Eftermiddag

Hej, skolan gick sjukt snabbt som vanligt, helt sjukt att det redan är onsdag imorgon? Hehe.. Slutade halv 3 i alla fall, tog bussen hem och drack kaffe och snackade massa med mami. Sen blev det ett långt hemmaspa på typ 1,5 timme. Så sjukt skönt! Nu ska jag snart äta middag och sen ska jag träna. Otaggad men det är alltid skönt efter. Har ni haft en bra dag?


Tisdag

Har ingen lust att gå upp från täcket.. Men jag ska gå till bussen om typ en kvart. Börjar tjugo i nio, life sucks.. Haha aja jag har gympa, det är rätt kul. Efter skolan ska jag typ dra till Vällingby med en kul prick. Måste köpa lite saker så det får gå utanför mitt shoppingförbud. Sen ikväll ska jag ju träna som vanligt typ. Vi höres, puss! Dagens fejsluckiiii:


Grym tränibg

Grym träning idag - skitrolig och det gick BRA. Just nu är min styrka boxningen, fast kickarna går också okej. Jag är bäst på att göra hårda men långsamma sparkar, ska försöka göra lite snabbare och sen hårda snabba. Gud, hur kan man inte gå på kickboxning? Mitt liv typ hehe..


Träning snart

Shit vad ful jag är i tofs.. Aja det hade kunnat vara värre. Drar på min träning snart som är 6-7. Sen är den här måndagen slut. Åh, känslan av att man har klarat av måndagen är så jävla underbar. Hahahha.

Not a mainstream

Jag är inte som alla andra. Min största rädsla är inte att mina bröst ska sluta växa eller att den där skitsnygga killen inte ska gilla mig. Jag gillar tystnad. Jag hjälper mer än gärna till med maten. Jag vet vad uttrycket skinn på näsan betyder. Jag har inte smala ögonbryn och jag plattar inte håret varje dag. Jag äger inget plagg från A&F och min drömkropp är inte en Victoria secret. Jag kan ha samma tröja två dagar i rad och jag bryr mig inte om någon lägger upp en bild där jag ser oförberedd ut på facebook. Trots det har jag massa kompisar som krigar om min eftermiddag. Man behöver inte vara som alla andra för att ha kompisar, man behöver inte röka eller tycka det är ballt när någon kallar nån annan för slampa. Be yourself and all will be perfect.


2010.

Måndag

Det har varit en görfuktig måndag. HAHA driver. Men den gick skitfort! Slutade kvart i tre och då stod världens bästa på parkeringen och så åkte vi hem tillsammans och drack kaffe. Nu ska jag mest städa upp på rummet innan min träning. Det är sol ute och då blir man fett taggad till allt! Åh om en månad är det mars = våååååår.


~ Ganska onödigt

Alltså man lever inte på vintern. Är så jävla deprimerad och otaggad till allt på fucking vintern. Mörket, kyla, snö.. Usch. Alltså vintern får mig verkligen att må dåligt. Jag längtar så jävla mycket till våren. Den är fan mer underbar än sommaren. Alla vårtecken, äckelsnön försvinner och värmen kommer. Dagarna innan sommarlovet och aaaaaaaaaaaaaaaaah så jävla underbart. Tagga skitsnö, ge mig värme och sol.

Jag har tappat kontrollen när jag tror att jag har den.

Tjena, har nyss vaknat..? Haha aja. Det är skitläskigt för jag har knappt kissat sen i fredags.. Och igår såg jag gravid ut. Fan inte kul, hallååååå kroppen töm tanken? Hehe ni bah K. Men det här inlägget spårade ut lite, så jag ska väl börja röra mig mot köket och göra mig en liten macka. Sen blir det stallet, rida, hem, träna osv osv. Vad ska ni göra idag? 👸👣💋


Ett besök i duschen

Nu blir det duschen för min del. Har tränat en massor hemma och ute, ska fortsätta med det lite. Sen ikväll blir det ju restaurang, visar nog outfiten sen. Vad gör ni idag?
HAHA fin bild, men hur fan ska jag orka vänta 4 veckor till? LÄNGTAR.

Lunch

Favoritmat - Skitstor macka med smält cheddarost och ett glas sockerfri jordgubbssaft. Mumma.


Mjukisdress

Mums på denna mjukisdress, så himla fin. Åh vad mysigt att komma hem och krypa i den här, med lite kaffe och någon bra film till. Åh nu blev jag skitsugen på att köpa den.. Har typ inga fina mjukiskläder. Okej mjukisar behöver inte vara snygga men ändå.. Mjukisar är typ det plagget som är mest använt i min garderob, no kidding - mobba inte. Men så är det, så jag tror jag klickar hem den här såfort mitt shoppingförbud är slut. Det är ju slut när vi åker till Teneriffa för då har jag ju köpt systemisen, så den kanske går att hitta i Spanien?

900 inlägg

Wiho, på ca 5 månader har jag gjort 900 inlägg. Det är näääääääääääästan 200 inlägg per månad.. Det betyder att jag gjort massa inlägg per dag! Haha orkar inte räkna. Men det är väl ganska bra? Är i alla fall nöjd, nu kör vi vidare :D

Lördag morgon

God morgon, sitter i min säng och ska snart ut och träna. Kör ett riktigt pass idag, så jag blir helt slut sen. Så skönt! :D Åt världens godaste frukost också. Havregrynsgröt med varma hallon och kanel på. Mumma. Supergott verkligen. Annars har jag inte så mycket planer för dagen, städa källaren typ. För vår städerska städar ju bara övervåningen och mellanvåningen. Sen på kvällen är vi bjudna till restaurang och mamma ska prata med de om lite saker, får inte avslöja något än men det blir superkul om det blir av! Nu ska jag gå och fixa mig lite, puss
4 veckor kvar!

men det kändes okej när du visade mig hur man gör nånting äckligt baby

Sitter just nu i min säng, lyssnar på musik och bara chillar. Skön eftermiddag, har typ bara gjort det. Eller, druckit kaffe och tränat också.. Haha. Skoldagen var bra, vi fick fika också. Det var rätt gott, jag som inte brukar gilla muffins men de här var prima skinka. Ska snart äta middag i alla fall - lasagne. Sen blir det nog en kopp varm choklad framför tv:n or so. Fin fredag! Nu ska jag gå och äta lite, puss

skolan

Hej hej nu sitter jag i skolan och gör absolut ingenting. Joakim hälsar för han är cool. Min engelskalärare lät oss gå in på vad vi ville så alla sitter och bloggar höhö. Facebook är avstängt............. Men nu ska vi typ kolla på Narnia snart tror jag, sen slutar engelskan, då har vi lunch sen so svenska. Nu måste jag gå puss

Planerar morgondagen och kommande veckan

Så himla skönt att planera allt i förväg! Nu är jag klar med kommande veckans alla läxor + jag har bestämt vad jag ska ha på mig typ alla dagar. Haha, superskönt att bara koppla bort allt sånt och fokusera på det bra. Ska bestämma lite hur jag ska träna och så förutom mina träningar.. Måste kolla upp om streete n börjar i veckan eller hur det nu var.. Men tror det var nästnästa vecka. Lite synd men that's life. Har även planerat helgen och morgondagen. Imorgon har jag en lång skoldag som jag kommer vara sjukt trött efter, tror jag ska stanna och handla några saker som mamma bad mig, köra på hemmaträning med massa musik, sen duka osv (haha allt för att göra päronen happy) och sen bara hemmakväll.. Har varit otroligt trött hela veckan men den här eftermiddagen har jag fått mycket gjort; lagat massa mat, tränat en massa, städat rummet, pluggat massa osv så jag känner mig lite fit for fight igen. Även om life sucks. Nu ska jag träna lite till, sen blir det te och tv. VÄRT

Alba & Adam

Hahahahhahha, SVT play, typ barnprogram. Ganska gulligt faktiskt, såg det igår när jag inte hade något att göra. Sktigulligt när de leker i bilen, att de kör till månen och allt.. Garvade ihjäl mig. Skitgulligt program!

Läxfri?

Wiho.. Är klar med so:n, mejlade den nyss till min lärare.. Matten kan jag gör nu, det tar typ 2 sekunder, det där är så enkelt. Engelskan var en sak som alla typ inte blev klar med på lektionen, men jag är klar med den.. Och svenska liksom, så sjukt enkelt. Alltså kan man säga att jag är mer eller mindre läxfri, ska bara göra matten nu. Perfekt or what ?! :D

Torsdag

Jag ska börja blogga mer och bättre! Vågar inte kolla min statistik. Var off i skolan, standard nu för tiden.. Tog bussen hem, kom hem till värme, tystnad, en påslagen kaffebryggare och två rynkiga ansikten i dörren.. Hihi päronen var hemma. Precis som det ska vara. Drack kaffe, körde lite hemmaträning. Ska fortsätta med hemmaträning nu, sen har jag 500 läxor att göra, och sen ska jag typ laga mat hela eftermiddagen så vi har i frysen.. Haha, lasagne för typ 10 gånger x3 personer. Tjo.
Ganska het blondin från i somras eller vad tycker ni? :o Vackra ögonbryn hihi ojdå

Halv sju

Har nyss ätit, åt typ renskav och fullkornsris. Kände mig för dålig för att gå på träningen men jag körde istället på hemmaträning - +1000 situps och lite annat. Nu ska jag inte göra något speciellt, typ plugga.


