English video... HAHA

Ni vill ha mer videoinlägg & jag har engelska läsare, perfekt? Nej ganska mobbat. "BLÅÅÅG", haha fint uttal. Och i slutet säger jag unprepared när jag menar prepared. HAHA, njut. Kan överätta för er som inte kan engelska, om det finns nån som inte kan?

Wiiiiie!

Dansar runt med jättehög musik och packar, haha så najs! Åker ju idag, så jävla taggad, det här kommer bli bäst! Vet inte om jag kan uppdatera idag, vet inte om det är internet på Ingmarsö, men på Högböte finns det ju internet, men liksom - vi kommer ha så jävla mycket att göra haha :D Får se hur det blir dåja.. Nu ska jag fortsätta mitt party.. Outfiten är kofta från Hollister, linne från SOC och mjukisar från IES H, mys! haha puuuuss
En liten del av min packning, haha bara hårspray, hörlurar, finskabok :$, lite parfym, en tröja osv.

Freeeedag!

HEEEEEEEEEEEEEJ, FREDAG JU! Statistiken sjunker lite men snart på rätt spår igen :D Kom nyss hem från Kristin, var tvungen att dra rätt tidigt eftersom att jag måste packa, äta och såntdära. Imorgon åker vi, så jävla taggad hehe! Idag i skolan var jag ju osminkad pga en statusgrej, haha ååh.. Jaja det gick bra! Sen hade jag 2 prov också, MVG på det ena och det andra.. Nja inte riktigt lite bra men helt okej. Nu sitter jag med mina stora Wesc hörlurar och dunkar musik, ska ju lära mig sjunga hehe.. Ska i alla fall fortsätta med lite jobb och sånt nu, dvs kolla mejl, fortsätta på boken osv, big plans hehe så kul!
Hihi söt.. Det står Olen himokas på min arm för er som undrar, finska såklart ;)

Beslutsångest

Ska jag börja använda löshåret igen? Kommentera!


Mys

Haha bara jag som älskar att släcka hela rummet, ta fram datorn och bara sitta i sängen i myskläder och ett stort glas vatten? Haha så mysigt ju! Bild från just nu, blir nog såhär hela kvällen skulle jag tro haha..

It's gonna be lots of update tonight

Hej sötnosar! Fredag imorgon ju, sjukt najs! Planerna ser väl ut som så att jag & Kristin åker till henne efter skolan, sen drar jag hem och äter mat och sen blir det tyvärr hemmakväll med packning + massa mys och så, åker ju på lördag, blir sjukt roligt hehe! Åker jättetidigt på morgonen och kommer hem på tisdag kväll, kanske missar träningen men vi får se. Jaja, idag slutade jag 3 i skolan och då drog jag & älskling Kristin hem till mig, och gjorde läxa, gjorde pedikyr haha jättebra ju, så länge sen! Sen tog vi en macka till middag och nu åkte hon hem nyss, synd. Har haft en bra dag i alla fall, ska ladda upp massa videos nu, haha puuuuss

Onsdag

Hej, just nu sitter jag i sängen och chillar, ska nog sova typ.. Nu. Har ni haft en bra dag? Jag har haft en asbra dag! Skolan fixade jag lätt, slutade liksom klockan 14 så ja. Efter skolan så drog jag & min homie Kristin till Vällingby och köpte hårfärg & eyeliner. Sen hem till mig ,drack kaffe och fixade naglarna. Hehe, blev faktiskt snyggt! Det tog ju ett tag eftersom att vi använder typ 7 lager av allt lack, hehe ouuups.. Klockan 18 hade jag träning, och det gick BÄST. Roligaste träningen på länge faktiskt! Haha, säger så typ varje gång men det är ju bra, eller? Efter träningen duschade jag & färgade håret, fräscht! Blev dock lite för mörkt, nästan svart ;o, men jaja, det är ju överfärgat just nu. Blev nöjd i alla fall. Nu sängen somsagt, godnatt!
Just one old picture

Rakastan sinua, olet paras

Gammal bild som satan, texten stämmer så jävla mycket på bruden till höger, och den är skriven helt utan Google translate, SCORE.

Plugga finska next

Haha, herregud vilket jävla tjat om finskan.. Jaja, ska jag nå mitt mål att kunna nästan flytande innan sommaren så har jag ju typ ingen tid alls på mig, så bara att sätta igång helt enkelt!
Väldigt gammal, typ januari detta året...

Herregud

Måste bara få skriva det här. Sen väldigt länge, kommer inte ihåg hur länge, så har jag gått med stora bylsiga tröjor och långa linnen som täcker mina ben. Sen när alla sagt att jag är så smal, att jag har så smala ben osv, så har jag såklart bara trott att de ljuger. Men, jag ville se bilder på folk med samma storlek, för att se "hur jag egentligen ser ut". Och de personerna är ju väldigt smala. Någon hade 25 i jeans, och var smal, och jag har ju mindre än 25, så hur ska jag då kunna vara tjock liksom? Alltså anorexins logik är så himla sjuk, inte logisk alls. Och, jag har jättemycket ångest eftersom att jag ska ha jeans imorgon, och LINNE och kofta. Usch, kommer säkert ta på mig nåt annat. Det här är väldigt jobbigt för mig eftersom att jag verkligen ser mig fel i spegeln; putande mage, valkar runt magen, jättebreda höfter, tjocka lår, skitfeta armar osv. Och om alla säger att jag är jättesmal, alltså, alla kan ju inte ljuga? Jag är så himla trött på den här äckliga sjukdomen så det finns inte. Till och med på modellbilder på typ JC:s jeans så står det ju "fotad i waste 25", liksom, är jag smalare än modellsmal? ALLTSÅ ORKA ANOREXI.
Denna va ju fin.. (har absolut inget med inlägget att göra)

Skrivit min första text på finska..

Haha wiiiie, jag kan skriva en halv sida på finska, fan rätt stolt, haha..

Svar om finskan

Anonym om Fan, igen!:
har du finska som språk i skolan? trodde inte det fanns att välja
Svar: Nej, mycket riktigt så kan man inte välja finska som språk i skolan. Men jag & min familj har ju båt, och på sommaren åker vi till Finland och jag känner att jag vill kunna ett till språk, så två flugor i en smäll liksom! Finska är ju inte det bästa språket att lära sig kanske, haha, men jag har ju nytta utav det på sommaren! Och det går faktiskt riktigt bra att lära sig, kan redan en hel del! Jag lär mig alltså av andra hjälpmedel än skolan.
Rakastan kulta.. (HAHA översätt inte på google översätt för det blir helt fel)

Fan, igen!

Fan, jag har uppdaterat dåligt igen! Men nu ska jag fan ta och ändra mig. Hur har eran dag varit? Min har faktiskt varit grym med tanke på att det är måndag, hehe. Skola med massa fina vänner, ett lite jobbigt möte men ändå jättebra på BUP och sen träning direkt. Nice ju! Nu ska jag hoppa in i duschen, glömma alla dåliga tankar och sätta mig och plugga finska en stund, hehe lär ju bli grym på det snart eller vad tror ni?
Haha helt random..

Redo för ny vecka!

Sitter och känner mig asfräsch nu! Har nyss duschat, tvättat håret, smörjt in mig i body lotion och tagit hand om min hy jättemycket, perfekt! Många önskade även videoinlägg på hur jag tar hand om min hy, ska försöka fixa det i veckan om det går bra? Sen har jag även mejlat lite hemligt, det får ni reda på senare! Nu är jag definitivt redo för en ny vecka, woho!
Bild från i veckan, bjuder på den, hihi älskar skalet.

