Regn

Fan vad det regnar! Jaja det är väl rätt mysigt? Läskigt med blixtar bara hehe.. I alla fall, kom nyss hem. Blev ju shopping och middag i Vällingby, jag tog en sallad. Mys! Nu har jag jobbat lite på boken, BLIR GRYMT. Vad gör ni?


Dagens shopping

Skolavslutningskjol, vita shorts, mörkblå t-shirt, svart kjol, vit blus, bh, randigt linne, vit kofta, två böcker, brun utan sol.


Skön morgon..

Heeeeeeeeej, har nyss fixat mig klart osv. Drar till bussen vid 10 i, så skönt med sovmorgon och i sjuan blir det ju ännu mer. Efter skolan ska jag träffa lite kompisar, sen får jag se vad som händer. PUSS


Planer planer

Fyfan vad kul! Håller ju på med en bok och det går rätt bra faktiskt. Började om på nytt och istället för att bara skriva om anorexin så kombinerar jag det med självförtroende och mina egna tankar osv. Har bestämt mig att skriva allt från källan Martina Brandt, jag jag jag. Det här blir grymt!


Mobilbloggar ett tag

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men mitt internet funkar inte så jag får mobilblogga. Jag tycker ändå inte att det är okej att ni hackar på mig så fort jag inte bloggar, jag har ett liv också, eller hur? I alla fall, ska försöka fixa internet, duscha och fortsätta på min bok. Tränat har jag gjort, har inget plugg osv.. Sitter med en orolig känsla i magen som jag hoppas lugnar ner sig. Puss!


Svar på en fråga

Detta är det absolut tjockaste jag varit i hela mitt liv.

Torsdag

Hade BUP-samtal idag, vi pratade om massa olika saker + att jag ska få hjälp av AB-kontakt också, och det känns faktiskt jättebra att testa ännu en ny "behandling", eller vad man kallar det.. Tror det kommer bli riktigt bra! Idag var jag bara på två lektioner i skolan, sen äta på restaurang. Läskigt eftersom att man inte vet innehållet osv. Men jag åt upp halva kycklingen och nästan all sallad. Sen blev det shopping - lite smink, skolavslutningskläder (ska dock troligtvis byta shortsen), ett par solglasögon, en bandeau osv. Blev rätt nöjd faktiskt, visar allt senare. Nu blir det en dusch tror jag, har ni gjort nåt kul idag? PUUUSS (alla klagar btw på gamla bilder, men min sladd funkar inte.. Kan inte låna mammas eller pappas, deras funkar inte heller, inte på deras mobiler heller typ.. Så jag tror Apple har nåt problem)
jag och finaste nån kväll

Sanningar

Jag gillar inte choklad så mycket.. Alltså JAG, inte ätstörningen.
Jag vill inte bli frisk till 100 %.. Eller min ätstörning intalar mig att jag inte kommer vara något när jag är frisk, så jag kan inte bli det.
Min mamma har varit svensk mästare i öldrickning.. Jag har ärft hennes "egenskaper" och jag kan dricka väldigt mycket + väldigt fort. Jag kan tex dricka 4 liter på kort tid utan att må illa.. Hehe. Alltså vilken dricka som helst. Så jag ska kanske börja tävla jag med, fast inte med öl, haha..
Jag ser nästan aldrig på TV.
Får jag inte MVG på ett svenskaprov så tar jag det som att jag fått IG.
Jag är inte den där som är beroende av shopping, fast jag har väldigt mycket kläder.. Ologiskt..
Jag bet på naglarna i minst 6 år, och nu har jag äntligen slutat!
Mars 2011

Skolavslutningspanik!

Vad fan ska jag ha på mig..? Har inte köpt kläder än! Men jag tror det blir shorts och nån topp.. Inte klänning. Eller jag vill kanske ha klänning, men pågrund a massa äckliga tankar så ja.. Jaja, tror det blir shorts och någon snygg topp till, funkar väl ändå? Juste, vad är Hollisters minsta storlek i shorts? Måste veta för jeans kan jag inte ha där men är det lika med shorts? Haha jaja, någon sån här outfit hade jag tänkt mig:
Jättesnygga shorts ju, BARA 199 KR ?! Från Gina Tricot, blev helt kär haha!
Salt Creek
Denna topp från Hollister, 260 kr, skitfin ju.
(Någonting sånt tänkte jag mig, känns enkelt men ändå godkänt för att vara skolavslutning..) Vad tycker ni?