Onsdag

Skolan gick skitsnabbt verkligen, även fast varje steg just nu gör ont att ta. Tog bussen hem, drack lite kaffe och vilade eftersom att jag blev helt yr - allt började snurra och det kändes som om magen skulle vända sig ut och in. Mår fortfarande dåligt så jag vet inte om jag ska gå på träningen eller bara ta en timmes promenad, det kanske får mig att bli bättre.. Ska fundera, puss .. GAMMAL BILD!


Tisdag

Igår hade jag skola och träning. Idag hade jag skola och träning. Imorgon har jag skola och träning. Mår piss och orkar inte mer. Kommer inte blogga så bra puss


Morgondagen

Vakna - fixa mig - äta - skola - Vällingby och köpa skärp haha - hem - äta - träning - plugga - sova.


Time for tea

Har nyss kommit hem. Var och handlade mat i Häggvik med mina päron. Har tränat mer hemma också och så har jag ju ridit. Mickel var väldigt pigg och lite svår att göra en fin galoppfattning på, men annars gick det bra med skänkelvikningen och så. Efter lektionen så blev han däremot lite galen och började stegra sig. Fick hans framhovar i magen och ja.. Aja, är bara glad att han inte sparkade mig i ansiktet , då hade det blivit ambulans till akuten typ.. Nu ska jag dricka lite te och se på film. Puss


Mer mobilbloggar?

Ni vet ju att uppdateringen suger lite just nu.. Men om det funkar för er så kan jag mobilblogga mer istället? För jag sitter inte vid datorn så mycket längre, har inget där att göra annat än photoshop, fast det finns ju i mobilen också, haha.. Facebook, safari, allt som jag vill åt finns i iphonen så jag använder den mycket mer. Så om det är okej för er så börjar jag uppdatera mer igen, men från mobilen?


Söndag

Skön morgon, har hunnit med rätt mycket. Åt världens godaste frukost - latte, rågbröd och smält ost. Bästa frullen! Sen har jag gjort lite fint på rummet, städat osv.. Fixade mig sen och hann med att träna också, så jag är klar och ska snart till stallet. Får se vad som händer sen. Puss!


Telenor

Wiiiie, telenor har internet mitt i skogen! Haha sitter i bilen, är snart framme i Dalarna. Släktkalas för min morbror Per(vers). Innan det ska vi besöka nettan och morbror Bengan för lite fika. Alltid trevligt. Vi hörs hörni! Facelook:


Länkbyte

Klicka på bilden för att komma till Elins finfina blogg! :D

Läser Elins blogg flera gånger om dagen, hon skriver jättebra och har mycket fina bilder. Hennes hår ska vi ju fan inte snacka om, och hela Elin är ju så dkhgdijkgi sjukt fin! I hennes blogg lägger hon ut mycket outfits, skriver om hennes vardag och tankar. Söt tjej, rolig blogg, bra texter och fina bilder. Vad mer kan man önska liksom? Ett klick tar inte många sekunder, bruden är absolut värd det, så klicka!

Fixar mig

Vaknade, åt, tränade nån timme ute och sen lite hemmaträning. Skönt! Åt en macka till lunch nyss. Har klätt på mig och ska snart sminka mig osv. Sen blir det Dalarna. Kommer hem vid midnatt. Puss!


God natt

Här går vi runt i på tok för stora tröjor, glädjer mamma när vi går och lägger oss tidigt, posar lite smått sexigt vid spegeln och tänkte egentligen bara säga godnatt. Det blåa skalet är från saga, hihi snel hest hon är


Kommentera mer!

Om ni inte börjar kommentera mer så slutar jag nog blogga. Jag är hjärta kommentarer och älskar att höra era åsikter, kritik, beröm mm. Skitkul! Typ därför man bloggar ju. Ni läser ju min blogg, kan ni inte tycka till lite? Alla har ju en åsikt. Det är fan orättvist att ni vet allting om mig och jag vet inte ens att ni existerar.. Kom igen nu, fram mer er - vilka är ni? :D
Charmtroll från september.

Lite sånt som man är sugen på

Skitfin tröja från Gina Tricot, 399 kr.
Myströja att drunkna i, Gina Tricot, 249 kr.
Spetströja från Cubus, 179 kr.
Skjorta (liknar en pyamas) från Cubus, 299 kr.
Tröja från Gina Tricot, 99 kr.
Jeans från Gina Tricot, 199 kr bara?!
Random jacka, Gina Tricot, 249 kr.
Topp, Gina Tricot, 99 kr.
Jävla shoppingförbud, släng dig i väggen :((((((((((((((

Fredag

Bild från the x-mas holiday/jullovet 2011-2012.
Hej hörni! :D Vad har ni gjort idag? Själv har jag haft en rätt bra fredag. Uppdateringen lider just nu men aja, det blir väl bättre när jag får nån ordning på mitt liv. Mitt jävla liv. Aja, vaknade runt 7 av att mamma kom in och gjorde massage på mig, hihi alltid mysigt :D Sen fixade jag mig och gick ner i köket. Om jag ska låta vuxen och mogen så fann jag min stora kärlek, Frida-tidningen och satt djupt uppslukad i raderna av den blommiga texten medan jag föraktfullt sörplade i mig mitt te och tuggade min smörgås i små, små bitar. Egentligen åt jag bara en macka, drack te och hittade inte tidningen förens jag kom hem från skolan. Började 08.40. (Älskar att Engelska skolan ska lägga schemat så vi slutar senast när vi börjar tidigast, fredag också<3333333333333). Började med klassråd, sen första musiklektionen. Haha, asskön lärare.. Man skulle skriva vad musik är typ, och jag bara trallalala skrev lite, och han bah "It's perfect, oh I'm so impressed" lalala och sen skulle jag läsa upp allt för klassen. Okeeeeeeej. Efter musiken hade vi engelska, rektorn kom och läste ur Narnia-boken på engelska typ. Kära gurka och morot till lunchis, sen svenska. Vem fan vet inte vad plural och singular är? Vem i helvete vet inte hur man böjer ord? VEM I DETTA LAND VET INTE VAD KOMPARERA BETYDER? Det skrämmer mig. Sista lektionen var SO. Nutidsfrågor osv. 6/10, hehe here we go! Har varit på hugget hela dagen tills jag kom hem och insåg att jag fortfarande är sjuk.. Tog en Ipren, massa Strepsils, ett glas Cola light och körde på hemmaträning. Alltid skönt. Ska göra det lite mer nu innan tv:n. Puss!

Sov gott

Nu ska jag lägga mig i min älskade säng och sova mååånga timmar. Vill inte ens tänka på att behöva gå upp. Aja - fredag imorgon! 2 seriösa lektioner, resten är bara att man lallar runt lite. Skönt! Efter plugget tror jag att det blir Vällingby med saknade Moa om jag inte minns helt fel. God natt hörni!


Kvällsdryck

Kom hem för ett tag sen. Åt räksallad, smakade helt okej. Mötet på BUP gick också rätt bra. Har gjort svenskaläxan, lagt fram kläder till imorgon och gjort te. Brukar ni ha mjölk i te? Det har jag aldrig, te är te liksom.. Nu ska jag checka tv:n, puss!


Torsdag

Imorgon blir det skolan, längtar faktiskt dit efter 2 dagar i sängen :D Imorse vaknade jag och trodde att jag skulle dö. Usch fyfan. Gick och gjorde chaite och sen blev det bättre. Hemmaträning typ hela dagen, hyrde en film som sög, läste ut 2 böcker och mamma lagade kycklingwok till mig. Typ min intressanta dag. Nu ska jag snart fara mot BUP, och sen restaurang med mami. Jag såg att de har räksallad :D Puss

Dagens kläder

Allt från H&M :)

Helt plötsligt..

Helt plötsligt har jag 50 followers på instagram? Okej, inte så mycket men vafan jag har inte bett nån följa mig eller så, vad söta ni är! Ändrade mitt namn och profilbild där också, så nu kan ni följa martinabrandt@instagram! 😃


Dålig uppdatering..

Hahahah jag älskar dig Nathalie! :D
Uppdateringen har sugit pågrund av att jag var väldigt ledsen osv igår, så jag bloggade inte. Idag är jag hemma och är sjuk, orkar inte ens gå upp ur sängen.. Igår i alla fall, gympa på morgonen - basket. Skitkul faktiskt! Körde massa övningar med Saga och sånt. Missade nästan hela livskunskapen för att jag & Saga gick till skolsköterskan och jag satt och grät floder typ. Sen hade vi so och matte efter lunch, och sen drog jag hem och tränade. Sen middag, och sen drog jag ut med pappa och powerwalkade i en timme typ. Kul dag.
Idag väckte mamma mig runt 7 men jag orkade verkligen inte, så jag stannade hemma.. Får se om jag går till skolan imorgon men jag tror inte det. Har typ inte gjort nånting idag. Mamma kommer hem snart med en sallad till mig och aa.. Puss!