Till Ava

En tjej kommenterade min blogg igår och ville att jag skulle skriva tips om hur man blir frisk från en ätstörning. Självklart kan jag göra det! Hon skriver även att hon nästan tappat hoppet att det går att bli frisk - men det går!
Rensa garderoben - De kläder som passar just nu kommer förmodligen inte passa när du nått din målvikt. Att klänga på sig alldeles för små kläder som ätstörd - när de passat förut, sätter bara spikar för att kunna bli frisk. Rensa ALLA kläder som är för små eller passar, innan du gör något annat. Inhandla även nya kläder i en storlek som kommer passa då. Och ha alltid en föräldrer eller någon annan med dig när du ska handla nya kläder, annars slutar det med att du köper den där ministorleken igen. Att rensa garderoben är väldigt svårt, men måste göras!
Undvik inte speglar - Folk säger att man som ätstörd ska undvika speglar, men gör inte det! Du ska inte stå i flera timmar och spegla dig och hitta varenda fel på din kropp, men "vanliga" människor speglar ju sig för att kolla sitt hår eller whatever, och vafan, ska man leva normalt så ska man ju leva normalt! Men spegla dig inte hela tiden, bestäm typ 2 minuter om dagen, det räcker.
Om du spyr - Trappa ner på det steg för steg. Att sluta på en gång är en väldig omställning och nästintill omöjligt. Så försök trappa ner, och klandra inte dig själv om du sätter fingrarna i halsen en dag, nästa dag gör du det inte! Berätta för en förälder eller liknande om att du verkligen ska sluta, då kommer det gå eftersom att de håller koll på dig.
Sluta upp med surfandet på Proanabloggar - Pro anabloggar skadar bara ditt tillfrisknande! Inget bra finns med de. De sprider bara sjukdom och negativ energi, så sluta surfa på de nu! Rensa även datorn från allt sjukdomsmaterial; bilder på "din smalaste tid", pro ana hemsidor, låtar om ätstörningar osv.
(Jag ska skriva fler sjukdomstips lite senare, det här är bara lite av det jag kommer skriva..)



Planer för veckan

Träna - Mina vanliga träningar, fast denna vecka blir det bara 4 träningar tror jag? Är ju borta i helgen!

Valborg med Kristin - Wiie, så jävla grymt! Vi åker ut med båten lördag-tisdag på Valborg, fyfan vad grymt!

Kompisar - Veckan kommer självklart fyllas med massa kompisar!

2 prov, massa läxor osv - Mindre roligt, men måste göras!

Dålig uppdatering

Guuuuud, förlåt för den superdåliga uppdateringen! Ska verkligen bättre mig.. I alla fall, i fredags skypade jag med Svampen typ hela kvällen, och fram till 2, då däckade jag i webcam hehe.. På lördagen träffade jag Svampen, vi typ kollade på film, snackade, åt bulle osv, haha.. På kvällen drog vi hem till Emmy, med Emmie & Jennifer, hade väl en kul kväll.. Haha jag & Svampen bytte stumpor och.. HAAHA så jävla kul. Åkte hem runt 3? Idag kom Ellen till mig runt tio i elva och sen for vi mot stallet. Red Pinochio igen.. Bara för att "men han blir ju så himla fin med dig Martina!", liksom och? Jag vill rida Mickel & Irina liksom.. Haha. Sen åt jag & Ellen lunch och sen nördade oss framför youtube, som fyller 7 år idag! Jävlar, trodde det var äldre.. Nu drog Ellen nyss i alla fall och jag kanske träffar nån, annars tar jag en duuuuuusch. Puss!
Haha jag & Svampen igår.. (var tvungen att täcka, såg ut som ett.. ja, haha fin täckning också, SCARYFACE)

Skriver av mig

Och jag ska ha helt fel känslor för helt jävla fel person. Helvete. Men jag vet att det inte kommer funka, inte alls. Det har ju blivit bevisat flera gånger nu. Men ändå, det var ju för att jag trodde att det fanns någon som var perfekt. Det gör det inte. Herrejävlar vad jag skapar mig problem, men det är inte mitt fel att jag har känslor för helt fel människa. Kan inte rå för att jag skjuter bort alla jävla konsekvenser. This is my feelings. Helvete.

Bästa dagen på veckan

Igår blev det besökarrekord, tack för det! Hoppas alla stannar. Dagen var bra men skolan gick lite segt på lektionerna. Haha, Kristin fick hjälpa mig hela dagen eftersom att jag har muskelbristningar (inte nackspärr som jag trodde) så jag har ont i nacken, ryggen och armen.. Så Kristin fick öppna mitt skåp, ta min mat och dricka, ta ut mina böcker, knäppa upp min jacka, ställa upp min stol och stänga mitt skåp och ALLT. Haha, så jävla underbar kompis jag har :') Men jag kan inte röra vänsterarmen. I alla fall, dagens humor är att jag var så jävla seg hem. Eller, var lite med Kristin och min lärare, hahahha.. Men jag slutade liksom klockan 3 och var hemma halv 5 när det tar typ 20 min.. Haha sjukt. När jag kom hem åt jag bara lite mellis och ja.. Nu ska jag plugga finska.

Tydliga vårtecken


Senaste shoppingen

3 iphoneskal, från vänster; Teknikmagasinet 129, Arlanda omkring 500?!, från Natta, vet inte hur mycket..
Kokos duschkräm, från The body shop, ingen aning om pris..
Vårig tröja från Hollister, skulle kostat omkring 300 tror jag? Men var på rea för 130 kr!
Shorts, 199 kr på H&M.. Nackdelen? Förstora, som typ alla andra mina plagg.. Fett trött på det.
Blev faktiskt nöjd med allt! Mest den rosa tröjan också, jättevåriga färger, eller ja, rosa och vit.. Men det är fräscht! Sen älskar jag ju The body shop + att det är kokos, extra bra! Och det bästa är att jag har massa pengar kvar att ta ut från mina päron eftersom att jag gjort massa bra saker, hihi.

Komiskt..

Detta är fan komiskt. Jag, Martina Brandt, som stolt bär på ett nästan F i matte, får A, på ett ekonomiprov? HAHA det är ju humor.  Ekonomi = matte = inte riktigt min grej.. Alltså hon måste skrivit fel? E-K-O-N-O-M-I ÄR LIKA MED M-A-T-E-M-A-T-I-K. Öh.

Har man inget att blogga om så har man inte det..

Dag 1: En bild på en person du gillar
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En bild på någon person som du saknar
Dag 9: En bild på någon i din släkt
Dag 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En bild på någon person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: En bild på dig och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En bild på någon person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En bild på någon person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En bild på någon person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i somras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En bild på någon person som alltid gör dig glad
Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om
Dag 1 - En bild på en person du gillar:
Sinnessjukt gammal bild.. Jag gillar min fader :')

It hurts

Min nacke dödar mig..


En sanning om mig..

Jag kan snacka lite finska! Eller alltså jag åker ju till Finland/Åland varje år, så jag ville lära mig finska. Rätt lätt att lära sig. Jag kan inte så mycket, men typ.. Hei, nimeni on Martina, asun Stockholm, minä 12 vuossi? Pidän tanssia ja omena.. HAHA säkert jättefelstavat osv. Jaja, får försöka lära mig lite bättre för det enda jag kan är att räkna till 8, säga vad jag heter, hur gammal jag är fast jag kan inte säga 12, "jag gillar", jag bor i Stockholm, lite frukter, aktiviteter, älskling, pojke & flicka, mamma & pappa osv.. HAHAHAHA. Har lärt mig helt på egen hand.