Bloggen växer!

Fan vad glad jag blir! Så jävla kul att bloggen växer och sådär! Ska svara på frågestunden ikväll tror jag.. Annars har jag nyss tränat. Efter skolan var jag med min älskling Kristin, vi satt i solen och snackade, så underbart ju! Skolan var bra, gjorde ett NO-prov som gick okej.. På matten hände dock massa saker, fick panik och så. Men det gick över, som tur var. Nu ska jag duscha och sen göra videoinlägget om frågestunden, PUUUSS
otroligt gammal bild..

Svar på en fråga

Fråga: Skulle inte du kunna berätta allt om aneroxi och hur du känner dig helt ärligt? Hur det känns för dig vad du tycker om din kropp och sånt...<3 men gör det inte om du inte vill, jag vill bara veta hur en en person med anorexi känner sig hur svårt det är för dem att bli friska..
Svar: När jag skriver i bloggen så skriver jag inte exakt vad jag tycker och så, jag skriver mer så att ni icke ätstörda ska förstå.. Men visst kan jag berätta. Alltså, jag hatar min kropp och mitt utseende mer än något annat. Helt ärligt, det finns inget värre. Jag tycker att jag är hemskt tjock. Även fast jag vet att, har man minsta storleken i jeans, och om xs i tröjor är förstort, då kan man inte vara tjock. Men anorexin knuffar undan allt. Det "roliga" är att jag kan se mina revben och höftben i spegeln, har jag ett linne, så kan jag se revbenen och höftbenen sticka ut under linnet, men det jag ser mest är alla fettvalkar runt min mage. Folk säger att jag inte har fettvalkar, men jag kan inte tro på folk. Tyvärr. Det enda jag litar på är anorexin och spegeln.
Jag tycker det är jävligt jobbigt. Ingen kan se hur det är på min insida, och det är därför det är jobbigt. Jag kanske äter, men inom mig är det krig vid nästan varje måltid. Jag har fortfarande ångest varje dag. Det går inte en kvart utan att jag påminns om hur fet jag är. Anorektiker är experter på att ljuga och spela att de mår bra på utsidan. Det gör jag automatiskt. Alla tror därför att jag mår bra, och när pappa läste min blogg blev han riktigt förvånad. Men det är hemskt att ingen förstår hur det egentligen är, man känner sig så ensam.
Det är så himla svårt att bli frisk och jag är säker på att jag aldrig kommer att bli det. Tyvärr.. Jag har kommit en bit på vägen, men vägen till att bli frisk är dubbelt så lång. Jag vill vara frisk, men jag vill inte bli frisk. Förstår ni skillnaden? Jag orkar inte gå igenom all ångest, alla tårar och allt självhat mer, jag önskar att man bara kunde knäppa med fingrarna så var allt över. Men så lätt är det inte. Men somsagt, det jobbiga är att ingen ser att jag har så himla mycket kvar att jobba med, och det är riktigt jobbigt.

Plugg på schemat

Heeeeeeeeeeeej, nyss drog Kristin. Vi satt i gräset med varsin kopp kaffe och pluggade till NO-provet imorgon, mys! Speciellt nu när sommaren är här.. Så jävla grymt! Juste, jag har ny dator och har inte hunnit föra över alla program, bilder osv. Men det kommer snart. Nu måste jag somsagt plugga.. Vad har ni gjort idag?
Somras!

Godmorgon tisdag

Hej på er, är allt bra? Är ju hemma halva dagen idag för att jag är så stressad och sådär, jävligt skönt och jag behöver det verkligen! Startade morgonen med frukost.. Pappa hade skurit upp en macka och jag åt faktiskt upp den! När jag käkat drog jag på mig lite träningskläder, satte musik i öronen och gick ut och gick i en timme. Fan vad underbart med vädret idag och allt! Nu måste jag plugga till ett prov jag har idag, wish me good luck. PUUUUSS
Självporträtt 22/5-12

Frågestund om anorexin

Fråga vad ni vill som har med anorexin/ätstörningar att göra! Många undrar saker men jag kan ju inte svara på allt, men nu får ni fråga PRECIS vad ni vill och jag svarar på ALLT. Svarar på frågorna när jag känner att jag fått tillräckligt, sen svarar jag troligtvis i ett videoinlägg.