För en tid sedan

Om jag vore en normal brud kanske jag skulle skriva "oj fan vad jag skäms, hahahhaha". Men det gör jag inte och vet ni varför? Jag skäms inte. Bilderna är från sommaren.. 2009 eller 2010, kommer inte ihåg. Jag var så fin inuti. Var verkligen mig själv till 100. Jag spelar inte någon annan, men jag har tappat bort mig själv. Långt någonstans där inne vet jag att jag fortfarande finns. Jag saknar de där tiderna. Saknar att vakna på morgonen utan en klump i magen, springa barfota och skryta om att jag hade fått sommarfötter, tävla om vem som kunde äta flest glassar.. Jag saknar till och med min wannabefjortisperiod. För jag stog upp för vem jag var och var stolt. Hur jävla tupperat hår och hur mycket foundationrand jag hade, det spelade ingen roll. Jag var stolt.

-

Anonym om Träning om 10 minuter:
har du haft/har anorexia ?
Svar: Hatar att svara på anonyma kommentarer om mitt privatliv, men ja det har jag. Då vet ni, kul för er hejdå

Träning om 10 minuter

Hej jag är snygg.. Nej men, drar om 10 minuter. Ska bli skitkul, länge sen :D

Till hiphopen

Haha, skitskön tröja till hiphop-streeten ju! :D Fan vad najs, ska lugnt köpa den. Såhär pösig, och så en glad smajlis på. Haha, fan vilken rolig :D 99 kr på Gina. *Tystnaden som uppstår när Martina säger att hon ska köpa ett plagg och sen kommer på att hon har shoppingförbud*

Snabba träningstips

Lura dig själv - Säg till dig själv att du endast ska träna i 10 minuter, sen fortsätter du! :D
Situps - En jättebra övning som ALLA vet hur man gör, men om du ska göra 100 stycken, gör 10, sen 10 till, istället för att räkna till 100 så räknar du till 10 och börjar om, mycket enklare :D
Musik - Mycket bättre & roligare att träna till lite dunk dunk!
Kompis - Ta med en kompis och träna, så kan ni ha ett gemensamt intresse :D

Måndag

Åh, varför måndag ?! Aja bara att kämpa på, helg om 4 dagar ju! :D I alla fall - dagen gick skitfort. Seriöst en av de snabbaste skoldagarna någonsin. På matten gick jag och Saga till kuratorn och gjorde en poilsanmälan, och snackade om saker. Så vi missade hela matten, men det va asskönt att snacka om allt :D Sista lektionen var svenska.. Skittråkigt. Gjorde typ ingenting förutom att svara på några enkla frågor om en text. Sen kutade jag till bussen, haha som vanligt, och sen hem och drack kaffe såklart! :D Nu ska jag söka upp några saker, berättar sen! Ikväll har jag träning också, kickboxning ♥

Spännande..

Har mejlat ett företag om lite rabatt och samarbete och sånt, ska bli kul att se vad de svarar! SPÄNNANDE :D Självklart får ni veta allt när det är klart..

Rosa

Fick med mig det här + rosa lipsyl och cola light hem idag. Haha, körde på rosa tema! Allt i rosa. Brukar ju ha Biotherm's deodorant men de verkade inte finnas så jag testade den här. Billigare = sämre såklart men ändå så luktade den superbra. Och Niveas bodylotions är ju inte så svåra att bli helt kär i haha, älskar denna! :D Verkligen ett måste i badrummet!

Dagens outfit

Tja cooling.. ;). Haha nej men - ser ut som en efterbliven filur på bilderna. Aja skit samma, idag kände jag för mina strumpbyxor (som kliar), några balla shorts med beige skärp och en enkel randig t-shirt, superskönt! Rätt snyggt också även om det är ganska enkelt. Vad tycks?

Söndagskväll

Haha, sitter i pappas tröja och ska kolla om det går nåt bra på tv:n. Lite kul eftersom att jag har typ xxs och nu sitter jag i pappas xl-tröja. I alla fall - kom hem runt sjutiden från våra kompisar. Vi hade det jättemysigt och fikade, snackade och lite sånt. När jag kom hem så bytte jag om till mjukisar och körde lite hemmaträning. Så galet skönt! Hemmaträning är perfekt eftersom att jag är mer den typen som går 2000 situps och lite annat på några minuter istället för att hålla på i en timme, så det är ju skitbra! Körde massa övningar, typ rumpa, "sida", mage, lite ben osv osv. Jätteskönt! Sen hoppade jag in i duschen med mina rosa duschkrämer, rosa deodorant, rosa body lotin och min rosa parfym, "Oh lola". Haha, skitmys! Sen noppade jag ögonbrynen, tvättade bort sminket, tog massa ansiktsvatten och sånt. Är redo för en ny vecka nu med nya tag. Hoppas ni har haft en bra dag :D

6 veckor

Sitter hemma hos några kompisar och äter kakor och dricker latte, sjukligt gott. Snackar lite och så. Visar outfit när jag kommer hem. Men, jag kom på att det bara är 6 veckor kvar till Teneriffa! Sjukt kul! Puss


Till hesten

Snart blir det stallet och rida , tar med massa godis till Sune också, ha en bra dag!


Uppdate

Yes, uppdatering på blogg.se-appen, massa bra grejer - bla man kan välja bildstorlek :D


Vad tycker ni babes?

Haha, såg nu att jag håller ifånen uppochner, aja.. ;) Köpte skalet i Paris, för ungefär 300 kr om jag inte minns fel? ÄLSKAR. Nu har jag inte bytt skal på lite mer än en månad. Sjukt ju! Men jag älskar det, fast nu börjar pärlorna åka av och allala, så kanske inte så bra kvalitet som jag trodde. Aja, älskar det hur som helst! :D Vad tycker ni om det sötnosar?

Galet

Har velat ha det är skalet skitlänge, superfint ju! :D Har bara aldrig blivit av att jag köpt det + att sausage har ju köpt 2 skitfina skal till mig nu så ja.. ;) Men tror jag köper det när mitt shoppingförbud är slut.. Då ska ju mamma och jag ha en långdag på stan, och jag ska få shoppa en massa! Sjukt länge jag kommer vara på Hollister, haha. Men till saken - finaste skalet!

Riktig hemmadag

Shit vilken skön dag! Först fixa håret med inpackning och massa andra produkter , sen powerwalka nån timme, skräckfilm och latte i källaren, sen lite mer träning , situps och sånt. Och allt det där osminkad! Såhär har jag sett ut idag:


Snabba hälsotips

- Ät mycket frukt till tex mellanmål eller om du är hungrig innan huvudmålen. Frukt kan man käka hur mycket som helst av! :D
- Hitta saker med dig själv som du är nöjd över och påminn dig om det när du har en dålig dag.
- Le & skratta såfort du får tillfälle, man blir gladare då!
- Ta en dag i veckan, gör en latte eller lite varm choklad och bara skit i allt plugg.. Slå på en riktig tjejfilm som SATC eller något.
- Träna inte varje dag och kom ihåg att variera din träning mycket.

Statistiken stiger

Fint att min pappa kommer i bakgrunden.. Haha. Men tyckte han förtjänade att vara med här, på min fina blogg, för att han lagade mat åt mig. Fett snel hest. Sen ska jag ut och träna, det blev inte så för det hände en sak som gjorde mig helt hysterisk hehe, huset är uppochnervänt nu typ.. Men statistiken stiger och det älskar vi. Puss! :D

..

.. Godmorgon, sovit gott ;)? Det har jag, sov i typ 11 timmar, jätteskönt! Har nyss gått upp och ska käka nånting, typ latte och macka, mumma. Sen startar jag med träning, massa bloggning och sen får vi se vad som händer. Perfekt! Ha en jävligt bra dag, puss :D
Svidande bildbrist, sjukt gammal bild

H&M bikinis

Fan vilken fin bikini! Haha, det är januari och jag sitter och kollar på bikini.. Men gash, vem vill inte springa ut till stranden i en stekhet kropp och en ljus, snygg bikini liksom? Liiiiite synd bara att H&M inte har mindre storlekar, underdelen åker ju fan ner på mig hahha :( Och det är jobbigt att gå och dra upp sina trosor. Men annars - älska H&M's bikinis, det är något de helt klart lyckats med! :D

Saker att se fram emot i tråkmånaderna

JANUARI:

- Let's dance börjar, hehe :D
- Kickboxningen, dansen osv drar igång!
- Åka till Dalarna och rida Besinga och träffa slääääkt.
- Göra massa galet med friends!
- Förhoppningsvis några vaniljelatte på Waynes!
- Toppbetyg på proven!
FEBRUARI:

- Göra massa galet med kompisar!
- I feb, eller jan, ska jag få bestämda dagar på Sune så han är bara miiiiiin hest ♥
- Rida, kickboxa & dansa sjukt mycket! :D
- Toppbetyg på prov, ser fram emot det!
- TENERIFFA PÅ SPORTLOVET! :D
- Sportlov.. ;)
- Det blir ljusare.
- Jag köper en ny systemkamera! 550D/600D.
MARS:

- Mörkret lämnar oss.
- Första vårmånaden!
- Närmare sommarlov.
- Hänga mycket med kompisar.
- Ha skitkul på kickboxningen, dansen och ridningen!
- Gosa med Sune, så ofta jag kan ♥
- Mitt shoppingförbud är slut den första mars!
Det är viktigt att se fram emot saker i tråkmånaderna, då det bara är mökt och kallt och allt rullar på utan att något händer. Hatar det! Dessutom är de här månaderna sjukt jobbiga för mig eftersom att förra året rasade allt, när jag var såhääär nära på att dö osv, och de minnena är jobbiga, det är de. Men jag ska försöka se fram emot allt på listan! :) Så se fram emot saker - det blir lättare då! Snart är sommaren här igen.
Januari, februari och mars 2011..