Sjuk..

Nackspärr blandat med bajs. Ser fett suddigt och däckar snart. Jag är verkligen på topp idag..


Kristin ♥

Rösta på mig!

Åh, hyper! Jag blev en av de 10 finalisterna i Filippas fototävling! Snälla, gå in och rösta på mig! Om jag kommer på plats 1 eller 2 så kan jag vinna en reflexskärm eller en liten fotoväska från Fotofyndet. Vill så sjukt gärna vinna den här fototävlingen, och det är sjukt roligt att jag kom med som finalist! Så snälla, gå in och rösta, HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!
Ni är guldvärda, alla som röstar på mig får självklart en fet länk, massa pussar och lite rabatt på bloppisen jag ska ha snart! ♥


Bilden jag tävlar med.

Kristin I

Canon EOS 600D + Canon EF 50 mm f/1,8

Awkvard moments make my days

Loggar in, läser era kommentarer & tittar på statistiken.. Nöjd tjej. Alla era kommentarer gör mig så otroligt glad! Fan vad roligt det är att bloggen bara växer också. Har haft en jättebra dag - hade fyra lektioner och flummade som vanligt med Kristin där mellan, sjukt kul hehe! Slutade 2 och då åkte jag hem med Kristin och drack kaffe, standard.. Hann även med att fota henne också, ska redigera lite nu och ja.. Juste! Jag kom med som en av 10 finalisterna av nästan 100 tävlande på Filippas blogg! That made my day today.. Men typ. I alla fall, när jag fotat Kristin så åt jag middag och sen åkte jag på träningen, fan vad roligt det var idag. Trodde det skulle bli skitjobbigt men sen blev det bäst typ! Nu har jag nyss färgat ögonbrynen också, svart. Bättre än att måla de för det ser så oäkta ut. Nu ska jag blogga massor under kvällen, hur låter det?
Väldigt gammalt kollage från januari 2011. Den tiden då jag inte var jag.

"Ut med anorexin"

Jag älskar ju att skriva och har alltid gjort, till och med så att min mentor säger att ingen annan på hela skolan kan uttrycka sig som jag osv, och hon är ändå utbildad som svenskalärare, då blir man ju jätteglad! Har även hört det från många andra osv.. I alla fall - jag har ju sagt att jag ska ta anorexin som en lärdom, och även om jag fortfarande har en hel del kvar att jobba med innan jag är frisk, så vill jag skriva denna boken, om att kämpa sig ur sjukdomen. Den kommer inte att bli så lång, men några hundra sidor kan ni nog räkna med.. Min mamma har ju samarbete med ett tryckeri också, så jag kaaaaaanske kan få trycka den. Aja, nu ska jag fortsätta skriva. Vilka kommer köpa boken?



Träning..

Haha.. december 2011

Fan vad grym träning! Skitroligt faktiskt. Fick veta att vi ska ha svarta & rosa kläder på uppvisningen.. Tror jag kör på svarta tights och min rosa Soc-tjocktröja, hur låter det? :D Ska snart hoppa in i duschen i alla fall och fixa lite allt möjligt, ta hand om mig själv osv.. Sen blir det väl chillkväll skulle jag tro, behövs! Annars var dagen bra och så - bra dag i skolan, jag har bästa vännerna, KRISTIN VAR TILLBAKA, och ja.. Bra dag.

Ricinolja..?

Såg före-efterbilder på en blogg, och resultatet var jättefint! Ni som inte förstår så är den en olja man har i håret ,så det blir mindre slitet och samtidigt längre! Redan efter typ 5-6 användningar så får man mycket längre hår - Like what I want to. Minus är väl att håret bleks.. Men jag vet inte, för jag kanske ska färga svart, och då gör det ju inte så mycket om det blir mörk mörk mörkbrunt istället, men om jag fortsätter med rött så blir det ju orange vilket inte är så högt på min topplista.. Men jag tror jag ska testa, verkas asbra!

Träningen

Första träningen efter lovet, check! Feel-good-känslan som man alltid får efter träning är ju fan underbar. Har druckit ett glas cola light också, hur gott? För gott. Ska ta en dusch nu, och njuta av en läxfri vecka, + planera själv veckan lite! Tror jag är med Kristin de flesta dagar eftersom att jag är med henne typ varje dag.. Hehe. På torsdag ska jag i alla fall träffa Solale och några andra. Sen på fredag blir det väl utgång på kvällen, får höra planerna med Kristin och folket. Nu duschen somsagt, puss!
En bild från början av påsklovet och en från just nu.

Sanningar!

Inget smink..

Jag tänker på engelska och alla ämnen vi har på engelska, om jag pluggar de på svenska så jag bah whataaaaaaaaaaaa. Skulle tillexempel aldrig kunna ha matte eller NO på svenska igen.. Haha.
Jag och min familj ska eventuellt skaffa hund igen till hösten/nästa vår. En cavalier king charles spaniel! :)
Vill aldrig bli blond igen, uuuusch för min riktiga hårfärg.
Jag har haft ett riktigt seriöst förhållande i hela mitt liv.
Älskar att byta Iphoneskal ofta, haha :)
Tycker det är jättedryg när folk härmar Juliah Strand (juliahofsweden). Det är så självklart  om man härmar hene eftersom att hon verkligen har sin egna stil. Det är ju hennes sätt att blogga på liksom, kom på nåt eget..
Jag har haft denna bloggen sen januari 2011.
Mina favoritaffärer är Hollister, Gina Tricot & Cubus..
Hatar att bli kallad perfekt.
Äter gärna middag tidigt, men på helgen är det mysigare att äta sent..

Måndag

Alla vill att jag ska videoblogga mer, lägga upp mer outfits och skriva mer om ridningen & hästarna. Ska verkligen försöka men kan inte lova något eftersom att de inläggen måste man liksom planera. Planera = tid = något jag inte har. I alla fall, första dagen efter lovet idag.. Känns inte direkt toppen men aja, är glad ändå :D Hade 4 lektioner och saknade min älskade Kristin så sjukt mycket ,men hon kommer ju hem idag från Kina så imorgon får jag träffa henne :D Älskar & saknar dig! ♥ Annars då.. Efter skolan missade jag bussen så jag tog tubfan med Solale & Simon istället.. Haha Solale går hela tiden och bara "men herregud hur länge har ni varit på g nu?" "simooooooon, du och martina är så gulliga tillsammans", och HAHHAHAHAHHA Solale-style gånger 1000.. Sen kom jag hem och åt ett äpple. Ikväll har jag träning och jag kände att jag behövde ta det lite chill innan så jag träffade ingen kompis. Vad gör niiiiii? :D
Snygga, jag & Pinochio igår.. Brukar ju alltid rida Mickel så jag blev fett förvånad..

AHAHAHHA fredags..

