp mig.

Bloggade inte igår, sorry :D Är hemma i alla fall, skulle till skolan.. Jag hade extra hälsokontroll med skolsköterskan som jag har lite då och då (hahah forever alone), men sen började jag må skit. Men jag drog till skolan ändå för att kunna dra hem sen, och då var skolsköterskan sjuk.. -.- Sen missade jag såklart bussen, blev skitsur, gick och köpte choklad och tog tuben till Vällingby, sen 541 till kära hemmeeeeeeeeet. Nu ser jag ut som "hej kom och hjälp mig" typ.. Haha åh orkar inte. Mamma kommer hem med lasagne till mig sen, och nu ska jag typ gå och hyvla ost och äta. Fast vår städerska städar typ i köket just nu, tror inte hon blir glad om jag stökar ner direkt.. ;) Aja, detta inlägg blev cp. Puss!
Bild från just nu, haha tja jag är k00l vad är du?

Skype

Haha fint..


Facelook

Jag ska va med älsklingen och Mira idag :DDDDDDDDDDD


Allahjärtansdag

HAHA. Det jag köpte (till mig själv) i allahärtansdag-present var läkerol. Seriöst. Men mamma & pappa gav mig rosor och mörk choklad + en ny spegel..? Tackiiiiii.
Just nu snackar jag i alla fall Skype med älskling, är sajkat trött fett sär hejdå


Tisdag

Sportsday sög.. Slutade 1 typ, var hemma 2. Städade lite, plattade håret, bytte om, drack kaffe och jobbade på mitt NO-arbete i typ en timme. Är klar nu, skönt! Nu blir det lite mat sen träning.


FML

På 2 veckor har jag 6 prov. Ändrade planer - Imorgon ska jag plugga röven av mig innan träningen. KUL. Träffar älsklingen på onsdag istället, och såklart på helgen osv. Men ändå. Vill träffa honom nunununu, och orkar verkligen inte massa prov. Cp.

Snart åtta

Har nyss duschat, tvättat håret, noppat ögonbrynen, torkat håret och plattat det + tvättat bort sminket. Skööööönt. Nu ska jag ringa baby så ska han hjälpa mig plugga, hahahah. Sen klockan 9 blir det ett coolt program på tv. Tagga Wintetsportsgame imorgon! Ridning har jaaaag. Inga lektioner, kärlek. 😃😍


Bara jag som älskar den här?

HAHHAHAHHAHAH döda mig.

Plugga franska..

Gud, den här veckan måste jag börja plugga bättre! Har blivit lite slö de senaste veckorna faktiskt, inte bra :( Har franskaprov på torsdag, så det blir att plugga inför det nu.. Sen massa NO-läxor, svenskaprov osv. Skit också. Aja, bara att ta fram böckerna och sluta gnälla. Sen; pluggpaus och istället dra till träningen. MUMS PÅ MÅNDAGAR, somsagt..

Jag är stark för att jag tillåter mig att vara svag.


Död till måndagar

Usch, hatar måndagar.. :( De suger! Aja nu är den snart slut - har bara träningen kvar. Eller ikväll blir det såklart skype med älskling & mammor och minimodeller klockan 9, haha bara jag som följer det? Tönt jag är :D Dagen var bra i alla fall, fast jag har haft cpmycket huvudvärk och blev värsta pmsbarnet sen typ.. Mys. Aja, slutade kvart i 3, drog hem och har inte gjort ett skit. Druckit kaffe. Nu ska jag äta nåt sen på träning, skitkul :D Vad har ni gjort idag? :)


~ Inte en sekund mer än jag är tvungen, inte ett steg mer än vad jag blir tvingad till. Fuck dig och dina lögner, jag är inte online i ditt spel längre ~

Ponnyakuten

Såhär har jag sett ut hela dagen sen jag kom hem från stallet, sköööönt. Nu blir det god mat och Ponnyakuten. Snackade med mamma nyss och åh perfekt - love life.


Och dessa jävlar test.