Kvällen..


En latte i handen + The voice Sverige! Skönt med hemmakväll faktiskt, kanske blir fullt ös imorgon istället? :) Haha, kände i alla fall att jag behövde en hemmakväll, och endast vara social mot min "I love Åland"-tröja, mina mjukisbyxor och min latte. Haha, underbar kväll ju! :) Vad gör ni ikväll?

3 favoritbloggarna

Hannalovisasol.se - Sjukt skön tjej med en grym blogg! Läser den några gåner om dagen. Denna brud kopplar bort att bleka håret tills det faller av, att alla ska se ut som pinnar osv, hon kör sitt eget race och gör det galet! Jag tror att hon är en bra förebild för många, då hon visar hur kul livet är när man bara går sin egen väg, en erfarenhet många tjejer saknar. Det är inte bara Hanna som strålar, hela hennes blogg är bara.. Mums!
Wilmastenhardt.blogg.se - Det första man ser är den grymt fina designen, och sen bläddrar man ner, och ser Wilmas underbara hår, leende och utstrålning på alla bilder. Grymt! Hon har en positiv inställning rakt av och kan verkligen få upp den som är nere. Läser hennes blogg typ 24/7, älskar den! Man blir så glad av att bara besöka den, läsa alla peppande inlägg och ta del av alla egobilder, haha för vem kan få nog av att kolla på en söt brud som Wilma? :D
Juliahofsweden.blogg.se - Gash, galet stark tjej! Denna brud är en stor förebild, för alla. Hon skriver om hur det är att leva när 3 ur familjen gått bort, och hon klarar det! Hon lever livet och fyller på bloggen med glädjande inlägg om shopping, självförtroende, hennes otroligt snygga outfits och hennes spännande vardag, varje dag! En blogg som helt klart är värd ett klick. Läser den också flera gånger om dagen, och blir genast mycket gladare! :D

Känslan..

.. Av att först komma hem till värmen efter en lång dag i skolan, köra på massa hemmaträning med en latte vid sidan om till hög musik, sen hoppa in i duschen med jordgubbstvål, för att sedan äta världens underbaraste pappas middag och sen bara dö i soffan, med vetskapen om att man har 2 lediga dagar framför sig. Haha fan vilken poesi, men fredagar är bäst ♥


Bjuder på en bild på finaste Hindou!

Saker om mig

- Tycker det är skitirriterande med folk som pratar långsamt eller är sega i huvudet :$
- Kaffe går alltid före varm choklad!
- Skolan är rolig ;$
- Älskar att ha mjukisbtxor på mig.
- Står verkligen inte ut med folk som smaskar, euuuuuuuuuuw. Värsta jag vet typ.
- Hatar att äta på kvällen, typ middag/efter. Däremot älskar jag frukost.. Brukar va tvärtom haha.
- Omoget när folk skryter om sitt utseende, tex vikt osv.
- Mörkt hår är 1000 gånger finare på mig än blondt.
- Hatar när folk säger "jag hatar den personen för att den lalalla", man hatar inte personen, man hatar när personen gör sådär.
- Dör för helger.
- Älskar chillkvällar med latte hehe.
- Smör och mjöl tillsammans är så JÄVLA GOOOOOOOOOOOOOOOOTT.
- Har aldrig smör på mackan bara ost/skinka.
- Dricker te varje vardag och kaffe varje helg, hehe försöker tagga ner på kaffet lite!
- Kan inte få fram en sak som jag tycker är okej med mig själv.

Recension: New years eve

Handling: Nyårsafton är pågång och folk har olika saker att göra. Några ska föda barn och tävlar om 250.000 kronor som den som föder barn först efter tolvslaget får, några försöker att hissa upp den stora lysande kulan över Time square, någon ska smita hemifrån på fest, någon kör yoga och någon fastnar i hissen påväg till den stora festen på Time Square i centrala New york. I filmen får du följa alla dessa händelser och vad livet har att erbjuda för konsekvenser.
Mitt betyg: 3/5
Vad jag tycker: Den var bra, rätt rolig, men ingen speciell handling utan allt flöt bara runt lite random. Egentligen bara som om någon berättar vad ens kompisar gör om dagarna liksom. Fast det är ganska coolt att man kan få en film utan någon bestämd handling att bli så pass bra som filmen ändå var! :D
Bild från filmen!

YES!

Idag kom jag 5 minuter försent till engelskan, 1 min till so:n och 3 min till svenskan.. Haha, brukar inte alls komma försent ofta men idag är det ju fredag den 13 och då händer väl sånt antar jag. Men.. Jag fick ingen sen ankomst? De brukar ju vara så noga med sånt, typ deras största intresse att fylla i sen ankomst på eleverna.. Haha, fett glad att jag inte fick det. Haha, hur man nu kan vara glad för nåt sånt.. ;)

Fredag

Äntligen fredag idag! Den 13 dessutom, haha sjukt. Har dock inte åkt på nån otur, har ni? Skoldagen var bra, skrattade mycket och morötterna på lunchen var goda.. Haha alla bah K. Men det är typ det enda man kan äta utan att spy. Dagens roligaste lektion var nog so:n som vanligt, älskar min lärare! :D Allt annat var också rätt kul, så den här fredagen va toppen! Efter skolan drog jag en snabbis till Coop med Pebuj, haha. Nu sitter jag med en fet latte + Iphonen och messar med gulliga personer i sängen, hur najs? Lite träning på det också tror jag, ha en skitbra fredag hörni!
Ascool brud på Coop med kaviar i handen, hahaha :D

New years eve

Halv 7 tror jag det var..? Hehe, så ska i alla fall jag och en trevlig filur sitta i biosalongen! Innan blir det såklart ett besök på Waynes för lite kaffe, haha snacka om beroende! Hoppas filmen är bra också. Ska bara träna lite till innnan, som jag gjort typ enda sen jag kom hem från skolan.. Imorgon är det fredag också, urskönt! Slutar runt 3 imorgon. Har 4 lektioner + klassråd, börjar tjugo i 9.. Men bara att bita ihop. Efter skolan ska jag rensa ut julen med mamma haha, och träna lite till. Hörs!

Torsdag

Sitter under mitt täcke och fryser. Mys. Chattar med folk, har nyss druckit kaffe och tränat. Ska fortsätta med det nu. Dagen gick fort men va tråkig, bröt ihop haha och då kom jag & saga försent till so:n men jag va ju ledsen så vi fick inte försening på schoolsoft, talang (y). Sen slutade jag 3, drog hem och gjorde allt jag skrev innan. Mår rent ut sagt skit, därför jag inte bloggar så mycket. Imorgon är det fredag i alla fall och det får mig alltid på bättre humör. Puss!

Livrädd



Rädd för allt, rädd för livet. Så jävla feg. Värdelös. Rädd. Sämst.
I smile at you, I'm happy on outside, but inside of me, I say to myself - fuck me and die.

Tyngsta dagen på veckan

Hej, jag är ett peddo som älskar sausage.

Hej på er ;)! Gör inget speciellt just nu, har nyss ätit lasagne och tränat lite här hemma. Ska göra det lite mer sen innan det är tvdags. Yes, är sjukt trött fast jag bara varit vaken i 12,5 timme. Sjuuukt egentligen. Men började runt tjugo i 9 med bibliotek, läste bara.. Sen NO lab, fan vad grym jag är som har bestämt mig för VG i NO, har ju nästan det så det kommer säkert gå bra, hahhahah. Sen NO teori, sjukt tråkigt - vi skulle byta platser. Och jag hamnar på en cpplats, fick seriöst värsta dampen. Sen lunch, var helt off och tråkig, sen matte som gick azum. Kommer ju få MVG i matte seriöst, grym jag börjar bli (y) ANTECKNA. Driver. Slutade runt 2, då drog jag & Mira flira till stallet och va där till 6 ungefär, då hämtade hennes mamma oss och skjutsade hem mig. Och nu har jag ju bara gjort det jag skrev i början.. Hehe. Imorgon är det torsdag, är sjukt trött så tror jag chillar efter skolan eller så tar jag en tripp till Vällingby med tanke på att jag tjänar cash på bloggen nu *lyckligbrud*. Men vi ses, mår inte helt 100 men ska försöka uppdatera ändå. KYSS..;)

Testa!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG
Ansiktsvatten från Makeupstore! Du tar på den på kvällen/innan du sätter på dig ditt smink. Ansiktsvattnet tar ut smuts och bakterier från huden från insidan och samtidigt öppnar porer osv så den får andas. Superbra rengöring, använder varje dag! Kostar runt 200 kr på Makeupstore's butik, vilket är jättelite, för den funkar verkligen superbra och det blir jättefräscht. Jag har den blåa, men det finns i fler andra färger också.