I fredags skulle jag & Vilma bussluffa lite.. Haha, det slutade med en 3 timmars bussresa till Norrtälje ?! Haha, we live in Hässelby liksom.. Haha fan vad vi garvade ihjäl oss. Bilder;
HAHHHA det var ju en skitstor buss, två våningar.. På ditvägen satt jag & Vilma där nere vid ett stort jävla bord och fyra platser, HHAHAH.. Och på hemvägen satt vi där uppe, på lyxplatsrna med skitmycket mellanrum mellan stolarna, ficka att lägga saker i osv.. HAHAHAH skitstolta
HAHAHAH bussen..
Jag & vilma on tha buss
Paus i brottby för vilma skulle köpa godis.. Haha bussfan.. HAHHAHAHAHA
Hahahha utanför stockholm..
Jävla landsbygden typ.. HAHAH jag till en tant: är det här landet? tanten: öh ja..? jag: ja asså vi är från hässelby.. hahah hon garvade sönder.
Döper honom till Börje.. Hihi han ska vara hedrad av att få vara med i min blogg. Vilmas & min sovande kompis!
HAHHAHAHHAHAH ANDAS HAHAHHAHAH JAG ORKAR INTE HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH VILMA

Planer..

En erfarenhet måste jag ju göra någonting av, eller hur? Jag ser anorexin, som mestadels en riktigt jobbig sak, såklart, men även som en lärdom och en erfarenhet.. Jag skulle inte alls vara samma person idag om jag inte hade anorexi, om jag inte gått igenom allt det här. Jag hjälper folk genom facebook, mejl och bloggen.. Men jag vill göra något mer. Och de på min skola (lärarna) vill ha en temadag om ätstörningar, men de vet inte hur de ska lägga upp det.. Och jag pratadem  med mamma, om att jag kanske ska prata inför hela skolan/alla i årskurs 6, beror på, om min erfarenhet av det här ,och berätta om sjukdomen. Så vi ska prata med skolsköterskan osv om det.. Jag vågar absolut inte göra det, men jag vill göra det ändå. Jag vill inte leva ett vanligt liv, jag vill bli något, och hjälpa andra. Därför måste jag våga. Tror ni det är en bra idé?


HAHAHAHAH VAD SÖT

HAHAHA vad söt.. Sommaren 2010. Stor variation på kläder där va.. Haha, har exakt samma outfit.. Och det har jag haft sen jag var typ 8 år. HAHAHHAHAHAHAH jag dör. Okej, fett onödigt.. Men nu ska jag till stallet och rida hest. Puss

Jag & Mira i somras..

JAG ÄLSKAR DIG! ♥

Before they change something that's not you


Uppdaterar ifånen

Godmorgon! Jag vaknde rätt tidigt som vanligt och gick ner och åt frukost. Sen har jag bara kollat på favoritserien "30 grader i februari", haha.. Det var ju så dåligt väder. Nu har jag i alla fall borstat tänderna och kammat igenom håret (kör på osminkat idag, skönt!) och klätt på mig. Det blev en supermysig outfit, svarta mjukisar från Cubus och en vanlig tröja från Hollister, mys. Sitter just nu och uppdaterar min Iphone och sen ska jag & päronen åka och förhandla lite med en gubbe som förmodligen ska köpa min gummibåt, eftersom att vi ska köpa en ny. (Haha, inte den stora båten, utan min jolle, det är en liten båt gjord av gummi som man underhåller sig med, hihi den går jetefort :D eller om mamma & pappa ska åka och köpa mat eller some stuffs.) Hoppas verkligen han köper den för jag vill verkligen ha en ny & större. I alla fall, ska snart åka. Ha en bra dag! ♥

Alla ledtrådar säger - förändra dig nu.

Canon EOS 600D + Canon EF 50 mm f/1,8
Fjärrutlösare Giga T pro II, stativ Velbon DF 60




Något fint

Jag är med i Filippas fototävling där man kan vinna en liten kameraväska eller en reflexskärm. Temat var "något fint" så jag valde denna bilden - min katt är ju finast. Fotad med min Canon EOS 600D och objektivet Canon EF 50 mm f/1,8. Hoppas på vinst nudå! :)


Svar på 2 frågor

Anonym om Har inget att blogga om..:
Får du inte veta din vikt varför det?? :O Du har ju anorexia men varför får du inte veta din vikt?? :O Om du vill svara på det ;)
Svar: Jo, det är såhär, att när jag började hos SCÄ så såg jag min vikt, och då var den väldigt låg - liksom ett BMI under 14, och jag tyckte det var jättejobbigt att se kilona öka och sådär.. Jag gick ju inte alls upp till normalvikt, men jag tycker det är jobbigt att se vad jag väger ändå. Och mina läkare märkte att det var jobbigt för mig när de skulle väga mig så de beslutade att jag får gå upp med ryggen mot siffrorna. Mycket skönare tycker jag faktiskt!
emma om Fotat självporträtt:
älskar din hårfärg. vilken använder/använde du?? tacksam för svar (snygg blogg!) kram emma

Svar: Åh, tack sötnos! Ska jag vara ärlig så vet jag faktiskt inte, hehe.. Men det är riktig hårfärg och det är typ intensiv red, från Åhléns.. Jag ska försöka ta reda på exakt vad färgen heter och skriva tillbaka! :) Kram.

Fotat självporträtt

Var ute en liten stund och fotade självporträtt till den nya designen. Blev rätt nöjd, förutom att jag inte orkade gå någonstans så det fick bli på tomten, as usual. Aja, bättre än ingenting. Vad tycker ni?

(jättedålig skärpa på ögonen osv)
Canon EOS 600D + Canon EF 50 mm f/1,8
Stativ Velbon DF 60, fjärrutlösare Giga T Pro II



Det räcker inte med "jag tror"

När jag började svälta mig på allvar igen i januari, så trodde jag att det aldrig skulle ta slut. Men jag var livrädd för att nån skulle märka - skolsköterskan, BUP, tvångsskickas till SCÄ igen, fyfan. Jag var så rädd. Det gick inte lika långt som förra gången, för drygt ett år sen, men jag mådde dåligt nog ändå. Alla märkte det, jag fick försening till typ varje lektion men lärarna satte inte in det i schoolsoft för de förstod hur dåligt jag mådde, alla frågade varför jag var ledsen, varför jag var tyst, varför jag aldrig skrattade längre. Under hela januari och en stor del av februari, så sa jag knappt något, jag log aldrig. Ville bara bort. Och varför började jag svälta mig på allvar igen? Jo, för att jag är så jävla rädd för att bli frisk, jag kände att jag var "för frisk", och för att jag kom på att mina kläder någon gång kommer vara försmå.. Och då tänkte jag, att om jag går ner lite igen, så de blir förstora, så kan jag växa i de sen och slippa växa ur dem. Jag gick inte ner alls lika mycket som förra gången, men man ser lite skillnad, eller folk säger det men jag kan ju inte se det eftersom att har en förvrängd kroppsuppfattning gånger 1000. Men, den där tiden var ett rent helvete. Det var nästan som 2011, fyfan. På nyårsafton viskade pappa i mitt öra "låt nu det här året bli bättre än 20111", och det första jag gjorde var att fucka upp 2012. I slutet av februari försökte jag börja äta igen, och det tog emot så mycket och var så jävla jobbigt. Jag började med 2 knäckemackor till lunch, och trappade upp. Ska jag vara ärlig så är jag rädd för att lägga upp mat på tallriken, men jag försöker göra det varje dag, och om det inte går så tar jag mackor och ett glas mjölk, så många som mamma tycker är bra, för henne litar jag på. När anorexin säger "jag tror att jag inte ska tvinga dig svälta igen", ska man inte lyssna. För anorexin är falsk. Så jävla helvetes falsk. Den har lovat mig så många gånger under mina värsta svältperioder, att "nu är jag nöjd med dig", och nästa dag, så äter jag inte i alla fall. Så lyssna aldrig, och jag menar aldrig, på anorexin.