Jag är inte alltid stark.

Har gått med massa ångest hela dagen, tankar och känslor som ville ut. Ibland måste man släppa ut allting och jaghar lärt mig att det kan ske när & varsomhelst. Måste acceptera det. Därför gjorde vi så att jag kommer till skolan först på eftermiddagen. För jag behöver en halvdag åt mina tankar, och fixa de sista proven nu. Jag är inte alltid stark.
En bild från i somras.

Jag vågar inte bli frisk.

Jag vågar inte, det är för svårt. Jag är för tjock för att bli frisk men samtidigt för dålig för att ha anorexi. Spegeln gör så jävla ont att titta i. Ätandet i sig är jobbigt, men inte lika jobbigt som att se min spegelbild. Jag kommer aldrig bli frisk, jag vågar inte släppa kontrollen och sjukdomen. Vem är jag utan ätstörningen? Är jag verkligen någon? Att svälta och gå ner i vikt är det ju enda jag kan vara bra på. I 2 år har anorexin varit min trygghet, min bästa vän men samtidigt min största fiende. Jag är så rädd.

Wiho, ny design!

Lik den andra och inte alls somrig hehe, men jaja nu får den vara ett tag! Var så trött på den gamla..

Ny design på G!

ÄNTLIGEN ! Nya designen kommer nog upp denna vecka/nästa vecka. Många av er gillar min headerbild, och me to, men känner ändå att jag ville ha lite nytt & fräscht! Ska börja pilla på den ikväll redan tänkte jag, har redan fotat till headern oc gjorde en rätt kul sminkning. Ni får se senare, spännande, right ?!
Jag älskar dig..

Småshopping

Nu i veckan blir det ju massa shopping, nice! Igår köpte jag dock bara detta, men lite nagelsaker behövs alltid. 4 vanliga nagellack, ett nagellack med "Cracked effect", borttagning och en nagelkräm.

Ny vecka ju

Hej sunshines, är allt bra med er ?! Med mig är det rätt bra, lite trött bara men det är ju måndag och då är ju det typ status, hehe. När jag kom hem från skolan så satte jag mig ute i solen i alla fall, så varmt idag! Över 30 grader i solen här i Hässelby, huuuuuuur nice? Nu ska jag sätta igång att plugga lite, har mina 3 sista prov för årskurs 6 den här veckan, musik, engelska och NO.. De första 2 klarar jag nog jättebra, men NO.. Blir nog ett D eller så, hahahah. Jaja what to do, får bättra mig nästa termin! PUUUUUUUUUSS
Ute i solen alldeles nyss, äntligen sommar!

NU JÄVLAR BLIR DET FÖRBÄTTRING!

Förlååååååååååt för dålig uppdatering över Kristi himmelsfärd, men har tillbringat helgen med finaste pojkvän, Emmy, Jenny & Jesper. Jävlar vad kul vi har haft alltså, garvat så jävla mycket och haha, haft det bäst. Så bloggen kom lite åt sidan men nu har jag däremot massa grejer på gång och bloggen ska förbättras rejält, nu jävlar kör jag!
Grannar och båtvänner, sorry men i sommar blir det ingen sömn för er.. I alla fall inte om ni inte gillar denna låt! SÅ JÄVLA GRYYYYYYYYYM :D

Skolan

Nu drar jag till skolan, matteprov idag.. Jaja kan visa min nya profilbild på facebook..


Dip dye shorts

Fan vad fint med Dip dye shorts! Satt och googlade lite, och såg att det fanns som shorts.. Hehe var egentligen bara sugen på en crazy förändring av mitt hår men det kanske blir ett shortsinköp istället, vem vet? De var i alla fall skitsnygga och det kan nog helt klart bli sommarens måste!

Snabba nageltips

Baslack & topplack - Använd mellan nagellackan. Baslack för att skydda din nagel från att gå av, bli torr eller gul, topplack för att ditt nagellack ska hålla bättre.

Nagelolja - På naglarna & nagelbanden för att göra de starkare, finare och längre.

Citronvatten - Om dina naglar är gula, doppa de i citronvatten så kommer de bli vita och fina igen.