~ Neutral

TIDSINSTÄLLT INLÄGG:

100 % jag. Eller nej, mitt hår är mörkare egentligen, men effekten på Instagram gör att det ser just ut som koblaja typ. Men annars då - inte så jävla ful egentligen. Faktiskt inte. Jag har så mycket att va glad för, helt platt hår som inte slits ett dugg hur mycket jag än plattar/lockar/färgar och har löshår. INGENTING. Det växer ganska snabbt också. Helt ren hy, helt fri från finnar och har alltid varit, ögonbryn som är tjocka och går att ta av, men som ändå växer i en fin båge och inte helt jävla utanför, fin neutral färg på läpparna och i lagom storlek, fin näsa med rak näsvinge, långa ögonfransar, alltså.. Vad fan klagar jag på egentligen? Får försöka sluta.

Godnatt

Ikväll har jag tränat + druckit en massa chaite! Supermysigt på vintern att bara sitta under filten i soffan med en fet kopp te. Har dessutom diskuterat lite saker med mamma, haha blandannat att jag nog inte blir mer än 165 cm ;o Har typ 2 cm kvar innan jag slutar växa.. Mamma slutade ju växa i 6:an och hennes mamma med, haha sjuukt ju! Vill i alla fall inte bli längre än så.. Imorgon har jag massa galna planer på gång, direkt efter skolan (som slutar 2, wihooo), så drar jag till stallet med Mira och har en hel eftermiddag med finaste min finaste Sune, Miras heta Cat Dancins (haha älskar namnet) och Mira + alla andra hestar såklart! Skitmys. Stallet = laddning. Mår så bra där. Hörs imorgon, blir nog morgonträning innan skolan, skönt! Godnatt :)
Haha, Sune..

Bli medlem!

Klicka på bilden för att komma dit! Skitbra sida för att tjäna pengar på bloggen. Glöm alla andra skitsidor, bli medlem här nu! På bara några minuter kan du enkelt få ihop 500 kr, superbra! Älskar denna sidan, älska. KLICKA PÅ BILDEEEEEEEEEEEEN!

Webcambilder..

Gamla som nya. Tycker det är helt OK att visa de i bloggen. Väldigt sexiga, charmiga osv

Fan vad fint hår människor kan ha

Jag tycker att rosa hår är skitsnyggt! Kanske inget jag skulle, om jag ska vara ärlig, våga färga själv. Men tycker det är asfint! Lugnt finaste hårfärgen. Sen är det verkligen asfint om man har kritvitt hår, utan att blondera så det blir gult, utan vitt, och sen lägger i rosa i luggen och underhåret. FAN VAD FINT. När jag blir äldre ska jag färga ljusrosa, stor hiss! :)

Fatboy

Haha, skitgulligt att ha en rosa fatboy.. Kanske ska köpa! :D Den kostar lite mer än 2000 om man köper den från Furniturebox. De har massa skitbra saker så jag kanske skaffar. Liksom, en dag efter skolan när man är sådär jävla trött, bara sjunka ner i en fatboy med en latte i handen, fan vad mys! Ska köpas in inom kort.

Duschen next

Läs rubriken, kommer med tips och sånt tråkigt när jag är tillbaka, puss!

Tisdag

tja jag är cool för jag går ut i t-shirt i skolan i januari

Min statistik kommer paja snart, känner det på mig. Aja mitt problem att jag bloggar så jävla tråkigt. Ändring skulle det ju bli 2012, hehe aja.. Kom hem från skolan runt 10 i 3 eller något. Slutade halv och fick skjuts så det va skönt. Har haft en asbra dag! Förutom att jag är så sjukt trött, därför jag inte bloggade igår heller.. Somnade direkt när jag kom hem från Mira vilket va typ 8, hehe.. Men idag hade vi styrkepass på gympan, gick rätt bra faktiskt, flummade som fan med Sausage som jag va i lag med som vanligt.. Sen livskunskap. Rätt tråkigt men det gick awesome. Efter lunch hade vi SO där vi typ inte gjorde nånting, Ms.Montén snackade om våra betyg typ. Sista lektionen va matte, det gick så djgidhi bra! Ms.Morgan berömde till och med oss och det hände ju inte varje dag liksom :o Hon bah "The third road (där jag sitter), can go first today because it was so nice to see you girls work a littlebith and not just talk", HAHAH omg vad vi garvade.. Men jag jobbade på skitbra och fick alla rätt på allting så det kändes ju najs. Hem direkt efter skolan, skulle egentligen träffat några men ingen av oss orkade så vi sket i det. Nu är jag hemma och ska bara ta en dusch, puss!

random

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
Brud
Vad står det i ditt femte sms?
nej? det är martinas mobil..
Vem ringde dig senast?
Saga spammade mig imorse..
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil
Mig själv, höhö
Vilket språk är din mobil på?
svenska
Vad heter din ringsignal?
Nån dingdong sak,  vet inte vad den heter hehe
Hur många sms har du i din inkorg?
vet inte, går inte att kolla
Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
jag är här nu <3 från mamma haha
Vad svarade du?
Jag svarade inte haha, senaste smset jag svarade på va nattas och på det skrev jag elefant.
Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?
gustav: aha okej, vad gör du nu då?<3
Hur många sms har du i kategorin "skickat".
många
Vem är din 13:e kontakt?
Evalena
Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner
nej, men rätt bra kompis med honom (y)
Ogillar du nr 5?
hatar
Har du varit i hop med nr 1?
nej men på g
Vad har din mobil för färg?
svart iphone, fast rosa skal
Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse?
lika ful som vanligt
Hur mycket kontanter har du på dig?
thihih, typ 10 kr :o
Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
dolt
Vad har du på dig på överkroppen just nu?
bh, t-shirt
Vilket märke har du på strumporna du har på dig?
h&m, hahahahah
Vilket märke har du på skorna du har på dig?
har inga skor jsut nu, men hade uggs från shepheard idag
Ett ljust eller mörkt rum?
grönt har jag, vill ha vitt
Vad gjorde du vid midnatt?
slipade
Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
stan typ :o
Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
sausage skrek det över hela skolan idag
Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
det är 2012, inte typ 1500?
Vilken ålder har varit bäst hittills?
när man va liten
Din värsta fiende?
a
Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
ett träd, haha cp
Vad var det senaste du sa till någon, och vem var det till?
vill du ha hjälp med nåt?
En miljon dollar eller förmågan att flyga?
förmågan att flyga för då kan jag flyga och ta 1 miljon dollar, ouuuuf känn på den va
Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
tihiihhiih :$

Måndag


vill du ligga med mig dååååååååååååååå? Cha. Nej driver men hej. Är hemma hos Mira nu, vi gör typ inget.. Eller Mira kämpar med att få på sig sina ridbyxor som är för små, haha sötnos jag älskar dig. Märkte nyss att mina jeans har blivit för stora också, får fan dra upp de hela tiden. Fuck all shit, hahah seröst säger det the all time. Ni bah k fuck you. Jag har stora meloner.  coolbrud_99 <3333333333333333 HAHA Mira bah "undrar om man kan pilla upp armen i revbenen, imorgon ska jag ha en annan bh.. AAAAAAAAAAJ". Normal. Nu visar hon en bh av mig, asfin. Ska sno den. Driver. Men ska tagga till stallet snart, bara att mira ska mata mig först me dpasta. Och därm ed bastaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Sexigjagär_99 <33333333333333333333

Gästblogg av Mira den coola


Gammal bild på mig, inget löshår heller.

Just nu står Marty den dära coola filuren framför spegeln & fixar sitt löshår! ;) Haha, och jag sitter bara här och låssas vara intresserad! Nu drar hon av sig byxorna..hon ska byta om till mjukisar! ;)  Men sen taggar hon med mig till stallet där jag ska rida en glaaaaaaaad heeeezzt. Nu sa hon ''jag är en fucking blekfis'' & nu frågade homn om jag hade regler i mitt hus om att man inte fick ha mjukisbrallor? Man bah, varför skulle man inte? HAHAHAHHAHA Martinas outfit just nu är vita strumpor som är låga, gråa mjukisbrallor, rosa linne & blå tjocktröja. Ni bah K, men nu ska vi flumma & snacka lite skit! :D Puss!

Psssssssssssttt..min blogg heter www.baramira.blogg.se


God morgon

Yes idag börjar allt igen.. Är ju inte världens gladaste men aja, ändå ett steg närmare sommarlov! :D Sen Teneriffa om vad är det.. 8 veckor! Sjukt najs! Efter skolan ska jag snacka skitsnack med Mira haha, mer får ni inte veta för jag är cool. Puss!