Telefon
Vem ringde dig senast?: Mira
Vad står det på det sista smset: Ring mig
Vem var det från?: Mira
Vem ringde dig senast klockan 19.00?: Cp

Facebook
vem chattade du senast med? Baby
Vad skrev du senast i din logg? Tips på bra skräckfilmer?
vems profilbild gillade du senast? Bra fråga
vem kommenterade din profilbild senast? S.
vad skrev han/hon? Fina du
vad heter du på facebook? Martina Brandt

Skolan
Villken skolan går du i?: IES
Vilka går du med i skolan?: HAHAHHAHA
Vem sitter du med ofta i skolan?: Olika, typ Josef, HAHAHA
Vilket ämne gillar du mest?: sv, so, musik osv
Vilket ämne hatar du mest?: matte & no
Har du bra betyg? asså min mentor/lärare osv tycker jag har grymma men jag tycker de suger, HAHA

Kärlek
Vem vad du tillsammas med senast?: Han jag är tillsammans med nu, innan var det felix.
Hur länge höll det?: inte länge
Vem är du tillsammas med nu?: Världens finaste
Har du blivit dumpat nångång?: en gång typ
Har du dumpat någon?: ja
Gillar du någon just nu?: ja :D



Det finaste jag vet.


~ Tråk

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Baby ♥
2. Personen du pratade I telefon med: Mira ♥
3. Du fick SMS av: Baby ♥
4. Du kramade: Baby ♥
IDAG
5. Kläder: Ridbyxor, linne & tjocktröja (hahahaha)
6. Bättre än igår: Nej.
IMORGON
7. Är det: Måndag.
8. Planer: Skola, träffa Mira, träning.
9. Något tråkigt som händer imorgon: Typ inget, jo mattelektion.
FAVORIT
10. Nummer: 5.
11. Färg: Grönt, haha.
12. Årstid: Vår, sommar & höst.
13. Saknar du någon?: Yes
14. Humör för tillfället?: Rätt bra.
FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: Klagade på pappa att jag aldrig sover längre än till 8 (y)
16. Vad åt du sist?: Macka
17. Vad irriterar du dig på?: Massor..
18. Tror du på distansförållanden?: Ja faktiskt.
19. Vem tänker du på just nu?: Baby ♥
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Ja förfan.
21. Vart reste du sist?: Landet: Frankrike. Plats: Hem.
22. Vad gjorde du igår kväll?: Var med baby ♥
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Olika, har fått mammas fötter typ haha, och mer hennes kropp än pappas (tack för det). Men har typ pappas ögon, mun, ansikte, ögonbryn osv. Också glad för det :D
24. Ler du ofta?: Rätt så
25. Välj en, kärlek, skönhet, kreativitet?: Kärlek helt klart.
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Sometimes, fast asså det är ju inte sant att det funkar haha.
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min.
28. Vilken färg har din tröja?: Svart :D
SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Skoja inte.
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja.
31. Gråter du när du skadar dig?: Nej haha.
GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Jag tror det.
33. Vad gör dig glad?: Massor.
34. Önskar du att du var lyckligare?: Ibland, inte så ofta längre.
35. Är lycka överskattat?: Nä
36. Kan musik göra dig glad?: Ja
KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja.
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja.
39. Har du en flick/pojkvän?: Ja.
40. Är du nöjd med det?: Ja♥
41. Är du kär?: Som fan.
42. Vem pussade/fick du en puss av senast?: Baby ♥
43. Vem gosade du med senast? Haha, same as over.
HAT
44. Vem hatar du verkligen?: Jadu.
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Hahahahaha ja.
46. Har du blivit sviken någon gång?: JA.
SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Ja ;$
48. Favoritämne?: Musik, svenska, SO, livskunskap..
49. Värsta ämne: Matte & NO.
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Nja, lite kanske. Den är väl inte oätbar men inte värsta lyx.

-

Igår var en skitnajs dag. Gick ju upp halv 6 och drog till Romme. Vi åkte skidor i 5 timmar, åt pannkakor (HAHAHAHHAHA), och aa.. Jag har ju inte kört på länge så jag höll mig till de röda backarna, tönt. Haha. Men det var skitroligt (y) När jag kom hem hann jag typ äta kakor, sätta på mig en tjocktröja och sen vid 6-tiden drog jag till älskling :D Först såg vi på Instängd 2 (The descent part 2) i hans hemmabio, den sög.. Eller asså den var helt okej men inte alls lika läskig som 1:an. Sen såg vi på The house of devil - eller kollade och kollade, vi gjorde massa coola saker istället. Haha driver men vi kollade typ bara på slutet när de stack knivar i varann och så. Fett fint. Jag drog vid 11 och dog i min säng typ. Idag ska jag ju hoppa hesten. Sen skräckfilm (som vanligt på söndagar) och sen dö. Imorgon skola och träning, jag & Mira skulle typ göra en sak också.. Tisdag - Sportsday, jag har ridning, sen träffa älsklingen (det är ju alla hjärtans dag :D :D :D), sen träning. Och sen rullar väl veckan på sådär. Nu ska jag dra, puss!
Du är mitt allt. ♥

1 timme kvar

Gick upp halv 6 och åkte halv 7..


