Stay strong

Ingen är stark varje dag, och det är inte du heller. It's a bad day not a bad life. Du är inte dålig för att det dalar neråt en dag, eller några timmar, för det kommer gå uppåt! Det kommer komma en dag så självhatet öker, då tankarna tar över allt annat, då ångesten stiger upp över öronen - men det kommer också en dag då du kan skratta, och tillåta dig det. I anorexin går allt upp och ner. Sjukdomen vill inte att du ska vara glad, men bevisa att du vill vara glad! Jag vet att sjukdomen känns som en trygghet, "vem är jag utan anorexin", men det finns så mycket utanför alla äckliga tankar om vikt, mat och kompensation. Se inte tryggheten i sjukdomen, lyssna inte på sjukdomens röst - lyssna på alla andras röst, familjen, kompisar, läkare osv. För de har rätt och inte sjukdomen. Har du en dålig dag så kommer det en bättre, får du mycket ångest så får du ingen ångest alls nästa gång, går du upp en storlek så är det bara meningen eftersom att kroppen inte bara hoppar upp sådär, alltså, allt har en mening och allt blir bättre. Jag lovar.
Alldeles i början av allt, augusti 2010.. Oj vad tjock jag var, njaaaaaaaa inte direkt va?

Dålig uppdatering..

Gud, har inte uppdaterat sen i torsdags! Men kan berätta om mina dagar;
Fredag: Skola ju.. Efter den drog jag & Kristin hem till henne och hon tog 100 år på sig att packa som vanligt.. Sen åkte vi och köpte 1200 gram godis som vanligt hehe, och sen hem till mig och åt middag. Efter det fixade vi oss och mötte Ola vid tb. Sen gick vi hem till mig och kollade på film och jag och Krisitn hade catfight, hahahha skitkul för min pappa kom och skrämde oss.. Ola drog väl vid halv 12 eller nåt och då satt jag och drev med Daniel på chatten medan Kristin var osocial och sov.
Lördag: Jag vaknade 7 som vanligt och väntade på Kristin.. Till slut blev jag fett sur haha så vid 9 tände jag lampan och sjöng "JA MÅÅÅ HON LEEEVA" så hon vaknade. Sen frulle, och sen gjorde vi ett tvprogram, HAHAHAHHA avlider vad kul. Gjorde massa kul videos också, laddar upp sen. Vid 7 började vi fixa oss och sen drog vi ut.. Först runt lite bara sen Vällingby. Vi träffade en drogad man, skitläskigt, så fick vi gömma oss bakom några killar haha :D Heeeeelt random. Sen var vi lite med de runt om i vby, de fick mitt nummer också (a). Sen hem och vi kom hem nyss, astidigt ?! Men båda är rätt trötta så aa, och ingen rolig var ute ändå.. Inte för att vi känner nån rolig men vi kan ju låtsas. Just nu sitter kristin med sin macbook air (inte alls avis) och jag med min acer, hahaha hej, och chattar med Daniel typ. Vet inte vad vi ska göra men jag är speedad för jag har druckit typ 50 redbull. Slarvigt skriver men pallantä. Puss
Hahha freddie, vad söt

varning för cp-inlägg, läs ej

ChillarN på bussN
Hej, har inte uppdaterat så bra idag. Hade nationella prov idag, gick väl bra. Efter skolan träffade jag Kristin min älskling, Simon & Afif. Vi kollade på Solsidan och drack kaffe, sen somnade jag på Afif osv och råkade rambåga honom i skrevet. Rätt kul. HAHAHAHA driver. Men nu ska jag tvinga Ola att ringa mig och snacka tele med mig. Imorgon ska vi spela upp vår reklam på svenskan också, jag ska vara tjockis, hahahah idag testade jag med tröja under magen, men då trodde alla att jag var gravid istället, så jag måste gå runt med typ 10 tights + mjukisar imorn, alla bah "lycka till med att DU blir tjock". Tack, alla stöttande individer ♥

Kristin hammar

Jag vet inte vad jag ska skriva, inte vart jag ska börja. Kan bara säga att du är den bästa vän jag någonsin haft. Och det är inte bara en sak jag skriver, utan det är så. Klart man har haft bra kompisar, men sen poff så är de borta.Det är dig jag är med hela dagen i skolan, hela dagen efter skolan, i telefon på kvällen, på helgerna dygnet runt.. Du är som en andra del av mig, är jag inte med dig, då är jag inte med mig själv. Det är från dig jag får alla positiv energi, det är dig jag blir glad av. Du får mig att lägga allt det jobbiga bakom mig. När jag är med dig, känns det inte som att jag är sjuk i anorexi och för bara ett litet tag sen var självmordsbenägen, igen. Du fick mig att dricka ett glas saft på en VARDAG, du fick mig att äta massa godis, du får mig att må bra, bäst. Det är med dig jag har som roligast, man bah wooow drömmer jag eller, har jag verkligen en sån fin vän? Alla problem är bara bortblåsta när du är med mig, jag vet inte vad jag ska säga, jag finner inga ord.. Du är så underbar, perfekt & fin på både insida och utsida. Jag älskar dig tusen gånger om, föralltid.

Usch

Alicia om Klädval:
Heej kan inte du lägga ut en bild på dig när du hade anorexia?
Så man får se vad smal du var. Du måste absolut inte om du inte vill men skulle vara lite intressant!
Kram
P.s Vi känner inte varann men lovar är inget peddo. Skicka gärna ett mejl så kan du få en bild på mig så får du se. Ha en bra dag!!
Älskar din blogg den är jätte fin!!
Svar: Oh herre du kan ingenting om ätstörningar, verkligen nothing. Jag hatar sådana här kommentarer, hatar! Anorexi är ingen sjukdom där man är smal och tralalla lever livet och är smal, nej inte preis. Herre gud. Och vadå inget peddo? Trodde du att jag ska lägga upp bilder på mig i underkläder? eeeuuuw. Kvittar om du är peddo eller inte, ingen, INGEN, inte ens en jävla kåtbock blir speciellt glad av att få se några utstickade ben på en så gott som död kropp. INGEN. Och under den tiden orkade jag inte ta bilder, orkade knappt gå och duscha för fan. Asså fyfan för sådana här människor, sök på anorexi på google och kom tillbaka sen.

Klädval

Outfit från.. Igår? Haha, tights + linne bara, och så en stor randig tröja över, från H&M :)

I climbing on your heart like a spider.

Hejhej. Fick nyss reda på att Vanilla zero finns på ICA av Jonna. OMG, jag avlider smått. Kutar dit direkt och köper. Haha, driver. Dagen var bra. Skola, slutade kvart i 2 för lärarna skulle ha möte, åh vem tackar nej till det liksom? Sen lite kaffe med Kristin min baby och sen låg vi och sov typ, hehe sociala. Nu kom jag nyss hem från träningen, rätt bra träning. Detta inlägg får bli mini eftersom att jag nu ska möta upp duschen. Hoppas han är snygg idag. Puss!

Ni vet denna gamla, ey

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?
Men du måste hämta dina grejer nu i så fall! ;o<3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
När slutar du imorgon? <3
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
aa gärna :)<3

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
haha det var min kompis, gott nytt år :D
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
men åh, har du telenor? -.-
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
missat samtal från **********, 16.46, MVH telenor
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
öööööööööööööh?<3
8. Vad vill du höra mest av allt?
Funkar skräckfilm? :)
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
58an? :)
10. Din romantiska replik?
har du emmas nummer?
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
nej! kommer sakna dig asmycket :/<3

Sommaroutfit

Fin bild osv, hhahaha eller inte. Den är tagen i båten, i vardagsrummet för det första. Men ändå, saknar att gå klädd i shorts och t-shirt. Och inte tänka på vad man har på sig, för varje dag är det bara att ta fram ett linne och ett par shorts, så enkelt! Älskar sommaren, saknar sommaren, vill ha sommaren.. Alltså åh. Btw shorts från Veromoda & t-shirt från Gina.

Har jag slutat med löshåret?

Svar: Halvt. Använder det inte i skolan längre men jag använder det på bad hair days/om jag ska bort/fest eller så. Men inte längre i skolan, så obekvämt haha :(

Maj 2011..

Passar jag som blondin? Själv säger jag bara uuuusch :s Detta är alltså min riktiga hårfärg..

Fuck kärlek? Nej fuck den personen som fick dig att tänka så.

Tjo Glenn. Har haft en jättebra dag, har ju Kristin♥ så liksom, vad ska man klaga på? Hehe, började i alla fall lite innan 9 med gympa, innebandy. Sen livskunskap och sen lunch - pasta och köttfärssås som gick bra. Efter den, SO och sist matte. Hänger verkligen med i matten nu och riskerar verkligen inte F längre, vilket är superbra då matte är mitt absolut sämsta ämne, är sjukt dålig på det. Efter skolan tog jag en powerwalk i en timme ungefär, med musik, såå skönt ju! Och efter det lite middag. Ikväll ska jag vara hundvakt, Freddieeeeeeeeeee :D Skippar träningen och ja.. Imorgon ska jag träffa Mushroom & Kristin efter skolan :D Haha. Ponke!
Idag ute i solen hehe / Stretchar med Kristin hemma hos mig haha..