Kvällens

Har nyss käkat lite kalkon till middag, haha. Messar med Natta också, sjuka jävlar. Ska snart börja dra mot bion, sjukt kul! Vi hörs , ha en bra kväll!


Kvällens planer

Ikväll blir det bio med mammiii!  Hon bokade "Simon och ekarna". Vet inte vad den handlar om hehe, men hoppas den är bra! Mamma och jag brukar aldrig gilla samma filmer, men aja. Det är väl värt ett försök! Någon av er hetingar som har sett filmen/läst boken? :)

Sista dagen på lovet

Hej, hann inte blogga imorse, mamma väckte mig runt 11 ungefär, åt frukost och va allmänt seg bara. Sen vid 12 drog jag till stallet. Dressyrlektion på Sune, ny ridlärare, nya hästar, nytt stall och ny ridklubb! Men det var asnajs där, kommer lugnt fortsätta. Sune var jättefin, fast lite seg. Ridläraren.. Sanna? Berättade att han typ aldrig brukar komma fram i galopp, gå på tygeln eller trampa framför sig med bakbenen och lalalal, men han gjorde allting jättebra med mig, så det var ju skitbra att höra att jag fick honom att göra allt han aldrig brukar göra (y). Sen fikade jag och mamma på Säby gårdscafé, jag totg nån chokladboll typ och varm choklad. Sen åkte vi bara hem, jag satte på mig mjukisar och knäppte på Sex and the city med en latte och massa gulliga sms, huuur najs?

Ge allt du har

Imorgon börjar skolan igen. (Klockan är 00.11) Det ska bli skönt att komma in i rutiner igen men ändå sååå mycket bättre än att sova till 12, äta choklad och bara gå runt i sina mjukisar. Men ändå - den här vårterminen ska bli så mycket bättre än min förra vårtermin, 2011. Jag ska ge allt! Få bättre resultat än någonsin, och jag är verkligen taggad. Speciellt i NO & matte, ska verkligen bli bättre. Hålla mina A:n, flytta mina B:n till A:n osv.. Kommer bli så grymt! Kommer ha sådana toppbeyt när jag får sommarlov så det är sjukt. Är bara så rädd att vårterminen ska bli som den förra, för att höstterminen blev som förra höstterminen, 2010. Men jag ska kämpa. Jag kommer inte ta mig ur det här om jag inte söker hjälp igen vilket jag verkligen inte vågar, jag kommer sjunka och må dålig när jullovet börjar, och det är det som gör så mycket ondare än att börja skolan. Jag vill ge allt jag har men att ha den där känslan av att veta att allt kommer sjunka, usch, pass på den. Kämpa på alla fina, ni är så värda allt, bra betyg osv, ha en toppentermin! ♥

Instagram

Följ mig på Instagram! Buskungis@Instagram nuuuuu! 40 följare så blir det tävling här på bloggen, kul va? Haha mer om det när ni har uppnått 40 stycken!

Bloggsvarsvip

Har ni märkt att alla har fått VIP på Bloggsvar? Är det en julklapp från de eller? Ser inte riktigt skillnaden men det känns ju lite lyx att ha VIP liksom, haha. Först blev jag skiträdd och trodde jag hade betalat för nåt som jag inte visste men sen förstod jag att alla hade det, älska Bloggresponse! :D

Bowlingdag

Hej sötnosar, hur är det med er? Med mig är det helt okej, mamma har bara lite damp på mig just nu för att mjölken är slut? Man bah say whaaaaaaaaaaaaat. Aja, kom nyss hem. Mötte gänget, och bror<333333333333333 haha, vid 3. Sen bowlade vi till 4, det gick rätt bra fast jag kom sist :( Men jag gjorde i alla fall 3 strike så jag är rätt nöjd ändå. Sen tog vi en latte/cola innan vi drog till restaurangen. Jag beställde ceasarallad, vilket var sjukt gott! Vi satt där i typ 3 timmar och snackade om allt mellan himmel och jord. Sen gick vi bara ut lite, runt Hötorget, Kungsholmen och Drottninggatan och köpte klubba, haha. Sen tog vi tuben hem vid halv 9 typ, och kom hem nyss. Orkar inte dra ut så det blir hemmakväll (vilket inte är ovanligt). Puss!
Bjuder på en väääldigt gammal bild från augusti ungefär.

Najs!

Har nyss bowlat klart så nu blir det middag med gänget. Najs! Sen vet jag inte vad som händer men vi får se helt enkelt. Vad gör ni?


MB

Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig. Du ville prata häromdagen, och helt plötsligt blev det tyst. Men jag undrar vad som hände, vi som skrattade nyss. Nu tror du säkert att jag hoppas, på nåt som aldrig ska bli av. Men jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav.



Words

Vi är inte rädda för att se oss själva i spegeln utan kletiga ögonfransar eller jämn hud - Vi är rädda för vad andra tycker om oss. Folk tänker så jävla mycket på vad andra ska tycka, men alla är så upptagna med sig själva. Vad är det egentligen vi lever i? När en 8-åring slutar äta lunch i skolan för att det är "coolt att inte äta", då undrar man, vafan händer med värlen? Varför är man så jävla mån om att alla andra ska älska en? Jag är egentligen inte rätt person att säga till folk att de ska sluta bry sig om utsidan på sig själva, för jag bryr mig så jävla mycket. Det syns inte, jag är inte den som har mest smink eller märkeskläder, men jag bryr mig så jävla mycket. Det är det mina dagar går utöver. Om inte denna fucking hysteri om hur man ska va skulle funnits, då skulle jag inte slösat mer än 1,5 år på den här skiten. Skulle folk bry sig om insidan skulle jag inte slösat dagar, veckor på scä, på kontrollbehov, på tårar. Jag är 12 år och har gått igenom så jävla mycket, och allt detta pågrund av utseendefixering. Det är så jävla sjukt. Jag kommer aldrig återfå ett helt normalt liv, och det pågrund av hur allt ser ut idag. Skulle jag få 10 minuter utan att höra alla ord om "vad ful jag är", "fan vad tjock jag är", "ofta du ska äta så mycket", "ofta du går till skolan utan smink", "gud vad äcklig du är, den där tröjan hade du ju igår också".. Jag kan räkna upp fucking miljontals svidande meningar. Folk är så äckligt sjuka i huvudet. Alltså ärligt, tycker ni det är normalt att kalla någon hora utan anledning? JAG ÄR OSKULD HUR I HELVETE SKA JAG VA HORA? Kan nån förklara det för mig? Ska det va så jävla svårt att skita i den där plattången en dag av ditt liv? Det kommer inte förstöra ditt liv. Det lovar jag. Jag är så jävla trött på utseendefixeringen. Och jag tar alla ord osv hårdare än vad andra gör, men ändå. Ingen, ingen jävla idiot kan tycka den är bra, ingen jävla idiot kan tycka den är nåt annat än fucking smutsig, jävligt patetisk och onödig. Tack för mig.

Garva

HAHHAHAHHAHAHHA OMG VET NI HUR MYCKET JAG OCH VILMA GARVAR ÅT DEN HÄR BILDEN ELLER ??! HAHAHHAHA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMG

Dagens outfit - Stan

(Cpbild & cpoyutfit, typ samma som igår fast jag bytte till en likadan tjocktröja fast blå istället för grå och bytte linnet)

Linne - JC
Tjocktröja - KMK barnavdelning
Jeans - Crocker
Strumpor - H&M
Jacka - Race Marine
Skor - Shepheard
Mössa - Hollies

Elskling

Du är fin du gumman.

Fredag

Tjo, händer jao? Nej driver. Men idag var jag ju med Vilma, vi träffade ingen utan chillade ensamma. Åt först lunch med min farmor, kusin och hans mamma (hahah random), vi åt typ kalkon. Helt okej. Sen drog jag till Åkis och köpte klubba och sen mötte jag Vilma. Men bussen åkte precis när vi var där så vi gick till Hässelby Strand. Vet ni hur lång tid det tar att gå igenom hela jävla förorten? Det tog en timme. Så jävla jobbigt. Sen när vi går så ser vi vår buss åka förbi, och då hade vi typ en halvtimme kvar och 119 går en gång i halvtimmen. ROLIGT. Sen när vi var framme tog vi tuben till tc och gick in till Gallerian och sen till Hollister. Och sen Bikbok, H&M, Gina och lite sånt. Får ju inte shoppa men hittade lite cash i min tröja så köpte en tröja från Gina ändå. Haha cool jag är. Sen fikade vi också. Vilma åt en hård kaka, HAHAHAHHA så jävla sjuk brud jag svär. Jag drack varm choklad. Sen skulle jag köpa jeans typ, för jag har inga som jag gillar. Men så orkade vi inte gå till Gina och H&M, Bikbok osv , deras minsta storlek är väl typ 25? Så det sög ju. Kom typ hem nyss ialla fall. Nu ska jag typ platta håret, hahahha nolife. Puss!
Bild från idag

Bli medlem!

Det här är en skitbra sida för att tjäna pengar på sin blogg. På bara några timmar får du enkelt ihop flera hundra kronor som du sen kan göra vad du vill med. Du tjänar pengar på annonser som du får söka till. Skitbra sida verkligen, älskar den! Så om du vill ha pengar fort - Då är detta sidan för dig.