Sleeptime

Imorgon ska jag ju upp 6, så måste sova nu typ.. Har skypat med älskling sen halv 7 typ, skitmys! Ska ju träffa honom imorn när jag kommer hem, så har han hyrt film och massa :D Kommer bli bäst! Vi hörs imorn, puss och godnatt.. Haha bild från skolan


Te amo

Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig. ♥

FREDAG! :D

FREDAG! Tagga.. ;) Dagen var bra - efter skolan drog jag till vällingby med en cool människa. Vi waynesade såklart :D Vaniljelatti som vanligt. Sen köpte jag jordgubbar och Pucko som jag har druckit upp (A) Ska snart äta middag. Imorgon ska jag gå upp 6, och åka till Romme och åka skidor -.- Men Matilda & Hampus ska också vara där så aa, vi träffar säkert de :D Sen på kvällen ska jag hem till älsklingen, skitmysigt :D På söndag är det hoppa hest som gäller ,sen lite hemmaträning, skräckfilm osv, precis som söndagar ska vara! Ikväll blir det först supergod middag, sen lite kaffe på det och skype med älskling hela kvällen :D skitmys ju. Vi hörs sen, vad gör ni ikväll?
HAHAHHAAHHAHAHAHHAHAHHAHA somras. asså det var mitt i natten och vi var heeeelt borta hehe fezzzt.

Jävla hår

Okej, ännu ett inlägg där jag klagar. På mitt hår, haha soooom vanligt. Det är fult. Och blir aldrig som jag vill. Det typ spretar åt alla håll osv. Och så är det så jävla kort! Det är fett irriterande. Sen är det bara cp och vill aldrig som jag. Åååh jag får damp. Bjuder på en bild på mitt hemska hår, typ grått.


Fucking ded

Åh är seriöst helt död. Har 6 prov den här veckan. Är klar med 4. Har 2 stycken imorgon. Skitenkla men ändå. Skolan dödar. Fast den är asrolig, hahahhaha.. Men ändå - man dör. Nu har jag nyss varit ute och powerwalkat en timme i alla fall, rätt skönt. Nu blir det sängen under täcket och kolla massa datafilm. Orkar ingenting annat och jag menar nothing alltså. Om ett tag kanske det blir skype eller nåt, med mira för hon ville säga något viktigt eller aa.. Eller nån annan. Let's see. Vad gör ni ikväll?

Jag just nu typ..

The day before

Fredag imorgon, skitnajs ju?! :D Sitter med världens huvudvärk.. Typ migrän. Fett najs. I alla fall - skolan sög. Det var verkligen tråkigt där idag. Förutom franskan, alltid kul :D SHÖ VÖDRÄ A KREJON BLUUUUH. Den som vet vad det betyder är cool. Nu då? Alltså jag orkar typ inget. Ska städa mitt rum, duscha, platta håret (hahahaha) och typ dö i min säng. Vi höres
Fan vad coola, HAHA mitt huvud ser skitstort ut

tråktest

Har du kysst någon idag? ja

Har du haft sex idag? nej
Har du ett förhållande just nu? ja♥
När går gränsen vid otrohet? när man håller på med nån annan

Är du romantisk? sajkat

Vill du ha en romantisk kille? HAHAHAHAHAAH
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja..!
Har du någon gång slagit någon? nej inte seriöst
Har du lekt med någons känslor? noway cawboy.
Hur länge höll ditt längsta förhållandet? 2 år, fast det var inte seriöst, hahahha
Hur länge var ditt kortaste? 2 minuter.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? förhållande.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? haha nej
Är du en bra pojk/flickvän? grym såklart?
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? baby (y)
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Nej
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? har inga syskon, men hahhaha dum fråga