Ny profilbild på facebook

Helt-okej-nöjd. Behövde en ny i alla fall så varför inte liksom? Bilden påminner mig dock om att jag verkligen måste färga håret. Blond/grå utväxt + att den röda färgen ser euw ut, haha..

Jag ska satsa..

Nu ska jag fan få en större blogg! Innan sommaren vill jag ha MINST 600 unika om dagen, och det ska jag ha! Det är ungefär 400 kvar haha, men det ska gå ju! På lördag har jag inget planerat faktiskt, förutom att träna, så då kan jag fota självporträtt + fixa lite med designen och fixa annonser & göra lite reklam för bloggen osv. Ska satsa nu och lägga ner mer tid på bloggen, och jag ska lyckas! Känns som att jag sitter och trycker ner anorexin i botten nu också, och mår fan rätt bra just nu, så nu kan jag börja satsa på annat igen! Hur låter det?

Juste, dagens;
Hade först lite annat på mig, men satte på mig det här sen.. Mycket skönare! Favoritblusen från Gina & jeans från Cheap Monday, jättegamla.. Mössan är också gammal och är från Gina tror jag. Och juste, vet ni någon butik förutom JC som har mycket xxs-kläder? JC är ju typ den enda butiken och xs blir förstort.. Skulle bli jätteglad om ni kunde slänga in en kommentar om ni vet nån! :)

ANSWER

Anonym om Jag vill krossa det som krossat mig.:
Martina, sjuk grej att fråga heheh, men snälla säg helt ärligt att det var HELT utan ångest?

Svar: Ingen sjuk fråga :) Okej, nej, inte helt utan ångest. Men mindre än vanligt.

Hanna om Har inget att blogga om..:
det verkar som du har tappat blogghumöret helt ?eftersom du inte bloggar lika mycket längre,varför ?

Svar: Det är väl precis som med allt annat, det går upp och ner.. Men jag ska ta tag i bloggandet igen och göra en vårdesign + börja fota mer igen och göra med videoinlägg eftersom att det var önskat från många. Men jag har inte haft tiden helt enkelt, och inte tyckt det var så roligt länge. Men nu är jag på banan igen, i alla fall påväg..

Ronja [Foto] om Har inget att blogga om..:
Hej bajsunge, har börjat blogga igen! :D 
Hur går det med bloggandet för dig går det bra?

Svar: Hej största gangsterN. Wiho, grymt ju! Det går okej :) PUSS

Anonym om Svarar..:
Asså Martina du är bara så överdriven..

Svar: Vem bad om din åsikt? Vaför är jag överdriven? Kan du förklara det? Vavavvava? Förklara. Haha k00lint som kommenterar anonymt också.

Sara
om Dag i stan:
I vilken affär köpte du skalet?! :D

Svar: Ska visa det på bild snart, men det är köpt på Teknikmagasinet, köpte det på rea för 129/139 kr, kommer inte ihåg :)

Dag i stan

Tjena, har lite bildbrist för tillfället men det rättar väl till sig. Kom nyss hem i alla fall, var ju i stan med Mira. Jag köpte en tröja från Hollister, fekj Burberry-skal, ljusblå shorts & knallrosa trosor.. Haha. Mira och jag köpte likadana också så alla stirrade sönder. Vi åkte vid vid halv 11 ungefär så vi var där ett tag ju. Juste, jag måste köpa en parfym från Hollister, för de har erbjudande nu, typ 3 för 2 kan man säga, och de luktar så jävla gott! Mira köpte 3 idag hihi, och jag måste köpa nån gång. Anteckna. I alla fall, ska snart ut och träffa Mira igen.. Gick bara hem och drack kaffe och bytte kläder så nu har jag på mig skitgamla jeans & en blus bara. Ses senare, puss

Så jävla het.. September 2011


Har inget att blogga om..

Fullstäniga namn - Alice Ewa Martina Brandt.
Ålder - Blir 13 den 13 september.
Längd - Lite mer än 160.
Vikt - Får somsagt inte veta min vikt.
Skostorlek - 35-36
Klädstorlek - xxs/146, eller 146 är ibland lite stort men aja.

Favortifärg - Grönt!
Mobil - Iphone 4
Intressen - Kompisar, kickboxning, street-dans, ridning osv.
Favoritårstid - Gillar allt utom vintern!

Dagens humör -
Haha seg.
Dagens roligaste - 30 grader i februari, så grymt! :o
Dagens klädsel - mjukisdress
Dagens planer - hemmakväll, fett skönt.
Singel eller förhållande? - Är singel.. hellre förhållande.
Vitt eller svart? - Vitt
Brunett eller blondin? - Beror på vem, på korta personen är alltid blont gulligt, haha.. På mig själv så helt klart mörkare.
Några piercingar? - Öronen, ska kanske ta i naveln..
Ditt senaste förhållande? - Började den 5 februari och tog slut ca 2 månader senare.


Tjo, Teneriffa 2012..

Minne

Kommer så väl ihåg den där dagen. Beställde in en räksallad, åt upp några salladsblad och någon räka.. Fick så otroligt mycket ångest för det var så mycket mer än vad jag brukade äta. Hade inte ätit frukost och åt ingen middag. Och jag tyckte att det var så brutalt mycket. Kommer ihåg att jag sa till mamma "mamma, lova att jag inte kommer gå upp flera kilon av den här salladen?" flera gånger. Och på kvällen grät jag & grät, det enda jag gjorde. Och det värsta var att jag trodde att jag levde normalt, att jag var frisk.

Haha, julas


Löshår

Tror inte jag ska börja använda det igen.. Så jävla jobbigt haha. Dessutom har jag inte så jätte super kort hår längre.. But I don't know. Men jag tror inte det.. Okej ganska random.

Det jag köpte idag

Body lotion, 175 kr från The body shop (lukar så jävla gott!)
Leggings, 200 kr från Monki

Vanliga svarta tights för jag hade hål i mina gamla, 199 kr från Gina

Kofta, 580 kr från Hollister (Stort + att de var ganska små i storleken så den var inte förstor!)
BH, H&M för 99/129 kr, ingen aning..


Svarar..

Finns för dig ! om Fuck:
Anorexia * 

Jag tror på dig Martina. Jag hoppas på dig 
Du är så jävla stark som person som klarar av detta. 
Jag har också haft Anorexia, jag skrev en komentar har jag för mig. 
Men i vilket fall, du är så fucking fin. 
Skit i den där jävla anorexian. 
Intala dig själv att du ska få vara Martina. 
Inte någon annan. 

Du kommer klara detta. PROMISE.
Svar: Man kan faktiskt säga både anorexia & anorexi. :) Tack så jättemycket, sånt här blir jag peppad av. Tack för att du tror på mig, det hjälper mig att tro på mig själv mer också. Fan vad grym du är som kämpat dig igenom den! Kram.
Tjej om Fuck:
Hur många läsare har du per dag?

Svar: Min statistik suger så brutalt just nu så inte alls många.. Men typ 150, HAHAHAHHA :$ Fast nu går det uppåt igen! :)

Anonym om Statistiken har stake..:
vadå lite grejer? seriöst, sluta lek bortskämd? och oj jävlar cooling med hollister grejor och allt, väx upp.