Godnatt

Ska försöka sova nu. I mammas säng. Garva hur mycket ni vill. Imorgon är en ny dag - med nya tag. Ska försöka acceptera det här. Det som gnagt i mitt huvud i ett år. Det kommer kanske aldrig gå, men jag måste försöka. Ge det en chans. Imorgon ska jag träna, ha hemmaspa, farmor kommer och äter lunch (haha), och sen ska jag träffa Vilma, tror vi ska in till stan. På lördag ska jag bowla (hahahha), med Emmy, Jennifer och Svampen, broor!♥. Sen efter det ska jag möta upp Moa, sen drar vi in till stan. Haha, mitt andra hem typ..? På söndag vet jga inte vad som händer men jag tror jag ska träna, sen kanske jag träffar nån eller nåt.. Och på kvällen blir det bio med mammsiiii. Mys. Men nu ska jag somsagt slipa.

Skype

Sitter just nu i Skype med bestisfestisarna Moa Hedman & Mira Carlsson Wahlberg. Oooouf. Vi håller typ på att lägga till den där testsaken, för jag undrar hur jag låter. Hahhaha. Men vi har det askul i alla fall. Eller njaaa, men vi ska väl bjuda in lite fler folk och så. Alltid trevlans när man är forever alone på en hemmakväll. Men i alla fall - Adda Martinagoescool@Skype. Pussen!

Tips för anti-slitet hår!

Om du använder löshår, ta alltid ur clipsen på natten! Om du har en annan fästningsmetod så blir det ju svårt hehe, men låt håret "andas" och sova på natten, så ta alltid ur löshåret innan du ska lägga dig. Om du bara är hemma, sätt inte i löshåret, det sliter något otroligt.

Borsta 100 tag om dagen. Det hindrar håret från att bli slitet då du masserar hårbotten, får igång blodcirkulationen och "rensar bort" gammalt slitet hår.

Använd inte mössa eller övriga huvudbodnader för ofta. Haha, ska jag säga, jag som alltid använder mössa! Men försök att inte ha huvudbodnader för ofta, det tar bort massa hårstrån och sliter rätt mycket på håret. Dessutom blir det varmt och svettigt där inne, myyyyysigt med svettigt hår, or not liksom.

När mitt hjärta blöder räcker det med att den gröna pricken bredvid ditt namn på facebook tänds.

Facelook - Ingen mascara, bara lite foundation och bara plattat hår som vanligt.

Morgonen började med kaos vid frukosten. Hann inte uppdatera. Fan vad jag skrek & grät. Men sen blev det bättre efter en stund. Åt, klädde på mig; jeans från Crocker, linne från Gina Tricot & tjocktröja från KMK barn. Sen fixade jag mig och gick ner till bussen, tog 119 till Hässelby Strand, satte mig på tuben linje 19 (anteckna) och for till Brommaplan. Där hämtade pappa mig, så åkte vi och provkörde en bil. Far min ska köpa en Mercedes (y) Det är trevlans, mycket bättre än hans BMW tycker jag. Kunde dock inte tvinga honom att köpa bil utan tak, "men det har ju redan mamma", sa han. Haha, jag avlider. Sen fikade vi på Waynes som vanligt, och sen kom vi hem vid fyra ungefär. Då skruvade jag på volymen på högsta på radion, la mig i sängen med datan och chattade med N♥. Sen med Sausage, shit mitt allt alltså. Hur skulle jag klara mig utan min älskade bästa vän?

Test

FAKTA

Smeknamn:
SAUSAGE
Födelsedag: 13/9
Bor: Hemma
Arbete: Fotograf på deltid, tjänar ju pengar på det hehe ;)

FAVORIT…

Färg:
grön
Plats: ingenstans just nu
Drog: mobilen.
Fordon: tub
Film: skräckfilm, eller förresten då kan jag inte sova
Djur: katt & häst
Affär: hollister, gina, cubus, a&f
Serie: kniven mot strupen ,hhahaha självklart
Café: waynes
Skor: uggs, converse eller tommy hilfiger

BRUKAR DU…

Titta på dig själv i spegeln:
för ofta
Gnälla: ja
Skrika: ja
Sova: ja
Drömma mardrömmar: aldrig
Drömma sexdrömmar: hahhaha 
Försöka vara annorlunda: är tror jag? eller folk säger det hehe
Klä dig i svart: aa
Hata folk: asså inte utan anledning
Lita på folk: svårt att göra det

NÄR…

Åt du senast:
3 timmar typ 
Läste du en bok senast: vecka sen
Var du på konsert senast: 1 år typ
Köpte du något senast: idag
Kysste du någon senast: idag
Svor du senast: nyss
Sjöng du senast: söndags, hahhaha fint det lät
Klagade du senast: idag
Är det sommar: juni

VEM…

Saknar du:
f
Rörde dig sist: mamma
Kysste dig sist: en korv :pppPPPPppp
Gjorde dig riktigt glad senast: mira
Fick du sms från senast: evelina

HAR DU…

För många vänner:
nej<3

Tvångstankar: ja.
Någon annan psykisk sjukdom: ja, börjar på a.
Färgat håret: första gången när jag va 7,hehe
Brutit några ben: nej
Några piercings: öronen, vill kanske ha i naveln
Egen dator: fleraaaa
Gjort bort dig rejält: min personlighet
Bra självförtroende: folk tror det för att jag kan visa det utåt men egentligen världens sämsta
Kysst någon: nej du vet, HHAHAHA klart jag har?
Haft sex: cool jag är, nej men här lever man oskuldslivet<33333333333333333
Sagt jag älskar dig till någon idag: ja
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: ja ;$$$$$$$$$$$$$$
Dumpat någon: ja
Blivit dumpad: Japp
Velat vara otrogen: nej

HUR….

Går du:
inåt
Fördriver du tiden: tänker som fel saker
Mycket pengar har du: asså om jag frågar mamma så får jag ju haha, men pank
Tjänar du pengar: månadspeng, sen om jag har photoshoots så ja
Ofta diskar du: senast för 3 år sen typ? min kattsmatskål hhe, tror jag diskat typ 2 gånger i mitt liv annars eller nåt. HAHAHHAHAHAH
Ofta städar du: never
Ofta träffar du din familj: varje dag
Mycket äter du: -

ÄR DU..

Förstående:
?
Öppensinnad: ja ganska
Arrogant: ?
Osäker: Ofta inom mig men visar det aldrig.
Blyg: aldrig
Smart: verkligen inte
Sentimental: wtf
Pratglad: HAHAHHA om jag är


Martina testar - Löshårsbutiker

Funnyhair - De har äkta och oäkta. Sen kan man beställa hem färgprov också och se att det är samma färg. För er som är allergiska mot att beställa från internet så kan jag berätta att många handlar där så ni kommer inte bli lurade. De har fått bra kritik från många. De har även oäkta löshår blandat med äkta och en oäkta variant som är av ett material som är wannabe äkta, så det är ett steg närmare äkta typ. Betyg: 4/5

Taj Mahal - Där köpte jag mitt löshår. Älskar det! De har oäkta, blandat & äkta. Lockigt, platt och alla färger från rosa till svart och platinablont till rött. Mitt röda löshår är så jävla underbart haha. Det är ju slingor och det ser äkta ut. Det enda negatvia med Taj Mahals löshår är att håren är så jävla platta så man måste verkligen ha ett sidolager för att inte kanten ska se helt fucked up ut. Deras små clips är tusen gånger bättre än de stora. Det finns clips i färgerna silver, svart och brun. Man kan locka/platta syntethåret i 120 grader utan att något händer, och 200 grader utan att det smälter men då slits det mer. Man kan tvätta syntethåret i tvättmedel. Men passa er - det äkta löshåret är så pass billigt så chansen är stor att de plockat det från döda människor eller någon fattig indier ;s Betyg: 4/5

Rapunzel - Där köper ju Kissie/Alexandra Nilsson sitt löshår, så ni behöver inte vara oroliga för att bli lurade. Rapunzel har, liksom Taj Mahal & Funnyhair, alla metodet som kretainwax, clip-ons, weaving & silikontrens. De har äkta & oäkta hår och färgprov för ca 20 kr. De framstår som att ha riktigt bra kvalitet men många föredrar Taj Mahal framför Rapunzel. Betyg: 3,5/5

Happyhair - Många erfarna köper löshår från Happyhair, då de testat ovanstående butiker men tycker Happihair är bäst. Det äkta löshåret kan du hitta för minst 800 kr, så visst, det är ju en del men det är riktigt bra kvalitet. Detta hår har gåtts igenom och kollat för löss, mjäll osv och det är inte stor risk att det kommer från Indien etc. Syntethåret ligger på runt 400 med clips, så det är lite dyrare än Taj Mahals men då kan man ju även gissa att kvaliteten är bättre. Så den här affären har ju sina priser, men också riktigt bra kvalitet. Betyg: 5/5