3 ord

Jag älskar dig :)♥


HAHAHHAAH

Tjej om Shopping:
Asså jag köpte likadan blus fast blå och den kostade bara 99 kr! Antingen ljuger du eller så "råkade" du göra fel

Svar: Hahah åh det är så sjukt med folk som ens orkar bry sig. Kan det möjligtvis vara så att du har köpt en annan blus? Kan den varit på rean? HAHA herrejösses, dagens typ. Hur orkar du bry dig människa? Och varför skulle jag ljuga om hur mycket den kostar? Åh jag dör långsamt. Hahhaa puss, du gjorde min dag ♥

I did it


Kristin är bäst

Hellu dear readers. Idag hade jag matteomprov som jag klarade, wiiiie. Sen engelska, skitkul. Franska, skitkul. Lunch, skitgott. Haha driver. Men jag och min bebis Kristin gick som vanligt runt och ropade "HEEEL GLENN!!!" till alla vi såg typ, jävla mobboffer hehe. Sen matte & sist svenska, garvattack.se. Min lärare bah okeeeeeej, satt typ och garvade med oss, skitkul. Efter tha school träffade jag & Kristin vår underbara vän Bussfan och åkte hem med den, Kristin filmade och jag var asflummig & visste inte att hon filmade, hahahha dör. Sen drog vi hem till mig och låg i min säng och lekte ett romantiskt par. Kaffe har vi också druckit, men det är ju självklart. Nu är det snart maaaaaaaaat sen träning. Live, laugh, love /Martina♥
Men snygg.. Haha bajskristins fel ♥

Shopping


Tights, Gina Tricot 199 kr.

Blus, H&M 199 kr.

Var i stort behov av att par nya tights då mina andra är så tunna + det är hål i alla de typ. Så jag köpte ett par lite tjockare från Gina den här gången. Sen köpte jag även en blus (Kristin var smakråd hehe), och jag är jättenöjd med den, känns som min färg och så. Billig var den ju också.

Fin helg med fin tjej

Har haft en sjukt bra helg. Liksom, live love laugh-uttrycket, har jag levt efter. Har ju redan berättat om fredagen. På lördagen åkte jag och Kristin in till Vällingby, jag köpte en jättesöt blus, typ grågrön. Kristin tyckte det var min färger, haha. Ska prova den snart hade jag tänkt. Sen gick vi på bio, och filmen var rätt dålig men aja, helt okej. Sen var vi i Vällingby en stund och åt godis. Sen hem, snabb middag och sen utgång. På busshållsplatsen träffade vi några 19-åringar, haha sjukt kul. De var ju sådär lagom packade så vi sa att vi var i samma ålder se de och hade körkort och grejer, HAHAHHA avlider. Och sen när de drog, den ena bah tog min hand och bah "vi ses snart igen", HAHAHHA dör. Och han frågade om vi skulle ha cigg, och jag & Kristin bara viftade med vårat kakpaket och bah "vi har kakor, tack ändå", HAHHAHA. Sen tyckte han att jag skulle halsa hans Gin&tonic direkt ur flaskan och HAHAHHAHAHAHA dagens. Sen åkte vi runt ltie, åkte till Björnboda och träffade några tråkiga.. Vi var hemma runt halv 1-1, och pappa höll sig vaken för att säga godnatt, vad söt. Vi sov som två uteliggare när vi väntade på bussen eftersom att det gick inga bussar innan nattbussarna började gå, så alla trodde vi var lodisar hehe KUL. Sen sov bruden hos mig igen, och idag käkade vi frulle och garvade sönder innan jag skulle på ridning. Red Mickel, as usual. Hoppning idag, yiiiiiiiiiiha. Nu blir det pannkakor.

Den där coola bruden

Hej glenn. Nu sitter jag här med Kristin, min homie älskling ni vet.. :)♥ Igår hade vi det asnajs, så jag bloggade inte. Vi slutade vid 3 och då drog vi dirre till Vällingby och köpte 1 kg godis.. HEHE. Sen åkte vi hem till Kristin, och det tog 5 timmar för henne att packa typ, och så åt vi godis där, och tog massa egobilder. Juste jag köpte tights också, i Vällingby alltså.. Hehe. Sen vid 6 drog vi hem till mig och fixade oss och sen dirre till Frandis. Jag åt caesarsallad och Kristin carbonara-pasta. Efter det drog vi och träffade Didrik & Philip/sigrid vid knallenballen, tills 10 typ, för de var osociala & det var kallt, så vi orkade inte va ute längre. Vi gick hem till mig och kollade på Patrik 1,5. Mitt i filmen somnade vi, över varandra? Greeeeeat. Vid 12 somnade vi på 2 sekunder. Och imorse vaknade jag 7, som vanligt. Sen frullebulle ohc allt det dääära ni vet. Och så har jag fixat mina ögonbryn helt fuckade och Kristins också, fast hennes blev fina :D :D :D :D. Nu ska vi snart in och kolla bio, Typ Hotell Marygold eller wtf. Hörs, puss

Icke ätstörda bör icke läsa

Jag är rädd för framtiden. Det är det som stoppar mig från att bli helt frisk. Det är den jobbiga ångestbiten. Hur kommer jag se ut om ett par år? Hur kommer min kropp se ut och vilken storlek kommer jag ha i jeans? Jag vågar inte växa. Jag vet ju att jag ska växa några cm till. Jag vet att jag har vuxit en decimeter utan att något har hänt på bredden. Jag vet att jag har samma jeansstorlek som när jag var 8-9 år. Jag vet inte vad det är, men jag kan inte se det framför mig, att jag växer ur mina jeans, och behöver köpa nya, i en större storlek. Bara tanken för ångesten att stiga upp i taket. Nu när jag just börjat acceptera mig själv lite, så ska nån komma och bah "men du vet ju att du måste växa ur de där". Fan. Jag har råd att gå upp flera storlekar utan att växa en mm på längden, jag vet ju det. Ändå håller jag så hårt i den här jävla kontrollen. Usch fyfan, magkänslan som kommer när jag tänker på att jag en dag kommer ha några andra jeans, i en större storlek, är så jävla hemsk. Att jag kommer vara 20 år och inte ha minsta storleken i jeans längre. Ni som inte är ätstörda, tänker säkert "men vadå man slänger jeansen?", men det är inte så enkelt för mig. Det här har jag jävligt svårt för, och vill inte jobba med det heller. Jag har kommit så långt nu, men det här stoppar mig. Ville bara skriva av mig, är det någon som känner likadant?
Oktober 2011

Och det kom en dag med ångest

Men så kommer den också en dag då allt känns rätt.

Randigt

Snälla mobba mig inte för mitt ansiktsuttryck. Idag hade jag i alla fall på mig denna tröja, Från Gina, köptes dock typ 2009, så den lär inte finnas kvar, men gillar den ändå :). Till det, shorts och tights bara. Vad tycker ni?

Torsdag

Imorgon slaggar min superunderbara Kristin här :D Kommer bli galet! Först taggar vi till Vällingby och köper godis (!!!!!!!!!!!!!!!), och sen hem till henne och hämtar hennes saker. Vet inte vad vi gör på kvällen, antingen käkar vi ute eller hemma, det ser vi då (y). Kommer bli jättenice i alla fall. Jaja, dagen var bra, var bara halvdag i skolan, så jag & Kristin typ bröt ihop när vi skildes åt.. :( Sen till BUP, eller jag hann slänga i mig lite halvtaskig lunch hemma först. Mötet gick super! Efter, när vi kom hem så deppade jag dock ihop totalt. Tog en powerwalk med musik i en timme och det kändes lite bättre. Tog sen en lång dusch osv. Skönt! Sen middag, och nu? Inga läxor, nothing. Kanske tele med någon eller något, vet inte riktigt. Vad har ni gjort idag?

Bad body day

Idag när jag var på BUP så satt jag och min bupkontakt, E, och snackade om ett uttryck som jag kommit på. Hon ville att jag skulle skriva det på min blogg, haha. Alla har ju Bad hair days ibland, men ingen (förutom stockholms största fjortisar) får panik över det och tror att världen ska gå under. Likadant, för oss med ätstörningar, har vi nån dag då vi verkligen hatar det vi ser i spegeln, så borde det ju finnas ett uttryck för det också - Bad body day. Jag tror att alla har sådana. Och varför få panik över det? När jag blir ledsen osv, så har jag lärt mig att inte kolla mig i spegeln, för det är då jag verkligen tror på att spegeln talar sanning. Så när jag har en dag då jag bara hatar mig själv, så tänker jag "Äsch, en bad body day bara, imorgon är det bättre", och det funkar faktiskt!

Svar igen

- om Anorexin, historia:
Åh stackare!
Jag tycker själv jag väger för mkt för min längd( väger 55kg och är 1.59 lång
Funderar på att banta vad tkr du?
Svar: Du ska absolut inte banta! Allas kroppar är ju olika, kanske är du just byggd för att väga 55 kg. Du kanske har tunga organ, lite mer vätska i dig, mer muskler än normalt eller så. Ditt BMI är hälsosamt och du är verkligen inte överviktig, och du behöver inte gå ner ett enda gram i vikt. Fokusera på dig själv och att du mår bra, jämför dig inte med andra. Tex jag, har väldigt tunga organ och har mycket muskler, så jag kan vara lika smal som en som väger typ 7 kg mindre. Släng vågen, är mitt tips.
(Okej, ni som inte är ätstörda kanske inte tycker detta är så kul att läsa, så snälla, ni som undrar något över detta - mejla [email protected] istället!)



Dagenzzzz

Allt från Gina, och så tights + lila converse på det.

Told myself that you were right for me, but felt so lonely in your company.

Hej på er. Kom hem från träningen för ett tag sen. Riktigt kul idag! Valde låt till uppvisningen och ja, filade på programmet såattsäga. Skolan gick bra, nationella prov också men det gick faktiskt.. Riktigt bra. Matte, gick bra ?! Läste ni fel? Nej, faktiskt inte - det gick bra. Slutade halv 3 och då åkte jag hem till mig med Kristin. Vi bakade somsagt till Bake sale imorgon, cupcakes och chokladbollar. Mumma. Sen hann vi att plugga lite SO också innan middag och träning. På fredag slaggar nog bruden hos mig också, mys! Nu: duschen, SO-plugg, och massa annat.
Småsuddigt va.. Bruden till vänster är snygg som fan, punkt.