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? ja :D
Är du kär?
ja

Var du ärlig på den frågan? ja

Vilken bokstav börjar den senaste i motsatt kön som du fick sms av? kj

Hur gammal är den äldsta som du har strulat med? ojoj, nej men öh..15 tror jag? haha sajk ingen aning

Hade du känslor för honom? nej hahahha

Hur gammal är den yngsta du har strulat med? 13

Har du strulat med en främling? asså nja, 50/50 på den vaaaaaaaaaaa
Är du flirtig av dig? för cool för det 
Är du en player? usch nej

Är du svår? bara onaturligt cool och överbegåvad

Har du drivit med en kille om hur du känner? aa, en 00a.. HAHAHHA

Vilken hårfärg vill du att en kille ska vara? inte platinablond i alla fall............
Vilka egenskaper ska en kille ha? träffa svampen och ni förstår exakt hur en kille ska va.
Vill du att den perfekta killen ska spela någon särskild sport? golf. HAHAHAHA driver men nej såklart inte, bara inte golf. snela hesten

Hur lång ska en kille vara? coolt lång. nej men det spelar inte så stor roll faktiskt

Vad skulle du gjort om du blev dumpad av en du verkligen tycker om?
Om du skulle dumpa en kille, hur skulle du gjort det? face2face

Har du gjort något inom kärlek som du ångrar? ja vem har inte?

Har någon kille gjort dig glad? absolut inte! (såklart?)
Har en kille fått dig att skratta? MEN JA

Har en kille fått dig att gråta så du aldrig skrattat på en vecka? nej

Har du kallat någon kille för idiot/svin eller något liknande? nej..nja..kanske hänt.. ja.

Är du svartsjuk? kan hända

Vilket sätt är det bästa att komma över en kille? det är ju inte det lättaste dårå..

Kommer du lätt över en kille? beror på vem

Har du lätt för att bli kär? verkligen inte, faktiskt

Hur ofta pratar du om killar? HAHA men cpfråga

Kan man vara kär i två personer samtidigt? nja, nej.

Har du hittat ditt livs kärlek? ja jag tror vi kommer gifta oss, skaffa villa, volvo och 12 ungar.. driver men assååååååååååå, jag är inte ens 13? :s fast just nu liksom.. äsch pass på den

Umgås du helst med killar eller tjejer? killar ;$
Har du någonsin blivit äcklad av en kille? hahaha ja

Har en kille sagt något fint till dig någon gång? ja

Har du nekat en kille någon gång? ja..

Skulle du kunna göra vad som helst för någon du älskar? ja!

Sista frågan, svarade du ärligt på alla dessa frågor? ja


krock

Skype

Skypar med älskling nu, vi ska ha emostund nu. HAHAH driver men vi sitter och snackar om att underläppen är så jävla svår att strula med. Seriöst överläppen är 1000 gånger bättre. HAHAHHAHAHA okej, heidoooo<33333333
Bild från efter träningen igår, fett snygg..

Svar på tal

Fråga: Vilket moment gillar du mest i kickboxningen? kram.
Svar: Hmm.. I hela kickboxningen är det roligaste sparring tror jag, i boxningen är det krokar i massor & med kickarna är det rundsparkar. Jag gillar mitsarna mer än att köra med spadar. Kram :D
Fuld bild från tidigare idag..

Videoinlägg från i måndags

Någon önskade videoinlägg, och aa spelade in detta i måndags.. Hehe. Men here you are :D

Jag älskar dig

Nyss drog baby :( Men vi hade skitmysigt, vi såg nån skräckfilm, typ The children.. Den sög men det var mysigt ändå :D Han behövde dra fett tidigt för jag har ju träning, så ska käka snart sen drar jag om.. Oj, 15 minuter typ, måste skyyyyyyynda. Vi hörs efter min träning typ, puss!

Jagälskardig

Skype nu..