Ta bort smuts - Varje gång du fixar naglarna, var noga med att ta bort smuts under naglarna, för vem vill ha massa äckel under naglarna när det tar 3 minuter att ta bort det och få skitsnygga naglar?

Pluggdags..

Åååååh jag har såhäääär mycket plugg.. Jaja det jag ska göra nu är bara roligt - skriva klart min deckare till svenskan. Är bara jätteorolig, för om jag inte får MVG på den så vet jag ärligt talat inte vad jag gör. Har aldrig fått nåt annat än MVG/A på svenskan.. Aja, detta inlägg ska ju inte handla om plugg.. Hehe. Efter skolan var jag med Kristin, åt mellis, flummade och fixade naglarna. Blev rätt nöjd & Kristins naglar blev skitfina haha! :D Visar senare. Alla tjatar att jag ska blogga mer osv, jag veeeet, ska verkligen ta tag i bloggandet! Måste höja statistiken nu ju.. Hörs snart, PUUUUSS
En bild från skolan hehe..

I'm stronger than that

- Bild från 2010, nån månad innan allt började -
UPDATE: Råkade skriva 2012 men det skulle vara 2010.
När ångesten stiger och enda utvägen är att svälta. Ta 3 djupa andetag Martina, du klarar det här. Ingenting kan krossa dig och ingenting kan få dig att sluta äta igen. Men det är så jävla jobbigt att äta, att se min egen spegelbild, att inte gå runt i mjukisar, att höra snacket gå, att på riktigt vilja kräkas när man ser sig själv i spegeln. Det gör så ont men jag är starkare än att låta ätstörningen tar över. Kom igen nu.

Till er läsare

Snackar om lite random, lite om resten av skolveckan, om mina läsare osv. Blev lite oseriöst hehe men äsch.. hope you like it :)

Svar på tal

Sara om Grymmaste mascaran:
Hej! Super fiin blogg och du är en super fiin människa som är såå stark!

Har en fråga:
Kan man göra något för att inte få anorexia?
Kommer sjukdomen helt plötsligt eller är det något man påverkar?

Somsagt äääääälskar din blogg ochj heeela dig du är såå stark asså!<3

Svar: Hej! Tack så jättemycket, gud vad glad jag blir!
För att inte få en ätstörning gäller det att äta normalt tills man blir lagom mätt, träna men inte överträna, vara hälsosam och lyssna på sin kropp. Att inte följa ideal och försöka att vara nöjd med sig själv är ett bra sätt, att göra som sin kropp vill - äta när den vill ha mat, träna när den vill träna och vila när den behöver vila.
Oftast är det något som påverkar. Det kan vara mobbing, problem hemma, när kroppen förändras, dåligt självförtroende osv. Det finns massor som påverkar men sjukdomen smyger sig på dag för dag, det är aldrig så att man blir jättesjuk på någon dag utan det går stegvis.
Ta hand om dig & lyssna på din kropp! ♥

Grymmaste mascaran

Denna mascaran är sjukt grym! Den har dock tagit slut nu men klarar mig knappt utan den, så jävla grym! Jag brukar variera mascara ganska ofta men den här har jag använt varje dag sen jag köpte den. Så jävla grym haha! Finns på Kicks, Åhléns, H&M och alla de där, jag köpte min på Kicks.
JUST DET! Folk undrade om jag kunde visa vilket smink jag använder, fixar det snart.. ;)

14 maj

Hej sötnosar! Har ni haft en bra dag? Vet att uppdateirngen suger just nu, men ska ändra på det! Ska mejla runt lite nu och starta grejer, tror det blir bra och kan höja statistiken rätt mycket faktiskt. Dagen var grym, haha slutade dock 4 för jag & Kristin gick på extralektion i matte, men vi har ju prov på onsdag så det var ju lika bra, right? Lärde mig en hel del faktiskt, var ju bara jag, Kristin, Atena, Sonali & Solale där så det var grymt. Drog hem vid 4 ju, och skulle på träning nästan direkt, jättekul idag faktiskt! Gick rätt bra. När jag kom hem tog jag en lång dusch och haha fyfan vad underbart det är. Nu är det skype med älskling som gäller, planerar kristin himmelsfärd och sådär, underbart!

Kristi himmelsfärd - planerna!

Gjorde ett videoinlägg jättesnabbt efter en skön dusch och berättade om Kristi himmelsfärd och lite annat allmänt snack bara. Vist har jag blivit bättre på att videoblogga ?! :)

13 maj!