Svar. -tidsinställt-

Anonym om Jag hjälper er.:
mm... men va du nära på att dö? D: vad va ditt bmi? mitt e 14 just nu och jag börjar fundera på att seriöst höja det till minst 16 men det känns såå onödigt samtidigt, menar finns dom med MYCKET lägre bmi och alla e ju inte döende precis! så om jag kan fortsätta sänka det utan att liksom dö.. varför inte? finns massa smalare människor, och jag vill va en av dom! samtidigt vågar jag inte.. ena dagen kan jag vara fast besluten vid att äta sen nästa få PANIK! :/ suck suck vet inte om jag vill bli tjockare känns så överdrivet att JAG ska hålla på när det finns värre... men vadå vad va ditt bmi och hur hamnade du på sjukhus? ok du kanske har skrivit det jag ska läsa alla dina inlägg nu har inte gjort det än kanske står där :3

Svar: Ja, jag var nära på att dö. Skulle jag sökt hjälp nån vecka, några dagar, några timmar senare än vad jag gjorde så skulle jag antagligen inte funnits nu. Det finns inte de med mycket lägre bmi. 14 är farligt lågt. Man känner inte själv att kroppen inte längre orkar fortsätta, men det är ett under om man mår bra då man har bmi 14 och inte äter. Det är typ omöjligt. Och det ligger i sjukdomens natur att man känner att man inte är sjuk nog, har du bmi 25 eller bmi 9, det spelar ingen roll - du kommer känna dig tjock ialla fall och att alla andra är så mycket smalare. Just nu vet jag inte, och vill inte veta heller ,mitt bmi eller vad jag väger. Vågen är tryggt förvarad någonstans här hemma där jag inte vet, och skolsyster håller koll så att jag inte tappar i vikt, och BUP håller koll så jag inte mår dåligt. Det är bra.

-


Dom tog mig till en plats där inget växte
Till en plats där bara skuggorna i dammet hade tid
Dom tog mig till en sal, ett solblekt sjukhus
Där alla dörrar var så tunga att dom inte krävde lås

Jag vaknar i en sal, på ett skuggigt sjukhus står en kvinna
vid min säng som blekt sina tänder en grad för hårt
Hon smeker min kind varligt med en hand konstgjord som dockors
Rynkfri, ringlös, målad, tung och febervarm

- Kent

Måndag den 19

Hellu sean banan. Hade tänkt att sätta igång och plugga inför mitt SO-prov strax, men ska bara göra ett inlägg först. Har haft en asbra måndag! Fett konstigt, brukar man inte hata måndagar liksom ?! Aja, började strax innna halv 10 med engelska. Sen franska och sen lunch. Snackade privacy med Kristin på lunchen, kul att veta lite saker, hahahha åh jag dör. Efter lunchen hade vi matte och sen svenska-presentation. Powerpointpresentationer alltså. Jag var i grupp med Frida & Kristin, och det gick väl helt okej tror jag. Vi redovisade om Kony 2012. Jag berättade om källorna typ, och om hur vi ska stoppa honom. Efter skolan blev det eftermiddagshäng såklart, med kaffe och grapefrukt och såntdära. Sen dirre på träningen, asbra träning, så sjukt roligt. Imorgon taggar vi matte nationella, wiho.. Kul. Aja, efter skolan ska jag träffa Kristin och vi ska baka cupcakes hhahaha, till Bake sale på onsdag. Sen träning på kvällen. Livet ♥

Anorexin, historia

Min ätstörning började någon gång i augusti 2010, så det är snart 2 år sen jag blev sjuk. Då det tog riktig fart och jag tappade väldigt många (för många) kilon var på jullovet 2010-2011. Ja, skolan drog igång igen och jag började 5:an. Min mamma är väldigt mån om sin hälsa, och jag hade slutat med basket, men hon ville att jag skulle röra på mig - för hälsan, inte för att gå ner i vikt som jag missuppfattade det. Jag började gå ut och springa 2 gånger i veckan men tyckte det var så sjukt tråkigt, hade ju jättedålig kondis efter att ha slutat med basketen. Eftersom att jag trodde att mamma ville att jag skulle träna för att gå ner i vikt, så slutade jag äta istället, för att jag tyckte det var så tråkig att springa. Jag var även dödskär i en kille, och ändrade mig för honom. Började sminka mig & fixa mig som han gillade, gjorde allt som jag visste att han gillade, och visst vi kanske var på g, men vi blev aldrig tillsammans och jag undrade vad jag gjorde för fel. Jag tänkte att alla tjejer han brukade snacka om var så smala, så jag tänkte att det måste vara felet. Samtidigt var jag mobbad av ett gäng idioter i min skola, som spred falska, hemska rykten så hela Hässelby började känna till mig och mobba mig på internet, i skolan. Jag var rädd för att gå ut ensam för att om någon av mobbarna skulle se mig, så skulle jag vara tvungen att ta emot alla ord. I min klass var det även massa grupperingar, och jag fanns inte plats. Tjejerna var två och två och jag var ensam. Det klart jag var med de, men stod mest och kollade på när de var med varandra. Jag klickade inte riktigt med min lärare (hon har stöttat mig enormt & jag är sjukt tacksam nu, men då funkade det inte). Sen började den killen jag var kär i också sprida massa rykten, som inte var speciellt trevliga. Han ljög och sa att det inte var han som hade spridit de. Denna höstterminen var riktigt jobbig, och jag började minska på lunchen lite, men inte mycket, åt nån macka efter skolan istället eller köpte choklad. Trots det började jag sakta gå ner i vikt, då jag har extremt hög förbränning. Fast jag gick inte ner mycket, men typ 3 kg. Jag gick ständigt runt och klagade på hur tjock jag var, och slutade lägga upp bilder på min blogg för jag trodde folk skulle sluta läsa den för att jag var så tjock. Sen närmade sig jullovet, och jag gick runt med ångest, ångest över att inte kunna gömma att jag inte åt lunch längre. Mamma och pappa anade än inget, men på jullovet förstod de. 2 dagar innan julafton fick vi jullov. Jag åt ingen lunch på dagarna, men annars var intagit innan julafton okej. Julafton 2010 var nog bland det hemskaste jag varit med om. Jag hade läst i så många tidningar att efter jul behövde man banta osv, och alla anorektiker vet ju att man förstorar allt ungefär 1000 gånger, så det som menades med att ta en sallad istället för pizza efter jul blev istället att sluta äta helt. På julafton åt jag fil till frukost, och tog sen en timmes promenad. Sen kom släkten och det var dags för fika. Mina händer darrade, men jag tog en lussebulle och åt den medan något skrek i mitt huvud. Direkt efter sprang jag upp och vägde mig, och grät. La mig ner på golvet och gjorde situps, ställde mig på vågen, gick på toa och försökte kissa så jag skulle gå ner i vikt, gjorde mer situps, vägde mig.. Osv. Så höll det på. Låg och grät på golvet på mitt rum och klämde i allt "fett". Sen kom middagen, åt inte jättemycket men typ normalt. Gick upp och vägde mig sen, gjorde hundratals situps, vägde mig, grät, osv. Kollade mig i spegeln och ville bara kräkas åt det jag såg. Gick ner och öppnade paket som om allt var som vanligt. Dagen efter julafton skulle jag ju börja "få bort julmaten", vilket hade varit ungefär en lussebulle mer än normalt. Jag minskade på frukosten varje dag, lite fil åt jag, och sen gick jag ut och sprang. Ingen lunch på hela dagen, och sallad och ibland någon liten kycklingbit till middag. Till det gjorde jag situps, var ute och träffade kompisar och gick långa promenader. Under jullovet gick jag ner mer i vikt, och nu började man märka skillnaden. I slutet av jullovet var mina krafter slut, och jag orkade knappt gå upp och duscha för jag var så svag i benen. La mig under täcket och värmde mig, flera täcken, kuddar, filtar ovan mig, för jag frös så himla mycket. Skolan började, och min lärare började märka. Jag åt inget i skolan, som max en morotsstav men den fick jag sjukt mycket ångest för. På rasterna sa jag att jag skulle försöka hålla mig varm, så jag sprang runt och gjorde övningar, sprang runt på skolgården, höga knän, "gumma gubbe", osv massa övningar. Min lärare ringde till min mamma en dag när jag var hemma från skolan. Vägde väl nu typ 37 kg. Hade inte ätit på hela dagen och tagit en lång promenad i timmar, och mamma satt tålmodigt vid bordet med mig och försökte få mig att äta en mandarin. Jag sa att den var möglig, gick och hämtade en ny och slänge halva, sen gömde jag klyftorna i knät och i fickorna, ja ni vet alla de där ätstörningstricken med att gömma maten, jag var expert på de. Eller är, men jag använder de inte nu, som tack och lov är. Jag fortsatte att gå ner i vikt, och jag orkade ingenting. Fick kontakt med BUP men det hjälpte inte ett skit. Detta tar emot att skriva, men aja - jag var hemma från skolan och gick och vägde mig, drack ett glas vatten och hade gått upp 2 hg, och fick panik. Av ett glas vatten. Gick ner och skar mig, och det är enda gången jag gjort det, och det tar emot som in i helvete att skriva detta men.. La mig ner på golvet, skrek och grät, sparkade och slogs, skrek mellan snyftningarna hur tjock jag är, JAG HADE ETT BMI UNDER 14 OCH TYCKTE JAG VAR URFET. (absolut lägsta BMI man ska ha är 19). En kväll skulle vi äta middag, och mina föräldrar grät för att jag inte åt. Jag tog maten i händerna och kastade den på mina föräldrar, kastade tallrikarna i golvet så de gick i 1000 bitar, bet mina föräldrar i armarna så de började blöda, sparkade de. Och min pappa började gråta och sa att "snart har vi ingen martina kvar". mina föräldrar kunde inte krama mig för det gjorde ont när alla mina ben skavde mot deras kroppar, jag kunde inte ligga i sängen utan kuddar under mig för det gjorde så ont i revben, höftben, skulderblad osv. Alla ben stack ut överallt, jag frös hela tiden, mina fingrar var blåa och läpparna torra, frasiga och blodiga - men jag vågade inte ta lypsyl för jag var rädd att gå upp i vikt, att lypsylen skulle sjunka in i mig och göra mig fet. En gång fastade jag i 97 timmar. Jag åt ingenting på 97 jävla timmar. Nittiosju timmar. Och ändå hade jag ångest. Låg under täcket och grät ,men orkade knappt gråta. Bara låg där, med datan i knäet och googlade på pasta, glass, godis, pizza och "åt med ögonen". Jag hade ångest för att dricka vatten, så när mamma gav mig vatten hällde jag ut det i toan. Den 5 februari 2011 fick vi kontakt med SCÄ. De kom hem till oss, U och K kom hem till oss. Jag ville visa de att jag inte behövde hjälp, så jag drack ett glas vatten medan de var hos oss. Jag trodde att det var normalt att ha ångest för vatten. Och det var det jobbigaste - jag trodde att mitt tillstånd var normalt. Att det var normalt att svälta, vara trött och så. Ingen förstår hur det känns, tröttheten, tomheten, sorgen, viljan att bara dö, somna och aldrig vakna. Jag trodde på allvar att jag skulle dö, det var i princip det jag gick och väntade på. Ingenting, och absolut ingenting fick mig att vilja leva. Min blick var helt tom, mitt hår missfärgat och jag hade väldigt mycket hår på kroppen (det är kroppens sätt att hålla sig varm när man svälter). Jag fick mustasch, för att kunna hålla mig varm. Blödde näsblod konstant, var aldrig hungrig trots att jag inte åt något. Varje steg fick mina ben att vilka vika sig. Men den 5 februari skulle det bli ändring. Gjorde upp ett matschema, 6 måltider. I början var det lätt, jag gick inte upp något. Sen gick jag upp 4 kg bara sådär, sen ner allt, sen upp 2, sen ner 3 osv. Min vikt var väldigt ostabil och jag slutade äta igen. Hade ångest konstant och ja.. Sen såg min läkare att jag gått ner, fick skolförbud igen och tvingades gå upp. I maj 2011 ville jag kämpa, och det gjorde jag. I juni åt jag en kaka utöver. Och sen i juli en bulle och glass utöver matschemat. Och sen poff, sjukdomen hade bleknat. När skolan började igen i augusti 2011, slutade jag äta lunch. Dock gick det inte såååå långt som förut, men efter jullovet nu (mina föräldrar läser min blogg, men jag tror de redan fattade), så slutade jag igen. Men sen kom jag på att, vafan, vill jag leva såhär ?! Nej. Jag började äta lite mer lunch, och har trappat upp. Nu äter jag normalt. Och jag kämpar varje dag, det är jobbigt som fan ibland, men jag kan känna glädje ,ingen trötthet, kan skratta, är för det mesta glad. Jag älskar att slå anorexin på käften, bara "nej vafan nu tänker jag käka det här och du håller tyst ditt äckel". Så ja, det är där jag står idag. Och när ni läst detta så hoppas jag ni förstår, det är inte värt att sluta äta, gör det inte. Alla är fina som de är. En sjukligt mager dryga 30-kiloskropp är inte vackert. Nu vill jag inte vara så smal längre. Fortfarande idag är jag väldigt smal, men jag är inte så undernärd att varenda människa stirrar ögonen ur sig när de ser mig. Ja, det var min historia..
Ser ni tomheten i mina ögon? Två stora svarta hål. Februari 2011.