Svar: Förstår inte riktigt grejen med att orka kommentera sånt här.. Haha, aja dagens garv är tack vare dig i alla fall! Vadå cool med hollister grejor? Jag sa att jag köpte saker därifrån? Ja, jag är coolast i världen, jag vet redan det :) Tror det är du som ska fundera på att växa upp.. Puss

Anonym om Statistiken har stake..:
Du är supersöt! :D jag tycker att du hade dina ögonbryn finare förr, eler de är lite väl målade nu. Ta det inte som något dumt. kram!
Svar: Tack så mycket! Hehe jag vet, det blev cp idag.. Brukar inte alls ha så! :) Tar det inte som något dumt, det är ju bara kul att veta vad folk tycker, haha och det där var jättefult, jag vet :) Kram.

Anonym om Statistiken har stake..:
Riktigt fin blus! Vart har du köpt den?

Svar: Tack så jättemycket! Den är köpt på Gina Tricot, dock för över ett år sen.


Miss and love you, Jack - the horse of the world ♥

Statistiken har stake..

Hejsan. Vaknade jättesent idag, typ 8 ?! Haha det är fan jättesent för mig. I alla fall, idag hade jag en mother daughter day typ, haha. Åt frulle, smoothie och macka och sen bar det av in till stan med mamma, hihi tub♥, bara för jag ville åka det.. :$ Väl där shoppade vi lite, dock inte så mycket - svara tights, gula leggings, body lotion, hollister-grejer & en bh.. Så det var ganska lite men aja. Sen skulle vi gå och äta lunch på Grill, och efter det hem. Ville egentligen bara lägga mig och gråta, men då messade Elin och frågade om jag ville träffa henne, hestarna & Grimstabrudarna, klart jag ville! Så jag slängde på mig ett par ridbyxor och drog dit. Saknar Jacken, alla kompisar osv, men annars trivs jag myyyycket bättre i Järfälla faktiskt. Men kul att träffa alla och min underbara Jack :D Åkte hem vid halv 6 ungefär, så nu har jag ätit, ska duscha och sen ut och träffa Natta, myyyys.
~ Men jag lär ju mig aldrig av mina misstag.

Jag vill krossa det som krossat mig.

Jag är så jävla arg. Orkar inte vara ledsen längre. Jag hatar dig din äckliga anorexi. Ta dig i röven, försvinn. Jag orkar inte gå på dina äckliga lögner mer, orkar inte med din röst i örat hela jävla tiden, orkar inte ha dig sittandes på min axel. Det räcker med två år, det räcker med motgångar nu. Fyfan.
På ett danspass i en timme bränner man mellan 300-600 kalorier, BMI står för Body mass index, en tjej med normal förbränning i min ålder bränner 1 kalori i minuten i sittande läge, utan att röra sig, en tjej i min ålder behöver ca 2000 kcal om dagen, det skiljer 3,5 cm mellan varje jeansstorlek, promenerar man 5 km så bränner man ca 300-500 kcal, 1 gurka innehåller 99 % vatten, en näringsdryck (formitel) innehåller 300 kcal, 2 rutor mörk chokla innehåller 80 kcal, man bränner ca 1 kalori per situps man gör, lyssnar man på hög musik kan man bränna extra kalorier, man kan gå ner i vikt genom att vara ute i kylan, man kan laxera genom att överdosera tuggummi eller läkerol, fast en läkerol innehåller 2-4 kcal beroende på smak, 1 dl sockerfri saft innehåller 8 kcal, i portion lasagne innehåller 300-600 kcal, kroppen bränner kolhydrater först, sen protein och sist fett, LCHF är en diet där man bara äter fett och inga kolhydrater och går ner i vikt, annars finns det GI, där man minskar på kolhydraterna, sen finns det massa olika dieter som regnbågsdieten, barbiedieten, äppeldieten osv, storlek 24 i jeans är 61 cm i midjan.. Det är bara en hundradel av allt jag vet, är det normalt? 12 bast och kan allt om mat, vikt, träning osv.. Och det har jag kunnat i 2 år.
Äckliga äckliga äckliga ätstörning. Jag orkar inte med dig och din helvetes ångest. Om jag går upp en storlek nu så vad ska du göra åt saken, vavavavvava? Min storlek är inte normal i alla fall så skit samma. TAGGA
~ Och detta var utan ångest, DET är lycka, inte att känna magen gapa tom.
(Förlåt för.. Öh det här inlägget, behövde bara skriva av mig)

Fuck

Lämna mig din äckliga anorexi


Världens finaste..


ChillarN

Åt nyss lunch, ett ägg och ett salladsblad. Aptiten is on top.. Men jag tror jag ska ta en promenad eller nåt, haha wtf.. Dock inte 5 timmar som igår.. Fyfan haha. Är osminkad och sitter i stor tjocktröja och mjukisar..


~ Tråkigt

Telefon
Vem ringde dig senast?: Afif
Vad står det på det sista smset: Gulligt.. ;)
Vem var det från?: Moa
Vem ringde dig senast klockan 19.00?: Cp

Facebook
vem chattade du senast med? Martin
Vad skrev du senast i din logg? "Haha jag dör, snygg rumpa".
vems profilbild gillade du senast? Öh.. Gillar hela tiden så kommer inte ihåg.
vem kommenterade din profilbild senast? Sara
vad skrev han/hon? "Fin älskling, gillar din tröja hihi <3"
vad heter du på facebook? Martina Brandt

Skolan
Villken skolan går du i?: Internationella engelska skolan
Vilka går du med i skolan?: HAHAHAH jag avlider.. Kristin såklart, eller vi går runt som två random och snackar med alla åttor typ, det är de jag "går med i skolan", AHAHA.
Vem sitter du med ofta i skolan?: Kristin♥, Josef..
Vilket ämne gillar du mest?: svenska, musik, engelska, so ibland, öh klassråd för vi får fika :$
Vilket ämne hatar du mest?: matte & no
Har du bra betyg? ja..

Kärlek
Vem vad du tillsammas med senast?: svampen
Hur länge höll det?: 2 månader
Vem är du tillsammas med nu?: ingen
Har du blivit dumpat nångång?: en gång typ
Har du dumpat någon?: ja
Gillar du någon just nu?: no comments..

~ Bjuder, gammal..


..

DANIEL SLUTA LÄS MIN BLOGG, JAG AVLIDER


Drar ut nu..


Söndag

Dagen började typ halv 8 då jag vaknade.. Hehe logiskt. Sen frullerulle, smoothie och macka. Sen degade jag till halv ett typ då jag fixade mig och drog ut och träffade Moa. Vi promenerade för Moa skulle köpa godis på en speciell affär, så vi gick till Veddesta, Barkarby, Viksjö, Järfälla, Skälby och till japan typ.. Nej men vi gick från 1-5 ungefär.. HAHA DÖ MOA. Sen köpte vi cola light och satt och drack det på några gungor och sen skulle hon hem vid 6. Nu ska jag fixa mig, äta något och sen ska jag ut och träffa Daniel. Vad har ni gjort idag? (:
Heta.. Saknar dig min älskling!

HAHA

Har varit en mysig kväll. Jag och Hampus kollade på film och lite annat, inga detaljer på den va. Nu tävlar jag om vem som kan hålla sig uppe längst, HAHAHAH NOLIFE


Ska jag sluta blogga?