Sorry för den dåliga uppdateringen, men har haft en grym helg :D Sitter just nu i mitt rum, med fönstret öppet och dunkar hög musik, huuuur najs? Ingen söndagsångest heller, går ju bara 2/½ dagar i skolan den här veckan! Planerna för resten av veckan kommer i ett videoinlägg snart.. Jaja helgen var grym somsagt, åkte med Svampen till Grönan igår, åkte Extreme hela tiden haha klart favoriten.. Sen massa mys hos honom och så :D Somnade direkt när jag kom hem hehe. Jaja nu ska jag börja ladda upp videon, PUSS&KRAM :D
Suddig bild från i onsdags!

Svar

Anonym om Torsdag:
varför tränar du så mycket du är ju typ pinnsmal redan?

Svar: Dels har jag väldigt många träningar i veckan, jag tränar ju kickboxning med äldre och de tränar ju mer än vad jag egentligen skulle gjort om jag gick i 99-gruppen. Sen tränar jag ju hemma, och jag tycker det är kul, men jag kan inte erkänna att det inte har någonting med ätstörningen att göra att jag tränar så mycket..  + att jag kan ju inte se att jag är "pinnsmal" så ja.


Helt random och har inget med inlägget att göra..

Högre kvalitet på bloggen!

Foto - Någon önskade mer foto och jag har inte använt systemkameran på jättelänge. Ska börja fota mer i vardagen och så, fast jag tar tyvärr inte med mig kameran till skolan eller så, möjligen om jag ska ut och fika med någon eller så, men inte annars. Jaja, det mesta jag bloggar om kan jag ju fota hemma ändå.

Skönhetstips - Hår, hud, naglar, smink, produkter jag använder osv! Mer skönhetstips helt enkelt, inspiration, budgettips och lyxtips!

Videobloggar - Jag är så sjukt tråkig, haha, men ni tjatar ändå om videobloggar, så det ska jag försöka göra någon gång i veckan i alla fall. Kommentera gärna om vad jag ska videoblogga om. Snälla, inte sminkvideo..
Ätstörningar - Märker ju att ni uppskattar mina tips, min historia osv och så är det skönt för mig att få skriva av mig ibland när det känns extra svårt, och ni är alltid så gulliga och peppar.

Till sommaren

Såg precis att Gina fått in en jättefin blus! Älskar att Gina har så billiga priser också. Hehe, handlar ju där rätt ofta..


Torsdag

Hej sötisar, hur mår ni? Känner verkligen att min uppdatering är kass, ska ändra på det! Kom nyss på massa grejer att blogga om också, så räkna med perfekt uppdatering ikväll + imorgon! Dagen har varit grym, pluggade matte med Kristin efter skolan och sen blev det middag i Vällingby, tog en caesarsallad, mysigt ju! När jag kom hem så tränade jag ett tag till massa bra musik & sen tog jag en dusch med massa jordgubbstvål, fräscht! Nu ska jag fixa mina naglar lite eftersom att jag & Kristin inte hann göra det idag. Puss!
Det får bli en osminkad bild från jullovet!

The body shop

Min duschkräm från The body shop är nog mitt bästa duschkräm-köp, haha älskar den! Jag har av smaken kokos, eller det är den jag använder mest för den luktar klart godast. Sen har jag även med kakao, som också luktar gott. Men jag tycker att kokos är den klart bästa, älskar den! Sen är den ganska billig också, så det är super!


Bake sale!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeej, haft en bra dag? Det har jag, är dock väldigt trött haha men det går väl över.. Var på Naturhistoriska med klassen idag, det var sådär.. Efter skolan hade klassen Bake sale, haha jag och Axel sprang runt med "BAKE SALE, 6E MED SAFT" i pannan och skrek.. Så jävla kul :D Sen kom jag hem och ska fixa mig lite inför träning och svara på era kommentarer.. Har haft en jätteskönt ouftit idag också, bara jeans som jag köpte för typ 3-4 år sen? Haha rätt slitna nu ju, och så en tjocktröja i typ samma skick.. Jaja puss!
Gammal och go.