svaaaaaaaaaaaaaaar

- om Mylovebasket:
Asså du har typ världens push up och trycker ihop brösten . Asså det ser bara omoget ut !!!! Jag typ "känner" dig och i vanliga fall har du långt ifrån såna bröst :) pfft*

Svar: hahahah åh det här är så kul, speciellt eftersom att du tydligen bor på island? HAHHAHAHAH ja hej du känner mig. om du nu "känner" mig så går jag inte runt med värsta push up:en i skola/whatever så hur ska du kunna veta? jo men hej pervo går du och kollar ner i folks tröjor eller? mys. och du låt mig, din kommentar är way much mer omogen än vad jag gör på mina bilder. och förresten, det är ju när jag har linne på mig, jag har faktiskt inte speciellt mycket push up på bilderna, men liksom, linnen.. och HAHAHHA jag avlider, hur ska jag kunna "trycka upp nåt" som jag inte har? dagens. hahah hejdå islänning


Ätstörning

Många har önskat mer inlägg om anorexin.. Och ja, jag tycker det är.. Jobbigt att skriva om det. Jag vill hjälpa så många som möjligt, såklart. Men jag vet dels inte om jag är beredd att lämna ut allt, och dels så är det så många starka och jobbiga minnen från den tiden då det var som värst. Men okej, jag ska berätta vad anorexi är för något. Du tror att du vet men jag lovar dig att det är något helt annat.
Anorexi börjar sällan bara sådär - Det handlar oftast om att man känner att man inte duger, att man måste förändra sig och då blir maten boven. Eller att man blir mobbad, problem hemma, man känner sig "fel" när kroppen förändras i puberteten, eller andra problem. Men man känner oftast somsagt att man inte duger, och "om jag bara går ner nåt kilo så blir allt perfekt". Men när du har gått ner 1 kg är du inte nöjd, och nöjd blir du ALDRIG. Mitt hjärta var bara några få slag från att stanna, jag vägde lite drygt 30 kg och ändå har jag så tunga organ, jag var helt uttorkad och hade väldigt hög puls, ändå var jag inte sjuk nog. Det spelar ingen roll om du väger 100 eller 2 kg, anorexin är aldrig aldrig aldrig nöjd.
"Aa asså man tror att man är tjock och sen slutar man äta och blir smal och sen är allt slut" - Så beskriver många sjukdomen. Jag måste, förlåt, nästan börja skratta. Och uttrycket "anorexia-smal". Herregud, det finns tjocka anorektiker också. Anorexi sitter i huvudet. Det är en psykisk sjukdom. Man har en röst inom sig, en jävel som gnager i huvudet på en dygnet runt. Detta monster säger till dig precis hur lite du ska äta, hur mycket du ska träna, vad du ska väga osv. Detta monster kastar ord på dig som får din självkänsla att snabbt nå botten. Detta monster är nästintill omöjligt att gå emot. Äter du en gurkskiva mer än vad anorexin tycker är okej, då är dagen förstörd, då är du plötsligt äcklig, värdelös, tjock - av en gurkskiva. Så sjukdomen sitter alltid i huvudet.
Man blir sällan frisk av sig själv - Jag var så nära på att dö, men det fattade inte jag. Jag förstod inte att jag var sjuk. Nuförtiden, om jag ser mig i spegeln och hatar det jag ser, kan jag i alla fall tänka att min kroppsuppfattning är förvrängd och det är inte så jag ser ut. Nu för tiden tror jag inte på spegeln, aldrig. Men i alla fall - det finns flera ätstörningsenheter. Jag fick hjälp av SCÄ men det finns även Capio, Mando osv. Man får behandlare, läkare, sjukgymnaster (ibland) osv. Man börjar med att sätta upp ett matschema som man ska följa, 6 mål om dagen. Man tar puls, vikt, längd och diskuterar en målvikt. Om personen är normalviktig så ska den ändå äta 6 gånger om dagen, och bara fortsätta hålla vikten. Det är inte så för alla, men de flesta, även jag, fick skolförbud & strikt träningsförbud. Jag fick inte gå upp och hämta ett glas vatten själv, det skulle mina föräldrar jag göra. Jag fick inte lägga ost på min egen smörgås, jag fick inte vara ensam i mitt eget rum. Så ja, man blir aldrig frisk av sig själv.
(I nästa inlägg berättar jag om min historia)

Mars 2011, och cola light var väldigt svårt att dricka.


10 saker

1. Jag är så sjukt jävla kär just nu :$
2. Min favoritparfym är Escada, alla sorter! Fast mest Sunset tror jag.
3. Jag tycker flashback är bästa forumet, heheheh.
4. Jag har spelat piano en gång i tiden.
5. Mitt hår är skitkort, slutar nedanför bröstet.
6. Jag typ älskar att läsa :o
7. Hatar hatar hatar hatar matte.
8. I sommar har jag känt älskling i 3 år :')
9. Jag har haft denna blogg (buskung) sen januari 2011. Men raderat arkivet 3 gånger.
10. Stör mig sjukt på Rihanna.

Lördag

Inte bloggat på hela dagen, men har haft fuuuuuullt upp. Vaknade vid 8 (värsta sovmorgonen för mig ju), åt frukost, fixade mig och powerwalkade i en timme med musik. Så jävla skönt, ska göras oftare! Sen lite chill, dusch & hårtvätt och sen läste jag ut min bok. Åt middag, och runt 5 drog jag till Kista och mötte upp älskling. Vi gick runt lite i centrum innan bion började, halv 7. Vi såg "Shoo bre", och den var fan grym! Lugnt bästa filmen på länge. Älskling bjöd också, sötnos. Efter bion drog vi hem till mig och hade kuddkrig typ. Nej men vi krigade om mitt täcke och lite annat. Älskar dig!♥ Han drog i alla fall typ nyss, och ja.. Hann bara ta en randompromenad med grannens hund också, hihi Freeeeeeeeeeeeeeeeeeddie. Nu ska jag sova, puss
Så såg jag ut idag!

Mylovebasket

Har faktiskt gått och skaffat Mylovebasket nu, och har fyllt på min shop med typ allt - jeans, jackor, skinnjackor, toppar, blusar, SPETS, t-shirtar osv. Checka in! Måste nog säga att det är rätt kul, hehe.. Och det finns ju så grymt mycket kläder! Klicka HÄR för att komma till min shop!

Sjukhus

Väcker så starka minnen från februari 2011. Usch.