Träningen gick bra, det var rätt kul och så. Har duschat nu och plattat håret, haha som vanligt. Har nyss druckit ett glas vatten och nu sitter jag och tuggar tuggummi, haha nolife. Ska i alla fall ringa baby på Skype nu, bild från toan på träningen:


Tisdag

Ger er en bild på mitt åzuma kaffe. Är med Mira nu. Hon drack varm choklad och jag kaffe (as normal), och nu? Vi typ skypar med baby, annars inte så mycket. Baby är fett söt. Jag är fett söt. Mira är fett ful. Men dagen va bra, hade 4 lektioner och aa.. Inte så mycket mer att säga. Om två timmar ungefär börjar min träning och innan det ska jag & Mira äta och snacka skit. AAAAAAAAAAAAJ MIN MAGE

Skola snart..

Är klar med allt, ska bara sätta på mig strumpor sen skolan! Gympa som första lektion, sen egentligen livskunskap men jag ska göra en annan, jävligt viktig sak. Sen rullar väl dagen på och sen drar jag ju hem med Mira, och sen har vi träning som vanligt. Haha, igår var det skitmysigt för jag låg under täcket med massa kuddar och snackade Skype med baby i typ flera timmar :DDDDDDD Men nu måste jag dra, godmorgon förresten.. ;)


Jag älskar dig

Gumman du betyder. Du & jag habibi föralltid ♥

Hemma från träning

Nu kom jag nyss ut från duschen. Tvättade håret & smörjde in mig med massa Body lotion också. Haha, duschen är bästa saken på dagen typ. Men nu sitter jag och väntar på att baby ska logga in på Skype, ouf nu loggade han in :D Träningen gick bra i alla fall, vi körde massa olika, mest teknik idag och inte så mycket styrka. Men det var skitkul som vanligt. Nu ska jag bli social på skype, sen kommer videoinlägg. Puss!

I want it

I'm in love. Seriöst, uppvärmingstid på 20 sekunder ?! Den kostar 700 kr, inte så mycket.. Och det blir lockigt på ett enda tag + att den funkar jättebra som plattång också. Åh kärlek. Babyliss är typ ett av mina favoritmärken också, älskar deras produkter. Den här verkar verkligen bra! Håller på att övertala pappa just nu så vi får se. Enda tråkiga är att den är svart, hahaha.. Vill ju ha rosa.. ;) Men den verkar verkligen grym så jag ska nog köpa den, lackar rejält på den jag har, som kommer från klas i sjön och kostar typ 200.. Mums, fan vad den suger. Men ja, tror ni den här är bra?

Ryck upp dig, acceptera och dra.

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar.
Gå med de som vill dig väl, även om dina fickor är tomma.
Glöm de som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar.
Ju mera de spottar på mig, desto snabbare kommer jag att blomma.

Instead for let retards bring you down, fuck them.

Åh är så obeskrivligt sur just nu, så jävla förbannad.. Kan inte skriva varför men fyfan vad äckligt arg jag är alltså. Förutom den "lilla" saken så har måndagen varit bra och gått fett snabbt. Hade engelska och franska, sen lunch och på rasten satt jag och messade med älskling, gjorde matteläxan med Mira och var allmänt knaaaaaaaaas med Mira & Inez. Sen hade jag matte och svenska, och sen drog jag hem och drack kaffe, hehe. Ska på träning om typ en timme. Den slutar 7, då blir det hem, duschen, Skype med älskling tror jag och sen Mammor och minimodeller såklart :D Haha. Imorgon ska jag träffa Mira, hon käkar hos mig och sen har vi ju träning. Videoinlägg kommer snart, pussi
Dagens facelook..

Att göra resten av dagen

Plugga - Göra läxorna till veckan osv, alltid skönt att ha det gjort i förväg!
Träna - Hemmaträning, mage, rumpa, ben osv. Tar det lite lugnt eftersom att jag känner mig lite sjuk men kör ändå :D
Se Ponnyakuten - HAHAHHAHAHA, följer det strikt. Har inte missat ett avsnitt av alla säsonger och har sett alla avsnitt minst 20 gånger.
Äta en supergod middag - Pappa lagar nog nåt gått kött med risotto, mumma.
Sova tidigt - Ny vecka, nya tag imorgon.
Hur kommer veckan se ut? Träning måndag, tisdag, onsdag. "Hemmaspa" & hemmaträning på torsdag, tror det blir utgång på kvällen på fredag/ta en fika eller något med nån kompis på eftermiddagen, träffa Natta, Svampen och några mer på lördag, och sen hoppning och hemmaträning på söndag. Blir najs. Nu ska jag sätta igång!