Om anorexin får tala

"Fet fet fet. Varför äter du så jävla mycket? Alla tycker säkert du är jättetjock, men de säger inget.. Och vadå att du är stark? Haha, herregud nej, du blev ju inte ens ett dugg sjuk så varför är du stark? Att vara stark är att låta bli att äta och det vet du ju. Varför äter du över huvudtaget när du inte behöver? Du är redan tjock varför äta mer då? Ingen är lika tjock som du, ingen har lika stor mage eller lika korta & tjocka ben, usch. Alla ljuger när de kallar dig smal, och det måste vara något fel på dina jeans för det är omöjligt att du har den storleken som det står att det är, jävla äckliga tjockis"

Folk undrade vilka tankar som dagligen rör sig i mitt huvud, varsågoda. + tusen andra tankar i samma spår.





Nyduschad och fräsch

Hej, haft en bra dag? Just nu går tankarna i ett på mig, men annars har jag haft en jättebra dag! Efter skolan bakade jag & Kristin till Bakesale imorgon, och så gjorde vi massa annat.. Sen när hon åkte hem så körde jag på hemmaträning - mage, rumpa, lår, armar osv, jätteskönt ju! Sen hoppade jag in i en dusch + tvättade håret och massa sånt, så nu är jag fräsch! Ska strax fortsätta skriva på min + Kristins deckare till svenskan (hehe lovade att skriva hennes om hon hjälper mig med matten) så bäst att sätta igång.. Nationella gick super förresten, svarar på era kommentarer sen. PUUUUSS
Osminkad & nyduschad..


Godmorgon tisdag

GOOOODMOOOOOOOOOORGON! Tisdag idag och jag har nationella prov större delen av dagen, men det fixar jag ju! Slutar halv 3 tror jag? Hehe, då ska jag & Kristin hem till mig och baka för Bake sale i Vällingby på onsdag, vilka kommer? ;) Tror dagen blir jättebra idag faktiskt, sen är det ju bra 3 dagar till fredag! Wiiiieee, har massa roliga planer då ju! :D
Såhääääääär gammal, hehe jaja ni får nöja er!

Där jag hänger min hatt

Norlie & KKV - Där jag hänger min hatt


Seriös hemsida?

Nu när jag börjar få längre naglar så blir det ju mycket roligare att hålla de snygga osv.. Men jag har bara gammalt nagellack i såhär neonfärger typ, haha.. Så jag tänkte beställa hem lite, typ lack, dekorationer osv.. Men jag hatar att internetshoppa om det är en sida jag inte vet något om. Är det någon som vet om Nail4you är en seriös hemsida? Sjukt tacksam om nån kunde berätta! :)
Typ detta ska jag köpa isåfall..


Hur ska man äta?

Det finns så många olika definitioner på vad som är nyttig mat, vad man ska äta utan att bli tjock, och hur mycket man ska äta. Jag läste detta på en blogg, och hon skrev en så sjukt bra mening; "tallriksmodellen är gjord av en anledning, det är så man ska äta". Först nu går det inför mig, att tallriksmodellen finns för en anledning. Jag äter mindre än den, men det är så man ska äta för att vara riktigt hälsosam. + att jag tränar mer en genomsnittet, så för mig är det absolut ingen fara.
Vad ska man då äta på en dag? En-ordentlig-frukost-snacket trodde jag förut bara var bullshit, men man behöver en ordentlig frukost. Oftast äter jag en lingongrova med en skiva ost, och ett glas juice. För mig är det så svårt att ta ost och dricka juice, när jag skulle kunna ta en tunn skiva skinka och ett glas vatten istället, men den där juicen skjuter ju bara undan anorexin. Men, ska man äta en ordentlig frukost så ska den bestå av mest kolhydrater eftersom att det är morgon, och då ska man orka hela dagen, då behöver man kolhydrater! Kolhydrater finns i bröd, pasta, ris, potatis osv, och det är det som kroppen tar av först, när man tränar, och när man går i skolan, vilar och när man växer. Sen behöver man fett, för kroppen är gjord av lite fett, och då måste man fylla på fettlagret, som en bil behöver bensin, för det är det bilen på sätt och vis är gjord av. Sen protein, som finns i skinka, ost, mjölk, kött, korv osv. En riktigt ordentlig frukost, som min fd dietist tycker jag ska äta, är 1 skål med flingor och yohurt, 2 mackor med ost, smör och skinka, en frukt och ett glas juice/mjölk. Det var för att hålla vikten, inte gå upp eller ner. Till lunch och middag ska man äta enligt tallriksmodellen, om man är normalviktig. Är man underviktig kan man försöka öka portionerna, eller dricka näringsdryck. Som överviktig kan man öka lite på salladen, och dra bort liiiite på det andra. Men alla ämnena behöver man fortfarande, även om man ska gå ner i vikt.
Det är nyttig mat. Tyvärr känner jag mig bara hälsosam och nyttig om jag svälter och tränar överdrivet, flera gånger om dagen. Men det är precis, om inte mer ohälsosamt som att vräka i sig chips och läsk varje dag. Om en som ska gå ner i vikt kan äta enligt tallriksmodellen, så kan jag, som fortfarande växer och som jämt får höra hur smal jag är, ska också kunna äta enligt den. Detta har jag vetat länge egentligen, men trängt undan det. Blev så motiverad när jag läste den där bloggen, bruden förtjänar en länk: klicka här.
Tallriksmodellen.