Frandis

Sitter just nu och skypar med beby och kom nyss hem från Frandis. Jag åt pizza, margarita, fin stavning here I come. Men ja, det var asgott! Bara att jag tryckt i mig ett antal chokladbollar innan så nu är jag spyfärdig, men det är lugnt. Ska sova astidigt för jag är trött. Och imorgon ska jag träna, plugga och på kvällen bio. "Sho bre" med baby. Myyyys! Han bokar just nu, hehe. Ville bara blögga lite. Ni bah K.
Klubba var det jaaaaaaaaaaaa

Fyfan vilka k00la brudar

Jag & Kristin min korkade sötnos, igår på svenskan.. Kom nyss på att under de senaste 2 svenskalektionerna (2 timmar) har jag suttit och tagit egobilder, HEHEHEHHE kul när min mentor ska logga in på våra konton bara för att kontrollera så vi inte gör "dumma saker", och så ser hon alla.. 6000+? HAHAHHAHAHAH♥

I would like to.. kick you, fuck you and then kill you.

Tjenare. Har nyss tryckt i mig massa chokladbollar och druckit lite mjölk. Hehe. Spricker nog snart. Fredag idag ju, och dagen har varit bääääst! Martina♥skolan, typ. På klassrådet fick vi reda på att vi får nästan en veckas mer påsklov än alla andra, wihooooo IES är ju rätt underbart ibland alltså. Däremot frågade vi vår rektor om vi ska få ha mobiler inomhus, och hon bah "Yes, sure!" vi bah VAAAAAAAAAAAAAAA och sen hon bah "in 200 million years!". Jag avled lite. Efter klassrådet hade vi världens roligaste musiklektion, älskar min lärare där.. Efter lektionen så ville han även prata med mig när de andra hade gått, jag fick typ panik för jag trodde liksom att han såg att jag hade tuggummi eller att jag var typ sämst i klassen och skulle få IG eller nåt.. Och så började han och bah "du är verkligen viktig i klassen och du behövs verkligen här. Du har verkligen blivit bättre på musik också den här terminen, och vad du än gör, fortsätt göra det, du är fantastisk" typ, och det gjorde min dag, hehe. Sen engelskaprov, gick helt okej, lunch - MACKOR ♥♥ Och sen svenska & sist SO. Slutade tio över 3 och då gick jag och Kristin och åt kärleksmums från Bake sale. Sen skildes vi åt (hahahhhahha) med massa pussar vid tuben, och så åkte jag heeeeeeeeeeeem med bussen. Gick faktiskt hem direkt idag, haha forever alone. Men jag är så TRÖTT. Ska skypa med någon nu tror jag, eller läsa lite med i Frida-tidningen. PUSS

Hoppas du är nöjd

Fuck you.

Sparka inte på den som redan ligger ner.

Sitter just nu och gör det jag brukar göra - tänker på helt fel saker. På riktigt så orkar jag inte detta längre. Lätt att säga men svårt att göra. Annars var dagen helt okej, rätt snabb skoldag som gick bra. A på NO:n, check! Efter skolan mötte jag Natta, vi drog hem till henne och kollade på lite.. Speciella videos. HAHAHAHHA jag dör. Sen åt vi banan & drack juice också, hehe. Var hos henne till halv 7 ungefär, då tog jag bussen till Vällingby och mötte päronen, så gick vi och åt på steakhouse. Jag åt caesarsallad med typ pitabröd, asgott. Är så mätt just nu. Yes, nu ska jag bara ligga och lyssna på musik och ha ihjäl äcklet i mitt huvud. PUSS ♥
Snyggt linne, haha jag dör.. Längst in i garderoben nästa?

jag har tråkigt

Vem fick du senaste sms av? Oliver.
Vem tänker du på nu? Ingen speciell.
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma.
Vems hus var du senast i? Fridas.
Vem önskar du var med dig nu? Hemlis.
Vem är din favoritsläkting? Kusin vitamin
Var handlar du mest? Gina hahhaa :$
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Pappas tröja...
Var åkte du senast bil? Till & från träning
Var är din mobiltelefon? Bredvid.

Vad drack du senast? saft
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta.
Vad är den närmaste saken som är blå?
en tavla
Vad har du på fötterna? täcket hahah
Vad är din favorit färg? grön
Vilken film såg du senast? the shining
Vad hör du just nu? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSA
Vad åt du senast? lax

HAR DU NÅGONSIN

Hånglat på en bio? ja (y)
Hånglat i skogen? HAHAHAH vad söt, tror inte det, eller typ på en äng, hahahhaha
Tyckt att din kusin är het? patrik, självklart vafan ?!
Sovit naken? ja
Målat om ditt rum? Ja.
Dansat framför en spegel? gör't hela jväla tiden
Fått hicka? ja, så jävla jobbigt
Dumpat någon? Ja.
Stulit pengar från en kompis? Nej, såklart inte!
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? aa
Varit i slagsmål? inte direkt
Smugit ur ditt hus? ja såklart
Haft känslor för någon som inte känt desamma? ja, usch..
Hånglat med en främling? 50 50
Älskar eller saknar någon nu? ja

Har du..

Sovit med någon i det motsatta könet? ja.
Gråtit framför någon du haft känslor för? think so.
Gjort dumma grejer pga någon du haft känslor för? fyfan, ja.

 

typ gott


Hej jag lägger verkligen aldrig upp bilder på oss.. Eller?

"Åh nej martina du la upp dem på din blogg, jag var ju asful". Älskling du är skitfin och det vet du. Älskar dig.


KH

"Ät tills du blir mätt" /mormor. Hahaahhaha, sämsta humorn jag svär. Sjukt fin du är bebis! :)

Dagens

Jeans - Crocker PEP / Jacka - Gina 2010 / Linne - Marwin / Tröja - Gina 2009.

Det är bara botten som kan knuffa en ännu högre upp.

Sitter just nu och funderar på ett jävligt jobbigt beslut. Åh, jag vet inte. Hatarhatarhatar. Ska försöka glömma det genom att ta mig en långdush. Kom nyss hem från en helt okej träning, jobbigt som fan i slutet bara. Annars har dagen varit lite upp och ner, lite blandade känslor. Kristin åt typ upp 15 av mina chokladbollar som jag hade bakat till Bake sale, hahahahha sötnos. Annars rullade dagen på, och efter skolan träffade jag Svampen. Vi gjorde typ ingenting. Sen mat & träning. Känner att jag inte har något intressant att blogga om, så puss i röven.

Dresscode

Hoodie - KMK / Linne - JC / Tights - Bikbok / Skor - Vita converse / Jacka - Gina

Jag hjälper er.

Jag blir så ledsen när jag läser vad många skriver/säger. Jag blir verkligen det. Jag vet hur det är att inte vara nöjd med sig själv och hur det är att leva på falsk lycka. Jag har gått igenom detta helvete i snart 2 år nu, och jag tycker det är dags att jag får hjälpa er! Att leva med en ätstörning är inget liv. Jag kämpar varje dag, men det är så mycket bättre än för ett år sen. Det lönar sig att kämpa. De dagar det bara känns som att man inte orkar med, fortsätt lite till, orka lite till. Det kommer en dag då det känns lite bättre. Och ni som tvekar om ni ska äta frukost eller inte, ät. Skippar ni en måltid så blir det bara fler & fler, och sen är man fast. Man tänker "men just jag kan ju inte hamna där", det tänkte jag också. Och sen var jag där, så nära på att dö, så nära på att inte finnas mer. Är det värt det? Nej. Får nästan en tår i ögonen varje gång någon av mina kompisar klagar på er själva, ni är så fina, alihoppa är så extremt fina. Tveka inte att prata med mig om ni lider av en ätstörning/något annat problem, vad som helst! Mejla [email protected] eller lägg till mig på facebook, @Martina Brandt. NI KAN OCKSÅ KLARA DETTA! Keep fighting, you are strong.
Jag vet hur det känns att tro att lycka är perfektion, jag vet hur det känns att gråta tills tårarna tar slut, när kroppen skakar och man inte orkar mer. Jag vet hur det känns, tro mig.

13 mars

Har inte gjort ett endaste inlägg idag, inte så snällt. Men ändå, skolan var jättebra och så, flummade galet med Kristin, haha te amo vafan ♥ Efter skolan drog jag hem med Mira & mr redbull. Så jävla mumma. När vi kom hem så åt vi grapefrukt och drack kaffe. Sen gick vi ut och fotade & började på en ascool film, haha ska fortsätta på typ fredag så ni får se då. Sen åt vi middag och for på träningen, asroligt idag! Nu ska jag duscha, plugga SO & matte, och typ fixa lite i garderoben. KYSS'



Jag älskar dig min finaste

Resten av veckan..

Tisdag: Skola, träffa Mira, träning + plugga.
Onsdag: Skola, träffa baby, träning + plugga.
Torsdag: Skola, träffa Natta + lååång powerwalk med pappsen! Och plugg..
Fredag: Skola, träffa någon/shopping? FREDAGSMYS! ♥
Lördag: Ev. Bio med älskling hahah. Annars träffas vi bara :)
Söndag: Ridning + hemmadag, långdusch, skräckfilm, plugg osv.

Ska man krascha ska man göra det jävligt snyggt.

Kanske var det tur, att jag föll så djupt. För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut.


Tycker jag blir het på outfitbilder.

Skärp - Gant l Tröja - H&M Shorts - H&M l Tights - Cubus l Jacka - Gina Tricot 2009 l Skor - Gula converse 2011 l
HAHA, detta hade jag på mig i fredags. Lite sent men aja :)

Q&A

Vad ska du ha för jacka i vår/sommar?

Svar: Antingen kör jag på min plan B, min jeansjacka från Sisters. Köptes dock förra året, för 800 kr. Den är typ grå och lite "skrapad" på ärmarna, rätt snygg faktiskt. Men ändå, har ju blivit typ mer än 1 decimeter längre så den är lite kort, hehe.. Så jag vill nog skaffa en ny jacka också som är lite längre, HAHAHAH, och i så fall en skinnjacka. Dock inte Jofama by kenza pågrund av att varenda jävla kotte går runt med den + att den är brutalt ful. Och ja, hej jag är den enda som tycker det, men så är det.
Bild från google, ungefär så ser den ut.