Ni klagar på att jag är otrevlig mot er, men sluta läs min blogg då? NI är otrevliga mot mig, ska jag skriva världens snällaste svar tillbaka? No no, BIG FUCKING NO på den va. Ni läsare som kommenterar snälla saker, stöttar & tipsar, ni är helt amazing, helt underbara! Men ni som bara skriver skit kan dra härifrån. Ni kan inte kräva att jag ska vara trevlig när ni kastar skit på mig tillbaka. Det är fan inte okej. Och du som skrev den där kommentaren klockan 10.18 idag, du vet vem du är, här är din IP, jag vet vem du är eftersom att du bor i Spånga, men slänger in din IP ändå: 81.216.219.134.
Jag slutar blogga om ni fortsätter kommentera skit



Middag

Är hundvakt ikväll, FREDDAN :D sitter och äter..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2504932/images/2012/pic_197227981.jpg" class="image">


Svar

Tjej om I was dead:
Varför lägger du upp så mycket bilder när du hade atstörningar, du verkar ju bara må dåligt av att se dem??

Svar: Jag kollade genom kategorin "ätstörning", och där har jag lagt upp 2 bilder från när jag var som sjukast. Är det "så mycket bilder"? Inte vad jag tycker. Jag har fortfarande anorexi, jag HADE inte ätstörningar, jag HAR, men jag mår bättre nu. Klart jag blir ledsen när jag se de, men det är mest för att visa andra hur farligt det är. Om du inte vill se bilderna så råder jag dig att gå till en icke ätstörd blogg istället.


Sommaren 2011

Beskrivning av mig


Outfit

Haha jag driver.. Det är min sovtröja och ridbyxor, åker till stallet snart. Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2504932/images/2012/pic_197135671.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2504932/images/2012/pic_197135671.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2504932/images/2012/pic_197135671.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2504932/images/2012/pic_197135671.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2504932/images/2012/pic_197135762.jpg" class="image">


I was dead

Såg bara den här bilden nyss på min gamla blogg. Kolla mitt ansikte, hår osv. Jag var död. Jag väntade i princip bara på att få försvinna. Mina fingrar var helt lila/blå/röda av köld, och mina ögon var helt gråa och livlösa. Fyfan, aldrig mer dit.

Fuck memories

"Det finns tydligen något som heter tveka. Tveka mellan att hata, älska eller ångra något som en gång fick en att må bra."

Tidig kväll..

Jösses vad gamla bilder.. Dagen var bra i alla fall! Först utvecklingssamtal som gick jättebra. Sen en fika på Waynes med päronen och sen hem till mig, hämta Freddie (hund haha) och sen hem till Mira och hämta Nova (också huuund) och så gick vi ut med de i typ en timme. Skitmys! Juste jag har börjat kolla lite på Cocker spaniel, får se vart det leder nu när mamma ska börja jobba hemifrån..... I alla fall, sen träning, skitbra träning, askul. Och efter den drog jag hem till Mira, och kom hem nyss. Blev rätt så tidigt eftersom jag är sjukt trött och Mira ska till landet imorn. Just nu sitter jag.. Äsch skit samma, ni fattar vad jag tänker på.

Men jesus..

Är tjockt nervös för mitt utvecklingssamtal, hehe.. Snart ska Afif ringa mig också och jag dör för det också men det är lugnt. Nu ska jag fixa mig, klä på mig, noppa brynen, sminka mig + 1000 andra grejer.

Stop & grow

Undrande person om Från senaste veckan:
Vad är stop n grow för något? :)
Svar: Stop & grow applicerar man på naglarna. Det känns egentligen som ett nagellack men det syns inte, för det är inte det som är grejen. Stop & grow är till för att de som biter på naglarna, ska sluta med det. När man bitar på naglarna får man en helt sjukt äcklig lukt i munnen som sprider sig, smakar beskt.. Smakar typ som.. Alltså euw går inte att förklara. Och såfort man sätter sin nagel mot läppen så sprids den, hahhah så äckligt. Och då slutar man bita för man vill inte ha den där smaken i munnen (som inte går bort förens man äter/dricker något.) Det funkar jättebra, min ovana är typ bruten nu!

Superfrulle

Godmorgon sunshines, har ju påsklov nu, men ni är i skolan eller? Haha, har hört att de flesta får lov på torsdag/fredag? I alla fall, vaknade runt halv 7 men låg och.. Öh, försökte somna om tills nu. Nu sitter jag med en jättebra frukost - mangosmoothie ala Martina & en macka med ost. Mumma. Alla äter väl frukost här? Bra. Dagens planer är i alla fall att fixa mig och så, sen ska jag städa mitt rum (haha) för hela skolan ska jobba idag, egentligen 8-5 typ, men jag städar rummet hehe, så vi ska skänka pengar till en skola i Sodwana. Efter det har jag utvecklingssamtal klockan 1, och sen är planerna öppna. Har ingen aning. Vad ska ni göra idag? :)

Hehe bild på min frukost;


Från senaste veckan

Scoooooore - mörk choklad biscotti, latte, 3/4-12 på Waynes

Utgång med min finaste älskling! Fredags, 30/3-12.

Hade nationella prov i matte, gick faktiskt bra.. 29/3-12

Spelade pjäs i skolan, HHAHAHAH, 30/3-12

Sov sönder i Kristins säng, 30/3-12

Började använda stop N grow, skitbra, rekommenderas! 3/4-12

Överkonsumerade (överkonsumerar) pappas stora mysiga tröjor, 28/3-12

Lite snabbt

Är du fortfarande tillsammans med din kille?

Svar: Nej, jag är inte tillsammans med Svampen längre. Men typ på g med en person..
This time was good but life can't stay on the same place, life goes on.

Jag har ingen hög mur som ni har.

Alla får såklart elaka kommentarer ibland.. Men alla, även den minsta, har något som kallas självförtroende. Man kan ha lågt, man kan ha högt, men alla har ett. Alla människor har en mur som skyddar de, som ett bollplank där alla elaka ord bara kastas tillbaka. Mitt bollplank är nerrivet, därför tar jag extra hårt på elaka kommentarer. Men, jag måste bearbeta de, gå igenom de, känna smärtan och ta emot de några gånger innan det blir lättare. Jag vet själv vem jag är, och ingen annan vet, så en elak kommentar är ju som en falsk källa, och ändå tar man så hårt på den. Sjukdomen kanske gillar det, men säger nån "du vet att det där är minsta storleken och den är för stor" eller "men gud du är ju jättesmal" så känns det inte så kul för MIG. Då kan jag gå och tänka på det hela tiden. Eller om nån säger "hahahahah fan vilken sopa du va", tar jag åt mig jättemycket och kan vara ledsen i flera dagar. Varför gör jag det för? Herregud, jag var inte dålig på den där grejen, vad jag nu än gjorde.. Det kanske var min första gång eller så är det inte min grej bara! Och va ska den personen veta om mig? Hur ska den veta om jag hatar att göra det där, om jag har en dålig dag eller är trött? Man ska utgå från sig själv. Nästa gång jag får en elak kommentar tänker jag försöka använda mitt bollplank, och bygga upp det igen. Förut sket jag i taskiga kommentarer och det ska jag kunna nu också. Jag ska verkligen jobba upp det där jävla bollplanket, för jag tror det är en stor del av att bli frisk. Man måste få kommentarer ibland och kunna ta emot de, life goes on, för alla.

December 2011

Jag ligger fan risigt till i matte..

Öh.. Ja, matten går ju inget vidare hehe. Aja, jag går målen i alla fall och kommer väl få typ G+.. HAHAH usch vad jag suger på matte. Aja, let's keep up my very high motivation in math, I think it's so fun with math and I would like to practise math in 24 hours in a day, and I want to work with math in the future.. Eller inte. Annars såg mina omdömen finfina ut. Lärarna tycker jag är positiv, leverarar arbeten av hög kvalitet, har entusiasm, utvecklas i hög takt och samarbetar bra i grupp och blalalalalalla massa sånt. Wiho. Längtar dock inte till vi får betygen sen i slutet av terminen!!