Taj Mahal

Hej, kom nyss hem. Sitter och syr i de nya clipsen just nu, haha. Mötte Elin vid 1, köpte en macka som lunch och hon köpte choklad & bullar. Nyttig brud. Sen tog vi Hagsätra-tuben till Hötorget och gick mot Drottninggatan. Sen gick vi till Taj Mahal så jag kunde köpa nya clips. Sen gick vi bara runt lite innan vi drog till Slussen för att träffa Wille. Han såg mig men jag såg inte honom så han taggade hem? Vi bah wtf, kom fram då? Störd människa. Och då tog vi bara tuben hem igen, sen skulle jag göra nåt med pappa men sen blev det inte så, så jag fixar med löshåret istället. Ska tvätta mina jeans också för de åker ner hela tiden, snälla världen tillverka waste 22? Ni bah K.
Dagens facelook, haha som vanligt

Elin

Otroligt sexig

Godmorgon! Vaknade nyss, ska möta Elin i Vällingby klockan 1 så drar vi in till stan och fixar skiten med clipsen, ska ju byta till de små. För de är väl mycket bättre? Får asdamp på de stora, så irriterande. Men jag saknar Elin fett mycket, har inte träffat bruden på hur länge som helst ju! Så det blir najs. Nu ska jag fixa mig , puss

God natt

Har nyss tagit ur löshåret och fixat lite med mitt riktiga hår. När man har löshår måste man vara mycket nogrannare med det riktiga! Ska sova nu i alla fall, puss


Önskevideo - Mitt löshår

Tycker själv att det är skitirriterande när folk håller på med håret i videobloggar man whatever, hahahha tänkte inte på det :O

~

~ Show your love for me before I touch the bitch as do you to the same, I know that you love me, as before ~

Bekännelser

- Min riktiga hårfärg är ljusblond. Inte platina men nästan.
- Jag har börjat lärt mig skitmycket om löshår & kollar på videor om det hela tiden, HAHAHHAHA.
- Jag blir skitirriterad på folk som måste ha rätt hela tiden.
- Jag är skitnöjd med min hud. Får aldrig finnar eller så. Haha.
- Jag älskar killar som är såhär gulliga och säger typ gumman och sötnos osv.. hahhaaha.
- Jag har börjat gilla folks kommentarer på facebook 24/7.
- Jag har fett svårt för folk som fuckar upp i bråk, kan man inte chilla liksom? En småsak gör inte livet värre vafan.
- Jag är cool.
- Jag har många kompisar som röker men jag gör inte det för det är töntigt och smakar skit.
- Jag typ lever för Emoji för Iphone.. hehehe.
- Älskar att skriva hahahha istället för haha.. hahaha.
- Jag dör av garv när folk skiver "vgd??????!!!!!!!!!<333333333333333333".

17.48

Hej, glömde mitt löfte att göra 5 inlägg om dagen, hehe. Måste få upp statistiken eftersom att den sjunkit med typ 50 läsare.. Trevlans. Vill ju liksom inte ha 200 unika längre, vill ha mer. Men får fixa det senare. Kom nyss hem från Saga där Natta också var. Vi gjorde absolut ingenting och hade det rätt så tråkigt. Drog dit runt 3 eller något. Men imorgon ska jag och Natta in till stan och byta mina clips, för jag köpte fel storlek. Jag måste köpa några till också som jag kan sy på mitt sidolager eftersom det ser fuckat ut där mitt riktiga hår slutar just nu. Aja annars är jag nöjd. Nu ska jag leta upp lite tips osv som jag kan ge er. Kyss

-

~Det finns två sorters idioter, idioter som aldrig gör bra saker & idioter som alltid gör skitsaker.~

Tisdag morgon

Godmorgon! Vaknade typ nyss, superskönt att sova såhär länge eftersom att jag inte sovit på ungefär 36 timmar innan.. Hur fan lyckades jag hålla mig uppe? Nu ska jag i alla fall fixa mig iordning och använda det nya sminket som jag fick igår från Makeupstore när jag var på privatsminkning. Skönt! Sen blir det nog en latte innan jag drar ut och möter upp Sausage & Nattis. Perfekt dag, ohyes!
Hahah, ansiktsvatten & osminkat fejs bjuder jag på idag..

svar

Sara om Tips på bra hårprodukter:
Du lovade ju 5-6 inlägg per dag:(
Svar: Idag har jag gjort 5 inlägg :)
- Osminkad, inget löshår -

Tips på bra hårprodukter

Schampo från Rusk. Skitgrymt! Kostar lite under 200-lappen, så rätt billigt ändå med tanke på att flaskan är stor och man får verkligen ett riktigt schampo för pengarna. Det är rätt starkt ,alltså håller det håret borta från de mestadels bakterier (och det märks verkligen, håret blir helt lent direkt och så reeeent). + att löss inte trivs i håret om man har starka produkter.. Hehe, jag är ju anti-löss och kollar i mitt hår varje dag haha, även om det aldrig kliar.. Så för mig är det ett stort + att produkten är så stark, för vem vill ha ett hår fullt av bakterier liksom ?! Rekommenderar schampot stort.
Galet bra borste som används flitigt av mig varje dag. Har typ 10 sådana här hemma, hahaha.. Den kostar endast 85 kr just nu på mellandagsrean, annars kostar den runt 100 kr vilket är väldigt billigt. Piggarna är mjuka men ändå stadiga vilket gör att den lätt lirkar bort smuts, gör håret rakt & välskött, och den kan användas av de som är riktigt hårömma. Jag är sjukt håröm och kan inte använda någon annan borste än den här. Vad skulle jag göra utan den? Älskar den! Funkar till löshår osv också.

Löshåret

Några undrade lite om löshåret på facebook, här osv. Så jag kan berätta lite:
Jag köpte löshåret på en affär i stan då mitt gamla var grått, hahaha. Det gamla var från Glitter, och det är ju inte så bra kvalitet. Idag köpte jag från Taj Mahal, en affär i stan som har fått bra kritik från många. De har alla möjliga färger i både äkta hår och fiberhår. Sen köper man clips till. Man har stora clips om man har tjockt hår och små om man har tunt. Jag köpte 2 paket clips och det kostade ca 150 kr extra. Jag köpte inte äkta löshår, så mått kostade 200 kr, men det var rea just nu. Egentligen kostar det väl runt 300-400. Äkta hår kostar runt 700-1000 kr. Mitt löshår kan man platta & locka på låg värme, borsta såklart, och tvätta - då med tvättmedel som man har till kläder. Man ska dock undvika att tvätta det så ofta man kan. Äkta löshår är ju äkta hår och det sköter man precis som vanligt hår. Man delar upp håret i 3 lager och fäster clipsen under (såklart) det riktiga håret.
Mitt hår är pyyyyyyyttelite ljusare än mitt riktiga om man står i starkt ljus, men annars är det typ exakt likadant, nästan. Dessutom kommer ju min hårfärg mattas ner.. När jag färgar på nytt kommer jag använda en ljusare nyans eftersom att det här håret är lite ljusare. Men den här affären rekommenderas, supertrevlig personal också! :D
Besök deras hemsida genom att klicka på bilden! :D

Ojoj..


Makeupstore

Hej, sovit typ 1 timme i natt så är väl inte den piggaste direkt.. Aldrig mer skräckfilm! I alla fall, har nyss blivit sminkad på Makeupstore, som jag fick i julklapp - att bli sminkad privat. Är supernöjd! Nu ska mamma bli sminkad sen ska vi ha en dag på stan. Mys!


Vaken

Hej, jag och Mira har lamporna tända på hela övervåningen hahah, skiträdda efter skräckfilmen.. Sitter typ och gråter , omg. Hörs imorgon!


Riktigt bra statistik

Hej snyggingar, har haft en galet bra morgon med Matilda! Matilda väckte mig runt 1 genom att hon slängde min katt i mitt face och han typ slog mig med tassen. Sen har vi fixat massa latte, god frukost & slush. Gjorde den själv på Cola light så den var ju nyttig också :) Haha, fast jag gillar ändå inte läsk så ingen big deal att köra på light. Nu drog i alla fall Matilda bebis nyss, och jag väntar på skitsega Mira som slaggar här i natt :) Imorgon ska jag & mammut iväg tidigt och jag har privatkurs i sminkning på Makeupstore som jag fick i julklapp. Jag ska typ bli sminkad och så. Najs! Nu ska jag väl fixa mig och lite sånt. Puss!

Nu: hemmagjord slush

Med Matilda :)


Halv 5 på morgonen..

Yes, det här sitter jag och Matilda och gör just nu..

1 januari 2012!

Mihihihi, älskar dig!
Matilda sitter just nu och snackar om sin jävla taktik mot tjockisar. Hon kallade mig jättetjock för att jag är jättesmal? MONGO. Men nyss fick jag asdampgarv och låg på golvet och hade ingen luft och grejer, och garvade som fan med Hampus & Matilda. Hahhahaha. Kanske för att jag råkade ta fel drink så jag typ halsade drinken med alkohol.. SMART att halsa champagne som smakar skit. Haha, bra början på året.. Men aa, nu ska jag & Matilda dö. Gott nytt år kära läsare.

RSS 2.0