Våroutfit från Hollister

Blir fan galen, så jävla fint.. Haha, Hollister ganska börjar bli lite uttjatat men so what liksom. Älskar spetslinnet, i vitt också, så jävla fräscht. När mamma har fått sin lön för mars så ska vi typ dra dit och köpa massa, najs. Behöver lite nya kläder här känner jag, går typ runt i samma jämt. Allt är förstort/fult/gammalt/bara inte tillräckligt. Så ja, då checkar man in på Hollister och typ övernattar där. Fint.

Gå med de som vill dig väl, även om dina fickor är tomma.

Kom nyss hem från min träning. Oh, herre jävlar vad grymt det gick idag! Fyfan alltså, bästa träningen på länge verkligen. Annars har dagen varit sådär. Om vi säger såhär, jag tänker på tok för mycket. Aja, bara att fortsätta kämpa. Tappaintegreppetnudukandethärkomigenmartinaduärbäst. Typ så. Lite coolt med dansstopp på rasten, haha fyfan vad vi är coola. Efter skolan träffade jag baby, och vi spenderade tiden spelandes på våra mobiler under mitt täcke. As usual. Fast lite annat hann vi ju med också men det är, och förblir en heeeeeeeeeeeeeeeeeemlis :). HAHAHAHAH driver. Nu ska jag hoppa in i duschen, peppa Kapten röd på högsta och sen sova tidigt, och vakna upp till en ny dag, som ska bli så jävla bra, NU FAN KÖR VI!

Pepplåt

Den här låten spelar 99/100 gånger jag lyssnar på musik. När jag sitter i skype med bebo så skrikar han typ "men åh inte den igen, asså martina jag hör inte min egen musik, kan du stänga av, men säääänk då, seriöst byt låt, åh du stalkar ju den", hahahahhahah.. Man blir seriöst så jävla peppad av den. Och allt han sjunger är så jävla sant. Just nu börjar jag få mer ordning på allting, stenarna faller på plats en efter en. Jag vet att det här är långt ifrån enkelt, har ju gått igenom samma skit förut, men denna gång lyckades jag ta mig upp innan jag riktigt nådde botten. Ibland tror jag att man måste ner jävligt långt för att förstå att man måste upp igen. Om man bara står och tittar ner och undrar om man ska hoppa, så kommer man stå där och vela, men faller man, så vet man att man måste ta sig upp. Just nu är allt så jävla grymt, jag har så fina vänner som stöttar mig till hundra, världens bästa familj, det går grymt i kickboxningen/dansen/ridningen, jag har min älskade Mira, det är förfan vår ute gott folk, och jag har världen underbaraste pojkvän. Jag älskar att se er krossas och jag ser hur ni tänker "vafan har hänt med henne, mår hon bra igen?" Älskar att bevisa att jag fan kan. Vill jag så kan jag. Jag är så jävla grym, fucking bäst i världen. Ska ni bråka med nån så är det inte mig ni ger er på, är det nån ni ska säga nåt fult till, så våga inte tänka tanken att det är till mig ni gör det. Ska ni göra någon fucking ting som jag inte gillar, tagga åt helvete och våga inte ens drömma om att göra det. Botten når alla nån gång men jag tog mig upp, och jag är så jävla stolt. Det är ju som han säger - gropen ni gräver kommer ni själva ramla i. Och nu har ni spottat så mycket på mig, att jag har blommat. Nu vet jag vad jag ska göra vad sånt här händer, nu vet jag vilka som är falska och inte. Och nu har jag rensat de falska jävlarna, och det här kommer bli så grymt! Nu fan kör jag , skiter i er loosers, från och med nu - räkna inte med en blick från mig. Ni är inte värda det. Räkna med en jävligt galen & grym brud här framöver från min sida, JAG ÄR BÄST!

Helgen (skulle publicerats för några timmar sen)

Fredag: Först skola ju, sen drog jag hem och gjorde varm choklad och pluggade matte. På kvällen hade jag skypedate med bebo, haha vi satt och gjorde typ pooldance och var ascoola. Åt kakor och drack mjölk också, HAHA.
Lördag: Vaknade vid 7 som vanligt, haha jag gör det varje dag av mig själv hur sent jag än somnar ?! Sen gick jag upp, käkade frulle, sen gick jag ut på en powerwalk i en timme. Superskönt! Sen packade jag & fixade mig innan vi drog till Ulvhäll i Strängnäs, det tog lite mer än en timme. Saknat mitt kära Knullvhäll ju! Där käkade vi kakor, bullar osv på afternoon tee och sen gick vi och bastade. Självklart går man ut i underkläder också på tillbaka vägen och alla är ute och stirrar, för de hade typ såhär utegympa, så kommer jag i underkläder och bah TJA. Sen skypade jag med baby medans jag fixade mig HAHAHHAHAH, videosamtal och allt.. Så stod man där med foundation över hela jävla facet + håret och ja. Sen vid halv 8 käkade vi middag och sen kaffe och lite så. Sen sleeptime.
Söndag: Vaknade vid 7, åt nötter och klädde på mig, gick och åt frukost (haha storsatsade, typ 4 mackor + två bakelser och melon, yeah grym tjej) sen var vi tvunga att åka för jag skulle rida. Red Mickel och det gick cp. En brud ramlade av och då ska min hästfan bli rädd och kuta iväg i typ 100 år. Kul. Och sen var han typ okoncentrerad i skänkelvikningarna osv. Efter det fick jag ta en Versace-Escada-Biotherm-dusch i bilen och byta om till tights och tjocktröja från ridkläder i bilen HAHAHAHHA för jag hade inte tid, så blev jag skjutsad till bebo. Vi gick typ på "promenad", hahahahah i 2 timmar. Och stannade vid en lekpark och red på grodor. Sen skulle han på träning :(  Haft en bra helg i alla fall! Nu: godis.. :$

Vem är han?

Vem är din pojkvän? Hur ser han ut? Hur gammal är han? Var bor han? Och typ 1000 andra frågor.. Kan ju besvara allt så ni slipper undra. "Han" heter då Mushroom, Svampen, Monkeyman, Karlis/Kalis, eller ja då - Karl-Johan som då är hans riktigt namn. Jag föredrar dock svampen/älskling/äh kommer inte på nåt. Svampen helt enkelt. Han blir 14 snart, och tänker inte utge exaaaakt var han bor men han bor väl sisådär 15 minuter härifrån med bil/cykel, och med buss, typ 1 timme. HAHA. Han tränar gympa på elitnivå och har ungefär 5000 miljoner träningar i veckan (Martina inte gilla) eller alltså det är ju skitkul att han kommit så långt och att han tränar elit och så, men jag gillar inte att mer träningar = mindre tid att träffas. :( Ja vad ska man mer säga? Han har båt som jag och vi åker ofta tillsammans på sommaren. Har obeskrivligt många fina minnen med denna underbara människa: Åland, Finland, "ööh alltså nej vi gör inget, spelar bara kort typ", midsommar 2010, bh-bad med alla brudar & en del killar hehe, kmk-träffarna, Grisslehamn, alla våra jävla gånger vi bråkat så sjukt mycket, när vi somnade på natten och sen vaknade vi båda av att jag inte kunde andas HAHAHHAHAHA, så gjorde jag massa grisljud, när vi åkte jolle på kvällen och de där journalisterna ville typ ha med oss i tidningen? När vi, OMG VÅGAR INTE SKRIVA DETTA, typ 2009-2010, när vi skulle strula första gången, och vi satt på riktigt och planerade det på sms 3 veckor i förväg, HAHAHHAHAHAHHA jag dör. Alla "fina" egobilder vi tagit när vi fått så "fina" miner och ja.. Hehe. Vi har alltså gjort det mesta som man kan göra med varann, HAHA tolka det hur ni vill. Jag tänker dock på minnen men vissa kan ju tolka det på ett annat, finfint sätt. Vi träffas väl några gånger i veckan, skypar varje kväll förutom nu när bajsskolan skjuter mig, sms:ar hela tiden med typ 10000 hjärtan, garvar HELA tiden, myser hihi och yes. Så här ser han då ut:
Sjukt jävla dösnygg, och det tycker såklart alla fast mest jag såklart hiih.
Vi har sjukt snygga fötter, dock ser mina skitstora ut HAHA, men vi har samma skostorlek :o Vi brukar alltid ha matchande strumpor förutom på vilden, han med sina svart-vit-randiga och jag med mina rosa-vita randiga.
Jag sa ju att vi brukade ta snygga bilder liksom? Here is one of them.
Sådär snygga blir vi oftast på bild. fett schnygga.
Och såhär (ännu snyggare) blir vi i livevideo.HAHHA jag dör vad fint. nej, vi brukar faktiskt vara snyggare än sådär. Och då svimmar ju ni, för vem är snyggare än så liksååååååååååååååååm?
Fint. Nu vet ni vem han är och att han INTE heter Fredrik och jag är inte tillsammans med han i min klass. Bra Fredrik, nu kan du sluta vara sur och tro att jag går runt och... Öh. Och Didrik och 600 andra, HAN HETER INTE FREDRIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHHAHAHAH juste slutet, "Jävla hår" beror på att vi hade typ halva mitt hår mellan munnen. MYS

FREDAG!

FREDAG idag! Sjukt nice ju. Sitter just nu och löser lite bråktal, negativa tal och sannolikheter. Eller i min skola då, fractions, negative numbers and probability. Det går rätt bra faktiskt. Ja, jag pluggar matte på en fredag. Matte + fredag går egentligen inte ihop alls men ska man ha bra betyg så får man ju offra lite. Dagen var grym i alla fall! Nudelwok till lunch (♥♥♥), inga prov eller läxor att lämna in/göra, allmänt chilliga lektioner och ja.. När jag kom hem så gjorde jag värsta lyxmelliset med macka, varm choklad, digestive och grejer. Var bara så BRUTALT jävla hungrig. Och nu ska jag fortsätta plugga. Hihi kul.
Till vänster: Hej-jag-står-på-något-cp-sätt-och-ser-cp-ut. Till höger: ♥♥♥

Stor hiss!