It's you and me now

Ni har fått se den där bilden så många gånger men jag orkar inte bry mig. Var ska jag börja? Någonstans har jag vetat att detta är rätt, vetat det sen 2009 när jag såg dig på bryggan när du fiskade med hoven i högsta hugg. Jag var 9 år och skulle fylla 10, du var 11. Fan vilka småttingar vi var. Okej, kan inte säga att vi hade värsta känslorna då för det har man inte när man är 9, men ändå. Nu är du 14. Och vi fiskar inte med hov längre, vi tar inte betalt för att gå ut med andras hundar, vi diskuterar inte var vi ska vara när vi ska pussas. Haha, kommer du ihåg första gången? När vi skulle strula och vi snackade om det en månad innan, minst. Haha vi var så små. Jag har så sjukt mycket minnen med dig, du är den bästa storebror/pojkvän/killkompis man kan ha. Den bästa jag haft & har. Nu skiter vi i allt som har hänt förut - det ska inte hända igen. Den här gången ska det bli perfekt, det kommer bli perfekt. Jagälskardigpåallasätt♥

Choklad gör dig glad

Kom nyss hem. Träffade Hiba vid 1, innan tränade jag - två pass. Duktig chey! Men jag & Hiba åkte till Vällingby och tog en "fika" på Donken. Inte direkt fika om man säger så, hahaha. Hiba åt en donut och drack varm choklad och jag drack varm choklad bara. Skitäcklig. Men vad förväntar man sig egentligen för 10 kr? Haha. Sen åt vi massa klubbor (kärlek) och snackade typ. Vi hade rätt fun. Nu sitter jag och äter choklad, haha.. Fast det är egentligen inte så farligt. Nej, nu ska jag typ ta en dusch, platta håret, bättra på mitt smink och fixa ögonbrynen för det ena är dubbelt så tjockt som det andra. Fint! Outfiten för ikväll är nog det jag har på mig nu; spetslinne, senapsgula jeans & en kofta från Menino. Jeansen är från Cubus och linnet från Bikbok. Brukar ju bara ha typ märkesjeans men Cubus jeans är ganska okej faktiskt. De brukar alltid vara förstora bara men de här sitter perfekt förutom i midjan där de fortfarande åker ner.. Så jävla irriterande haha, och barnavdelningen på Cubus har inga fina :( Okej tror inte ni vill veta. Nu ska jag göra det jag sa förut, puss!

Bilen

Sitter just nu i bilen, ska ju träffa Hiba. Kommer bli kul :D vad gör ni?


Hjälp mig!

Sitter och fixar ögonbrynen och har stor beslutsångest haha.. Ska jag ha de såhär eller göra de smalare? HJÄLP.. Såhär ser de ut just nu:


Lördag morgon

Så skönt med lördag, eller hur? Har nyss ätit värsta frukosten så magisen mår väl sådär just nu men det rättar nog till sig. Planerna för idag är att träna, duscha, träffa Hiba och sen på kvällen så ska jag ju träffa gänget med lite middag och sånt. Mys. Jag vet inte vad jag och Hiba ska göra, men vi ska mötas vid tuben klockan 1. Haha, fråga inte varför just tuben men aja. Så jag måste dra hemifrån typ halv eller nåt, hårt. Driver men nu ska jag såsa lite. Puss.
Bild från i måndags.

Jag är stark.

Jag har förlorat så många vänner så jag har tappat räkningen. Jag höll på att dö i anorexi. Jag har blivit mobbad och utfryst. Det har hänt massa mer saker som jag inte kan ta upp men ingenting speciellt bra. Nu, när allt var nästan bra, när jag kämpat som fan, så ska det här hända. Men jag är stark, det är bara att bita ihop - jag klarar det här. Ska folk skita i mig så skiter jag i de. De vet inte vad de går miste om men det kommer de snart att märka. Men jag har massa vänner. Vänner som bryr sig, vänner som finns där. Jag ska skita i de falska och lägga energin på de äkta. Jag ska inte låta det här få mig att falla, jag ska fortsätta vandra framåt. Desto mer ni spottar desto snabbare kommer jag att blomma.
One step to the front and to step back, still fighting. Game on for me.

Fridaaaaaaay!