Den sjunde maj

Hello my darlings, allt bra? Med mig är det sådär, trött och har för mycket tankar i huvudet.. Man kan inte alltid vara stark. Dagen var rätt bra i alla fall, gick och erkände en sak för kuratorn, som skulle föra det vidare till skolsköterskan då hon var sjuk.. Jobbigt men skönt att prata om det. Nu ska jag snart på träning i alla fall, hörs efter det!
Kan bjuda på en jääääääättegammal bild;

Bara så ni vet..

Nästan ingen med anorexi ser ut sådär. Sjukdomen sitter på utsidan. Och jag hatar de som säger att jag är väldigt smal men inte har anorexi. VAFAN, vet ni hur det triggar? I mina öron låter det som "du är alldeles för tjock för att vara sjuk, du måste gå ner i vikt". Dö dö dö till den som kommenterade. Ni vet fan inte ett skit om hur det är.

It hurts

Helvete.

Videobloggar

Jätteofräsch, uuusch haha.. Nu har jag i alla fall tagit mig en ordentlig dusch och sprutat på massa parfym, körde på lite hemmaträning innan okså, så nu är jag superfräsch igen!
Visar den här också, har inte lagt upp den tror jag? Några veckor sen med Kristin.. :)

Längre naglar

Jag slutade bita för typ nån månad sen, och shit vad långa naglar jag har jämfört med då! Det enda jag gjorde var att använda Stop N grow i typ nån vecka, och VERKLIGEN bestämma mig, hade ju ändå bitit i typ 6 år.. Tänkte på hur äckligt det är liksom, och nu biter jag aldrig!
På bara en månad?! Stop N grow är skitbra ju!

Klockren

"Varför inte skratta när man är glad, skrika när man är arg och ligga när man är kåt?"

- Från boken; Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag.

Söndag

Hej, hur mår ni? Hade en asnajs kväll igår tills allt spårade ur och jag stod med Uffe i typ 40 minuter utanför huset och grät haha.. Jaja no details, annars var det skitbra. Åkte hem vid 3 typ? Tror jag hehe.. Idag vaknade jag runt 8 som vanligt, och drog iväg till stallet runt 11.. Kom hem vid 2 och åt jordgubbar. Skitskön dag ju! Nu ska jag fixa lite med bloggen osv, tror det blir riktigt bra faktiskt.. Rakastan lukijat ♥



Stämmer.


Taggar!

Ikväll blir det feeeeeeeeeeest! Skulle träffat Svampen men helt random ska han på Laserdome med sitt lag, haha söta. Jaja vi ses ikväll! Drar till Täby vid 6 i alla fall, kommer bli kul tror jag. Har nyss fixat mig, haha Westerntema ikväll..
Snygg brud just nu

Jag och svampen taggar för kvällen

HAHA


Jag blev visst sjuk nog.