Så jävla mycket godare än godis + nyttigare. Alltså åh jag är kär, älskar att man får göra sin egen blandning också. Då tar jag alltid chilinötter, paranötter, chokladdoppade mandlar osv. Skitgott! Äter typ en påse naturgodis varje vecka hehe, så jävla mumma. Älskar ju nötter också och nötblandningar är ju prima skinka, typ. Blir nog att köpa en påse efter skolan imorgon. Lugnt veckans hiss!

Dagens klädval

Iphonepics, gillar mina miner på alla outfitbilder också.. HEHE.
Körde på tights & linne från JC, och en blus från Zara bara. Till det hade jag en röd vårjacka & vita converse + ett par "långa" örhängen och armband. Vad tycker ni? ♥

Did you know this?

- I min familj har vi 6 systemkameror, hehehhe..
- Jag betalar sällan saker själv, min mamma tycker jag ska spara pengarna jag får/tjänar. Till vad vet jag inte.
- Jag älskar tights, så skönt, haha!
- Jag har aldrig smakat glassen Ben&Jerry.
- Jag läser så sjukt många bloggar; kompisars, fotobloggar, modebloggar, tråkiga bloggar som jag av ren reflex klickar in på, osv osv osv. Sjukligt.
- Jag blir skitäcklad av att dricka något varmt om jag är "varm".
- HATAR torsk, blomkål & potatis, annars är jag inte alls matkräsen!
- Om någon säger att jag har tex fin tröja eller att jag var bra när jag redovisade om något, så kan det verkligen göra min dag.
- Om jag går in för något så kan INGET stoppa mig, vilket kan vara båda bra & dåligt.
- Jag har blivit sjukt mycket mognare, starkare och säkrare på mig själv på ett år. Det är sjukt vilka framsteg jag gjort!
- Jag börjar få lättare att vara stolt över mig själv och inte tycka ALLT jag gör är dåligt, vilket jag är så opsddghjiogsdi glad för!
- Jag vill ha en Mac, eller vem vill inte?
- Jag har kanske slutat växa nu, (är 162) eller så kommer jag bli 165 när jag går i åttan.. HAHAHHAHA. Sen har jag typ inte växt sen jag var 8 år, eller jag har samma kläder nu som då :$ I alla fall typ mina ridbyxor, eller de är rejält för korta men ni fattar.
- Älskar att hålla hand med gosiga personer (:
- Får alltid fredagskänslor, HAHA.
- Tycker det är roligare att läsa bloggar om de lägger ut mycket ouftits & har snygga kläder. Inte bara; från hm, hm hm hm hm. (hej-jag-ska-inte-säga-något, men jag lovar, jag ska shoppa!)

Mellanmåååååååååål

Sockerfri jordgubbssaft, kaffe, mandarinklyftor.
Älskar att äta mellis, haha så mysigt. Eller typ bara slå sig ner, liksom ta en paus med en kopp kaffe. Typ bästa stunden på dagen, förutom efter träningen och när man lägger huvudet på kudden. Hihihih. Vad brukar ni äta till mellanmål?

Standard

Det börjar verkligen bli standard att plugga matte när jag kommer hem. Denna vecka har jag pluggat matte i 9 timmar totalt! Är långt ifrån klar, men det är faktiskt ganska roligt när man gör rätt. Borsett från att all tid med kompisar osv försvinner, men sen kommer jag ju bli grym på matte, hehe. Dagen var bra, hade ett franskaprov som gick bra, presentation i NO, som gick bra. Fick tillbaka engelskaprovet, var såhäääääär nära på ett MVG men det blev ett VG+ av någon snål, typisk Engelska-skolan-regel. Jaja, ska väl inte klaga - vissa får ju inte ens godkänt liksom. Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande, visar ouftit och så sen. Pussilussis.


PlugghörnaN.

Min nya hårfärg

Alla bah men wallah får jag se din nya hårfärg? Och ja visst. Färgade ju i tisdags igen, efter att ha legat i solen i Teneriffa och plågats med att mitt hår blivit typ blond/orange/grått..? Men here you aaaaaaaaaaare;

Men gud vad fin..

Fucking perfect for the spring! 299 kr på Gina, ska inhandlaaaaaaaaaaaaaas.

Pluggtips!

(Skriver ett inlägg, känner att jag behöver en 5-mins paus från matten hehe)

Skit i musiken! - Den disthraherar bara, man tror musik hjälper men det gör tvärtom. Stäng hellre dörren till ditt rum/använd öronproppar/be befolkningen i ditt hus hålla käften. Man kommer in i sin egen värld typ, och verkligen koncentrerar sig. Alla som testat byta hörlurar mot öronproppar förstår vad jag menar. Det känns lame när man läser, men testa åtminstonde!
Gör någt kul innan/efter! - Gör du bara tråkiga saker, som går i skolan, kommer hem och pluggar, så kanske inte motivationen är på topp. Jag brukar tex ta med mig en kopp kaffe, gå ut och fota eller ta en långdusch innan jag sätter igång, då känner man sig mer motiverad!
Bli inte ledsen om det inte blir rätt direkt - Ingen kan ha rätt jämt, så nöj dig om det blir fel en gång, det blir rätt nästa! Bli istället superglad när du får rätt svar på den där svåra fråga, tillåt dig att skrika rakt ut och hoppa runt av glädje, du är bäst på det här ju!



En förklaring..



Canon EOS 600D + Canon EF 50 mm f/1,8
Det är mycket med skolan den här veckan, och mycket med matten och så. Därför kommer jag sitta varje kväll + torsdag & fredag eftermiddag & hela söndagen, och plugga matte. Imorgon har jag två presentationer i franska & NO, och ett projekt i NO + ett checkpoint i NO som jag inte gjort. Nästa vecka har vi prov i engelska och så läxor på det. Kommer sitta varje kväll och många eftermiddag långt nergrävd i böckerna, mest matte. Jag har alltid haft svårt för matte, NO och sådana där ämnen, och väldigt lätt för språk (svenska, engelska osv), och idrott, bild och de ämnena. Och nu vill jag inte att det ska vara så längre, är trött på att vara den som frågar i matte och inte den som blir frågad. Nu har jag givit mig fan på att klara detta, jag SKA bli bättre i matte och jag ska ha mer än godkänt i matte. Känner redan nu att det går bättre och bättre, så ja - allt kommer lösa sig! På lördag åker jag dessutom till Ulvhäll med Bengan & Nettan och le päron. Sover där en natt. Sen har jag träningar innan dess, och kompisar som jag inte hinner träffa. Alltså, uppdateringen går åt sidan dessa dagar, men jag ska göra så gott jag kan och lovar att uppdatera typ 100 inlägg per dag när dessa jävla matteprov och så vidare is over. ♥

Toppenträning

Satan vilken bra träning det var idag! Gick så sjuuuukt bra verkligen! Nu blir det duschen och sen plugga, hejjagskahaMVGpåallafuckingprovhejdå.
Canon EOS 600D + Canon EF 50 mm f/1,8

Trääääning

Nu drar jag på träning, älskling gick nyss :/ HÖRES.
Den va ju fin.. haha älskar dig♥

Hej, det är jag som är IG och jag bor på ditt matteprov.

Matteprovet gick sådär.. Kordnaterna & diagrammen kunde jag ju, men fraktioner och negativa tal är bara bajs. Kunde ju de där idiotiska negativa talen igår, men idag bara POFF och så var de adjö ur huvudet. Typiskt. Tror det blir omprov men man kan ju alltid hoppas, svarade ju på några MVG-frågor i alla fall. Efter skolan städade jag rummet, drack kaffe och sen gick jag ut och fotade en ministund. Väntar nu på att min kära Svamp ska komma till mig, får se what we do. Träning ikväll också, galet kul. PUSS



Canon EOS 600D + Canon EF 50 mm f/1,8
(från dagens mini fotopromenad)

.

detkommergååthelveteimorgon.minmammagöralltförmigochjagbaraärheltmindfuckochgöringentingtillbaka.

Åh, yes

MVG på svenskan, trots att jag var osäker. Egentligen accepterar jag inget annat än MVG i svenska, men liksom.. Jag var osäker på det här provet och kände att det inte alls gick bra, och så MVG! Klad hest. (: Nu undrar jag bara vad jag fick på NO-provet & SO-provet.. Och framförallt hur det kommer gå på matteprovet imorgon!


Conversen åkte somsagt fram igår, en till sak att vara glad för! HAHAHHA, vad tycker ni är finast, höga eller låga? ♥

Matteplugg & morotshjälm

Le mattebok har varit mitt sällskap hela eftermiddagen. Ytterst trevligt! Slutade halv 3 och gick och köpte en sockerfri Redbull, var i starkt behov, haha var jätteseg och trött, så det var gott. När jag kom hem färgade jag först håret för mitt hår hade börjat likna en orange morotshjälm, så jag körde på rött. Det blev dock mörkare än vad jag tänkt mig men jag är ganska nöjd i alla fall. Skönt att den gamla utväxten är borta också! Sen pluggade jag somsagt matte, riktigt stolt över mig själv faktiskt! Har ju ett stort prov imorgon och kände mig helt kass på lektionen, så jag pluggade hemma och nu går det bättre. Ska plugga efter träningen också :) Nu ska jag snart äta lite mat och sen hämta upp Mira, så åker vi till träningen. Vad har ni gjort idag? :D


Instagrampic.