Tjena hörni, fredag idag ju! Galet kul - den här veckan har verkligen gått så sjukt fort! Har en lång skoldag framför mig men aja det brukar va rätt kul på fredagar ju. Efter skolan händer massa, skitkul, uppdaterar er mer sen. Ha en bra fredag!


God morgon

Sovit gott? Det har jag efter en fet sovmorgon. Väntar just nu på bussen och håller på att dö i den här kylan. Fyfan ge mig sommar!


Grejer att göra i..



- Blogga mera!
Fyfan vad jag ska blogga nu alltså, kommer få massa nya läsare, ska satsa sjukt på bloggen! Uppdatera massa från mobilen och varje gång jag sitter vid datorn.
- KMK-träff! Nu på lördag ju! Då blir det middag med Svampen broder, Emmy, Emmy2 (haha), Jennifer & Jesper! Saknar hela gänget, det var ju senast i november. Sjukt ju. Så det blir god middag och massa skoj hela kvällen och natten, längtar! :D
- Träna en massa.. Och få bättre kondition! Har ju rätt bra kondis men vill komma i topptrim, hahahha.
- Åka till Teneriffa! På sportlovet bär det av till världens underbaraste paradis för tredje gången. Åh, underbart! Vill dit nununununununu.
- Shoppa! Mitt shoppingförbud tar slut i.. Okej i mars då, men i slutet av februari blir det ju Teneriffa och då får man faktiskt smygshoppa lite.. :$
- Höja mig i matte.. Behövs, vill ha bättre betyg i matte! Satsar på VG/VG+. Skäms för att jag inte redan har VG i matte, fy på mig..

Bra träning..

Kom nyss hem efter en grym träning. Började klockan 18-19.10 så jag kom hem nyss. SKITBRA var ordet. Spadarna har aldrig varit min grej men de gick himla bra. Både saxarna och de "vanliga" sparkarna. Helt klockrent. Boxningen gick också toppen idag. Sen älskar jag min grupp alltså. Körde med 96-94:or idag. Hej jag är 99:a och borde egentligen inte gå i den här gruppen men jag är grym. Haha driver, men somsagt - kickboxning är grymt. Nu: duschen - cola light - sockerfri saft - tv:n - sova. PUSS
Haha jag ska sluta med gamla bilder, jag lovar..

HISS/DISS?

Nu blir det här sista vinterdesignen.. Ska nog ha den en månad, sen i mars blir det heeeelt nytt, mer vårigt osv! Det enda jag ändrade nu är bakgrund, bilder i menyn, lite typsnitt och själva headern. Så ingen större ändring än så men jag var så trött på den gamla och detta är ju 1000 gånger bättre! Blev helt-okej-nöjd.. Somsagt, inget stort - men alltid något! :D Nu kör vi nystart & jag ska uppdatera massa!

Tips - Kasta tröttheten

Gå ut när solen väl är framme - Mörket är tjuven för ditt humör och din energi. Usch, när det är mörkt och kallt blir man så avslagen till allting ju, så när solen väl tittar fram - utnyttja det och gå ut!
Boka en solsemester på sportlovet - Hehe okeeeeej, 40.000 kronor kanske man inte kan plocka fram bara sådär om man har en helt normal budget, men om du råkar vara onormal/ha fått in lite extra klirr i kassen så boka nu!
Träna - Man mår alltid bättre när man tränar, right? Man blir jättepigg av det och mår alltid bättre efter.
Laga din favoritmat - Det är ju alltid småsakerna som får en att må så bra, så om du älskar pannkakor, rör ihop en smet på en gång och mumsa. Mat = Good feelings in wintertimes.
Eller gör som jag, slå på herr kaffebryggare!

Onsdag..

Hej sötnosar.. Statistiken suger brutalt just nu. Men aja - hur mår ni? Med mig är det helt okej. Slutade två i alla fall, drog hem då och satt med mitt kaffe i typ en timme innan jag städade rummet och bytte om till träningskläder. Ganska taggad på att träna faktiskt, man blir ju så seg när man sitter i skolan i typ fem timmar.. Och jag har ju skitlätt för att bli rastlös osv. Nu sitter jag i alla fall och ska pilla lite i designen, är SÅ trött på den jag har så jag ska ändra lite, hur låter det? Vi hörs sen i alla fall, puss
Nyvaken brud i båten i somras

RSS 2.0