Börja gilla dig själv

Du gillar inte ditt hår - Du vill ha platt, blond, långt, lent och mjukt hår. Alldeles mjukt och aldrig trassligt. Du vill ha det finaste håret som alltid får kommentarer. Känner du igen dig? Bra, fortsätt läsa! Kolla dig omkring. Alla förutom dig har inte det där jättelånga mjuka håret. Det är faktiskt riktigt få! Det finns många som skulle drömma för ditt hår. Även om du har kort, råttfärgat lockigt hår så finns det någon som vill ha det! Bara för att du inte gillar ditt hår betyder det inte att alla andra hatar det. Försök se något bra med ditt hår. Jag gillar faktiskt mitt hår, och jag har inte speciellt långt hår, och inte spikrakt heller. Men jag gillar det! :D
Du gillar inte din kropp - Oj vad vanligt! Ingen gillar sin egen kropp. Men tänk såhär - Skapa en person, som ser ut precis som dig. En kopia. Tänk vad du skulle tänka om den personen om den var någon annan. Din kompis, kusin eller något. Vad skulle du tycka då? Då skulle du säkert tycka hennes kropp är jättefin och skulle drömma om den. För alla är olika och det är det som är så fantastiskt!
Du gillar inte ditt utseende (Ögon, ansikte, läppar osv) - Tänk likadant här, du är unik! Ingen annan ser exakt ut som du. Så sluta fokusera på det dåliga och börja fokusera på det bra. Om du får onödiga kommentarer, ta inte åt dig! Tänk bara att personen är avundsjuk. När du får en bra kommentar om ditt utseende - Sug åt dig det och tänk på de bra kommentarerna varje gång du kritiserar dig själv. Och ingen annan tänker att du är ful eller så, bara du själv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0