Sliten chey

OUTFIT: Mjukisbyxor hehe - IES H / Tröja - H&M barnavdelning / Skor - Converse / Jacka - Gina / Väska - Accent /

Svar

Mathilda om Godnatt:
Älskar din blogg den är sjukt bra och inspirerande, men jag undrar om du skulle kunna uppdatera mera? Jag kollar hela tiden på din blogg :)

Svar: Åh sötnos, vad kul att du tycker det och vad roligt att du besöker bloggen så ofta! Blir asglad för sådana kommentarer :) Just nu är det lite stressigt i mitt liv, har blivit värsta stressarN. Men visst, jag ska försöka och göra allt jag kan! Just nu gör jag ju typ bara 1 inlägg om dagen, men ska försöka börja göra typ 3-4. Hur låter det? :)


HAHAHHAHA avlider, oktober 2011

Påsklov!

Nu är det påsklov, wiiiie! Helt underbart ju. Dagen var GRYM. Hade gympa först, vi körde spökboll, prickade Axel två gånger, scoooore. Sen gick jag & min homie till toan och fixade oss (haha alla får damp för vi tar den stora toan), sen livskunskap och sen lunch. Lärarna har startat största matkontrollen.. Jag är typ den enda som får godkänt, vilket känns sjukt bra! Brukar brukade* ju vara precis tvärtom. Just nu vill jag bli frisk till 99,999999999 % Det är den där sista snutten av vilja som är jobbigast att hämta hem. För något drar i mig att stanna i anorexin.. Aja, efter lunch hade vi SO och sen matte. ChillarN jag var på lektionerna, hahahah Kristin skrev "kristin är bättre än mig" i min panna också, tack älskling. Efter skolan drog jag till Waynes med mammi och slog anorexin på käften jävligt hårt genom att köpa en kaka och en latte. Känn på den jävla skitsjukdom :D Har ni haft en bra dag?


Cry a river, build a bridge and get over it.

Godnatt

Ska sova nu, hoppade träningen idag för jag är så TRÖTT. Sista skoldagen imorgon, sen träning och sen påsklov. Tror jag velar mellan toppen och botten men jag väljer utan tvekan toppen.
Sjukligt gammal

Svar

Anonym om Anorexin, historia:
Jag kan förstå att det måste ha varit svårt att skriva allt det där, att dela sin historia med andra, att verkligen behöva sammanfatta något som för dig verkar ha varit en mycket svår och frustrerande tid. Trots att det måste ha varit svårt, så var det verkligen bra för mig att få läsa, eftersom jag själv har konstant ångest för min kropp. Jag har funderat så många gånger på att sluta äta helt, men att du skrev dethär hjälpte mig verkligen att fatta att det inte är värt det.
Jag går i Trollboda, men vi blev aldrig vänner, förutom någon snabb kram i cafeet. Du är så fin Martina, och du ska verkligen inte tro annat! Kram, från en tacksam tjej. <3 haha oj vilken jävla bok jag skrev.. <3
Svar: Sluta aldrig äta, vad du än gör! Alla är fina på sitt sätt och det är verkligen inte värt det. Nu kommer jag ha svårare att få barn, oregelbunden mens, kanske inte bli så lång som det var tänkt, missar jag ETT mål så blir jag helt yr och min kropp kan definitivt inte lita på mig, + att jag har sjukt svårt att hitta kläder som sitter bra, även idag. Det är inte värt det!! Om du vill får du gärna skriva på facebook, vill gärna veta vem du är eftersom att jag snackade med rätt många i cafeét ;) Vill du inte så behöver du inte, men det skulle vara kul, och om du vill prata så finns jag! ♥
Rätt så frisk brud i somras

Måndag/torsdag i IES

Hellu. Sitter just nu med min homie Kristin, fast hon sitter vid sin mac, haha. Snackade nyss skype med Daniel också och Kristin dunkade musik.. Haha han har ju gott om självförtroende om man säger så. I alla fall, dagen var bra, imorgon är det fredag i IES och sen påsklov! Nästan 2 veckors påsklov när alla andra bara har 1, moahahahaha. Ibland är min skola för bra alltså. Hade 4 lektioner idag och viktkontroll med skolsköterskan. Fett jobbigt. Aja, hade vuxit 0,5 cm, haha skitstolt.. Yesman, nu ska jag liva upp min baby ,pusspuss
Skolavslutning 10/6-11

Haha klockren..

Orsaken till att kvinnor inte friar till män är för att så fort kvinnan går ner på knä så drar mannen ner byxorna och förstör allt..


fan vad fin.. december 2010

Svar

smått förargad tjej om Usch:
Martina, lägg ner nu! Du kan faktiskt inte klanka ner på varenda läsare. Alicia menade med all säkerhet inget illa. De som faktiskt frivilligt väljer att läsa din blogg och bry sig om ditt liv borde väl faktiskt få positiv respons på det,inte negativ! Så gör man bara inte!
Dock dömer jag dig icke utifall du anser mig som en förskräcklig läsare för att jag skriver det här men, Alicia var trevlig! Hon var inte otrevlig, det var du som var. Dina spydiga påfund angående hennes s.ka. "ovetande" är absolut inte okej!
Så här kan du inte hålla på, du måste sluta med det. Folk tycker om dig och intresserar sig för ditt liv.Om du nu tyckte kommentaren var jobbig kunde du hur som helst uttryckt dig annorlunda, ignorerat den helt eller i alla fall som Alicia nämner ovan inte publicerat hennes mejl.
Tack för mig!
smått förargad tjej om Q & A:
Tillbaka igen! Ber om ursäkt för det! Hoppades verkligen att det inte skulle behövas. Martina en hur söt som helst tjej med en till godo mycket fin blogg. Till undantag från alla anklagande och allmänt nedvärderade "svar på kommentar" till sina läsare. Läsare som läser just din blogg och bidrar till just din statistik. Förtjänar dem egentligen en utskällning? Förstår inte alls faktiskt. Skärp dig och så kommer din blogg att slå! Skärp dig och lägg energi på ditt liv istället för att klanka ner på de som bryr sig om just det.
Tack för mig.

Svar: Okej, snälla chilla lite. Först tog jag med epostadressen av misstag, jag kopierar ju kommentarerna och då såg jag inte att den följde med. Men jag tog bort adressen så snart hon kommenterade igen. Jag vet att jag lät bitchig i den kommentaren, men jag blir så sur. "när du hade anorexi", jag har för fan anorexi.. Det är ingen sjukdom man blir frisk från så snabbt man inte har ett bmi under 14 längre.. Det funkar inte så, och jag blir så sur på folk som tror det. Såklart kan jag ha uttryckt mig annorlunda, men jag blev väldigt sur och en sån kommentar går inte att ignorera. Hon säger ju ändå att jag ska lägga ut bilder på mig mer än halvnaken på bloggen ?! Har man inte rätt att blir lite sur då? Jag hoppas du förstår varför jag blev sur, hej.

Q & A

Anonym om Maj 2011..:
Det är inte din riktiga hårfärg?
Svar: Hahahha jag avlider långsamt.. Vad vet du om det sötnos? Jag är blond egentligen men jag färgar ju. Puss
Min riktiga hårfärg.
Så som jag färgar, lite rödare i verkligheten.

RSS 2.0