Vad som är väldigt vanligt för de flesta, när man lämnat det där allra sjukaste, då man varit döende och inte orkat ngåot annat än att ligga i sängen med datorn och googla på matinnehåll, då är det vanligt att anorexin lurar en att "du blev inte sjuk nog". Det är just för att man ska gå tillbaka till sjukdomen. Hela tiden, varje dag, malar tanken inom mig, att jag inte blev sjuk nog. Jag var nära på att dö, jag hade ett BMI under 14, jag orkade inte göra någonting, förlorade nästan alla vänner, mitt hjärta hoppade ur och slog väldigt ojämnt, jag var helt tom inuti. Jag kunde inte blivit sjukare utan att dö. Det är så svårt att se skillnad på mig och anorexin ,för anorexin är så mycket bättre än mig på att spela och ljuga. Det är så svårt att inte gå på ätstörningens lögner, det är det för alla. Men gå inte på lögnerna, för det är inte sant att du inte blev sjuk nog, att du är värdelös, att du måste gå ner i vikt. Lite sjuk är alldeles för mycket sjuk.
Jag levde inte där, anorexin levde åt mig.

Svar:

Anonym om Skärpa mig?:
Hej Martina! Såg att du och Svampen är tillsammans igen, var inte du på G med Simon? Bara undrar, skulle bli glad om du svarade i ett inlägg (: 

Älskar din blogg!

Svar: Hej anonym. Yesman vi är tillsammans igen, och jo jag var på G med Simon men det var ett tag sen, och allt blev jätteoseriöst efter ett tag så det blev inget av det. Tack sötnos!


HAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH JAG ORKAR INTE HAHAHHAHAH

LMFAO

FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAN VAD GRYM DAG IGÅR! Så jävla bra. Åkte med Hanna & Frida direkt efter skolan, tog tuben till Slussen och sen färjan över till Grönan. Där stod vi i kö i 1,5 timme innan jag dampade sönder ja hehe.. Då fick vi gå in fast de egentligen hade tagit emot 20.000 pers och inte tog in fler. Sen gick vi in och åkte Jetline, Twister och alla de där, och sen mötte vi Monir & Alex. Vi tänkte spara Extreme till konserten började (den ligger precis bredvid ju) så man skulle snurras runt i den medan man lyssnade. Haha skitnajs! Men självklart stängde de Extreme då.. Jaja konserten var bra i alla fall, fast de var ju sämre live. Men jag hade en såhär gryyyym dag! Kom hem vid någongång efter 12 och däckade direkt hehe..


Grejer på G!

Har mejlat runt lite företag om fototävlingar osv, nice va? Kanske blir något om 1-2 veckor, vet inte riktigt, i så fall får ni veta vilket företag då! Jätteroligt ju! Dessutom håller jag ju på och skriver en bok också, vilket går bra. Fan vad nice ju! Buskung klättrar upp eller vad säger ni?
Nu är det slut med gamla bilder!

Fredag imorgon!

Heeeeeeeeeeeej, allt bra med er? Jag mår skitbra! Kristin drog nyss så jag käkade en asgod middag och nu ska jag börja plugga lite engelska & svenska, och finska om jag hinner.. Jag & Kristin älskling hade skitkul i alla fall, vi typ tränade och fixade naglarna, like every thursday, hahaha.. Livet typ leker just nu i alla fall, eller ja allt förutom anorexin osv.. Imorgon är det ju LMFAO också, ska ju dit med Svampen, Marcus och kanske Ellen, SÅ JÄÄÄVLA GRYMT, hahah SÅHÄR TAGGAD! :D Tror jag ska köpa guldkortet då också.. Men nu måste jag börja städa, puuuuuss
Haha skitgamla bilder.. HAHAHHAHA älskar den högra, snygg jag blev på den..

Skärpa mig?

Herregud, tusen förlåt för uppdateringen! Men jag har en ursäkt, kom hem från Ingmarsö igår, och har inte mått så bra.. Tar varför senare. Kom nyss hem från träningen i alla fall, jätteskönt! Man blir alltid jättepigg av att träna oavsett humör, speciellt av kickboxning. Annars har jag haft en bra dag, lite trött bara hehe men det ordnar sig nog! Imorgon har jag 2 prov så jag ska plugga lite inför de, och skriva klart min musikuppsats om The foo fighters också, sen är jag klar. Imorgon ska jag & Kristin göra en ordentlig nagelfix, haha som alltid, älskar dig bestfriend! På fredag drar jag till Grönan och kollar på LMFAO med Svampen & Marcus, asnajs! Träffade de ett tag idag också. Men nu ska jag duscha och sen plugga somsagt, ha en jävligt bra kväll så hörs vi senare!
Var tvungen att täcka..

..

Känns så jävla bra att du ljuger och går bakom ryggen på mig. Så in i helvetes jävla bra.


RSS 2.0