Flygresan hem

Canon EOS 600D + Canon EF 50 mm f/1,8
Såg ut lite sådär. Förlåt för att de blev lite (mycket) brusiga. Skyller på att vi flög på kvällen. Nu mina kära vänner, borde jag sovit för länge sen. Men icke då, jag sitter och leker med Photoshop. Vilket smart drag såhär på kvällskvisten, håller ni inte med mig mina loppor? Gillar hur jag verkligen uttrycker mitt livs glädje ut i yttersta vrå och detalj. Det är i denna stund ni typ märker att jag är rätt trött. Så godnatt mina ärtor. Om jag int blir påkörd eller attackeras av jättelika köttätande smurfar, så hörs vi imorgon. Eller nåt.

Question & answer

Vad har du på dig en vanlig dag i skolan?

Svar: Nu på vintern blir man så otaggad på att bry sig hehe, så då blir det typ enkelt som tights, och mycket oversize. Men nu börjar det ju bli vår och det betyder ny garderob + mycket snyggare kläder :D Haha, om du är sugen så kolla under min outfitkategori. Men jag brukar ha jeans, och då från typ Crocker/Levis/Lee oftast, som är mina favoritmärken. Fast jag har såklart andra jeans, och typ några "vanliga" också, utan märke, som typ från Gina osv. Eller tights, vanliga tråkiga svarta. Till det har jag ofta linne och något över, typ kofta/tjocktröja eller så, men nu när det börjar bli vår så kör jag väl på enkla toppar till det och sen kan man ju ha shorts så småning om. Hoppas du fick svar på din fråga! :)
Vanliga ouftits på vintern, OVERSIZE.

Från augusti, tights från gina, shorts från teneriffa och magtröja från hm.


Detta ska inhandlas i vår..

Skinnjacka - Dock inte Jofama by kenza för de är så brutalt fula. Förlåt, alla tycker de är skitfina men nej, ser inte vad folk gillar hos den här jackan. Men har lite panik för jag vet inte vad jag ska ha för jacka i vår. Jag har ju min jeansjacka från Sisters som köptes förra året, but I don't know if it's enough. Tror jag vill ha en skinnjacka, men vet inte vilken. Får kolla vidare!

Mönstrade tights - Sjukt jävla fint med svarta mönstrade tights! Jag har börjat använda ganska mycket tights/strumpbyxor nu på senaste tiden och har märkt att de slits ganska snabbt, så ska ta och inhandla mig några. Just nu är det mest tunna strumpbyxor jag kör på, har inga mönstrade, men ska införskaffas inom kort! Har sett att JC har några skitsnygga, så tror jag knallar dit nån gång under veckan.

Spets - Spets kan verkligen höja en outfit från botten till toppen typ, spets är väldigen sjukt fint! Speciellt på vita plagg, till några ljusa jeans/tights. SÅ JÄVLA FINT. Spets är jättefint i vår också då det är lite mer sommar/vårkänsla i spetsplagg.

Mentos

Jag tänkte att det var lite.. Knas att aldrig ha smakat Mentos så en tuggummiburk fick följa med mig hem från Teneriffas flygplats. Och ja, de smakade väl gott.
Idag är det måndag, vilket betyder skola till kvart i tre, vilket gick bra. Efter skolan gjorde jag mitt svenskaprov som jag missat, lite snabbt, och sen tog jag tuben till Vällingby med min älskade tönt Mira. Vi köpte hårfärg (eller jag, haha). Rött som vanligt, bara för att färgen blivit så jävla orange/blond = FUL. Ska färga imorgon tror jag. Pojkvän & föräldrar tycker ju att "det är så fint som det är" men Mira + hela skolan + alla andra randomnissar + jag, tycker att det är kul att jag byter hårfärg 24/7, så HAH, världen mot er. HAHAHAHAH driver. Yes, nu ropade pappa att käk är klart, sen blir det träning :D Vad har ni gjort idag?

Vår?

Går runt i vinterjackan, det är ju 7 minus?! Men conversen åkte påååå idag :DDDDDD


Alltså verkligen onödigt





Canon EOS 600D + Canon EF 50 mm f/1,8
Nu är det vår har jag råkat höra av vissa där hemma, eller är det bara att alla tjatar om Kenzas skinnjacka? Tror nog mer på det sista, men har ändå hört från några att det ska vara 12 plusgrader där hemma = snön är borta? I så fall är det ju vår, och då behöver jag en ny design.. HAHA igen. Men jag är ändå inte nöjd med den jag har & jag vill ha 800 px bred. Så jag ska fota självporträtt i veckan/helgen och göra en ny design, kanske hinner på torsdag, annars i helgen. Det var typ allt jag hade att säga + godnatt och såntdära. PUSS TÖNTAR ♥

Exakt hur får allt plats i mig?

Dagens lunch - Baguette, mini-cupcake, grönsaker (majs, gurka, tomat), honungsmelon, pizzaslice & ost. Seeeen en till baguette, en stor glass och massa varm choklad. Jag undrar över rubriken.

Pebuuuuuuuuuuuur

Hahhahhah, jag var så sjukt efterbliven idag:
Jag - pappa, mitt 50-objektiv funkar inte1
pappa - nähä, vad är felet då?
jag - det blir typ inget kort skärpedjup fast jag har största bländaren!
pappa - nähä, men har du på manuellt då?
jag - *kollar efter* - ja, det har jag.
pappa - vad konstigt *tar kameran och kollar*
pappa - men martina, du har ju satt bländaren på 4 ?
HAHAHAHAHHAHAHAHAH, alltså kolla, på mitt telezoom-objektiv så är största bländaren 4,0, och när jag byter till mitt 50 (där är den 1,8) så "stannar" bländartalet på 4 ändå.. Så jävla efterbliven, haha.
+ att jag beklagar att skärpan är på pappas hand i första bilden, så nu kan jag gå. HEJDÅ.

Mascadalen x2

Canon EOS 600D + Tamron AF 70-300 mm f/4-5,6 DI macro
Sitter i sängen och redigerar bilder från dagen, gårdagen och lite så. Haha, älskar typ Camera Raw.. Så enkelt ju :)
Yes, kom nyss tillbaka till hotellrummet. Åt middag på en spansk restaurang. Till förrätt var det buffé, så jag tog lite allt möjligt - kycklingspett, potatissallad, majs, tonfisk, tomat, baguette och massa mer. Efter det var jag proppmätt och när huvudrätten kom in så tog jag typ en tugga av min grillade kyckling och sen fick pappa diskret äta upp resten.. Haha, var sjukt mätt efter all förrätt. Efter maten gick vi och kollade på en ascool show - en kille som stod på händer på några pinnar ur marken, helt sjukt vilka armar han hade. Hej jag heter Martina och jag tänder på armmuskler, typ. Nu är jag sajkat trött & mår bajs, så ska sova nu. Blog U tomorrow. ♥

Mascadalen x1


Det var sjukt fint där, synd att jag typ dog (=ont i halsen, förkyld osv osv osv x1000), så jag inte kunde gå så långt :( Och juste, någon undrade i vilken storlek jag laddar upp mina bilder i, och det är oftast 700 px, men funderar på att "byta" till 800, men måste även ändra designen lite då så det passar mer. Vet inte riktigt.

På söndag

Jag älskar dig så jävla mycket. På söndag har vi 1 månad. Den 5 februari 2012, klockan 16.37, var det bästa som hänt på länge. Det är din förtjänst att mina läppar inte kan sluta le. Att jag inte kan sluta skratta när jag tänker på dig, och på oss. Det var du som gjorde februari 2012 bättre än februari 2011. Det var du som vände året jag trodde skulle bli ett till helvetes år. Du är den seriöst bästa pojkvän man kan ha, så jävla fin. Och att vi båda är lika sjuka som garvar åt så jävla tråkiga grejer egentligen, hahaa. Men, jag älskar dig. Och 24 timmar om dygnet går åt till att tänka på dig, sms:a med dig, prata i skype med dig, snacka tele, träffas, kolla på bilder på dig/oss, osv osv. Jag vill bara skrika till hela jävla världen hur lycklig jag är med dig och att de kan ta sig i röven för ingenting kan förstöra det vi har. Du är bäst ♥
Rätt gamla, 11/2-2012 ♥

Fotar blommor, lika a boss.



Canon EOS 600D + Tamron AF 70-300 mm f/4-5,6 DI macro
Igår satt jag skypandes med älskling i nån timme, skitmys, har bara messat oss igenom hela veckan :o Sjukt, vi har inte träffats på 6 dagar! Yesman, idag gick vi upp runt 7 ?! Och åt frukost - Yoghurt, musli och varm choklad, standard. Sen åkte vi bil jättehögt på ett berg (jag var för jävla glad att jag inte satt på sidan som lutade neråt), och sen gick vi i Mascadalen.. HAHA. Men jag är förkyld osv, typ dör, har aldrig varit så sjuk typ, så jag och pappa satt och dog lite med cola light och såna där fina saker medan mamma promenerade med alla norkar. Jeig snacke norsk! Passade även på att fota lite och sådär.

Ginajeans

Bajskorv-Gina har ju jättefina jeans, dock just nu är de flesta slut i min storlek sådär, men dessa 3 fanns ju :D Gillar egentligen inte ljusa jeans man det kan väl vara fräscht ibland? De i mitten är nog favoriterna tror jag, fast jag gillar de första också. Helt sjukt att de bara kostar 199, tror någon utav dessa får ta och hänga med mig hem sen.

Torsdag i Spanien

Canon EOS 600D + Tamron 70-300 mm f/4,0-5,6 DI MACRO

Det där som håller upp byxan

Köpt på Arlanda flygplats, för typ 200 eller något sisådär.. Inte dåligt vad farsgubben kostar på mig ibland alltså. Har köpt lite annat också som jag visar sen, har varit duktig, så jag tror det hamnar under 1500 :o Men vitt, flätat är ju fint. Hade svart & brunt i flätat så vitt var ju det enda som behövdes. Dessutom fick jag panik eftersom att jag glömt packa ner alla mina skärp, eftersom att allt utom mina mjukisbyxor typ är förstort, hehe yeah great. Men det löste sig ju bra tillslut!

RSS 2.0